2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Peki kızlar ben ikili testimi zamanında yaptırdım.dr.um haftaya gel 4 lü testini yapalım dedi 2 li testim temiz çıkmıştı 3 lüye gerek yok dedi ama 4 lüyü yapalım dedii sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve ya 2 liniz temiz çıktığı halde dr.unuz 3-4 testleride yapalım dedimi???? bilgisi olan paylaşabilir mi gerçekten bu testleri yaptırmam gerekiyormu?

nasıl yani hastane sitelerinden iism bakmak mıı bu da nerden geldi aklına, site ismi versene

oyle oyle ama gelde bekle 15 gun ben kız ıcın hazırlıklara baslamıstım bıle hazırlıkları durdurdum sımdı cınsıyetten emın olmayı beklıyorum cok sınır bozucu ve sıkıcı bır surec

Bende hazırlık yapmamak için kendimi bir bilsen nasıl zor tutuyorum eşim ve etrafımdaki herkesin daha erkennnnnnnnnnnn demesinden sıkıldım açıkcasııı .

benimki ikili güzelse 3 lüye de 4 lüyü de geerek yok dedi, ben de yaptırmayacağım.

ben bugün üşenmedim başka bir doktora göründüm, o da erkek deince artık eminim erkek benimkisi git yaa emin ol, şöyle iyi bir hastanenin doktoruna git

benimki ikili güzelse 3 lüye de 4 lüyü de geerek yok dedi, ben de yaptırmayacağım.

Benim dr.4 lüyü istedi 2li güzel çıktığı halde sanırım biraz para tuzağı kokusu alıyorum..peki sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi? ben özele gittiğim için mi soymaya çalışıyolar acaba anlamadım gitti birde ısrarla istedi bu testi benden korkmaya başladım (

canım benim de ikili testim iyi çıkmıştı herşey normaldi. geçen hafta kontrolüm vardı 14.haftadaydım doktorum 15 gün sonra geldiğinde 3lü testin bir kısmını yapıcaz dedi tamamını değil. haftaya gidip görücem artık ne yapacağını. ama benim doktorum tecrübeli bir doktor ve her önlemi alıyor onun için istedi tahminim 3lü testi.

ben bugün üşenmedim başka bir doktora göründüm, o da erkek deince artık eminim erkek benimkisi git yaa emin ol, şöyle iyi bir hastanenin doktoruna git

ne güzel yapmışsın oh en temizi. biraz daha dayanmaya çalışacağım bakalım olmazsa bende gideceğim farklı bi özel hastaneye

Bende de 2 hafta önce uçuk çıktı.Hiç bir şey sürmedim.Kendi kendine geçti.Kısa süreli ateşin sorun yaratacağını sanmıyorum.Çünkü bir çok gebe hamilelikte enfeksiyon hastalıkları, grip gibi hastalıklar geçiriyor.Çok ağır ateşli hastalıklarda belki zarar verir ama böyle bir durumda zarar vereceğini sanmıyorum.Zona geçiren annelerin bebeğinde gelişim geriliği olup olmadığı hakkında bir şey duymadım.Çok geçmiş olsun.

Kayinvalidemler geliyo hem de bi hafta kalacaklar imdaaaaaaaaaaatttttt

Sanırım seni rahatsız eden bir durum.Umarım kolay ve sıkıntısız geçirirsin.Sabır diliyorum.

Kizlar merhaba uzun suredir uye olmadan takip ediyordum yazdiklarinizi..artik uye olma zamanim geldi sanirim:)gebeligimin 17.haftasindayim eger doktorumuz yanilmiyorsa oglum olacak..hepimize allah hayirli evlatlar nasip etsin

Hoşgeldin canım.Oğlun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin dünyaya.

bizde 13 gün önce gittik kontrole bizimkide maşallah çok hareketli hıçkırıyo tekme atıyo hatta el salladığını bile gördük bi tek cinsiyetini göremedik pazartesi kontrol var inşallah oda belli olur

Maşallah canım bebeğine.İnşallah cinsiyetini de pazartesi görürsünüz.

Gunaydin bugun nobet gunum cok mutsuzum.ozellikle kolay biyer olsun dememe ragmen hali sahada nobetciyim ve oturacak bisey yok ustelik bebegi cok asagida hissediyorum dun hep baski yapti bugunde hep ayakta olacagim mutsuzum (
Dr gidip gorunmek ve asagida olup olmadigini ogrenmek istiyorum korkuyorum bisi olursa diye.

