ccanımmmkalbını temız tut hıc ısey cıkmaz allahın ıznıyle bıtane daha kız gelıo nekadar guzel bende cuma gıdıcem cınısyet oğrenmeye bakalım doktor hıc rneklı ultrason felen demedı cuma gel cınsıyetıne bakalım dedı benımdemı renklı gosterırı acaba
gözün aydın arkadaşım. nabız sorunun ile ilgili sanırım başka bir arkadaş daha vardı burada hatırlayamadım şimdi kimdi?
ama umarım ciddi birşey değildir ve seni daha fazla kafanı kurcalamaz. fakat ihmal etme bir an önce muayene ol hem kafan hem de için rahat etsin.
canımmmm ıcını ferahh tuttt allah yardım eder hıc bısye cıkmaz bol bol dua et canımmmm allaha emanettt dualarım senınle
Değerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
Değerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
ccanımmmkalbını temız tut hıc ısey cıkmaz allahın ıznıyle bıtane daha kız gelıo nekadar guzel bende cuma gıdıcem cınısyet oğrenmeye bakalım doktor hıc rneklı ultrason felen demedı cuma gel cınsıyetıne bakalım dedı benımdemı renklı gosterırı acaba
Canım benim de riskli çıkmıştı çok şükür cvs sonuçlarımız iyi çıktı bu bi olasılık yalnızca umarım sizin sonuç da iyi çıkar sakin olmaya çalış
canım öncelikle geçmiş olsun hemen üzülme inşallah herşey yolundadır ve dilediğin gibi olur. hem sen böyle üzülüp ağladıkça da etkiliyorsun bebişini lütfen şimdi bebeğini düşün ve gönlünü ferah tut. dualarım seninle.
içim birazcık da olsa rahatladı, desteğinize ne kadar teşekkür etsem azdır
Canim aslinda cogu dr eger yas 35 in uzeri degilse ve ikili test sonucu ile ense kalinligi iyi cikmissa digerlerini yaptirmaz,
Canım çok geçmiş olsun. Eger istanbuldaysan maltepe tıp fakültesinde Yrd. Doç. Dr. Mustafa Serdar Yılmazer'e görünmeni öneririm. Şu an çok sayıda aritmi ve tansiyon sorunu yaşayan gebe hastaları var. Gitmeye karar verirsen onu arayabilirim. Gebe olduğundan seni bekletmez. Hastane ssk ile anlaşmalı ve fark almıyor. Sana istersen özelden iletişiim bilgileri de atabilirim.günaydın kızlar cumartesi dr gittim muayenem vardı bebişimi gördüm kesin kız dedi
renkli olarakta gördüm bebişimi süpriz oldu ama bana birden ekran rekli oldu :)
ağzını açıp kapatıyodu sakin bir bebek olcak olcak galiba birkaç gündür kalbim yerinden
çıkacakmış gibi oluyo nabzım yükseliyo dr nabzımı dinledi düzensiz atıyo dedi kardiyolojiye
görünmen lazım dedi muayene bitmişti olamadan geldim sizlerde böyle olan varmı ?
yaşım 27 2 li test çok iyi çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıkınca korkuttu azıcık beni. bakırköyde bir doç. var, ona yönlendirdi 7 ekimde test yapacak. umarım her şey yolunda gider.
Değerli Arkadaşlar,
teşekkürler...
Allahın izniyle bir şey çıkmaz canım..O güne kadar lütfen stres yapma...Bebekler çabuk etklileniyorlar...
Değerli Arkadaşlar,
teşekkürler...
Büyük bir korku ve endişe, herşeyin güzel olmasını umalım. Bu forumdaki tüm annelerin en iyi dilekleri seni yalnız bırakmayacak. Canım başka bir doktordan daha görüş alsan iyi olmaz mı, her kadın doğumcudan değil ama. Alanı ne diyorlardı, periontolog mu ne? Onlar spesifik olarak igili ultrason taramasında uzmanlaşıyorlar. Bnim kaodın doğumcum beni Oluş Api' ye yönlendirmiştir. Alanında uzman ve yetenekli bir kadın. Bir de ona yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?