2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
cınsıyetımız bellı oldu kızımız olacak :)
1.5 sene once kayınvalıdemı kaybettık esım bebegın bı adına annesının ısmını koymak ıstıyor bende kayınvalıdemı cok severdım her nekadar evlenmeden once vefat etsede tanıyorduk bırbırımızı karsı cıkmadım.
nurhan'ın yanına uyan guzel bı kız ısmı arıyoruz annem ve esım alya yı begendı annem olmazsa zumra da olur sankı dıyo.
daha bunlar ılk secenekler belkı baska bırsey de koyarız begendıgımız olursa.
sızce hangısı daha guzel bunlardan :)))

Zumra mı??? Ne demek?

Kızlar çatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum

anlamlarını bilmiyorum ama alya güzel bence...
Kızlar çatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum

günde 2 kezz sür cnm kremini benimkinde öyle yazıyor...

Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo

Gunaydin kizlar :) dün ben de doktordaydim bizim bebik bacaklarini acmadi secdedeydi yine :) youn israrlarim sonucu doktor kiza benzio dedi bakalim bi 10 gune netlesir :))

Hoşgeldin Gesmacığım.Canım çatlaklar için karnını sürekli nemli tutmaya çalış.Bende sabah Alpin Premama akşam Lierac kullanıyorum.Alpin Premama da fena değil.Güzel nemlendiriyor.Ben kaşıntılar başlar başlamaz 13. haftadan sonra kullanmaya başladım.Daha çatlamadım.Ama çatlayacağımı düşünüyorum.Kızkardeşimde yedinci ayda çatlamaya başladı.Son hafta hatta doğumdan sonra çatlayan bile var.Ben sadece önlemimi alayım diyorum.Seni forumda gördüğüme çok sevindim canım.Ben sık sık takılıyorum.Yazışalım.

Günaydın güzel hamileler😃 bugün ben de Dr a gidiyorum 16+1 olarak, geçen sefer bir dahakine cinsiyeti söylerim demişti😃 bakalım öğrenebilecek miyiz? Bir de baş ağrılarını ve yeni yeni sinyal veren nezlemi soracağım bakalım ne önerecek? 😃

canım bende arap kökenliyim.neresi köken? merak ettim
herkese merhaba sevgili hamişler
günaydım maveracım...sen de fazla gelmiyosun artık
erken başlamış canım yaa.bende henüz yok.hani genetik diyolar ya.benim ablamın birinde; 3 çocuk annesi,hiç bir çatlak yok ama küçük ablamın, oda 3 çocuk annesi harita gibi. bakalım ben nolcam?
Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
gözün aydın canım.sağlıkla gelsin minişin
Gunaydin kizlar :) dün ben de doktordaydim bizim bebik bacaklarini acmadi secdedeydi yine :) youn israrlarim sonucu doktor kiza benzio dedi bakalim bi 10 gune netlesir :))
oyuncu sizin bebiş annesi hayırla sağlıkla gelsin
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.

Kac haftaliksinn ki catladin canim

17+4 bugün canım.
Benim tüp bebek oldu iğnelerden ve opudan dolayı karnım şişti baya belki o zaman zarar görmüştür. Bir de çok beyazım ve tenim ince ondan mı acaba bilmiuorum ama göbek deliğimin etrafı çatladı kırmızı kırmıza

anlamlarını bilmiyorum ama alya güzel bence...

günde 2 kezz sür cnm kremini benimkinde öyle yazıyor...

İlk başlarda bir kutu 2 hafta sürer dediler.Ben de çok sürmedim. Az az sürdüm hep ucuz birşey de değil ki. Ama şimdi bol bol sürüyorum banyoya girdikçe. Ben kendimi 20. haftalarda 30. haftalarda hiç düşünemiyorum.

Sabah öğle akşam lierac ı kullanıyorum canım. Banyodan sonra da bebe yağı kullanmaya başladım . Sanırım ten yapısı da önemli.
Biliyorsun bende 18 tane yumurta toplanmıştı karnım opudan sonra çok şişmişti. Tedaviye başladığımdan beri hızlı bir şekilde 12 kilo aldım. Son bir buçuk aydır hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim bile diyetisyene başladım korkudan. Bu atak döneminde tenim de birden esneyemedi haliyle ondan heralde . Bir de çok beyaz,şeffaf ve ince bir tenim var. Ondan da olabilri yappısal. Eee ben de krem kullkanmaya 4. ayda başladım geç de kaldım. opudan sonra şişince başlasam iyiydi ama insan o zaman bunları düşünemiyor ki
Neyse bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de bir çaresini bulacağım çatlaklar için ...Artık ben de buradayım.
Bebek yapmaya karar verdiğim zaman hep arkadaşlarımı bebek konusunda gaza getirdim yanlız kalmamak için ama sonra...hepsi doğurdu ben malum geç kaldım ve haliyla yanlız :)
Burada sizlerle birşeyler paylaşmak güzel. Bizi biz anlıyoruz canım...

Geçen sene çevremde tam bir bebek fırtınası vardı ve hepsi erkek.. eyvahh kızım canavarların arasında kalacak :))
Hiç korkmayın güzel kız anneleri,
Kendi adıma garanti veriyorum; yetiştireceğim erkek;
Kendini karşısındakinin yerine koyabilecek,
Bir kadın ona hayır dediğinde -bu anne de olabilir sevgili de olabilir- ona derhal özel alan bırakabilecek,
Hayat boyu şu dünya üzerinde yaşayan tüm canlılara karşı nezaket sahibi olabilecek,
Yaptığı hatanın sorumluluğunu alabilecek,
Makul, ısrarcı olmayan ve anlayış sahibi tam bir beyefendi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…