benim dr istedi 3lüyü yaşım 35 olunca risk grubunda oluyorum diye istedi 2limiz çok şükür iyi çıkmıştı bizim

ben oğlum 7 aylık hamileyken ylanacı sancı tttu beni dr aradım hemen orda bir dr görünmemi çünkü o zaman ilçedeydik devlet hastanesine gittik
ordaki dr muayene etti nerdesiniz dedi bebek doğdu doğacak dedi vakti gelmiş dedi nasıl olur dedim daha 7 aylık dedim olur mu gelişimi tam artık bir gün bile durmamalı dedi ben de ama daha 2 gün önce d gittik sorun yok dedi dedim ne bilecek o dedi ki benim dr adananın alanında en iyisi prof o arada hemen bir özel hastaneden yer ayırttı baktık adam kesecek beni yarın gel yatışını yapaplım falanca hastaneye dedi biz de tammam dedik çıktık dr aradık hemen gelin dedi baktı deli mi bu ya dedi korkacak bişey yok daha vakti çok bebeğin içerde dedi hadi ben biliyorum dr gitiim ya bilmeyen biri olsam doğurtacak bebeği prematüre
ki komşumun kardeşine yaptılar aynısını bebeğin bişeyi yokken vakti geldi diyerek 7 ayda aldılar ve sonu iyi bitmedi tabi ama anne takdiri ilahi diyerek dr dava bile etmedi
neyse velhasıl dr dr gezmemek en iyisi yoksa kafanız karışacak aklınız bulanacak kendinizi iyi hissettiğiniz dr kalmak en sağlıklısı

kızlar günaydın..kısmet olursa bende mart annesi olacağım İnşallah..

kzılar ikili testimi yaptırmıştım gayet güzel çıktı şimdi sırada 3 ve 4 lü testler var fakat ben yaptırmak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz bu konuda? henüz doktorumla görşmedim gelecek hafta gidicem ama eminim o ısrarla yaptır diyecek.üçlü testin asıl amacı omurilikte açıklık olup olamdığına bakmakmış ve zaten bu ultrasonda kesin görülen bir şeymiş.o yüzden kendimi strese sokmak istemiyorum çünkü ikilinin sonucunu beklerken çok abartıp aşırı strest yapmıştım.siz yaptıracak mısınız?

bu arada bu benim üçüncü bebeğim ilk çocuklarım ikiz ve 3 yaşındalar onlar erkek bu bebeğime kız dedi doktor...yaşım 30.

günaydınnnn hamişşşşlerim :) varmı bugün doktora gidecek ??
bugün oğluşumun ilk hediyesini aldım sabah sabah (ki ben bile daha bişey almadım erken diye). ayy çok garip hissettim kendimi ya :)

Gunaydin arkadaslar guzel bir gun olsun ins.benim gibi siddetli kabizlik ceken varsa paylasmak istedim hergun cikip yarim saat 45 dk.yuruyorum kabizlik gecti inanilmaz rahatim tavsiye ederim.

Günaydın hamiş arkadaşlarım...
Akşamdan beri boğazım,başım ağrıyo,burnum akıyo,hep uykum var gibi.. off grip oldum galiba halsizimde....

Bebeğimin cinsiyeti tam belirli değil hem devlet hemde özele gidiyorum. özelde 2 doktor gittim hatta..Her seferinde bebeğim bi kız bi erkek oldu :))

Bakalım hayırlısı..her doktorun ölçümüne görede gebelik haftam değişiyor.Kafam iyice karıştı.Sat a göre hesapla demeyin onu bilmiyorum kesin olarak..çünkü adetim gelmişti.Not ta almamışım :) ilk doktorum ölçüme göre 8 haziranı baz alalım dedi.Gittiğim her doktora söylememe rağmen ben diyorum 14+2 dr bana 15+4 :) 1 hafta oynuyor...

Nasipse bayram öncesi gidicem tekrar..İnşallah netleşir ...

Gunaydin arkadaslar guzel bir gun olsun ins.benim gibi siddetli kabizlik ceken varsa paylasmak istedim hergun cikip yarim saat 45 dk.yuruyorum kabizlik gecti inanilmaz rahatim tavsiye ederim.

Günaydın canım...Bende de ishal durumu var :) nerdeyse 3 aydır...Tüm tahliller temiz çıkıyor ama ishal durumum devam ediyor :)

Sevgili ssvvdd, sizin özeliniz hakkında yorum yapmak bizlere düşmez muhtemelen. Haddim olmayarak belki de işe yarayabilecek bir iki fikrim olabilir. Öncelikle hamilelik özel ve geçici bir durum. Bu dönemde cinsel isteksizlik de cinsel istekte artış da normal sayılıyor. Ama hayatınızın genelinde, eşiniz ile birbirinizin tenini yeni baştan tanımaya başlamanızı tavsiye edebilirim. Öpüşün, elele tutuşun, masaj yapın, ten tene sarılın, cinsellik hakkında konuşun, birbirinize hoşunuza giden şeyler hakkında sorular sorun. Hepsini bir arada, bir anda yapmanıza gerek yok. Yavaş yavaş ilerleyen bir gelişme dönemi olarak düşünün. İlişkinize yeni başlıyor gibi birbirinizi tanımaya çalışın. Cinsellik illaki cinsel birleşme gerektirmiyor. Birbirinize zaman ayırın.

memnun kaldığın hangi dr sa ona git bence bende senin gibi farklı dr lara gittim kafam çok karıştı baktım olmuyo
şimdi sadece kendi drma gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…