Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayıımm ama fiziken fena haldeyim(
gece nefesim daraldı derin nefes alsam bile yetmedi panik oldum kalp çarpıntısı başladı kalktım bende tüm camları açtım oturdum sabah 5 e kadar( sonra eşim uyandı. ona kıyamamıştım uyandırmaya. geçer dedim ama geçmedi. sonra eşim uyandı saat 5te nerdesin diye geldi yanıma. Fenalaşmış halde görünce hem kızdı hem panikledi niye haber vermiyorsun diye. sabah 5te doktora gittik oksijen verildi biraz kendime geldim. 2 gün rapor verdi doktor. Geçtim yatağa, kaburgalarım batıyor diye sırt üstü yattım nefesim daraldı yine sonra sola döndüm bu sefer de kaburgalarım battı. Gün ışıyana kadar dua ettim sabır diledim. Sonra da artık yorgunluktan uyuyakalmışım.
KIsaca gün kötü başladı ama inşallah güzel devam edecek akşam 5te bebişimi görücem inşallah yüzüstü yatmıyordur:))
sizler nasılsınız?
merhabalar güzel annişler..
gününüz güzel geçmiştir inşallah.
yavrularımıza kavuşma yolunda 1 günü daha bitirdik sayılır çook şükür. minişleri bolbol hissetmeye başlamışızdır sanırım artık hepimiz. benim miniğim 2 gündür pek bi uslu:) karnıma vuruyodu bol bol, 2 gündür sadece akşamları kasıklarıma 1-2 ufak tekme sonra yok hiç ses. ara sıra endişelenmedim değil ama burdan okuduğum kadarıyla bu haftalarda olurmuş böyle..
arjin doktorunu seçtin mi kime gidiyorsunCanım ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım.Gelecek hafta yaptıracağım.Balık yağını da 17. haftadan beri hergün kullanıyorum.Ben vejeteryanım hiç balık yemiyorum.Doktorum o yüzden verdi.Markası Seven Seas.Ayrıca her gün üç tane ceviz yiyorum.
Canim ablam ikizlere hamileyken genital bolgesi ve gobegini yirtarak kasiyodu okadar kotuydu karaciger emzimlerinden demisti doktor
benim kızımda bugünlerde pek sessiz. her akşam oynaşırdım onunla o vururdu ben konuşurdum vs. ama cumartesiden beri azalma var hareketlerinde özellikle sabah çok panikledim 10saat kadar hiç hissetmedim çünkü sabah okula gittim. çocuk gürültüsü filan duyunca vurmaya başladı çok şükür. şimdi hayatım onun hareketlerine endeksli. eğer hareket ediyorsa kıpırdayamıyorum yerimdenRabbim hepimizin evladını bağışlasın.
bende sırf normal doğuma devlette doktor girmiyor diye özele gidiyorum yoksa devletin doktoruda aynı sürede muayene ediyor aynı açıklamaları yapıyor özeldeki doktor çok yoğun olduğu için devletten farkı yok benim için
merhabalar güzel annişler..
gününüz güzel geçmiştir inşallah.
yavrularımıza kavuşma yolunda 1 günü daha bitirdik sayılır çook şükür. minişleri bolbol hissetmeye başlamışızdır sanırım artık hepimiz. benim miniğim 2 gündür pek bi uslu:) karnıma vuruyodu bol bol, 2 gündür sadece akşamları kasıklarıma 1-2 ufak tekme sonra yok hiç ses. ara sıra endişelenmedim değil ama burdan okuduğum kadarıyla bu haftalarda olurmuş böyle..
Benimki de sakin bugün
sağolun kızlar Allah kimseye yaşatmasın ben de panik ataktan şüphelendim zaten ama sahiden çok korktum kendim için değil bebeğim için. oksijen gitmiyor ben nefes alamıyorsam bebeğim de nefes alamıyor diye bayağı panik yaptım. İyi ki yanımda eşim vardı ben o olmasa napardım bilmiyorum çünkü vardiyalı çalıştığı zamanlar var bazen geceleri yanımda olmuyor.
bugün güzel bitti ama bebişimi gördüm çok şükür sağlıklıymış miniğim. Annesini de üzmedi söz dinledi sırt üstü yatıyordu:))
Doktorumuz da sağolsun herşeyi anlattı içiniz rahat olsun artık dedi :))
ordan da beyimle :)) Üsküdar salacaka gittik kızkulesini izledik sohbet ettik. iyi geldi ruhum dinginleşti bir de bugün nikah yıldönümümüzdü 11.11.2011 de imzayı atmıştık ne çabuk geçti koskaca 2 yıl hala şaşırıyorum:))
nefes darlığını tetikleyen zaten birden çok fazla yemek yemek hem mide hem rahim akciğere baskı yapınca böyle bir sonuç çıkıyor. yemek yemeğe korkar oldum Allah size yaşatmasın(
bu arada müsait olduğumda size bir ninni ve doğduğunda bebişimizin çekeceğimiz fotoğraflarını paylaşacağım. Size de fikir olur :))
bugünlük benden bu kadar müsaadenizle :))
slm kızlar,
dogumu annemlerın orada bı hastanede yaptıracagım ıcınoradakı doktora da ıkı uc kez gıtmıs olmak ıstedım dogumdan once.
