2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yaa kizlarr az once su gibi biseymi geldi islakbiyeremi oturdum anlamadim arkamda islaklik farkettim panik oldum acilede ultrason varmi biliyomusunuz gitsemmi acabaa

geçen gün ben de aynısı oldu dr ya idrar kaçırmışsın farketmemişsin ya da enfeksiyon geçiriyorsundur dedi gel yine de bakalım için rahat etsin gittik baltık herşey yolundaydı tedbir olarak idrar tahlili yap dedi yaptım temiz çıktı bazen akıntıiçerde çok birikiyor birden gelebiliyor dedi
nasıl ayırt edicem dedim eğer devamı gelirse bebeğin suyu diyebiliriz ama eğer kesilirse bebeğin suyu değildir dedi kontrol et dedi

mrb arkadaşlar...

grip aşısı önceki yıllardada olmadım. beslenmeme dikkat ederek, söyledğiniz gibi bol c vitamini ile bu kışı atlatmayı düşünüyorum. mandalinaya basladım bile günde 2 adet tüketiyorum. ayrıca yeşil biberdede c vitamininin çok olduğunu duymuştum. hergün kahvaltıda en az 1 tane yiyorum. önceki yıllarda grip olduğunuzda nasıl atlatıyorsunuz çok ağırmı geçiyor. benim faranjite dönüştürmediği sürece rahat atlatırım. bu senede dönüştürmemesi için ekstra çaba sarfederek ilaç kullanmadan dinlenerek atlatacağımı ümit ediyorum.

çalışıyosanız grip baslangıcını hissettiğinizde hemen bir rapor alıp dinlenerek atlatmaya çalışın derim.

hastalıksız bir kış geçirmemiz dileğiylee......

günaydın bayanlarrrr.....

bende uyanır uyanmaz acıktığımı hissettim fakat eşimi uyandırmak için henüz erkennnn

sabahları uyandığımda meyve atıştırıyorum. hem bağırsaklarıma faydası oluyor hemde açlığımı bastırıyorum. erik ve kelek yedim bugünde :)

pazar gününüzün gönlünüzce geçmesi dileğiyleee....

canım hayırlı olsun bebişin , ben yoğun isteği üzerine abimle futbol oynayarak geçirdim küçüklüğümü :)) önce oynayalım derdi sonra bakardı ki beceremiyorum bide kızardı anneme ve bana benim niye erkek kardeşim yok diye Allah herşeyin hayırlısını versin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzucuğunuu
bende aynı senin gibiydim canım yaa en başından beri ilk çocuğum erkek olacak diye hissediyordum, hatta hamile olduğumu öğrendiğimden günden cinsiyetini öğrendiğim güne kadar karnımı gep oğluşum diye sevdim tahminlerim doğru çıktı bebişim erkekmiş sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini canım..

benim de 2. oglusum geliyor. oglum 3.5 yasında ve erkek kardesi olsun istiyodu.. tabi cocuk bunlar simdi ister dogunca geeri verelim der iki erkek ccocugu olan var mı aranızda, nasıl anlasırlar cok merak ediyorum

benim de 2. oglusum geliyor. oglum 3.5 yasında ve erkek kardesi olsun istiyodu.. tabi cocuk bunlar simdi ister dogunca geeri verelim der iki erkek ccocugu olan var mı aranızda, nasıl anlasırlar cok merak ediyorum

çok güldüm yaww doğru geri verelim derler canım kıskançlık yaparlar genelde ama sizinkiler iyi anlaşırlar inşallah, ben abimle futbol konusunda anlaşamazdım ama diğer her yönden iyiydik, bizim eve her misafir geldiğinde abim koşar sarılırmış bana kimseye vermem bebeğimizi anne dermiş , artık bende alışmışım ne zaman misafir gelse koşar gider abime sarılırmışım , misafir gidene kadar abimin yanında sus pus otururmuşum benim ilk bebişim olacak iki oğlan nasıl anlaşır bilemem ama kardeş çok güzel birşey inşallah birbirlerini çok sevecekler canım

bende aynı senin gibiyim oğlum 3.5 yaşında ve bir oğlum daha olacak Allah izin verirse
benim oğlan çok hareketli kıpır kıpır uyuması zor yemesi zor inşallah ikinci onun gibi olmaz diye dua ediyorum

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Herkese iyi pazarlar ya kızlar ben bu sabah baygınlık geçirdim bayılmadım ama kendimi bıraksam yıkılacaksınız aranızda böyle bişey yaşayan var mı

teşekkür ederim canım :) ben de çocukken mahalledeki erkeklerle futbol oynardım kavga dövüş hem de kızım bana çekerse eminim o da abisiyle futbol oynar da daha ona o kadar çook var ki tabi çocuğa laf anlatmak zor oluyor napalım biz de iyi taraflarını söyleyip onu mutlu etmeye çalışıyoruz

Herkese iyi pazarlar ya kızlar ben bu sabah baygınlık geçirdim bayılmadım ama kendimi bıraksam yıkılacaksınız aranızda böyle bişey yaşayan var mı

herkese iyi pazarlar

tansiyonun düşmüştür benim de arada oluyor yorulduğumda dışarı çıktığımda baygınlık geçiriyorum ama bayılmıyorum tuhaf bişi çok kötüüü hissediyorum o an seni anlayabiliyorum geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın

günaydın hamilecikler :)) hepimizi için güzel bir pazar olsun. bol dinlenmeli keyifli...
ben hiç grip aşısı yaptırmadım yaptırmayı da düşünmem eşim her yıl yaptırır benden çok grip olur :) zaten çok ilaç içmeyi de sevmem vücüdum kendi direnciyle atlatsın diye beklerim canım da çok tatlı değildir. ama internetten falan okuduğuma göre çok fazla insanlarla birarada olanlar yaptırmalı mikrop bulaşma riski yüksek olur diye yazıyodu.

canım gün gün hamileleik takviminde görmüştüm bu haftalarda böyle şeyler yaşanabilirmiş. hatta bak şöyle yazıyor; Baş dönmesi veya baygınlık hissi yaşıyorsanız, yatarken veya kalkarken yavaş hareket etmeniz veya yavaş pozisyon değiştirmeniz gerekir.
seninki de normal bi durum olabilir yani.

herkese mutlu hafta sonu diliyorum
dün bizde dktra gittik bebişimin cinsiyetini öğrendik oğlum olucakmış rabbim izin verirse

canım benim benimde göbek deliğimin altı ser oradalar sanırım orada oluncada bu idrar olayı beni öldürcek dakika başı su iç tuvalete gitiştah benimde çok fazla değil ama kendimi çok fazla aç bırakırsam tansiyonum senin gibi yerlerde oluyoCanım yüksek lisans ders aşaması 2.dönemdeyim yani bebekler olmadan daha başlamıştım 2.dönemide hamilelikte bitirip tez proje vs.uzatıcam mecbur çocuklarla çok zor olur diye düşünüyorum onlar sağlıklı olsunlar yeterniye tembel olasın canım yaaa iki yıl geçerli kuzular ele gelince başlarsın yardım ederler küçük adamlargrip aşısı olmayıp kendimizi koruyacağız sanırım nasıl olcaksa okulda çocukların arasında Allah yardım eder artık inşallah.İkiz anneleri topiğine de yazacağım canım bu aralar çok yoğun fırsat bulamıyorum ama zaman ayıracağım süper paylaşımlar oluyor:))Daha beşikler,isimler,ciciler havada uçuşacak di mi?görüşürüz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…