- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
Canım hemen panik yapma. Servikal yetmezliği olup da bebeğini sağlıklı bir şekilde doğuran nice kadın var. Sen ilaçlarını kullanıp elinden geldiğince dinlen.
canım benim yaaa, sen gönlünü lütfen ferah tut.. Bu tür sözlere de itimat edip moralini bozma.. Bak bir tanıdığım var onun da bebeğine demişlerdi doktorlar. Sen bu bebekten umut bekleme bu yakında düşer o yüzden sen bence bi çekyattan yere atla çabuk düşsün doktorun dediklerine bakar mısın? ona rağmen umursamamış ve şuan 39. haftada ve gelecek hafta doğum yapacak. Bazı doktorlar can nedir bilmiyolar hakikaten. Sen o yüzden bir kaç doktora daha git. Eminim ki bir tedavisi mutlaka vardır. benim bildiğim tabi yanlış bilmiyorsam servikal kısıma dikiş atıyolar torba gibi büzüyolar ki bebek düşmesin. Benim müdürüm o şekilde bir operasyon geçirmişti. Herşeyin tıpta çaresi var ki insaflı doktorlara denk gelirsen elbette ki. Sinirlerini yıpratmadan çaresinin olup olmadığını araştırıp doktor bul alanında uzman.. Emin ol o kadar fedakar doktorlar var ki bebeği kurtarmak yaşatmak için ellerinden geleni yapıyolar. Dualarım seninle ve kuzucuğunla canım..![]()
sağolun kızlar inşallah birşey olmaz sürekli yatıyorum dinleniyorum , başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama eğer hiçbirşeyin yok derse bile insan en kötüsünü düşünüp ona göre hareket eder bende sanırım bu ilaçları kullanmaya devam ederim sonra bebeğime karşı vicdan azabı çekmek istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum