uzun sğreli olmasın hemen dr git bilgisi olsun canımkızlar merhaba kendi aranızda konuşmalara birinizden biri ara veririse sevinicem bana bi cevap hep yazdıklarım öyle kalıyor cevap alamıyorum sizlerden akrabalık mı var bilim yaaaa:)benide hergün gülüyorum bende sorularınıza cevap veriyorum beni begenmiyormusunuz bende hamileyim bende kilo alıyorum benimde belim agrıyor benimde sinirlerim bozuluyor benimde içimde bi canlı buyuyor duygusalım anlayın beni yanlız koymayın buaralarda:)şimdi şikayetime gelim bugün sabahtan beri ishalim siz ne yaptınız ishal olan arkadaşlar üsütmüsüm ya kuru kuru sancıda vuruyor bayılcak gibi oldum usume titreme sonra vucudum çok agrıdı neden acep.muz yedim ama bi fayda olmadı bebiş etkilenir mi bu durumdan.
hızlı geçebiliyoruz bazen sen yaz tamam mıinsallah sagol cnm insallah seninkide sorun çıkmaz.beni gördügün içinde tekrardan sagol şaka degil farklı guruplaşmamı var bilemdim kimse yazdıklarımı okumuyor mu diyorum:)))))))))))))))
hiç popodan ölçmedim bu yöntemin sağlıklı olmadığını o zaman da dşünüyordumSevgili hamile arkadaşlarım,
Ben genelde gündüz buralardayım, sabahları da erken kalkıyorum, akşamları internette olmuyorum.
Akşam bol bol yazışın da sabaha okuyacak şeyler olsun istiyorum.
Sonra gündüz de sık sık kontrol ediyorum bazen hiç konular devam etmiyor gibi geliyor...
İnternet üzerinden okunacak, oyalanılacak sayfalar önerilerinize açığım...
Ya da ne bileyim oyun gibi, her gün bir konu bulup, onun üzerine fikirlerimizi de paylaşabiliriz.
Hah mesela bebişlerimizin ateşini ölçmek konusunu araştırdınız mı?
Popodan ölçmenin artık baya zararlı olduğu ortaya çıkmış.
Emzik gibi olanlarda bebek emmezse filan ölçmüyormuş.
Kulaktan ateş ölçer hakkında araştırma yaptınız mı?
En çok Braun alınıyormuş ama Arzum'un da fiyatı oldukça iyi...
Ben şimdi çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar.
Sabah heyecanla yazdıklarınızı okuyacağım...
braun var biz de memnunuz 3 yıldır kullanıyoruz
emzik aldık bir işe yaramıyor alma hiiçen iiyisi koltuk altından ölçen diyor ama bebeği durdurmak zor olabiliyor
özel hastanede hep kulak ölçer braun gördük valla
mideni üşütmüşsündüriyi akşamlar kızlar:
normalde gözlerim bozuktur 5.50 miyop lens kullanıyorum. hamilelikte göz yanması ve bulanmasına sebep oluyormuş. onun için yazıları hızlıca okumaya çalışıyorum onun için atladıklarım oluyor. arkadaşımız sitem etmiş benim özrüm bu nolur kusura bakmayın
kızlar yarın şeker yüklemesi için gideceğim doktor tok gelebilirsin dedi. okuldan çıkınca gideceğim. kızlar bugünlerde kızımı çok az hissediyorum iki vuruyor geri duruyor bir sıkıntı var mıdır sizce korkuyorum aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama elimde değil
iki üç gündür ağzımda metalik bir tat var bu hamileliğin ilk üç ayında olması gerekmiyor muydu? yaşayan var mı ne yapmam lazım bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim
kıpırdıyorsa sorun yok belki yoruluyorsundur
Kızlar ben dayanamayıp netten bebek kalp atışı dinleme cihazı aldım.. Şimdide tereddütlüyüm acaba zararlımıdır bu.. Bide jelle kullanılması lazım yazıyor içinde jel yoktu ve hiçbir eczanede ultrason jeli bulamadım..
sürekli kullanma haftada bir kullan medikallerde vardır ya da int sipariş vereceksin canım