- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
haklısın canım ama ben onlara neden normali tercih ediyorsunuz vs diye eleştiri veya sezeryana teşvikle ilgili hiç bişey söylemiyorum. söylemeye de asla hakkım olamaz zaten..
ben de hiç birini izlemedim izlemeyi zaten bünyem kaldırmaz.. en ufak kan gördüğümde bile bana bişeyler oluyor zaten.
Beni dolayısıyla bebişimi etkiledikleri için ayrıca sinir oldum herkese((
cnm kararını vermişsin zaten bunun için bebeğini ve kendini strese sokmaya değmez en sonunda kendi isteğinle sezaryan olursun ben normal doğumu destekliyorum ama son ana kadar hiç bişey belli olmaz hayırlısı olsun bir sıkıntı olursa sezaryan olurum.seni ikna için söylemiyorum yanlış anlama ama o kan korkusu bendede var.biyoloji dersinde üniversitede kan gruplarını anlatıyordu öğretmen bir kaç gönüllü arkadaştan kan alıp plaka gibi bir yere bir kaç damla kan ile çökelme durumunu izletiyordu ben oturduğum yerde tansiyonum düştü gözüm karardı gözlerimi kapattım bayılacaktım nerdeyse.bilincimi kaybetmeye başlamıştım cidden.sonrasında izin isteyip çıktım sınıftan sanırım orda kalsaydım bayılırdım.yine bir gün yeni doğum yapmış birini ziyaret ettik damar yoluna serum bağlanmıştı kapıda görür görmez küt diye düştüm bayıldım .bu kadar kan korkum olmasına rağmen normal doğum yaptım ama yattığım yerden hiçbişey görmedim doğumda.doğumdan sonra zaten kanama oluyor her iki doğum şeklindede.bu korkumdan dolayı bir sıkıntı yaşamadım.