• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canım hemen panik yapma. Servikal yetmezliği olup da bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran nice kadın var. Sen ilaçlarını kullanıp elinden geldiğince dinlen.

canım benim yaaa, sen gönlünü lütfen ferah tut.. Bu tür sözlere de itimat edip moralini bozma.. Bak bir tanıdığım var onun da bebeğine demişlerdi doktorlar. Sen bu bebekten umut bekleme bu yakında düşer o yüzden sen bence bi çekyattan yere atla çabuk düşsün doktorun dediklerine bakar mısın? ona rağmen umursamamış ve şuan 39. haftada ve gelecek hafta doğum yapacak. Bazı doktorlar can nedir bilmiyolar hakikaten. Sen o yüzden bir kaç doktora daha git. Eminim ki bir tedavisi mutlaka vardır. benim bildiğim tabi yanlış bilmiyorsam servikal kısıma dikiş atıyolar torba gibi büzüyolar ki bebek düşmesin. Benim müdürüm o şekilde bir operasyon geçirmişti. Herşeyin tıpta çaresi var ki insaflı doktorlara denk gelirsen elbette ki. Sinirlerini yıpratmadan çaresinin olup olmadığını araştırıp doktor bul alanında uzman.. Emin ol o kadar fedakar doktorlar var ki bebeği kurtarmak yaşatmak için ellerinden geleni yapıyolar. Dualarım seninle ve kuzucuğunla canım.. :16:

sağolun kızlar inşallah birşey olmaz sürekli yatıyorum dinleniyorum , başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama eğer hiçbirşeyin yok derse bile insan en kötüsünü düşünüp ona göre hareket eder bende sanırım bu ilaçları kullanmaya devam ederim sonra bebeğime karşı vicdan azabı çekmek istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum :(

benim de çıkıyor ama bildiğin saç gibi uzuyolar ama 2 3 tane :)) onları cımbızla çekiyodum.. neden zararlıymış ki onu bilmiyodum ben?

kızlar bende de aynı durum sözkonusu bende cımbızla çekiyordum çoğaldı sonra makasla dibinden kestim uzadıkça ama şimdi hamilelikten midir nedir döküldüler kendi kendilerine sizinkiler dökülmedi mi?

Bir de çatlak oluşmaya başlayan var mı aranızda ?

Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah :46:

günaydın kızlar nasılsınız?ben bugün pek keyifsizim dün akşam kızımın babasıyla tartıştık biraz akabinde küçük kızım da benim yüzümden huzursuzlanıp bütün gece beni uyutmadı kasıklarımda müthiş ağrı var bugün nasıl geçicek bilmiyorum :43:

Kızlar merhababende martta doğum yapıcam rabbim nasip ederse inşallah .Listeniz veya grubunuz varsa bende katılayım size:) 20+0 günlük hamileyin inşallah :46:

hoşgeldin aramıza :)) liste veya grup var mı ben de bilmiyorum. Ama gören ve bilen olursa mutlaka yardımcı olacaktır.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

baloncuk Allah şifa versin üzme kendini inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bol bol dua edicem sana, herşey Allahtan unutma

geçmiş olsun canm, nasıl anlaşıldı gebelik şekeri? şeker yükleme testi diyorlar ondan mı yapıldı? peki diyetisyene gittin mi? ne önerdi? çok sordum kusura bakma canm

evet canım şeker yüklemesinden sonra anlaşıldı.diyetiesyene gittim tatlı yok patates makarna pilav hamurişi yok

Cevabın için çok sağol canım içimi rahatlattın :)) soruna da ben cevap verim bir akrabam 1 sene arayla sezeryan oldu bebeğini biraz erken aldılar annenin sağlığı açısından umarım sende rahat bir şekilde atlatırsın ...

inşallah hepimizin doğumu ve sonrası kolay olur canım.
bu sefer sütüm de gelir umarım :43:

