Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar, herkese güzel bir hafta diliyorum...
dünya gerçekten cok adaletsiz... insanlar kör... Allah'ım bazı insanların gözünü kör etmiş burnun ucunu göremiyorlar... yazık cok yazık....
Ben yine güne alabildiğine gebe ve aç uyandım... Biliyor musunuz kızlar; Veeee yine dünyayı sahanda yumurta kurtaracak. Tatlı tatlı pazarlar...
Bebeğimin hareketlerini hissetmeye takmış durumdayım sürekli hissedeyim istiyorum
Baska şeylere konsantre olsmıyorum elim karnımda sürekli şimdi süt içtim yattım bir iki kez hissettim durdu normal mi bu arkadaslar
21+0 dayız benim gibi olanlar nasıl hissediyor
İnternette de hissetmezseniz dra basvurun diye okudum
Bu hissetmenin ölçüsü ne ki acaba ne zaman hareket azslmış oluyo
şeker yüklemesi yaptıran var mı, aç mı tok mu gidiyoruz, birde balık yağı kullanan var mı
canım ben yaptırmadım ama aç gel şeker yüklemesi yaptıralım dedi
balık yağı kullanmıyorum haftada en az bir kez balık yemeği özen gösteriyorum![]()
ben abartmışım :) haftada 2 kere yemeye çalışıyorum..
öyle olur sen çok iş yaparsan ertesi gün bebek az hareket eder ya da ir kaç saat sonra sessizleşirler onlar da yoruluyor anneylegünaydın kızlarrr,,
Pazar gunumde hafta içim gibi hareketliydi ne yazıkkı.. Elitimin oglusunun kırkı vardı.. Cok iş yapmadım ama ayaktaydık tabikide. Ve ınanılmaz bi karın agrısı cektim. Bebeğimde hiç hareket etmedi.. Akşam dayanamaayıp gittik doktora. Bebeğim sağlıklı cok sukur kalb,i atıyo ama gerçekten hiç hareket etmiyo. Ki benim bebeğim cok hareketliydi. Babası bile hissediyordu artık. Bebeişimde yorulmus benimle birlikte... Ondan nasıl özur dileyeceğim hiç bilmiyorum. Bundan sonra cok cok cok fazla dikkat edeceğim.... :2::2::2::2::2:
altına kolsuz bir çıtlı badi ayağına çorap üstüne tulumu giydirir kafasına şapkası ellerine eldiven en üste de battaniye örtmelisinoooo harikaymıs kahvaltın benimde canım cekti. Cİcim bişey sorcam sana. Şimdi bende organik renksiz baskısız hastane cıkıslarından aldım. Ama hastanede çilekli yada eğlenceli ne olursa oyle bi tulum giydireceğim. Nede olsa hala verniks ile kaplı olacagından cildi hasar görmeyecektır. kaldıkı usumezlermiş bile. Ama tulumun altından ne gıyecek. Sadece zıbın giyse yeter mi acaba. Yada bacaklarını ortmesi içinde bişey gerekir mi??
şeker yüklemesi yaptıran var mı, aç mı tok mu gidiyoruz, birde balık yağı kullanan var mı
Bebeğimin hareketlerini hissetmeye takmış durumdayım sürekli hissedeyim istiyorum
Baska şeylere konsantre olsmıyorum elim karnımda sürekli şimdi süt içtim yattım bir iki kez hissettim durdu normal mi bu arkadaslar
21+0 dayız benim gibi olanlar nasıl hissediyor
İnternette de hissetmezseniz dra basvurun diye okudum
Bu hissetmenin ölçüsü ne ki acaba ne zaman hareket azslmış oluyo
Cumartesi bende sonunda ayrıntılu ultrasona girdim 2. düzey oluyormuş ve evet biz renkli beklerken renkli değil bu dedi şaşırdık tabi onlar 4 boyutlu isteğe bağlı onda organ ölçümü yapılmıyor dedi doktor bizde önemli değil dedik yarım saat kadar sürdü çok ilgili bir doktordu medivia hastanesi bebeğimin zekasında yada organlarında hiçbir problemi yok gayet iyiymiş ama bebeğim küçük ben daha söylemeden troit ilacımı kullanıyorsun tansiyonunmu var diye söyledi zaten bebeğe giden bir damarım tansiyondan dolayı büzüşmüş ve yükseldikçe kan dolaşomı sağlıklı bir şekilde gitmiyormuş sorun bebeğinde değil sende dedi stres yasak kalabalık yasak işin bitmesine allahtan 15 gün kaldı gerekirse konuşmıcaksın evden dışarıyada çıkma herşey sana bağlı dedi erken doğum riskim çok yüksekmiş:26: ben duyunca hemen ağladım zaten kızdı doktor kötü birşey yok 1 hafta geride heyecan yapma dedi damarlarımı kontrol altına alıcaklarmış cumartesi doktoruma gidicem bakalım ne dicek sanırım hertürlü tedbir için akciğerin gelişmesi için iğne yapılacak hayırlısı olsun inş bebeğim zamanında gelir![]()
ben de tecrübesizim bu konuda...şeker yüklemesi tüm hamilelere mi yapılıyor? ve sağlık ocağında yapılıyor mu ?
