bende kızlar kızı olucak olanın yüzü daha şiş olur ve son aylara doğru tabiki ve burnu genişler olarak biliyorum kzıımda öyle olmuştu az buçukta olsa . . ama oğlumda yüzüm aynıydı burnumda büyüme falan yoktu yani:) kız bebekte birde basen bölgesinden alınma oluyorya baya baya yan taraftan kiloyu kapıyorsun ama oğlumda dediğim gibi arkadan görenler hamile olduğumu anlamıyordu bile önümü dönünce sanki karnımda top varmış gibiydi sadece göbüş vardı . . bu bebek bakalım yarın belli olucak inş:) hayırlısı
Değerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
kızlar sizlere bırsey soracağım ne olur bana cvp verin 14 haftaklık gebeyim bir haftadır gögüs kafesim ve mıdem cok ağrıyor gögsüme ve sırtıma vuruyor bazan ağrıdan yatamıyorum sızlerdede oluyormu ne olur cvp yazarsanız cok mutlu olurum suan iş yerindeyım kıvranıyorum doktora gıttım normal dıyor
kızlar sizlere bırsey soracağım ne olur bana cvp verin 14 haftaklık gebeyim bir haftadır gögüs kafesim ve mıdem cok ağrıyor gögsüme ve sırtıma vuruyor bazan ağrıdan yatamıyorum sızlerdede oluyormu ne olur cvp yazarsanız cok mutlu olurum suan iş yerindeyım kıvranıyorum doktora gıttım normal dıyor
günaydın kızlar cumartesi dr gittim muayenem vardı bebişimi gördüm kesin kız dedi
renkli olarakta gördüm bebişimi süpriz oldu ama bana birden ekran rekli oldu :)
ağzını açıp kapatıyodu sakin bir bebek olcak olcak galiba birkaç gündür kalbim yerinden
çıkacakmış gibi oluyo nabzım yükseliyo dr nabzımı dinledi düzensiz atıyo dedi kardiyolojiye
görünmen lazım dedi muayene bitmişti olamadan geldim sizlerde böyle olan varmı ?
ben sürekli siteyi takip ediorum ama yeni üye oldum herkese merhaba bende allahın izniyle mart annesi olucam.. öncelikle sağlığı tabi ama cinsiyeti cok merak ediorum inşallah 10 ekimde randevum var.. tek sıkıntım sürekli ağız ekşimem var sürekli ağzımda acı bi tat var herzamna ağzıma bişeler atma ihtiyacı hissediorum yoksa o acı tat midemi bulandırıo.. sizdede bu sıkıntı varmı
Cidden sinirlerim bozuldu gülme krizine girdim işyerinde, dün yiyenim ikimizin resmini koymuş face üzerinede kız halaya çeker doğruymuş halam kadar güzelim falan filan yazmış arkadaşlarıda beğenmiş hatta biri yorum yapmış halan senden daha güzel işte burda bombayı benim küçük erkeğim oğlum patlatmış ve ben şimdi gördüm çocuğa kendi sayfasından özel mesaj göndermiş,Selam bu yorum hoşuma gitmedi rica etsem kaldırabilirmisin? annem ve melike ablama bulaşma ibne oğlu ibne inanın şoktayım kızsammı sevinsem mi bilemedim henüz 8 yaşında
Değerli Arkadaşlar,
17 haftalık gebeyim. 2 li testimde risk oranı çok düşük çıkmasına rağmen 4 lü testimin sonucuna göre risk oranım 1:204 çıktı. doktor bu oran yüksek bir oran dedi ve beni bir doçente yönlendirdi. 7 ekimde 2. düzey detaylı fetal ultrasonografi yapılacak. çok korkuyorum eğer olumsuz çıkarsa aminyosentez yapılacakmış. hayata küsmüş durumdayım. gecem gündüzüme karıştı. daha bir yıllık evli ve yeni bir anne adayıyım. bu konularda çok bilgisiz ve tecrübesizim. lütfen bilginiz varsa konuyla ilgili lütfen benimle paylaşın, bekliyorum...
teşekkürler...
Kalbini ferah tut bol bol dua et. Rabbimizin izniyle inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Etrafımızda bu olmaz olası olasılıklar yüzünden hamilelikleri cehenneme dönen bir sürü insan var sonrasında sağlıklı bebek dünyaya getirdiler. Ne oldu o kadar üzüldükleri ve stresli hamilelik geçirdikleri ile kaldılar. Yazıktır. Etme ne kendine ne bebeğine bu eziyeti. Biliyomusun ben ikili testi bile yaptırmadım. 33 yaşındayım sen daha 27. Ayrıca 2li temiz çıkmış. Üzülmen için sebep yok. Rabbim yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.
