karar verdim, gebeliği sırasında yorulan anneleri daha az seveceğim. biliyorum, gebelik alışverişi gerekli ve önemli. dahası insan heves ediyor. hepsinin farındayım ama ucuzunu alayım diye dünya dolaşıyorsunuz. Toplu alışverişte 100 hadi 300 tl kar ediyorsunuz. Aslında bence fiyatlandırılamacak bir maliyete giriyorsunuz. Lütfen gerek yok.
Herşeyin eksperi bendeniz (annemin deyişle "çok bilenlerden") bu hafta sonu şöööle yaptuım:
efendim ilgili hastane çıkışına karar verdim. yani oğluşa mavi laciverst ve kahverengi giydirmek istemediğimden ekruda karar kıldım. Çünkü çok bilmiş ben inanıyorum ki kadın hırpalayan, kaba saba adamlar yani yontulmamış odunlar ve develer yetiştirmede renklerin de küçük de olsa bir katlkısı vardır.
çok renki ve çok desenli olmasın. Hastane çıkışının içindeki kıyafetlerde mutlaka tulum bulunsun. Malum göbek bağı yüzünden. İki parça alt üst yakımı göbeği düşmemiş bebeğime giydiremeem. haaa bir de eşim önemli değil dese de kumaş organik olsun dedim. Hal böyle olunca bulmak da imkansız oluyormuşl. İnternet aramaları sonucu fark ettim ki ekru-az desenli-tulumlu ve organik bir hastane çıkışı bulmaktansa Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratikleşmesi, yoksulluğun ve sömürünün ortadan kalkması bile daha olası... hehe
doğal olarak tahmin edin ne oldu "BULAMADIM"...
Sonra adını sanını bildiğim Panço, Chicco gibi yerleri arayıp telefonda sordum. Chicco'da yakınını buldum ve kocayla gidip aldııımmm...eşşek sıpaları ayrı sattıklarından pahalıya geldi ama olsun.
Eveeet geldik bu çok bilenin mesajından çıkarılacak sonuca: KENDİNİ YORMAYIN. Ben de sizi ağlatan ve vşcdanınızı hedef alan mesajlar yazmak zorunda kalmayayım. Komik mesajlarıma devam edebileyim. Sevgiler, saygılar, öpücükler...