2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463

Senşn yaptıklarının aynını yappıyorum. Tüm bunlara ek olarak her duştan sonra daha kurulanmadan bebek yağı sürüyorum. Bir de tavsiyem bol sulu gıdalar tüket. Vücut nemini içeriden de takviye et. Yine de çatlak oluyorsa amaaaan boşver gitsin. Gebelik çatlağı biraz kahramanlık yarasına benzer. Sen de mücadeleden başarıyla çıktın.
 
Elevit hakkinda bilgi veren bir arkadasimiz var.yazilanlari okuyamadim ama e vitamini domuzda elde ediliyor diye yazmisti.bilgisi olan var ben hapi icmeyi biraktim ama kaygilaniyorum.vitamin almak icin baska altetnatif oneren var mi doktoruyla konusan vs.?
 

Verdim kızımı .. :)
 

İnşallah işe yarar tatlım.Gösteririm kızıma göbeğimdeki çatlakları bak bunu sen yaptın derim :)
 
Ben sorunu hemen cevaplayayım. Senin bir günahın yok. Günahın sahibi ziyarete gelmek için bir jest yapıp da hamile gelinini arayıp " kızım sizlerle olmayı istiyoruz, sen ne zaman müsait olursan o zaman gelelim" nezaketini göstermeyen, eve gelip bavulları bırakır bırakmaz ev kendi eviymiş gibi rahat rahat akrabalarını çağıran danışma inceliği göstermeyen nezaket yoksunu kayınvalidendir. Bunu avantaja çevirebilirsin. Akşam dokuz buçuk gibi izinlerini isteyip uyumaya gidebilirsin. Ya da kayınvalidene kibarca: "beni yNlış anlamayacağını umarak söylüoum, misafir çağırmadan önce bana danışırsanız ben kendimivdaha iyi hissederim. Çünkü ben bu aralar evime kim olursa olsun insan davet etme ruh halinde değilim. Rol yapmak da en nefret ettiğim şeydir. Ben bu aralar bol miktarda uzanma, aşkam 10 olmadan uyuya kalma ruh halindeyim". Bu konuşmayı da tatlı ve yumuşak bir ses tonuyla eşinin yanında yapabilirsin. Rahatsız olup odaya çekilen o olsun. Orası senin evin.
 
Gunaydin kizlar :) dün ben de doktordaydim bizim bebik bacaklarini acmadi secdedeydi yine :) youn israrlarim sonucu doktor kiza benzio dedi bakalim bi 10 gune netlesir :))

merhaba canım, bizim ufaklık da aynen seninki gibi secde pozisyonunda olduğu için göstermedi cinsiyetini:) senle ben de öğrenseydik hayırlısıyla:)

Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo

hadi gözün aydın arkadaşım. hayırla sağlıkla gelsin minik kızın:)


merhaba flufemcim. canım benim işler yoğun bu ara, evde pek durmadığımdan giremiyorum canım.. akşam biraz muhabbet edeyim dedim merhaba yazdım ama o kadar yorulmuşum ki kanepede sızıp kalmışım:)


ben eleviti en baştan beri içemiyordum zaten. doktoruma başka bi vitamin vermesini söyledim ama doktor vitamine gerek yok bundan sonra vitamin sana kilo aldırır dedi:) demir hapı verdi onu içiyorum bakalım

GÜNAYDIIIIN


BİR OĞLUMUZ OLACAĞINI ÖĞRENDİK ARTIK

hayırlı olsun oğluşun, gözünüz aydın arkadaşım
 

Evet canım bu çatlak konusunda en önemli olan cilt yapısı alınan önlemler sadece çoğalmasını önlüyor.Benimde karnım yeni yeni büyüyor.Bende biraz daha büyüsün banyodan sonra bebe yağına da başlayacağım.Benim ergenlik döneminde olmuştu.Yine olur herhalde.Ne yazık ki aldığımız o ilaçların bir çok yan etkisi oldu.Neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun da onlar için değer.:13:


Canım arkadaşlardan birisi decavitte olmadığını yazmıştı.Oda hamilelikte kullanılıyor.Ben vejeteryan olmasam bu vitaminleri hiç kullanmayacağım.Ama her şey yiyemediğim için mecbur kalıyorum.En güzeli doğal beslenme.Benim kızkardeşim demir hapı dışında hiç bir şey kullanmadı.Maşallah bebeği de hem çok sağlıklı doğdu hem de şu an beş yaşına geldi doktora tek tük gitmiştir.

