Yaa kizlarr az once su gibi biseymi geldi islakbiyeremi oturdum anlamadim arkamda islaklik farkettim panik oldum acilede ultrason varmi biliyomusunuz gitsemmi acabaa
maşallah annesi hayırla kucağına al miray bebeği..
Günaydın...
Açım.
aynı düşünce bende de var, girp aşısı olmak istiyorum ama kokruyorum, doktoruma da hiç sormadım, fakat bol bolc vitamini almak lazım, portakal mandalina mevsimş başlayacak yakında, bol bol tüketmek lazım, yeşillik yin eaynı şekilde koruyor
canım hayırlı olsun bebişin , ben yoğun isteği üzerine abimle futbol oynayarak geçirdim küçüklüğümü :)) önce oynayalım derdi sonra bakardı ki beceremiyorum bide kızardı anneme ve bana benim niye erkek kardeşim yok diyehayırlı akşamlar arkadaşlar buraya çok fazla yazmasam da yazılanları takip ediyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum ben de bugün doktora gittim ve büyük ihtimalle kız dedi. 8 yaşında oğlum var bu da kız olacak inşallah ama abimiz üzüldü biraz çünkü o futbol oynayacak bir kardeş istiyorduhayırlısı diyoruz biz de.
bende aynı senin gibiydim canım yaa en başından beri ilk çocuğum erkek olacak diye hissediyordum, hatta hamile olduğumu öğrendiğimden günden cinsiyetini öğrendiğim güne kadar karnımı gep oğluşum diye sevdim tahminlerim doğru çıktı bebişim erkekmişslm arkadaşlar benim de bir oğlum olacak ben en başından bu yana erkek hissediyordum zaten hatta hamile kalmadan önce bile ilk çocuğum erkek olacak gibi bir his vardı içimde doktor erkek dediği zaman hiç şaşırmadık hatta oldukça hissiz karşıladıkgeçen hafta kontrolde kilomuz 136 gr çıktı herşey gayet yolunda dedi doktorumuz inşallah böyle devam eder rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah
benim de 2. oglusum geliyor. oglum 3.5 yasında ve erkek kardesi olsun istiyodu.. tabi cocuk bunlarsimdi ister dogunca geeri verelim der iki erkek ccocugu olan var mı aranızda, nasıl anlasırlar cok merak ediyorum
benim de 2. oglusum geliyor. oglum 3.5 yasında ve erkek kardesi olsun istiyodu.. tabi cocuk bunlarsimdi ister dogunca geeri verelim der iki erkek ccocugu olan var mı aranızda, nasıl anlasırlar cok merak ediyorum
teşekkür ederim canım :) ben de çocukken mahalledeki erkeklerle futbol oynardım kavga dövüş hem decanım hayırlı olsun bebişin , ben yoğun isteği üzerine abimle futbol oynayarak geçirdim küçüklüğümü :)) önce oynayalım derdi sonra bakardı ki beceremiyorum bide kızardı anneme ve bana benim niye erkek kardeşim yok diyeAllah herşeyin hayırlısını versin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah kuzucuğunuu
Herkese iyi pazarlar ya kızlar ben bu sabah baygınlık geçirdim bayılmadım ama kendimi bıraksam yıkılacaksınız aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Herkese iyi pazarlar ya kızlar ben bu sabah baygınlık geçirdim bayılmadım ama kendimi bıraksam yıkılacaksınız aranızda böyle bişey yaşayan var mı
selam canımcımaynen benim göbeğin maşallahı var.artık sabahları da bariz şiş. benim tam göbek deliğimin altı sert canım.belliki yavrular orda. iştah çok çok fazla değil ama biraz yemek gecikirse yerimden kalkamıyorum.tansiyon hep düşük.senin iştah nasıl?
canım aşı olayını benim drda önermedi.bende çok korkuyodum üstelik benim öğrenciler küçük yaş oldukları için su çiceği,kabakulak,kızamık vs hepsi riskti.neyse ki okul bu sene yattı.
bu arada seni tebrik ederim şekerim.bide yüksek lisans yapıyormmuşsunvalla alesle uğraştım,iyi de puan aldım ama çocuk doğurucam diye bir yere başlayamadım tembel bennn sen nerde yapıyosun?
canım 2014 ikiz anneleri topiğine de gel.çok tatlı kızlar ar orda da..
görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?