2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet masalcımm tam bir muamma ne yapsak bilemiyorum bu aşıyı zaten bu aralar bir endişedir aldı beni çok sık idrara gidiyorum idrar yolu enfeksiyonumu var diye korkuyorum sabah gidip kültür vermeyi düşünüyorum

Biz de öyle anlaşmıştık ve kız olacak ama eşimin isim işini bana bırakacağını hiç sanmıyorum. O duygusal isimler seviyor ben de biraz alışılmış isimler seviyorum. Ortasını bulmak zor olacak.

son iki senedir kışın hiç hasta olmadım ve yazları izin dönüşü hastalandım hep. Bu sene de grip oldum. Doktorum portakal ye bol bol dedi. Hep meyve yedim. Limon ,hatta mandalina bile buldum. Bol bol tükettim. İzin dönüşü diye rapor da almak istemedim.Toparladım bir haftaya.

Son düzenleme:
Yaa kizlarr az once su gibi biseymi geldi islakbiyeremi oturdum anlamadim arkamda islaklik farkettim panik oldum acilede ultrason varmi biliyomusunuz gitsemmi acabaa

bende kızımda 7 aylıkkken otururken ıslattım koltuğu .aniden oldu ilişkiden sonra .doktora gittik suyum zaten azdı ama su değildir demişti.su gelince kovadan boşalır gibi oluyor ve devamıda oluyor

bende kızımda 7 aylıkkken otururken ıslattım koltuğu .aniden oldu ilişkiden sonra .doktora gittik suyum zaten azdı ama su değildir demişti.su gelince kovadan boşalır gibi oluyor ve devamıda oluyor
Merhaba yazmadan edemedim. Belli olmuyor. Önceki gebeliğimde az az su gelmeye basladı ve ben de deneyimsiz olduğumdan akıntı zannettim ve hiç üstünde durmadım. Bir hafta boyunca az az devam etti. Gerisini yazmıyorum. Ama öyle birşey hissedildiğinde derhal doktora gidin, sakın ihmal etmeyin.

kızlar çok fena grip oldum ben günde 5-6 mandalina yiyorum iki haftadır kendime dikkat ediyorum ama yeni geldim yaşadığım şehre fena çarptı beni. 2-3 kıştır hiç hasta olmazdım ben şu hale bak.
henüz cinsiyeti öğrenemedim ben haftaiçi doktora gideceğim burada ki ultrasonlar çok eski net değil ben bebeğimi hiç göremiyorum neyse o sağlıklı olsunda gerisi halledilir.

dün ilk defa bebeğim için bir mağazaya girip yatak bebek arabası araba koltuğu vs baktım aklıma yatan şeyler oldu eşim alalım dedi ama ben 7. aya kadar birşey almayı düşünmüyorum. şimdilik fikir edindim. hastane çıkışlarına filan baktım inanılmaz güzeller çok heyecanlandım

malum kış geliyor boğaz akıntınız ağrınız olursa size bir tarif vereyim akşamları yatmadan için çok iyi geliyor.
BAL-LİMON: bir su bardağı sıcağa yakın ılık suya iki tatlı kaşığı bal yarım veya biraz daha fazla olabilir limon sıkın karıştırıp için boğaz ağrısına çok iyi geliyor tabi inşallah hiç hasta olmadan atlatırsınız bu kışı ama olursa aklınızda bulunsun.

Selam annisler hasta annelerimize gecmis olsun bol bol ilik seyler icin atlatirsiniz insallah

Valla ben birakin grip asisini tetano bile vurulmak istemiyorum turkiyede asilara hic guvenim yok .

Çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Bol bol dinlen. Binlerce yıldır anadolu da bir gelenek hala devam ediyorsa insanların bir bildiği vardır. Yakınlarında da nazar boncuğu bulundur

İçim rahatladı ben okumamıştım o yazıyı teşekkürler canım

canım bende arap kökenliyim.neresi köken? merak ettim

Merhaba canim alakasiz olacak ama İzmir :))) suudi arabistandan izmire dedeler gelmis

:) ııııı uzuldugum sey de bu zaten ilk basta kendileri anlar diye bekledim ama olmadi hatta bu sefer is iyice yuzsuzluge vuruldu senin uykun varsa git yat misafirlere ben hizmet ederim dedi :) basta ne kadar iyi niyetli bi cumle gibi gorulse de maalesef laf yerlestirme amacliydi :)

başkasının evine misafir çağıran insanları da hiç sevmem varya, kendi evine çağır burası benim evim !! neyseki bir haftalık canım sonra yine rahatlarsın inşallah..

