2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar
bugün dayanamayip tekrar doktora gittim o devlet hastanesindeki suratsiz doktorun erkek demesinden sonra. ve tabiki yanlış söylemiş tahmin ettiğim gibi bu sefer ozele gittim doktor güzelce ilgilendi herşeyini anlattı bu sefer gizlemedi bebeğim gösterdi kıymetlisini. evet bir kızım olacak allahın izniyle:):)
baştan popoya boyu 12cm ağırlığı 180 gram haftasıyla da uyumlu dedi doktor
tam 17+0 da öğrendim cinsiyeti büyük merak sonlandi nihayet darısı diğer öğrenmeyenlerin başına :):):)

valla bu konuda bende boşverdim gitti. çünkü kendi canımı sıkıyorum umurumda bile değiller (özellikle eş tarafım). çünkü ilk çocuğumda da ilgilenen yanımda olan hep kendi ailem oldu şimdi olduğu gibi. sadece her şeyin yeri ve zamanı var ya bende bende senin arkadaşın gibi yeri ve zamanını bulduğumda çok güzel söylüyorum. ama şimdi hiçççç kasmıyorum kendimi böyle dolanıyorum ortalıkta.

gözün aydın arkadaşım. sanırım kız istiyormuşsun. rabbim gönlüne göre vermiş.

Arkadaşlar iyi ki varsınız.Az önce doktordan geldim.gelişimi iyi tebrik ederim dedi.ama kendini yormuşsun bebek kasılmış, böyle durmaması gerekli dedi, bu erken doğum sebebiymiş. bende stres yaşadığımı anlattım.yapma dinlen dedi.magnezyum verdi.çok korktum . Hiç bişey bizden önemli değil.bundan sonra rahat olacağım.elimde olmadan kendimi üzdüm,bebek etkilendi.benim gibi olan var mı? Yani bebeğinde kasılma olan?bebeğim toplanmış,kasılmış dedi doktor ellerini gördüm , doktor bu nasıl bir el maasallah palet gibi dedi.ellerini oynattı.elleri çok netti :) 3lü test yaptı,sonuçlar bir hafta sonra çıkacak.Allahım inşallah herşey iyidir.kesin erkek dedi.oğlum olacak inşallah:) şu stresi yenmem lazım.

Son düzenleme:

merhaba sizinle aynı gün doğum yapıcaz sanırım:) benim oğlum olucak inşallah..1 martı görünce dayanamadım yazmak istedim.

Evet o zaman 1 mart kavuşma günü ikimiz için de Ben yarın öğrenicem inşallah cinsiyetini. 14. haftada olmadı.
Bu arada 1 mart benim eşimin de doğum günü.. Ayarlamak istesek olmazdı..
Oğlun olacaksa gözünü korkutayım hemen balık erkeleri birazcık zor oluyorlar ve de çokca nazlı

Ben de hiç çirkin Burak görmedim. Tesadüf de olabilir ama bilemiyorum..

doğrudur canım ben at diye duymuştum ama dediğin de doğru olabilir bi araştırayım ben

canım tam at olarak söylenmiyorki kanatları varmış miraç gecesi peygamberefendimizi 7 kat semayı gezdiren kutsal cisim ki çok güzelmiş ve burak ismi çok güzel hayvan ismi olarak bakılmasın benim karar verildi isime ama ben çok burak istedim bence mutlaka düşün

baloncuk13, Burak için pozitif yorumlar artıyor :)

gözün aydın arkadaşım. sanırım kız istiyormuşsun. rabbim gönlüne göre vermiş.

aslına bakarsan gebeligin başından beri erkek hissedip erkek bebek görüyordum rüyamda kendimi ona hazırlamıştim yirmi gün önce doktorum kesin değil ama kıza benziyor demişti ona inandırmisim kendimi devlet hastanesinde suratsiz ilgisiz bir adam erkek dedi ona inanmadım erkek yada kız ama tekrardan güzel bi doktora gidip öğrenmek istemiştim bugün onu yaptım ve tahminimde yanılmadgm diye ona dedim yoksa erkek olsa da çok sevinecektim şimdi de seviniyorum benim derdim cinsiyeti öğrenmekdi zaten :)

Hayırlı olsun.

tekrar hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Selam Kizlar köle izauraliktan zaman kaldikca yazdiklarinizi okuyorum :))))
Ne guzel isimler falan dusunuluyor Allah bi mani vermezse ben de isimleri hamile kalmadan once dusunmustum hala ayni isimleri begeniyorum aslen arap kokenliyiz ailede herkesin ismi arapca ben de gelenegi bozmayip arapca istiyorum tabii bendeki bu kararsizlikla son dakika ne olur bilmem :))))

. Canim banada doktor bugun kasilma var dedi ama bebekte degil rahimde kasilma oluyor..cok ayakta kalma uzan dinlen stresten kacin rahatla dedi..sende aynisini yapmaya calis

ilginç bir tesadüf olmuş..balık burcu çok alıngan olur kardeşimden biliyorum ama o kız.balık erkeğini tanımadım hiç bakalım yakından tanımış olucaz inşallah..heyecanla bekliyorum bebeğimi

cevaplarınız için çoook teşekkür ederim kızlar , çok yardımcı oldunuz isim konusunda artık bebeğimi ismiyle sevecem duyar umarım :))

selam canım kaynanan gelmişti demi senin :)) derin derin nefes al ver hiç yokmuş gibi davran

selam canım kaynanan gelmişti demi senin :)) derin derin nefes al ver hiç yokmuş gibi davran

Canim dunden beri sabrediyorum ama su an odamdayim ve sonunda patladim sinirimden agliyorum sabahin 8.30 undan beri ayaktayim kadin bi de bana sormadan kendi akrabalarindan misafir cagirmis simdi de onlara hizmet cok ciddi soruyorum allahim neydi gunahim

Arkadaşlar farkında mısınız çoğunlukla erkek bebekler geliyor. Çevremde 3 arkadaşım daha hamile. Onlarınki de erkek. Bu mevsimki mahsül erkek mi veriyor dersiniz?

Geçen sene çevremde tam bir bebek fırtınası vardı ve hepsi erkek.. eyvahh kızım canavarların arasında kalacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…