2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynen kız da yayvan bir karın erkekte daha sivri oluyor top gibide denebilir kızda yayılıyor biraz :) benm bu teoriler kızımda da oğlumda da tuttu . .

Cidden sinirlerim bozuldu gülme krizine girdim işyerinde, dün yiyenim ikimizin resmini koymuş face üzerinede kız halaya çeker doğruymuş halam kadar güzelim falan filan yazmış arkadaşlarıda beğenmiş hatta biri yorum yapmış halan senden daha güzel işte burda bombayı benim küçük erkeğim oğlum patlatmış ve ben şimdi gördüm çocuğa kendi sayfasından özel mesaj göndermiş,Selam bu yorum hoşuma gitmedi rica etsem kaldırabilirmisin? annem ve melike ablama bulaşma ibne oğlu ibne inanın şoktayım kızsammı sevinsem mi bilemedim henüz 8 yaşında

cnm benim icinde cinsiyet tahmini yaparmisin ?

02.03.1987 benim 07.05.1985 esim 07.06.2013 son regli yumurtlama teste gore 20.06.2013

kızlar sizlere bırsey soracağım ne olur bana cvp verin 14 haftaklık gebeyim bir haftadır gögüs kafesim ve mıdem cok ağrıyor gögsüme ve sırtıma vuruyor bazan ağrıdan yatamıyorum sızlerdede oluyormu ne olur cvp yazarsanız cok mutlu olurum suan iş yerindeyım kıvranıyorum doktora gıttım normal dıyor

Canım bu testler sadece riski belirliyor.Kesin değiller.Bu şekilde sonucu olup ta sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var.Testleri hep iyi çıkıp sağlıksız bebek dünyaya getirenlerde var.Ayrıca ikili testin temiz çıkmış ve bir çok doktor ikili test, ense ölçümü ve burun kemiği oluşumunun daha önemli olduğunu düşünüyor.Eğer amniyosentez yaptırmak zorunda kalırsanda uzman bir doktora yaptırırsın.O zaman problem çıkma ihtimali çok azalır.Bu tür konularda normal kadın doğumcu değilde perinotologlar daha iyiler.Forumlarda okumuştum.Birde anne kanı alınarak yapılan bir test varmış.Kan veriyorsun Amerikaya gönderiliyor.Orada test ediliyor.Bebekte genetik sorun olup olmadığı belli oluyormuş.Anne kanından bakıldığı için bebeğe hiç zararı olmayan bir test.

Sevgili suay, zatem doktoruna sormuşsun. Ben de karnımdaki ağrıdan şikayetle gitmiştim sanırım 13-14 haftalıkken. Benim doktorum da sorun yok demişti. Artık rahmin giderek büyüyor ve yukarı doğru kayıyor. Doğal olarak iç organların yeri değişiyor çünkü bebek kendine yer açıyor. Organlar da yukarı, yanlara ve dışa doğru hareket ediyor. Vücudun da bunları ağrı olarak algılaması gayet doğal demişti. O ağrılar 17 haftadan büyük ölçüde geçti. Ama seni kıvrandıracak kadar bir ağrıdan söz ediyorsun, bunu bir kere daha doktoruna danış istersen. Ama ben bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

Canım bende böyle bir sorun yok.Çok geçmiş olsun.Yalnız bir aralar gebelikten çok önce midemde sorun vardı.O zaman midemin ağrısı sırtıma ve göğüs kafesime vuruyordu.Belki seninde mideden kaynaklı bir ağrı olabilir.Hamilelikte midede sorun çıkabiliyor çünkü.İstersen bir dahiliyeciye görün.Tekrar geçmiş olsun.

Merhaba iletişim bilgilerini gönderdim. Lütfen erteleme. Sevgiler...

Aynı sıkıntı ben de de vardı, midemden kaynaklanıyor sanırım.Arada rezene çayı içiyorum biraz iyi geliyor.Tavsiye ederim

Kocama anlattım, hala gülüyoruz.

cnm benim ilk hamileliğimdede 2 hastaneye gidiyordum şimdikinde 3.doktordayım hepsinin dediği aynı 2 li test daha güvenilir 4 lü testi yapmaya gerek yok şeklinde.bende yaptırmadım sakin ol inşallah bişey çıkmayacak

çok teşekkür ederim, buradaki herkes çok iyi, herkesin kalbi çok güzel. Dualarınız için çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 7 ekimden sonra sonucu bildireceğim sizlere

ben bu dediğiniz anne kanıyla bakılan yöntemi bilmiyordum, Allah razı olsun sizden. konuyla ilgili araştırma yapacağım. ilginiz için çok teşekkürler...

ben bu dediğiniz anne kanıyla bakılan yöntemi bilmiyordum, Allah razı olsun sizden. konuyla ilgili araştırma yapacağım. ilginiz için çok teşekkürler...

down sendromu riskiniz mi yüskek çıktı? eğer öyle ise bunu belirlemede en iyi yöntem ikili test aslında 3 lü ya da 4 lü değil.ens kalınlığı 16.haftada 12.haftaya göre arttığı için riskte yüksek çıkabiliyor.eğer ikilide bir sorun yoksa endişelenmeyin derim.artık birçok doktor ikili test ve ayrıntılı ultrasonu baz alıyor aslında.mesela benimde 3 lü ve 4 lü haftam geldi ama yaptırmayı düşünmüyorum.çünkü risk çıkabiliyor.

siz gönlünüzü ferah tutun İnşallah bebeğinizde bir şey yoktur

Son düzenleme:
Merhaba ;
Bende çok fena mide ve yemek borusu yanma hissi var bazen dayanılmaz oluyor. yaklaşık 5 gündür böyle. ne yapmak ne yemek lazım. midesi yanan var mı böyle???

o da güzelmiş inşallah öğrenirsin canım bakalım sende topiğin geleneğini bozmayanlardan mı olacaksın :)

ben geleneği bozdum kız olcakmış benim bücürük :))) isim konusunda bi kaç fikrim var ama eşime bi türlü beğendiremiyorum.
Mesela Esila veya Mila ?
Sizin yorumları merak ediyorum. arkadaşlarımdan çok komik yorumlar aldım. Ne o öyle kedi ismi gibi falan dediler :)))

canım benimde kontrolüm 12 ekimde cinsiyet konusunda aynı merak ve heyecan içerisindeyim .ekşime acı tat bende de oluyor.meyve filan atıştırıp geçirmeye çalışıyorum.özellikle gece uyandığımda acayip bi tat oluyor su içiyorum .inş. atlatırız .

Geçmiş olsun baya büyük badire atlatmışsın...Facede bir hamilelik anne sitesi var bu hikayeyi orayada yazdınmı orada okudum aynısını sanırım ordada aynı siteye üyeyiz....

Bayaüyük badire atlatmışın geçmiş olsun.bu olayı facede bir hamilelik annelik sitesindede yazdın mı sanki aynısını orda okumuş gibiyim ..
Cnm benimde 2li temiz ciktigi halde dr 4luyu istedi Hemde devlet hastanesine gittim.yaptirdim bende sonuclari bekliyorum ins guzel cikar

Cevap verdiğin için teşekkürler.En iyisi 4 lüyüde yaptirim aklımdan çıksın :))) inşallah hepimizinki güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…