aynı dertten bende muzdaribim oğluma isim arıyorum ama nafile içime bir türlü sinmiyor bende kopya çekmeye başladım:) hastane sitelerine girip yeni doğan bebişlerine bakıyorum hem ruhum açılıyor hemde ufkum:) yanlız bir isim var inanılmaz uzun olmuş YASEMİN LİNA HACIMUSTAFAOĞLU
oyle oyle ama gelde bekle 15 gun ben kız ıcın hazırlıklara baslamıstım bıle hazırlıkları durdurdum sımdı cınsıyetten emın olmayı beklıyorum cok sınır bozucu ve sıkıcı bır surec
Peki kızlar ben ikili testimi zamanında yaptırdım.dr.um haftaya gel 4 lü testini yapalım dedi 2 li testim temiz çıkmıştı 3 lüye gerek yok dedi ama 4 lüyü yapalım dedii sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve ya 2 liniz temiz çıktığı halde dr.unuz 3-4 testleride yapalım dedimi???? bilgisi olan paylaşabilir mi gerçekten bu testleri yaptırmam gerekiyormu?
bence de olmamalı sonuçta hepimiz çok hevesliyiz bi tahmin bile nasıl sevindiriyor insanı. evet doğru söylüyorsun ama devlet hastanesi ışte doktor ağzını açıp iki laf etmedi bi ikili test yaptirdin mi bi cinsiyet tahmini oldumu hiç bide erkek derken sesini duydum. bebegimi 1 saniye bile görmedim insan bi çevirir gösterir. yani erkek dedi ama nasıl baktı nereye baktı hiç bilmiyorum o yüzden bu kadar tedirginim zaten. valla allah ellerine düşürmesin sanki para almıyorlar devletten bedavaya bakıyorlar gibi davranıyorlar sürekli devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara allah kolaylık versin ne diyeyim
benimki ikili güzelse 3 lüye de 4 lüyü de geerek yok dedi, ben de yaptırmayacağım.
Peki kızlar ben ikili testimi zamanında yaptırdım.dr.um haftaya gel 4 lü testini yapalım dedi 2 li testim temiz çıkmıştı 3 lüye gerek yok dedi ama 4 lüyü yapalım dedii sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve ya 2 liniz temiz çıktığı halde dr.unuz 3-4 testleride yapalım dedimi???? bilgisi olan paylaşabilir mi gerçekten bu testleri yaptırmam gerekiyormu?
ben bugün üşenmedim başka bir doktora göründüm, o da erkek deince artık eminim erkek benimkisigit yaa emin ol, şöyle iyi bir hastanenin doktoruna git
Kızlar ben uçuk çıkarttım. İlaç da kullanamıyınca nası geçircem bi fikri olan var mı
Ateş de yaptı bende bebeğe zararı olur mu
Bi soru daha önceden zona geçiren annelerde bebekte gelişim problemi oluyormus dedi biri böyle bişey duydunuz mu hiç
Kayinvalidemler geliyo hem de bi hafta kalacaklar imdaaaaaaaaaaatttttt
Kizlar merhaba uzun suredir uye olmadan takip ediyordum yazdiklarinizi..artik uye olma zamanim geldi sanirim:)gebeligimin 17.haftasindayim eger doktorumuz yanilmiyorsa oglum olacak..hepimize allah hayirli evlatlar nasip etsin
Zehracım doktora alıştım da hani detaylı bakmaması çok hasta olması beni endişelendiriyor.yoksa doktor çok iyi.yani bir çok kişi doktorunu anlatınca bende acaba oluyor.ben de senin ilacın şurubunu içiyorum.çiğneme tabletinden haberim yoktu.illa sabah aç karnına al dedi.sabah işe çok erken gidiyorum.o saatte de alamıyorum midem kabul etmiyor.öğlen aç karnına alıyorum.
Özcan beyin hastanesinde mi doğum yapacaksın? Ya orası bana pek temiz gelmiyor.bir de kalabalık olmuyor mu? Yani kalabalığa rağmen çok mu detaylı inceliyor?evet arada baktırmak lazım başka doktora. Ayy inşallah herşey yolundadır.ben de yakında gideceğim.bu aralar biraz stresliydim.okulda sorunlar yaşadım.insanlar çok anlayışsız.nöbet konusunda sorun yaşadım.beni bahçe nöbetine yazmışlar.ama normalde dönüşümlü oluyor .bir hafta bahçe,bir hafta bina diye.diğer hoca ben hep binada olacağım sen bahçe de dur demez mi! Kan beynime sıçradı.kendine rahat yeri aldı , ben hep bahçede tutacakmışım.itiraz edince de o zaman tek tut.ben seninle tutmam demez mi! Üstelik bu erkek hoca . Durumumu biliyor ve normalde nöbet dönüşümlü olur.ben de idareye düzeltilmesini rica ettim.nefret ediyorum bencil insanlardan .hala sinirden başım ağrıyor.işte iki arada içimi dökeyim dedim.
İnsanlar nasıl böyle bencil olabiliyorlar anlamıyorum.Gerçekten sinir bozucu bir olay.Ben bile burada sinir oldum.Bir de sen hergün okulda karşılaşıyorsundur bu insanla.Yarın bir gün kendisi de evlenecek ve eşi hamile olacak.Halbuki empati kursa.Birde böyle insanlar öğretmen.Bence de bankta otur.İdare birşey söylerse de rahatsızım dersin.Acaba doktor nöbet tutamaz şeklinde rapor verebilir mi?Eğer böyle bir hakkın varsa kullan bence.
geçmiş olsun cnm bende de çıktı uçuk maalesef
hiçbişey yapmadım, yapamadım..başlangıçta ruj sürdüm ama o da kar etmedi..iyice kabardı, şimdi de kabuk bağladı.. normalde uçuk ilacı var ama kullanamıyoruz işte her ilacı.
burnum tıkanıyor o yüzden ağzımdan nefes alıyorum bu sefer boğazım acımaya başladıbu aralar fenayım..Allah hepimize şifa versin. ateşe dikkat et canım, ılık duş falan al, inşallah bebişine bişey olmamıştır.
Çok geçmiş olsun.Bol bol sıvı almak iyi gelir diye düşünüyorum.Kendine ve bebişine iyi bak canım.
Kizlar bilgisi olan varsa yardimci olursa cok mutlu olurum..dun evimin yanina yeni acilan bir tip merkezindeki jinekologa gorundum aslinda devamli gittigim kendi doktorum farkliydi.ama dun onunden gecerken burdada bi goruneyim dedim..bebegim 17 haftalik bugune kadar bulantiydi kanamaydi dusuk tehlikseydi bir suru sorun yasamistim neyseki son 2 haftadir tamda sorunlar bitti derken kadin moralimi altust etti..bebegin boynuna kordon dolanmis dedi,suyun az ustelikte filan diye ekledi..tehlikesi nedir napabilirim diyincede bol su ic dedi..bide baska doktor olsa kordon dolanmis filan demez korkutmamak icin dedi..ordan nasil ciktim kadin baska ne dedi devamini bile hatirlamiyorum cok kotu oldumsabah ilk is kendi doktoruma gittim..bakti ve ne suyunda nede kordonla ilgili bisey yok dedi..bebek kordona dolanadabilir geride cikabilir kafana takicagin bsy yok dedi..kordon dolanmasila bebekler hemen ölseydi gebeliklerin % 50 si bebek olumuyle sonlanirdi dedi..o an icim rahat etti ama simdi diger doktorun soyledikleri aklima geldikce yine panik yapiyorum napmam lazim sizce baska bi doktorada gitsemmi..gerci gitsemde dolanmis olsa dahi yapcak bsy yokmus yaptigim arastirmalara gore
Canım kısa süreli bir kordon dolanması olabilir yada doktor yanlış görmüş olabilir.Sonuçta suyu da az demiş.Ama senin doktorun böyle bir şey dememiş.İçini ferah tutmaya çalış.
