2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

başkasının evine misafir çağıran insanları da hiç sevmem varya, kendi evine çağır burası benim evim !! neyseki bir haftalık canım sonra yine rahatlarsın inşallah..

Merhaba.ben de bu konuyu çok merak ediyorum.her sene aşı yaptırırım .benim doktorum müsaade etmiyor.aslında adjuvansız aşılar hamilelikte olabilir diye duymuştum ama bilemiyorum.ben de çocukların içindeyim.aşı sayesinde her yıl rahat geçirirdim.hatta omega 3 şurubu içerdim.(hap yutamıyorum da).doktor o şuruba bile izin vermedi.içinde a vitamini yok,ithal ürün diye izin vermedi.gribe karşı çok iyi geliyordu.ama şu grip aşısı sorunu beni de rahatsız ediyor.

Ben de arada sınırda geziyorum tatlım. Doktorum bana corasprin verdi . Kardiologum da sürekli yüksek olursa ,ilaca başlayacağız dedi. Ama yüksek değil de hep sınırda normalde 2. trimesterde hayatımızın en düşük tansiyonu olmalıymış. Benim iş stresinden aslında doktorum sana rapor verebilirim dediben şimdilik istemedim ama ... Öyle tatlım.

Gunaydin kizlar heyecndan uyuyamadim benimde kizim geliyooooo doktor %90 kiz dediiii mirayim geliyo
hayırlı olsun canım bende bi kızım olsun çok istiyorum şuan ihtimal erkek üzerine hayırlısı inşallah...

GÜNAYDIIIIN

BİR OĞLUMUZ OLACAĞINI ÖĞRENDİK ARTIK
rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş.

hoş geldin canım. oğluşun hayırlı olsun

geçmiş olsun canım o kadar da yüksek sayılmaz bu duruma takılma stres yaparsan tetikleyebilir rabbim korusun. kızın da hayırlı olsun bu arada

selam canımcım aynen benim göbeğin maşallahı var.artık sabahları da bariz şiş. benim tam göbek deliğimin altı sert canım.belliki yavrular orda. iştah çok çok fazla değil ama biraz yemek gecikirse yerimden kalkamıyorum.tansiyon hep düşük.senin iştah nasıl?
canım aşı olayını benim drda önermedi.bende çok korkuyodum üstelik benim öğrenciler küçük yaş oldukları için su çiceği,kabakulak,kızamık vs hepsi riskti.neyse ki okul bu sene yattı.
bu arada seni tebrik ederim şekerim.bide yüksek lisans yapıyormmuşsun valla alesle uğraştım,iyi de puan aldım ama çocuk doğurucam diye bir yere başlayamadım tembel bennn sen nerde yapıyosun?
canım 2014 ikiz anneleri topiğine de gel.çok tatlı kızlar ar orda da..
görüşmek üzere

merhaba arkadaslar,
benim kontrolüm haftaya normalde ama ben dayanamadım bugün yolumun üzerinde bi hastaneye gittim, kız dedi dr, eşimin hayali de erkek, tek başımaydım, o an çok garip oldum, rabbime şükürler olsun bize bu bebeği nasip ettiği için ama sanki eşimin arzusunu ben yerine getiremiyormus gibi hissediyorum, şimdi kendi dr kontrolümüze kadar ona bişey söylemeyeceğim, kafam cok karısık, yardım edin arkadaslar..

Yaa kizlarr az once su gibi biseymi geldi islakbiyeremi oturdum anlamadim arkamda islaklik farkettim panik oldum acilede ultrason varmi biliyomusunuz gitsemmi acabaa

Yaa kizlarr az once su gibi biseymi geldi islakbiyeremi oturdum anlamadim arkamda islaklik farkettim panik oldum acilede ultrason varmi biliyomusunuz gitsemmi acabaa

kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama bazı gebelerde 17. haftasından sonra vajinal akıntı çok olabiliyormuş. Biraz bekleyin, emin olmazsanız acile gidersiniz.

hayırlı akşamlar arkadaşlar buraya çok fazla yazmasam da yazılanları takip ediyorum. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum ben de bugün doktora gittim ve büyük ihtimalle kız dedi. 8 yaşında oğlum var bu da kız olacak inşallah ama abimiz üzüldü biraz çünkü o futbol oynayacak bir kardeş istiyordu hayırlısı diyoruz biz de.

slm arkadaşlar benim de bir oğlum olacak ben en başından bu yana erkek hissediyordum zaten hatta hamile kalmadan önce bile ilk çocuğum erkek olacak gibi bir his vardı içimde doktor erkek dediği zaman hiç şaşırmadık hatta oldukça hissiz karşıladık geçen hafta kontrolde kilomuz 136 gr çıktı herşey gayet yolunda dedi doktorumuz inşallah böyle devam eder rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah

kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama bazı gebelerde 17. haftasından sonra vajinal akıntı çok olabiliyormuş. Biraz bekleyin, emin olmazsanız acile gidersiniz.