Bu bakış açısını anlamıyorum zaten sancı çekince günahların dökülüyormuş yaa bu kadar saçma bir bakış açısı,inanış olabilir mi ??
o zaman günahların dökülsün diye zorunlu hallerde bile sezeryan olma hey allahım valla bu cahilliğe aklım ermiyor artık.. Ama sağol canım benim bana destek verdiğin için :))

valla cahillik bence de bu.
bir de sezaryenle doğan çocukların terörist olma ihtimali var diyene bile rastladım tvde çooook saygın(!) bir hoca konuşuyordu. yok efendim tünele giremezlermiş çünkü doğum kanalından geçmemişler, sık hastalanırlarmış vs vs.
orası burası çıkan çocuklar
serebral palsi hastalığı gibi şeyleri nasıl açıklayacaksınız? bunlar da normal doğumla olması muhtemelen vakalar.

normal doğum tabii ki şartlar mümkünse ve anne de hazırsa en en güzeli tahminimce ama kolay doğum yok. sezaryen de normal de zor. ben sezaryenden sonra saatlerce doğum kasılmaları çektim. ama hala keşke normal doğum yapsaydım diye içimden geçiririm. kısmet olmadı ama bilerek ve isteyerek sezaryen olana da saygım var. herkesin kendi vücudu kendi kararı. birine tü kaka demek çok yanlış. böyle kötüleyerek de sezaryen oranları azaltılamaz zaten azalmıyor da!

canım benim 0,77 çıkmıştı coraspin başlatıldı hemen 4 lü test riski normal çıktı ama detaylı usg senin için çok önemli dedi perinatolog uzmanı onun da randevusu 9 kasım da.bir de ben iyice panikli bir insan olmaya başladım bir akşam kızımı hissettim ondan önce de birkaç kez ama şimdi yine yok korkuyorum sürekli gidip kontrol ettiresim var

Kacinci haftandaydin yaptirdiginda?0,77 cok normal.onemli olan 0,4 ustu olmasi

oyyy çok geçmiş olsun canım.. baş ağrısı insanı hayattan soğutuyor sinirli yapıyor :((
ama işte işin ucunda bebişler olunca çekilir çile diyoruz ve katlanıyoruz. Ben de çok şükür baş ağrısı başlamadı ama bir o kadar kötü bel be sırt ağrım var o da çok şükür dinlenince geçiyor. siz bacak aranıza yastık koymaya başladınız mı? Ben 2 gündür bacak arama yastık koyarak uyuyorum sabah kalktığımda belimin arğrısı geçmiş oluyor. Akşama doğru işte falan yorulunca tekrar başlıyor:((

evet bel ağrısıda oluyo dinlenince geçiyo yastık katınca rahat uyuyorum dönerken problem oluyo bazen katıyorum

merhaba herkese ayrıntılı ultrasona gireniniz varmı ben cuma günü gireceğim inşallah ama tedirginim iyice şüpheci biri oldum doktor sorun yok ama yinede ayrıntılı ultrasona gir dedi acaba bana söylemediği birşeymi var diye düşünmeye başladım inşallah iyi haberler alırım

merhaba herkese ayrıntılı ultrasona gireniniz varmı ben cuma günü gireceğim inşallah ama tedirginim iyice şüpheci biri oldum doktor sorun yok ama yinede ayrıntılı ultrasona gir dedi acaba bana söylemediği birşeymi var diye düşünmeye başladım inşallah iyi haberler alırım

bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun

bnde 22 .haftada giricem ama renkli dedi aynı şeymi bilmiyorum ama bebeği kontrol amaçlı yapacağını söledi şuan bişi yok dedi bana bnce korkulcak bişi yok canım için raht etsin iyi düşün iyi olsun

inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Ben 24. haftamda gideceğim arıntılı ultrasona. Anca o güne yer bulabildim. sizce cokmu geç. Bir sıkıntı olmaz değilmi

Back
X