2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Arkadaslar bi kızımız olacağını öğrendik bugün
Sağlıkla inşallah
Kız oranını biraz daha yüksekttik ama erkeklere yetişemeyiz sanırım

inş.tşk ederim haklısın biran önce muayene olmam lazım

Canım benim de riskli çıkmıştı çok şükür cvs sonuçlarımız iyi çıktı bu bi olasılık yalnızca umarım sizin sonuç da iyi çıkar sakin olmaya çalış

canım öncelikle geçmiş olsun hemen üzülme inşallah herşey yolundadır ve dilediğin gibi olur. hem sen böyle üzülüp ağladıkça da etkiliyorsun bebişini lütfen şimdi bebeğini düşün ve gönlünü ferah tut. dualarım seninle.

tşk ederim cnm bende beklemiyodum birden ekran aydınlanınca anladım renkliyi açtı çok farklı
bizim dr da demedi hayırlısıyla sağlıkla öğrenirsiniz inş.cnm

haklısın, karnımdaki bebek için üzülüp aslında onun da üzdüğümün farkındayım, annelik nasıl bir duyguymuş yaa. daha doğmadan bağlandım ona

Canim aslinda cogu dr eger yas 35 in uzeri degilse ve ikili test sonucu ile ense kalinligi iyi cikmissa digerlerini yaptirmaz,

yaşım 27 2 li test çok iyi çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıkınca korkuttu azıcık beni. bakırköyde bir doç. var, ona yönlendirdi 7 ekimde test yapacak. umarım her şey yolunda gider.

ben sürekli siteyi takip ediorum ama yeni üye oldum herkese merhaba bende allahın izniyle mart annesi olucam.. öncelikle sağlığı tabi ama cinsiyeti cok merak ediorum inşallah 10 ekimde randevum var.. tek sıkıntım sürekli ağız ekşimem var sürekli ağzımda acı bi tat var herzamna ağzıma bişeler atma ihtiyacı hissediorum yoksa o acı tat midemi bulandırıo.. sizdede bu sıkıntı varmı

Canım çok geçmiş olsun. Eger istanbuldaysan maltepe tıp fakültesinde Yrd. Doç. Dr. Mustafa Serdar Yılmazer'e görünmeni öneririm. Şu an çok sayıda aritmi ve tansiyon sorunu yaşayan gebe hastaları var. Gitmeye karar verirsen onu arayabilirim. Gebe olduğundan seni bekletmez. Hastane ssk ile anlaşmalı ve fark almıyor. Sana istersen özelden iletişiim bilgileri de atabilirim.
Tekrar çok geçmiş olsun...

Allahın izniyle bir şey çıkmaz canım..O güne kadar lütfen stres yapma...Bebekler çabuk etklileniyorlar...

Büyük bir korku ve endişe, herşeyin güzel olmasını umalım. Bu forumdaki tüm annelerin en iyi dilekleri seni yalnız bırakmayacak. Canım başka bir doktordan daha görüş alsan iyi olmaz mı, her kadın doğumcudan değil ama. Alanı ne diyorlardı, periontolog mu ne? Onlar spesifik olarak igili ultrason taramasında uzmanlaşıyorlar. Bnim kaodın doğumcum beni Oluş Api' ye yönlendirmiştir. Alanında uzman ve yetenekli bir kadın. Bir de ona yaptır.

Hayırlı haftalar sevgili anne adayları,
Bebişimizin cinsiyetini öğrendik. Çok net bir pozisyon değildi ama doktor emin olamasaydı söylemezdi diye düşünüyorum.
Allah kısmet ederse bir kızımız oluyor...

Allahın izniyle bir şey çıkmaz canım..O güne kadar lütfen stres yapma...Bebekler çabuk etklileniyorlar...

elimden geleni yapıyorum, inanın. Ama şu karnımdaki günahsız miniğimi düşündükçe üzülüyorum. Ben aslında çok güçlü biri olarak bilirdim kendimi ama ANNELİK DUYGUSU hiç bir şeye benzemiyormuş

Canım öncelikle sakin ol. Oran o kadarda riskli değil bence. 203 tane sağlıklı bebeği bırakıp da 1 tane sağlıksız bebeği düşünmek çok doğru değil. Benim işyerindeki arkadaşınım 1/8 çıkmıştı. Aminiyosentez yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Gayet sağlıklı bir oğlu var. Bu testler kesin sonuç değil sadece ihtimal. Sıkma canınız rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz.

tamam, bu dediğinizi mutlaka yapıcam. doğru diyorsunuz, farklı bir görüş daha almanın hiç bir sakıncası olmayacaktır. çok teşekkür ederim

İyi haftalar kızlar. Size bir şey soracağım. Çok komik gelebilir size belki ama benim burnum büyüdü. Bu hızla giderse doğuma dolma biber kıvamında bir burun ile gideceğim Neden olur, sizlerde de böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…