Kızlarrrr bu gün öğrendim bebeşimin cinsiyetini önceki kontrolümüzde dr.kıza benzetmişti emin olmamakla beraber ama bu sefer kesin erkek pipisini gördüm dedi.....ve biz şok olduk kesin kızdır diye düşünmüştük belirtilerim hep o yöndeydi ilk çocuğum da hiç aşermemiştim midem falan hiç bulanmamıştı şimdiki beni yerlerde sürüklüyor resmen bulantıdan iştahsızlıktan herşeyi tam tersiydi ve rüyamdada erkek bebek görmüştüm tersi olur diye düşündük ama anladım ki belirtiler falan hepsi fasa füsoymuş...yani 2. oğlum geliyor Allah nasip ederse....birde her dr. gittiğimde bebeşim çok hareketli hiç yerinde durmuyor kordonunu tutmuş çekiştiriyordu baya bir izletti dr.umuz öbür çocuğum böyle değildi bu çok mu yaramaz olacak ne ? sizde bebeşinizi ultrasonda izlediğinizde bu kadar çok hopur hopur hopladığını gördünüz mü merak ettim ........
Canım bana da 12. haftada kız, 14 ve 16. haftalarda erkek dediler.Bana malesef bebeğimi bir defa izlettirdiler o zamanda az hareket ediyordu.
Canım benimde ikili testim temiz çıktı.Sonra 4 lü test yaptırdım.Yarın sonuç için hastaneye gideceğim.3 lü ve 4 lü testte down sendromu dışında farklı rahatsızlıkların risklerine bakıyorlar.Bazı doktorlar sadece ikili yapıp sonra ayrıntılı ultrason yaptırıyorlar.Her doktorun farklı bir bakış açısı var.Tüm bu testler kesin sonuç vermiyor risk belirliyor.
bizde 13 gün önce gittik kontrole bizimkide maşallah çok hareketli hıçkırıyo tekme atıyo hatta el salladığını bile gördük bi tek cinsiyetini göremedik pazartesi kontrol var inşallah oda belli olur
Gunaydin arkadaslar guzel bir gun olsun ins.benim gibi siddetli kabizlik ceken varsa paylasmak istedim hergun cikip yarim saat 45 dk.yuruyorum kabizlik gecti inanilmaz rahatim tavsiye ederim.
Günaydın canım...Bende de ishal durumu var :) nerdeyse 3 aydır...Tüm tahliller temiz çıkıyor ama ishal durumum devam ediyor :)
kızlar özel olucak ama kimseye soramıyorum ve merak ediyorum.biz eşimle severek evlendik ilk evlilik dönemlerinde cinsel yaşantımız çok gzeldi ve çok zevk alıyodum hiç bir sorun yoktu.3-4 ay böyle devam etti ve isteksizlikler başladı bende.eşimi hep erteleyip durdum hastayım yok halsizim vs dedim hep derken son 1,5 yıldır bu isteksizliğim devam ediyor.eşimdede artık eskisi gibi istek yok neden böyle olduk normalmiyiz bilemiyorumeşim şuan hamişsin dye bebeğe zarar vermemek için yapmayalım dyo ama inandırıcı gelmiyor.en son ilişkiden sonra banyoda okadar ağladımki çünkü zorla yaptım çok kötü bi duygu.yani ayda 2 defa yapıyoruz onda bile istemeyerek yapıyorum varmı benimle aynı durumu yaşayanlar??
çok kötü bi durum kesin bigün evliliğim bitecek diyorum.aslında eşimle çok mutluyuz birbirimizi çok çok seviyoruz canımı istese veririm ama biz eşten çok ev arkadaşı gibi olduk çok iyi iki arkadaşız ama cinselliğe gelince ikimizdede tık yok
Günaydın hamiş arkadaşlarım...
Akşamdan beri boğazım,başım ağrıyo,burnum akıyo,hep uykum var gibi.. off grip oldum galiba halsizimde....
Bebeğimin cinsiyeti tam belirli değil hem devlet hemde özele gidiyorum. özelde 2 doktor gittim hatta..Her seferinde bebeğim bi kız bi erkek oldu :))
Bakalım hayırlısı..her doktorun ölçümüne görede gebelik haftam değişiyor.Kafam iyice karıştı.Sat a göre hesapla demeyin onu bilmiyorum kesin olarak..çünkü adetim gelmişti.Not ta almamışım :) ilk doktorum ölçüme göre 8 haziranı baz alalım dedi.Gittiğim her doktora söylememe rağmen ben diyorum 14+2 dr bana 15+4 :) 1 hafta oynuyor...
Nasipse bayram öncesi gidicem tekrar..İnşallah netleşir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?