Gittim geldim acile suyu dolu dedii ben p.tesi kendi doktotuma gidicektim simdi acile gittim cinsiyetinide gorebildigim kadariyla kiz dedii cikinti goremedim dedi:)))

artık yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor,isim konusuna karar veren var mı acaba arkadaşlar,benim de oğlum olacakmış belki bana da fikir olur

Slm kızlar ben de nihayet öğrendim bebeğimin cinsiyetini veee bi erkek de bize geliyor
Bugün gördüm bebeğimi maşallah gelişimi de iyiymiş.. 4lü için kan verdim ayrıca.. Haftaya alıcam sonucunu..
Bu arada ben 3 haftada 3 kilo almışım doktorum böyle olmaz dedi ve diyetisyenle devam ediyorum yoluma umarım hedeflediğim kiloda sağlıkla alırım kucagıma bebeşimi ya da oğluşum mu desem alışamadım daha

artık yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor,isim konusuna karar veren var mı acaba arkadaşlar,benim de oğlum olacakmış belki bana da fikir olur

arkadaşım biz eşimle daha önce anlaştık erkek olursa o koyacak kız olursa ben koyacaktım ismini.. oğlumuz olacakmış.. şimdi top eşimde ben onu bekliyorum.. Kız olacağına inandığım için rahattım böyle bi anlaşma yaptım kıskançlık yüzünden ama azıcık pişman oldum sanki :44: bana sen karışma diyor şimdi..

canım,niye öyle düşünüyorsun? cinsiyeti sen tayin etmiyorsun ki? Allah sağlıklı sıhhatli versin kız erkek ne farkeder? eşine de söyle bence, kızlar babalarına daha düşkün oluyor hem:) kafanı karıştırmaya hiç gerek yok, ben hamile kalabilmek için tam 3 sene bekledim ve tedaviyle hamile kaldım. Rabbim aratmasın o kadar zor bir durum ki...hamileliğin keyfini çıkar, hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı..minik kızını üzme, o da hisseder bu düşüncelerini

canım o büyük ihtimal akıntıdır ya, telaşlanma..hamilelerde normal..doktora da gitmişsin heralde, sıkıntı yokmuş..Allah korusun hepimizi...

hayırlı olsun kızın arkadaşım..gözünüz aydın

sizlerin de gözünüz aydın arkadaşlar..hayırlı olsun sağlıkkla doğsun oğluşlarınızz:)

Arkadasim benim cinsiyeti erkek diye yazmistim ama kiz diye ikon koymussun.yanlis olmusssss.

Gittim geldim acile suyu dolu dedii ben p.tesi kendi doktotuma gidicektim simdi acile gittim cinsiyetinide gorebildigim kadariyla kiz dedii cikinti goremedim dedi:)))

Bir sıkıntı olmamasına sevindim, akıntıdır büyük ihtimalle. Neyse gitmişken cinsiyeti de öğrenmişsiniz hayırlı olsun

aynı düşünce bende de var, girp aşısı olmak istiyorum ama kokruyorum, doktoruma da hiç sormadım, fakat bol bolc vitamini almak lazım, portakal mandalina mevsimş başlayacak yakında, bol bol tüketmek lazım, yeşillik yin eaynı şekilde koruyor

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Kız çocukları her zaman çok özeldir.

(İnanın çok şaşkınım nasıl bu hikayeden kız çocuğunun özel olma durumunu çıkarabilmişler hayret doğrusu)

ben içtenlikle düşüncemi söyliyeyim bu hikayede erkek ne kadar hayırsızsa kız bir okadar vicdansız saygısız nasıl olurda bizleri yetiştiren büyüten anne babalarımız için kapı açmama kararı alınabilir üstüne üslük eşinin anne babasına bu şekilde vicdansızca davranıp kendi anna babasına kıyamamak onun hayırlı evlat olduğunu mu kanıtlar e nerde kaldı insanlık nasıl bir kız evlat yetiştirmek bu bu hikayenin gurur duyulabilecek nesi var? şu bir gerçekki kız evlatta erkek evlatta aynı yeterki rabbim hayırlısını vicdanlısını merhammetlisini versin hayatta ne ekersen onu biçersin bana göre hikayenin ana teması bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…