benimde sertleşiyor karnım ama dediğin gibi bi acı yok bende
cınsıyetımız bellı oldu kızımız olacak :)
1.5 sene once kayınvalıdemı kaybettık esım bebegın bı adına annesının ısmını koymak ıstıyor bende kayınvalıdemı cok severdım her nekadar evlenmeden once vefat etsede tanıyorduk bırbırımızı karsı cıkmadım.
nurhan'ın yanına uyan guzel bı kız ısmı arıyoruz annem ve esım alya yı begendı annem olmazsa zumra da olur sankı dıyo.
daha bunlar ılk secenekler belkı baska bırsey de koyarız begendıgımız olursa.
sızce hangısı daha guzel bunlardan :)))
kızlar bu arada size bi sorum olacak, bebişimizin ismini burak düşünüyorduk ama eşim berat daha güzel diyor, sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum BURAK mı BERAT mı daha cazip geliyor size ?? yani siz olsaydınız bu ikisinden hangisini koymayı tercih ederdininz ??
Kızlarçatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum
anlamlarını bilmiyorum ama alya güzel bence...cınsıyetımız bellı oldu kızımız olacak :)
1.5 sene once kayınvalıdemı kaybettık esım bebegın bı adına annesının ısmını koymak ıstıyor bende kayınvalıdemı cok severdım her nekadar evlenmeden once vefat etsede tanıyorduk bırbırımızı karsı cıkmadım.
nurhan'ın yanına uyan guzel bı kız ısmı arıyoruz annem ve esım alya yı begendı annem olmazsa zumra da olur sankı dıyo.
daha bunlar ılk secenekler belkı baska bırsey de koyarız begendıgımız olursa.
sızce hangısı daha guzel bunlardan :)))
Kızlarçatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum
Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
Cokk tesekkur ederim cnm galiba alisamadim bu fikre dahaHayirli olsun canim.kiz anneleri olarak cogaliyoruz yavas yavas:)
canım bende arap kökenliyim.neresi köken? merak ettimSelam Kizlar köle izauraliktan zaman kaldikca yazdiklarinizi okuyorum :))))
Ne guzel isimler falan dusunuluyor Allah bi mani vermezse ben de isimleri hamile kalmadan once dusunmustum hala ayni isimleri begeniyorum aslen arap kokenliyiz ailede herkesin ismi arapca ben de gelenegi bozmayip arapca istiyorum tabii bendeki bu kararsizlikla son dakika ne olur bilmem :))))
günaydım maveracım...sen de fazla gelmiyosun artıkherkese merhaba sevgili hamişler
erken başlamış canım yaa.bende henüz yok.hani genetik diyolar ya.benim ablamın birinde; 3 çocuk annesi,hiç bir çatlak yokKızlarçatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum
gözün aydın canım.sağlıkla gelsin minişinGunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
oyuncu sizin bebiş annesiGunaydin kizlar :) dün ben de doktordaydim bizim bebik bacaklarini acmadi secdedeydi yine :) youn israrlarim sonucu doktor kiza benzio dedi bakalim bi 10 gune netlesir :))
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.Günaydın güzel hamileler bugün ben de Dr a gidiyorum 16+1 olarak, geçen sefer bir dahakine cinsiyeti söylerim demişti bakalım öğrenebilecek miyiz? Bir de baş ağrılarını ve yeni yeni sinyal veren nezlemi soracağım bakalım ne önerecek? 
Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
Kac haftaliksinn ki catladin canim
anlamlarını bilmiyorum ama alya güzel bence...
günde 2 kezz sür cnm kremini benimkinde öyle yazıyor...
Hoşgeldin Gesmacığım.Canım çatlaklar için karnını sürekli nemli tutmaya çalış.Bende sabah Alpin Premama akşam Lierac kullanıyorum.Alpin Premama da fena değil.Güzel nemlendiriyor.Ben kaşıntılar başlar başlamaz 13. haftadan sonra kullanmaya başladım.Daha çatlamadım.Ama çatlayacağımı düşünüyorum.Kızkardeşimde yedinci ayda çatlamaya başladı.Son hafta hatta doğumdan sonra çatlayan bile var.Ben sadece önlemimi alayım diyorum.Seni forumda gördüğüme çok sevindim canım.Ben sık sık takılıyorum.Yazışalım.
Hiç korkmayın güzel kız anneleri,Geçen sene çevremde tam bir bebek fırtınası vardı ve hepsi erkek.. eyvahh kızım canavarların arasında kalacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?