14 haftalıkken gıtmıstım bıde bugun 23+3 de gıttım. beegım 20 gunde 300 gram almıs ve 630 gram olmus cok sevındım:))))))
normal kontrollerımız kendı evımın yakınındakı ozel hastanede yaptırıyorum buradakı doktorum hıc 2. duzey ultrasondan bahsetmedı bıle ben burayı takıp ettıgım ıcın bılıyordum sadece o yuzden ustune dusmemıstım.
ama asıl doktorum ustune basa basa ben yaptırmanı ısterım genelde ıstıyorum bu ultrasonu egerkı yaptırabılıyorsan yaptır ama son zamanlara yaklasmıssın acıl yaptırman lazım dedı.
hastanede fıyatı sordum 100 lıra eger 4 boyutlu olsun ıstersen 150 dedıler. ama esım ayın 15. de maası alacak ve benım onumuzdekı hafta sınav haftam cok yogun olacagım 1.5 saat yol gıt 1.5 saat gel bıde hastanede kı surec cok uzun zamanımı almıs olacak ve benım malesef suan buna ayıracak zamanım olmayacaaaak((
25+3 de gıtsem ayrıntılı ultrasona uygun olur mu sızce yoksa onumuzdekı hafta kendımı sıkıstırıp bı gune gıtmelı mıyım?
yardım edın noluuur(((
Balık yağını hap olarak mı? yoksa yağ olarak mı içiyorsun?ben de yağ olarak içiyordum ama dr önermedi. Güvenemem dedi.halbuki balığın karaciğerinden üretilmemiş,ağır metal ve a vitamini içermeyen bir yağ idi.
arjin doktorunu seçtin mi kime gidiyorsun
aynı şeyi bende son aylarda yasadım banada karaciğerle alakalı demişti doktor dediği gibide doğumdan sonra geçti henüz o kaşıntılar başlamadı bende
kızlar ya benim karnım çok büyüdü. başka 24. hafta hamilelerine bakıyorum benim ki 7aylık gibi duruyor. zaten 3. aydan itibaren hamile kıyafetleri giymeye başlamıştım. kilo alıyorum hızla ama kalçamda basenlerimde hiçbir şey yok acaba sadece göbek bölgesinden mi alıyorum kiloyu bilemedim.
birde iki gündür kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor bu haftalarda normal mi denk gelmedim hiç bir yerde. artık akşamları filan uyurken zorlanıyorum. yatarken çok sıkıntı çekiyorum. bu belirtiler erken değil mi kızlar yaa![]()
anladım canım bende erken mi acaba bu durum için diye edişe ettim demek normalevet evet aynı durum bendede var çok farklı bi his o :)
ben yemeklerden sonrada bi müddet öyle oluyorum her yemekten sonra yürümek istiyorum midem sıkışıyor çok
canım herkes farklı hissedebilir ölçüsünü bilemiyorum ama ben acıkınca ve yemekten sonra daha çok hissediyorum ..Eğer kafana çok takılıyosa doktoruna sorsan strese girmezsin.
ben 24. haftada yaptırcam dr. aç gel dedi hatta gece 12 den sonra birşey yeme dedi .balık yiyemiyorum diyince hap verdi kullanıyorum her gün.
Balık çeşitlerinden sadece levrek yiyebiliyordum şimdi onuda yiyemiyorum dr.a söyleyince balık yağı önerdi marincap diye bi hap.Diğer markalarda balığın biçok şeyi karmakarışık oluyor neden yapıldığı belli olmuyor bu daha güvenlir dedi amaaa yinede bilemiyorum.kullanıyorum her gün![]()
burdayıımm ama fiziken fena haldeyim(
gece nefesim daraldı derin nefes alsam bile yetmedi panik oldum kalp çarpıntısı başladı kalktım bende tüm camları açtım oturdum sabah 5 e kadar( sonra eşim uyandı. ona kıyamamıştım uyandırmaya. geçer dedim ama geçmedi. sonra eşim uyandı saat 5te nerdesin diye geldi yanıma. Fenalaşmış halde görünce hem kızdı hem panikledi niye haber vermiyorsun diye. sabah 5te doktora gittik oksijen verildi biraz kendime geldim. 2 gün rapor verdi doktor. Geçtim yatağa, kaburgalarım batıyor diye sırt üstü yattım nefesim daraldı yine sonra sola döndüm bu sefer de kaburgalarım battı. Gün ışıyana kadar dua ettim sabır diledim. Sonra da artık yorgunluktan uyuyakalmışım.
KIsaca gün kötü başladı ama inşallah güzel devam edecek akşam 5te bebişimi görücem inşallah yüzüstü yatmıyordur:))
sizler nasılsınız?
Hanımlar çok kötüyüm.
Cumartesi günü ayrıntılı ultrasonda küçük balığımı görmek 179inanılmaz mutlu etmişti fakat aynı gün yapıan 50gr yüklemede tokluk şekerim yüksek çıkınca bugün 3 saat süren 100gr lık testi yaptı doktorum değerlerim aşağıdaki gibi![]()
Açlık :93 (normal)
1. Saat:185 (yüksekmiş )
2. Saat:179 (yüksekmiş )
3. Saat: 124 (normal)
Beni endokrinoloji doktoruna sevk etti. Sağlık ocağı da tetanos aşısı yaptı.iki günd kollarım delik deşik oldu. moralim çok bozuldu. Ailemde şeker hastası yoktu bende de yoktu. üstelik ne kiloluyum ne de hamilelikte çok kilo aldım
benzer durumu olan arkadaşlar var mı? Lütfen bana bir yorum yazın.
çok mu riskli gebelikte şeker ?
İvf olduğu için tetanoz aşısı konusunda bir farklılık olur mu ki acaba drlarınız bişey defi mi bu konuda yaptırım ya da yaptırmayın diye[/QUOT
Benim ilk gebeliğim IVF ile olmuştu. Ben tetanoz aşısı oldum. Tutunma aşaması geçtikten sonra normal gebelikten hiç bir farkı yok diyordu benim doktorum.