zevklerimiz aynı ama bak ben aşağıdaki beşiği 920 tl ye buldum hatta mdf.. Yatak odama benim de ne park yatak ne de beşik sığıyor zor yürüyoruz odada :)) ben mecburen oda yapıcam yavruşuma.. Çilekte marka ismine para veriyorsun saçma geliyor bana o yüzden o tür mağazalardan mobilya almak..
Eki Görüntüle 850195
[/QUOT
kızlar şimdi beşik alcaz ya oda da yapmak istiyoruz nasıl olcak ben bi türlü karar veremedim beşik yatak odamızda diğer parçalar çocuk odasında öyle mi olcak yoksa sizler şimdilik sadece beşik mi düşünüyosunuz?
biz beşiği amarginin paylaştığı beşikten alıcaz. mobilyacıya ayakları yüksek bi çamaşırlık yaptırcaz bide dinlenme koltuğu alcaz .....beşik tekerlekli olduğu için istediğim yere taşıycam ama yeni doğduğunda yanımda olacak.....
aynı sende benim gibiymişsin canım yaa benim annem de çalışıyor geliir bir hafta kalır gider, Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
anne yönünden çok şanslıyım benimki çalışmıyo ....4 aylık olana kadar bizdeydi 1 ay sonrada tekrar gelicek doğum sonrasına kadar kalıcak.....
Arkadaşlar, bu yatak park yatak ve beşikarası birşey. Altı tekerlekli olduğundan evde bulunduğum yere getirebilirim. Aynı zamanda sallanabiliyor. Bir özellik de yatağı bir iki kademe indirebiliyorsunuz. 4 yaş bitene kadar kullanabiliyor. Yanılmıyorsam 650 liraydı. Beyaz renk harika olur diye düşünüyorum. Ama 1 ay daha var almama.
Eki Görüntüle 850789
aaaaa aynı beşiği beğenmişiz bende bikaç sayfa önce paylaşmıştım gerçekten çok kullanışlı ......biraz araştırdım beaynı beşiğin değişik ölçülerde olanları var mesela 50ye 100, 60a 110 , 70 e 130 var ben 70 e 130 olandan alıcam ve 650 değil 599 tl ye buldum........
Kizlar disi curuyen dis rahatsizligi olan var mi?ben ilk zamanlar sut icemedim mide bulantisindan 2 disim curudu.doktorumdislerini yaptirabilirsin dedi ama bugun alsancak dis hastanesine gittim yapamayacaklarini film cekilmesi gerektigini risk alamayacaklarini soylediler.dislerini yaptiran var mi?
diş çürümesi değil ama kanamsını çok yaşıyorum fırçalayınca bıçak kesiği bigi oluyo epey bi durmuyo ......sen mecbur doğum sonrasını bekliycen artık geçmiş olsun.....
ben bazen göbek deliğimin biraz yukarsından tekme yiyorum bazen taa aşağılardan karnım o kaadr genişki rahatça yüzüyor herhalde diyorum ya da sen o kadar büyüdün mü oğlum diyorum bende anlamadım.
canım 22. haftada doktora gittiğimizde bende sordum bebeğin hareketlerini göbek deliğimin az üstünde hissediyorum normalmi dedim.....
20. haftadan sonra her ay bir santim yukarı çıkar bebk gayet normal dedi......
Hanımlar ben bu hafta pazartesi ayrintili ultrasona girdim ve bebeğin kordonundaki iki damarda da darlik oldugu görüldü 3 hafta sonra tekrar kontrol edecekler bu durumun ileride bebekte gelişim geriligine sebep olabileceginu ve bende yüksek tansiyona sebep olabileceğini söylediler. . Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Dualariniza beni de ekleyin lutfen cok endiseliyim..
canım keşke yardımcı olabilsem maalesef hiç bilgim yok allah yavrunu korusun.....:26::26: