Canım çok geçmiş olsun. Eger istanbuldaysan maltepe tıp fakültesinde Yrd. Doç. Dr. Mustafa Serdar Yılmazer'e görünmeni öneririm. Şu an çok sayıda aritmi ve tansiyon sorunu yaşayan gebe hastaları var. Gitmeye karar verirsen onu arayabilirim. Gebe olduğundan seni bekletmez. Hastane ssk ile anlaşmalı ve fark almıyor. Sana istersen özelden iletişiim bilgileri de atabilirim.
Tekrar çok geçmiş olsun...
Değerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
Canim ben 2li testi bile yaptirmadim ama doktora sordugumda onemli olan 2li testin sonucu demisti
İyi haftalar kızlar. Size bir şey soracağım. Çok komik gelebilir size belki ama benim burnum büyüdü. Bu hızla giderse doğuma dolma biber kıvamında bir burun ile gideceğimNeden olur, sizlerde de böyle olan var mı?
İyi haftalar kızlar. Size bir şey soracağım. Çok komik gelebilir size belki ama benim burnum büyüdü. Bu hızla giderse doğuma dolma biber kıvamında bir burun ile gideceğimNeden olur, sizlerde de böyle olan var mı?
22 haftaya kadar hissetmeyebilirisin benim ikinci hamileliğim arasıra hissediyorumgünaydın kızlar,
ya ben size danışmak istiyorum, yarın tam 18. haftama gircem ama karnım hiç belli değil yani kimse anlamıyor hamile oldugumu onu geçtim içinizde bebeğinin hareketlerini hisseden var mı, 16. haftadan itibaren hissedilirmiş ama ben hâla hissetmiyorum, bana yardımcı olur musunuz..
sen içinden ne geçiriyorsan öyle yap en güzel günlerin tadını çıkarrrkızlar cumartesi doktora gidicez annemle eşimde işten gelip görücek bebeğimizi gidicek ozaman 15+5 oluyoruz yani 4. ayımızı doldurmuş oluyoruz renkli ultrason olduğu içinde cinsiyeti eğer gösterirse belli olur diye ümit ediyoruzannem dün ordan bi eminönüne geçelim dedi bana biraz erken geldi son aylarda gidip oralara yürüyemem şimdi bile belime çok vuruyor ama 6 aylıkken felen düşünüyordum annem hevesli bende tamam dedim ama ne bilim sizce erkenmi yoksa oylede böylede alınıcak zaten ne farkedermi allah korusun eğer bişe olucaksa doğum sırasında bile oluyor böyle düşünüp almamazlık olmaz dimi
benim 2li testim iyi çıktı şimdi üçlüyü yaptık onun sonucunu bekliyorum dr yaş tibariyle yapıyor banaDeğerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
iyi haftalar canım .Böyle olunca bebek erkek olucak derler ama seninkinini cinsiyeti belli mi bilmiyorum..Hurafeler işte :)
Değerli Arkadaşlar,
teşekkürler...
Burnu büyüyenin oğlu olur derler ama bilmem ne kadar doğrudur. :)
valla bilemedim ki aynı hesaba geliyor sen dr göre düşün dr bebeğin gelişimine göre değerlendiriyorkızlar benim adet tarihim 6 haziran yani 6 ekimde 4 ayımı dolduruyor oluyorum ama doktorum bebek geç oluşmuş 17 haziran olarak gibi dedi annemde sen 6 haziran olarak hesapla dedi sizcede öylemi yani bebeğim 16 haftalık olucak haftaya hafta olarak doktora uyucakmısım ama ay olarak kendı adet tarihimi baz alınması lazımmış annem öyle dedi çünkü kimi 40. haftayı bile geçer kimi 39. haftada doğurur işte bu yüzden oluyor diyor siz nediyorsunuz tahlillerimi doktorun soyledıgı haftaya göre yaptırıyorum
Yok canım henüz net olarak belli değil. İkili testte doktor kıza benziyor ama kesin değil, kimseye söylemeyin, hazırlık falanda yapmayın dedi. Bakalım haftaya kontrolüm var. O zaman belli olur belki.
valla bilemedim ki aynı hesaba geliyor sen dr göre düşün dr bebeğin gelişimine göre değerlendiriyor
ben burnu büyüyen kızı olur diye biliyorumm
lütfen çok sevinirim, iletişim bilgilerini bekleyeceğim :) arkadaşlar destekleriniz bana çok iyi geliyor, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Ben biliyoruuuum, dün akşam eşim benimle büyük burun diye dalga geçti. Kndisi doktordur ve tuzu kesmemi söyledi. Ödemden burnun şişmiş dedi.
Bn de erkek olursa karın daha sivri kız bebelte ise karın gidaha yayvan olur diye duymyştum. En iyisi bekleyelim. Bizim karınlar büyüyünce bizzat test ederiz.merhaba arkadaşlar,benim ilk hamileliğimde resmen basenden kilo aldım,yüzüm ve burnum biraz şişmişti ve haliyle burnum büyük görünüyordukarnımda top gibi değildi,herkes kız galiba diyordu,gerçekten karın şeklinden cinsiyet belli oluyor mu yoksa vücut yapısıyla mı ilgili?benim ilkinde tutunca merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?