dr sana stres yasak demiş amaçıkar aklından riskleri.dr un gerekli tüm tedavileri yapıcak zaten.sen de dikkat ediceksin sadece.stres yok,ağır kaldırmak,uzanmak,yorulmak yok.bırakın b.k götürsün evleri ya..bencil davranın kızlar azcık.bir de bol bol dua edicez..bence herşey yolunda gidicek.sen rahat ol sadece
![]()
slm kızlar cumartesi dr.randevum vardı prensesimi görmeye kızımla birlikte gittik babamızda geldi tam bize sıra geldi
acil hasta gelin dr gitmek zorunda kaldı neyse morelimizi bozmadık bekledik geldi dr bizi budefa çok güzel karşıladı güler yüzlü
demek ki hasta yoğunluğundan kaynaklıymış neyse biraz sohbet etti nasıl gidiyo neler yapıyosun şikayetin var mı şekerin nasıl
ve sıra geldi minamızı görmeye dr herzamanki gibi ölçümlerini yaptı ve bizim prenses kocaman olmuş renkli gördük çok güzel
pozlar yakaladık ağzını açıp kapadı baya gördük kızım kardeşini gördü aynı kızıma benziyo :) 600 gr olmuş 28 cm olmuş heyecandan
yanlışta anlamış olabilirim herşeyi gayet normal dedi odasına geçtik sorun varmı dedi ilk kızım erken doğmuştu buda erken olurmu çok korkuyorum dedim sen bunları düşünme en son dk ya kadar beklicez kafana takma böyle şeyler erken diye diye erken doğurcaksın bak dedi gülerek :) ve resimlerimizle bilikte dr yanından ayrıldık bir dr kontrolunun sonuna daha geldik çok güzeldi
allah bizlere bağışlasın yavrularımızı heyecandan çok uzattım galiba![]()
slm kızlar cumartesi dr.randevum vardı prensesimi görmeye kızımla birlikte gittik babamızda geldi tam bize sıra geldi
acil hasta gelin dr gitmek zorunda kaldı neyse morelimizi bozmadık bekledik geldi dr bizi budefa çok güzel karşıladı güler yüzlü
demek ki hasta yoğunluğundan kaynaklıymış neyse biraz sohbet etti nasıl gidiyo neler yapıyosun şikayetin var mı şekerin nasıl
ve sıra geldi minamızı görmeye dr herzamanki gibi ölçümlerini yaptı ve bizim prenses kocaman olmuş renkli gördük çok güzel
pozlar yakaladık ağzını açıp kapadı baya gördük kızım kardeşini gördü aynı kızıma benziyo :) 600 gr olmuş 28 cm olmuş heyecandan
yanlışta anlamış olabilirim herşeyi gayet normal dedi odasına geçtik sorun varmı dedi ilk kızım erken doğmuştu buda erken olurmu çok korkuyorum dedim sen bunları düşünme en son dk ya kadar beklicez kafana takma böyle şeyler erken diye diye erken doğurcaksın bak dedi gülerek :) ve resimlerimizle bilikte dr yanından ayrıldık bir dr kontrolunun sonuna daha geldik çok güzeldi
allah bizlere bağışlasın yavrularımızı heyecandan çok uzattım galiba![]()