Canım bu testler sadece riski belirliyor.Kesin değiller.Bu şekilde sonucu olup ta sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var.Testleri hep iyi çıkıp sağlıksız bebek dünyaya getirenlerde var.Ayrıca ikili testin temiz çıkmış ve bir çok doktor ikili test, ense ölçümü ve burun kemiği oluşumunun daha önemli olduğunu düşünüyor.Eğer amniyosentez yaptırmak zorunda kalırsanda uzman bir doktora yaptırırsın.O zaman problem çıkma ihtimali çok azalır.Bu tür konularda normal kadın doğumcu değilde perinotologlar daha iyiler.Forumlarda okumuştum.Birde anne kanı alınarak yapılan bir test varmış.Kan veriyorsun Amerikaya gönderiliyor.Orada test ediliyor.Bebekte genetik sorun olup olmadığı belli oluyormuş.Anne kanından bakıldığı için bebeğe hiç zararı olmayan bir test.
ben bu dediğiniz anne kanıyla bakılan yöntemi bilmiyordum, Allah razı olsun sizden. konuyla ilgili araştırma yapacağım. ilginiz için çok teşekkürler...
o da güzelmişinşallah öğrenirsin canım bakalım sende topiğin geleneğini bozmayanlardan mı olacaksın :)
canım benimde kontrolüm 12 ekimde cinsiyet konusunda aynı merak ve heyecan içerisindeyim .ekşime acı tat bende de oluyor.meyve filan atıştırıp geçirmeye çalışıyorum.özellikle gece uyandığımda acayip bi tat oluyor su içiyorum .inş. atlatırız .ben sürekli siteyi takip ediorum ama yeni üye oldum herkese merhaba bende allahın izniyle mart annesi olucam.. öncelikle sağlığı tabi ama cinsiyeti cok merak ediorum inşallah 10 ekimde randevum var.. tek sıkıntım sürekli ağız ekşimem var sürekli ağzımda acı bi tat var herzamna ağzıma bişeler atma ihtiyacı hissediorum yoksa o acı tat midemi bulandırıo.. sizdede bu sıkıntı varmı
benim dr istedi 3lüyü yaşım 35 olunca risk grubunda oluyorum diye istedi 2limiz çok şükür iyi çıkmıştı bizim
ben oğlum 7 aylık hamileyken ylanacı sancı tttu beni dr aradım hemen orda bir dr görünmemi çünkü o zaman ilçedeydik devlet hastanesine gittik
ordaki dr muayene etti nerdesiniz dedi bebek doğdu doğacak dedi vakti gelmiş dedi nasıl olur dedim daha 7 aylık dedim olur mu gelişimi tam artık bir gün bile durmamalı dedi ben de ama daha 2 gün önce d gittik sorun yok dedi dedim ne bilecek o dedi ki benim dr adananın alanında en iyisi prof o arada hemen bir özel hastaneden yer ayırttı baktık adam kesecek beni yarın gel yatışını yapaplım falanca hastaneye dedi biz de tammam dedik çıktık dr aradık hemen gelin dedi baktı deli mi bu ya dedi korkacak bişey yok daha vakti çok bebeğin içerde dedi hadi ben biliyorum dr gitiim ya bilmeyen biri olsam doğurtacak bebeği prematüre
ki komşumun kardeşine yaptılar aynısını bebeğin bişeyi yokken vakti geldi diyerek 7 ayda aldılar ve sonu iyi bitmedi tabi ama anne takdiri ilahi diyerek dr dava bile etmedi
neyse velhasıl dr dr gezmemek en iyisi yoksa kafanız karışacak aklınız bulanacak kendinizi iyi hissettiğiniz dr kalmak en sağlıklısı
Bayaüyük badire atlatmışın geçmiş olsun.bu olayı facede bir hamilelik annelik sitesindede yazdın mı sanki aynısını orda okumuş gibiyim ..benim dr istedi 3lüyü yaşım 35 olunca risk grubunda oluyorum diye istedi 2limiz çok şükür iyi çıkmıştı bizim
ben oğlum 7 aylık hamileyken ylanacı sancı tttu beni dr aradım hemen orda bir dr görünmemi çünkü o zaman ilçedeydik devlet hastanesine gittik
ordaki dr muayene etti nerdesiniz dedi bebek doğdu doğacak dedi vakti gelmiş dedi nasıl olur dedim daha 7 aylık dedim olur mu gelişimi tam artık bir gün bile durmamalı dedi ben de ama daha 2 gün önce d gittik sorun yok dedi dedim ne bilecek o dedi ki benim dr adananın alanında en iyisi prof o arada hemen bir özel hastaneden yer ayırttı baktık adam kesecek beni yarın gel yatışını yapaplım falanca hastaneye dedi biz de tammam dedik çıktık dr aradık hemen gelin dedi baktı deli mi bu ya dedi korkacak bişey yok daha vakti çok bebeğin içerde dedi hadi ben biliyorum dr gitiim ya bilmeyen biri olsam doğurtacak bebeği prematüre
ki komşumun kardeşine yaptılar aynısını bebeğin bişeyi yokken vakti geldi diyerek 7 ayda aldılar ve sonu iyi bitmedi tabi ama anne takdiri ilahi diyerek dr dava bile etmedi
neyse velhasıl dr dr gezmemek en iyisi yoksa kafanız karışacak aklınız bulanacak kendinizi iyi hissettiğiniz dr kalmak en sağlıklısı
Cnm benimde 2li temiz ciktigi halde dr 4luyu istedi Hemde devlet hastanesine gittim.yaptirdim bende sonuclari bekliyorum ins guzel cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?