İsin tuhaf yani onlar normal olani yapiyorlar ben anormal :)

İste gecen gun bahsettigim kizi olan arkadasimla tarstismama sebep olan hikaye

Ama yanı tartışılmıycak gibi değilmiş nasıl böyle mantıksız bir hikaye ile övünüp kız çocuğunu özel sayabilirlerki tamam çoğu kız çocuğu erkeğe oranla daha düşünceli daha merhatlidir erkek doğası gereği ister evlat olsun ister baba olsun ister koca mesafelidir soğuktur ama yeri gelir annası babası için canını vermekten kaçınmaz tabiki kızıda erkeğide hayırlı evlatsa bu hikade bahsi geçen kız evlat kesinlikle beş para etmez hem insan olarak hem evlat olarak hem eş olarak ve ben böyle hikayeyi gururla paylaşıp bundan kendi kızlarının özel olduğu kanısına varan ebeveyinlerin nasıl evlat yetişireceğinden kuşkuluyum allah akıl fikir versin benim oğluşumuda böylelerinin kızlarından uzak tutsun insallah:)

İste gecen gun bahsettigim kizi olan arkadasimla tarstismama sebep olan hikaye[/QUOTE]

[/QUOTE]

bahazey yazdığın her cümleye katılıyorum bunu bir oğlu olan ikinci yolda olan bir anne olarak değil bir annenin oğluyla evli olarak yazoyprum bahsi geçen kız gerçekten beş para etmez gözümde eşinin annesine de saygısı eğer ciddi bir sorunları yoksa ne iyi bir evlat ne iyi bir anne ne iyi bir eş olabilir diye düşünüyorum

olsun canım sen yine de bol bol iç çok önemli su.ben 4 lt reden fazla içiyorum.zoraki değil canım çok istiyor:)
y.lisansta başarılar canım tezde kolay değil hani:18: ben yerim oküçük adamları
canım ikiz anneleri maşallah alışverişte hızlı çoğu tamamlamış bile
kızlar 2 gündür karnım taş gibi hele geceleri yatamıyorum,sizde de var mı böyle bir durum?
:18::18::18:

geçmiş olsun canım...bu aralar tam grip mevsimi dikkat etmek lazım. bu tarifede bayılrım

bebeğin doğduğu zaman görürüm onları diyorum:)
torun sevgisi başka olacaktır ama baktın ki tutum aynı boşver. sen kendine ve bebeğine odaklan.
değiştiremiyorsun insanları maalesef.

günaydın kızlar,

ya ben size danışmak istiyorum, yarın tam 18. haftama gircem ama karnım hiç belli değil yani kimse anlamıyor hamile oldugumu onu geçtim içinizde bebeğinin hareketlerini hisseden var mı, 16. haftadan itibaren hissedilirmiş ama ben hâla hissetmiyorum, bana yardımcı olur musunuz..

günaydın canım

ben de 17.haftama gireceğim karnım hiç belli değil. hatta söylemezsem mümkün değil kimsenin hamile olduğumu anlaması. bir de ikinci gebeliğim daha çabuk çıkar karnım zannediyordum. sabahları minik bir çıkıntı oluyor. gün içinde yediklerimle şişiyor. sabah hoop gene aynı. geçen hafta ultasonda görmesem endişelenirdim yani. ilkinde kesinlikle çok daha fazlaydı. yani kilo da aldım almasına (2.5 kg kadar)
bugünleri arayacağımızı düşünüyorum ama ben o göbek illa ki çıkacak

ben hareketleri geçen hafta hissettim çok ufak da olsa ama endişelenme 22ye kadar yolu var hareketlerin

günaydın canım eğer ilk bebekse 20. haftayı buluyormuş öyle dedi doktor karnına gelince o yapısal iç karnın geniş diye olabilir ben kilolu bir bayanım zaten karnım vardı 6 aya kadar belli olmaz diyorlardı hep 4 aylığız ama çok belli yanbölgem çok inceldi karnımda öne doğru sivrileşti hala şaşırıyorum valla o yapıdan kaynaklanıyor.

en vefalı evlat Veysel Karani gibi bi örnek var. Rabbim evlatlarımızın göğsüne merhemet duygusu versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…