Sabah öğle akşam lierac ı kullanıyorum canım. Banyodan sonra da bebe yağı kullanmaya başladım . Sanırım ten yapısı da önemli.
Biliyorsun bende 18 tane yumurta toplanmıştı karnım opudan sonra çok şişmişti. Tedaviye başladığımdan beri hızlı bir şekilde 12 kilo aldım. Son bir buçuk aydır hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim bile diyetisyene başladım korkudan. Bu atak döneminde tenim de birden esneyemedi haliyle ondan heralde . Bir de çok beyaz,şeffaf ve ince bir tenim var. Ondan da olabilri yappısal. Eee ben de krem kullkanmaya 4. ayda başladım geç de kaldım. opudan sonra şişince başlasam iyiydi ama insan o zaman bunları düşünemiyor ki
Neyse bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de bir çaresini bulacağım çatlaklar için ...Artık ben de buradayım.
Bebek yapmaya karar verdiğim zaman hep arkadaşlarımı bebek konusunda gaza getirdim yanlız kalmamak için ama sonra...hepsi doğurdu ben malum geç kaldım ve haliyla yanlız :)
Burada sizlerle birşeyler paylaşmak güzel. Bizi biz anlıyoruz canım...
Cokk tesekkur ederim cnm galiba alisamadim bu fikre dahainanamiyorum
Hiç korkmayın güzel kız anneleri,
Kendi adıma garanti veriyorum; yetiştireceğim erkek;
Kendini karşısındakinin yerine koyabilecek,
Bir kadın ona hayır dediğinde -bu anne de olabilir sevgili de olabilir- ona derhal özel alan bırakabilecek,
Hayat boyu şu dünya üzerinde yaşayan tüm canlılara karşı nezaket sahibi olabilecek,
Yaptığı hatanın sorumluluğunu alabilecek,
Makul, ısrarcı olmayan ve anlayış sahibi tam bir beyefendi olacak...
Senşn yaptıklarının aynını yappıyorum. Tüm bunlara ek olarak her duştan sonra daha kurulanmadan bebek yağı sürüyorum. Bir de tavsiyem bol sulu gıdalar tüket. Vücut nemini içeriden de takviye et. Yine de çatlak oluyorsa amaaaan boşver gitsin. Gebelik çatlağı biraz kahramanlık yarasına benzer. Sen de mücadeleden başarıyla çıktın.
GÜNAYDIIIIN
BİR OĞLUMUZ OLACAĞINI ÖĞRENDİK ARTIK
Ben sorunu hemen cevaplayayım. Senin bir günahın yok. Günahın sahibi ziyarete gelmek için bir jest yapıp da hamile gelinini arayıp " kızım sizlerle olmayı istiyoruz, sen ne zaman müsait olursan o zaman gelelim" nezaketini göstermeyen, eve gelip bavulları bırakır bırakmaz ev kendi eviymiş gibi rahat rahat akrabalarını çağıran danışma inceliği göstermeyen nezaket yoksunu kayınvalidendir. Bunu avantaja çevirebilirsin. Akşam dokuz buçuk gibi izinlerini isteyip uyumaya gidebilirsin. Ya da kayınvalidene kibarca: "beni yNlış anlamayacağını umarak söylüoum, misafir çağırmadan önce bana danışırsanız ben kendimivdaha iyi hissederim. Çünkü ben bu aralar evime kim olursa olsun insan davet etme ruh halinde değilim. Rol yapmak da en nefret ettiğim şeydir. Ben bu aralar bol miktarda uzanma, aşkam 10 olmadan uyuya kalma ruh halindeyim". Bu konuşmayı da tatlı ve yumuşak bir ses tonuyla eşinin yanında yapabilirsin. Rahatsız olup odaya çekilen o olsun. Orası senin evin.Canim dunden beri sabrediyorum ama su an odamdayim ve sonunda patladim sinirimden agliyorum sabahin 8.30 undan beri ayaktayim kadin bi de bana sormadan kendi akrabalarindan misafir cagirmis simdi de onlara hizmet cok ciddi soruyorum allahim neydi gunahim
Gunaydin kizlar :) dün ben de doktordaydim bizim bebik bacaklarini acmadi secdedeydi yine :) youn israrlarim sonucu doktor kiza benzio dedi bakalim bi 10 gune netlesir :))
Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
canım bende arap kökenliyim.neresi köken? merak ettim
günaydım maveracım...sen de fazla gelmiyosun artık
erken başlamış canım yaa.bende henüz yok.hani genetik diyolar ya.benim ablamın birinde; 3 çocuk annesi,hiç bir çatlak yokama küçük ablamın, oda 3 çocuk annesi harita gibi. bakalım ben nolcam?