GÜNAYDIIIIN
BİR OĞLUMUZ OLACAĞINI ÖĞRENDİK ARTIK

Hayırlı olsun canım.Oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
 


çok teşekkürler canım,hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah
 

canım o günden sonra bende eleviti bıraktım sonra daha halsiz kaldım dr ile konuştum değiştirebilirmiyiz diye istemezsen kullanmazsın ama b12 eksikliği var dedi şimdi sadece b12 vitamini kullanıyorum
 

Elevitin muadili ducavit kullaniyorum cnm.dr.um bunu onerdi bana.bundaki e vitamiini domuzdan degilmis.
 
Kızlar çatır çatır çatlıyorum. Lierac kullanıyorum ama nafile. Kırmızı kırmızı çatlaklar sadece göbeğimde Şimdiden böyle ise sonrasını düşünemiyorum

canım bnim aktardan bi yağ aldım akzer çatlak yağı mavi şişede hem çok rahatlatıyor hemde önleyici şiddetle tavsiye ediyorum benim bi arkadaşım tavsiye etmişti bende bi kaç arkadaşıma tavsiye ettim onlarda çok memnun fiyatıda uygun denemekte fayda var:)))biooil de önceden olan çatlaklar için etkili canım benimkileri 10 günde azalttı benim tenimde hassastır.Denersen sonucunu paylaşırız:)bir de kaşımamak gerekiyormuş.
 
kızlarr yüksek lisans derslerimin yoğunluğu ve iş yüzünden bir haftadır okudum ama yazamadım haftasonu paylaşımda bulunmak istedimbazı arkadaşların bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş çok sevindim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Mutlu haftasonları.
 
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, hepimiz sağlıkla bebişleri kucaklarımıza alırız inşallah.. Benim ikinci çocuğum olucak kısmetse, ilki erkek bu da kızmış cinsiyetini çok erken öğrendik biz 15 haftalığım şu an.. facebook grubu kapalı sanırım nasıl ulaşabiliriz?
 

sevgili ikizdaş hamişdaşımmepeydir giremedim canım göbekler konusunda yazdığına cevap verememiştim.Çok haklısın bizim göbekler diğerlerinden daha önde sanırımiş yerinde bi arkadaşımla aynı haftadayız ama benimki gözle görülür daha büyük.Sabahları küçülüyor sanki akşamları büyüyor.:26:seninde öyle mi?bi de göbeğin en alt rahim kısmı sert şu an yukarılarda bi sertleşme yok henüz ama idrara sık gidiyorum epey sende durumlar ve iştah olayı nasıl tatlım?
 
selam kızlar malum grip sezonu açıldı ben çocukların içindeyim hep ve toplu taşıma kullanıyorum 7 yıldır her eylül sonu ekim başı grip aşımı olurum ve gerçekten grip olmam.Ama şu an hamile olduğum için tereddüt yaşıyorum Dr.lar arasında görüş ayrılıkları var maalesefsizler bu konuyu Dr.larınıza danıştınız mı ya da ne düşünüyorsunuz?çok kararsızım:18:kış gebeliklerinde grip çok tehlikeliymiş bebeklerimiz için Allah korusun bi korkudur geldi içime anlamsız belki ama paylaşmak istedim şimdi tamda aşı zamanı grip için.
 
Selam hanımlar Dr yüzde 90 kız dedi😄 145 grammış herşey yolunda dedi, üçlü test için kan verdim.
Sürekli başağrılarımı söyledim önce normal dedi sonra hemşire geçen sefer tansiyon yüksekti deyince tekrar ölçülsün dedi. 13-9 çıktı😔 yüksek dedi kardiyolaga git kontrol etsin dedi, bir de haftaiçi de ölçtür burada heyecandan yüksek çıkabilir, gecen sefer ikili test bu sefer cinsiyet heyecan vardı tabi😃 eve gelince tekrar ölçtük 11-7 çıktı, bakalım bu hafta takip edeceğim, biraz keyfim kaçtı. Yüksek tansiyon bebeğe iyi değil dedi😔
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…