2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

lütfen çok sevinirim, iletişim bilgilerini bekleyeceğim :) arkadaşlar destekleriniz bana çok iyi geliyor, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim

Canim ben 2li testi bile yaptirmadim ama doktora sordugumda onemli olan 2li testin sonucu demisti

benim de ayaklarım fena halde şişti :)) sanırım ben de Allah'ın izniyle doğuma davul gibi ayaklarla gideceğim. Sanırım hamilelik her bayanda farklı farklı ilerliyor. Allah yardımcımız olsun

Burnu büyüyenin oğlu olur derler ama bilmem ne kadar doğrudur. :)

22 haftaya kadar hissetmeyebilirisin benim ikinci hamileliğim arasıra hissediyorum
karnım da çok yok dar tişört giyince belli oluyor
sen içinden ne geçiriyorsan öyle yap en güzel günlerin tadını çıkarrr
benim 2li testim iyi çıktı şimdi üçlüyü yaptık onun sonucunu bekliyorum dr yaş tibariyle yapıyor bana
bana herşekilde önerecek aminosentezi yaştan dolayı 35 yaşındayım çünkü
aminosentezi yaptırmayı düşünmüyorum eğer bir sıkıtnı olmazsa
eğer yaptırmak zorunda kalırsak sen de ben de allaha sığınmaktan başka şansımız yok korkumuzun ecele faydası yok ben de çok takılmıştım bu duruma ya birşey ters giderse aminosetez yaptırmak zorunda kalırsam d iye benim iki yeğenim de de oran yüksek çıkmıştı 2li de ve 3lü de aminosentez oldu yengem iki çocuğunda da şimdi bir 9 diğer 7 yaşında çok zekiler maşallah bunlar sadece oran var demek değil sadece değer

kızlar benim adet tarihim 6 haziran yani 6 ekimde 4 ayımı dolduruyor oluyorum ama doktorum bebek geç oluşmuş 17 haziran olarak gibi dedi annemde sen 6 haziran olarak hesapla dedi sizcede öylemi yani bebeğim 16 haftalık olucak haftaya hafta olarak doktora uyucakmısım ama ay olarak kendı adet tarihimi baz alınması lazımmış annem öyle dedi çünkü kimi 40. haftayı bile geçer kimi 39. haftada doğurur işte bu yüzden oluyor diyor siz nediyorsunuz tahlillerimi doktorun soyledıgı haftaya göre yaptırıyorum

iyi haftalar canım .Böyle olunca bebek erkek olucak derler ama seninkinini cinsiyeti belli mi bilmiyorum..Hurafeler işte :)

iyi haftalar canım .Böyle olunca bebek erkek olucak derler ama seninkinini cinsiyeti belli mi bilmiyorum..Hurafeler işte :)

Yok canım henüz net olarak belli değil. İkili testte doktor kıza benziyor ama kesin değil, kimseye söylemeyin, hazırlık falanda yapmayın dedi. Bakalım haftaya kontrolüm var. O zaman belli olur belki.

Kalbini ferah tut bol bol dua et. Rabbimizin izniyle inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Etrafımızda bu olmaz olası olasılıklar yüzünden hamilelikleri cehenneme dönen bir sürü insan var sonrasında sağlıklı bebek dünyaya getirdiler. Ne oldu o kadar üzüldükleri ve stresli hamilelik geçirdikleri ile kaldılar. Yazıktır. Etme ne kendine ne bebeğine bu eziyeti. Biliyomusun ben ikili testi bile yaptırmadım. 33 yaşındayım sen daha 27. Ayrıca 2li temiz çıkmış. Üzülmen için sebep yok. Rabbim yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.

valla bilemedim ki aynı hesaba geliyor sen dr göre düşün dr bebeğin gelişimine göre değerlendiriyor
Yok canım henüz net olarak belli değil. İkili testte doktor kıza benziyor ama kesin değil, kimseye söylemeyin, hazırlık falanda yapmayın dedi. Bakalım haftaya kontrolüm var. O zaman belli olur belki.

ben burnu büyüyen kızı olur diye biliyorumm

valla bilemedim ki aynı hesaba geliyor sen dr göre düşün dr bebeğin gelişimine göre değerlendiriyor

ben burnu büyüyen kızı olur diye biliyorumm

burnu büyüyen mi hahaa haaaaaa :))) ilk defa duydum valla aynayada baktım şimdi aynı gibi hiç bi değişiklik yok bence

kızlar merhaba .dr dan geldik şimdi benimde oğlum olcakmış.Rabbime hepimize bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.

Ben biliyoruuuum, dün akşam eşim benimle büyük burun diye dalga geçti. Kndisi doktordur ve tuzu kesmemi söyledi. Ödemden burnun şişmiş dedi.

lütfen çok sevinirim, iletişim bilgilerini bekleyeceğim :) arkadaşlar destekleriniz bana çok iyi geliyor, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim

İletişim bilgilerini gönderdim. Gönlüünü ferah tut, çok iyi doktordur. Bir de medikal parkta alper aydın var, o da çok iyidir. Babamın doktoruydu. Ona da çok güvenirim. Ama mustafa serdar yılmazerin çalıştığı yer araştırma hastanesi olduğundan, birçokk konua hastalar açısından daha avantajlı oluyor.

Ben biliyoruuuum, dün akşam eşim benimle büyük burun diye dalga geçti. Kndisi doktordur ve tuzu kesmemi söyledi. Ödemden burnun şişmiş dedi.

Çok teşekkürler. Google amcaya bile sordum ama net bir şey bulamadım bu konuda. Benim tansiyonum genelde çok düşük. En son ölçtüğümde büyük 8 küçük 6 idi. Tuzu kesersek eğer daha fazla düşmez mi?
Sizin cinsiyet belli oldu mu? Cinsiyet ve burun ilişkisini ikimiz test edeceğiz sanırım

bende kızlar kızı olucak olanın yüzü daha şiş olur ve son aylara doğru tabiki ve burnu genişler olarak biliyorum kzıımda öyle olmuştu az buçukta olsa . . ama oğlumda yüzüm aynıydı burnumda büyüme falan yoktu yani:) kız bebekte birde basen bölgesinden alınma oluyorya baya baya yan taraftan kiloyu kapıyorsun ama oğlumda dediğim gibi arkadan görenler hamile olduğumu anlamıyordu bile önümü dönünce sanki karnımda top varmış gibiydi sadece göbüş vardı . . bu bebek bakalım yarın belli olucak inş:) hayırlısı

merhaba arkadaşlar,benim ilk hamileliğimde resmen basenden kilo aldım,yüzüm ve burnum biraz şişmişti ve haliyle burnum büyük görünüyordukarnımda top gibi değildi,herkes kız galiba diyordu,gerçekten karın şeklinden cinsiyet belli oluyor mu yoksa vücut yapısıyla mı ilgili?benim ilkinde tutunca merak ettim

Bn de erkek olursa karın daha sivri kız bebelte ise karın gidaha yayvan olur diye duymyştum. En iyisi bekleyelim. Bizim karınlar büyüyünce bizzat test ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…