gözün aydın canım.sağlıkla gelsin minişin
oyuncu sizin bebiş annesihayırla sağlıkla gelsin
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.
Elevit hakkinda bilgi veren bir arkadasimiz var.yazilanlari okuyamadim ama e vitamini domuzda elde ediliyor diye yazmisti.bilgisi olan var ben hapi icmeyi biraktim ama kaygilaniyorum.vitamin almak icin baska altetnatif oneren var mi doktoruyla konusan vs.?
GÜNAYDIIIIN
Günaydın.Allah analıbabalı büyütsün.oğlan sayısı da artıyor artık.benim de oğlum olacak :)
Sabah öğle akşam lierac ı kullanıyorum canım. Banyodan sonra da bebe yağı kullanmaya başladım . Sanırım ten yapısı da önemli.
Biliyorsun bende 18 tane yumurta toplanmıştı karnım opudan sonra çok şişmişti. Tedaviye başladığımdan beri hızlı bir şekilde 12 kilo aldım. Son bir buçuk aydır hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim bile diyetisyene başladım korkudan. Bu atak döneminde tenim de birden esneyemedi haliyle ondan heralde . Bir de çok beyaz,şeffaf ve ince bir tenim var. Ondan da olabilri yappısal. Eee ben de krem kullkanmaya 4. ayda başladım geç de kaldım. opudan sonra şişince başlasam iyiydi ama insan o zaman bunları düşünemiyor ki
Neyse bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsin de bir çaresini bulacağım çatlaklar için ...Artık ben de buradayım.
Bebek yapmaya karar verdiğim zaman hep arkadaşlarımı bebek konusunda gaza getirdim yanlız kalmamak için ama sonra...hepsi doğurdu ben malum geç kaldım ve haliyla yanlız :)
Burada sizlerle birşeyler paylaşmak güzel. Bizi biz anlıyoruz canım...
Elevit hakkinda bilgi veren bir arkadasimiz var.yazilanlari okuyamadim ama e vitamini domuzda elde ediliyor diye yazmisti.bilgisi olan var ben hapi icmeyi biraktim ama kaygilaniyorum.vitamin almak icin baska altetnatif oneren var mi doktoruyla konusan vs.?
GÜNAYDIIIIN
merhaba canım, bizim ufaklık da aynen seninki gibi secde pozisyonunda olduğu için göstermedi cinsiyetini:) senle ben de öğrenseydik hayırlısıyla:)
hadi gözün aydın arkadaşım. hayırla sağlıkla gelsin minik kızın:)
merhaba flufemcim. canım benim işler yoğun bu ara, evde pek durmadığımdan giremiyorum canım.. akşam biraz muhabbet edeyim dedim merhaba yazdım ama o kadar yorulmuşum ki kanepede sızıp kalmışım:)
ben eleviti en baştan beri içemiyordum zaten. doktoruma başka bi vitamin vermesini söyledim ama doktor vitamine gerek yok bundan sonra vitamin sana kilo aldırır dedi:) demir hapı verdi onu içiyorum bakalım
hayırlı olsun oğluşun, gözünüz aydın arkadaşım
Kızlarçatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum
canım bende arap kökenliyim.neresi köken? merak ettim
günaydım maveracım...sen de fazla gelmiyosun artık
erken başlamış canım yaa.bende henüz yok.hani genetik diyolar ya.benim ablamın birinde; 3 çocuk annesi,hiç bir çatlak yokama küçük ablamın, oda 3 çocuk annesi harita gibi. bakalım ben nolcam?
gözün aydın canım.sağlıkla gelsin minişin
oyuncu sizin bebiş annesihayırla sağlıkla gelsin
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?