• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
midem yanıyoor yaaaa, bebişim saçlanıyor mu yoksa 2 gündür yaptığım diyetten mi midem çok yaşıyor anlamış değilim:37:

Kızlar ben dayanamayıp netten bebek kalp atışı dinleme cihazı aldım.. Şimdide tereddütlüyüm acaba zararlımıdır bu.. Bide jelle kullanılması lazım yazıyor içinde jel yoktu ve hiçbir eczanede ultrason jeli bulamadım..

medikallere bir sor istersen eczanede olmayan onlarda olabiliyor.

canım oğlumda açlık şekerim 284 çıkmıştı şeker ölçüm cihazı almıştım her gün ölçüyordum diyet yapıyordum günde 6 öğün yiyordum ekmeği azalttım yediğime dikkat ettim 10 kiloyla tamamladım hamileliği oğlum da 3100gr doğmuştu

ıslak mendil kullanamdım 1 yıl boyunca su ve pamuk kullandım pişik kremi olarak çok şey denedim en son bepantehen pişik kremi kullandık en iyisi o oldu bize bebek yağı oalarak nivea kullandık sonra kullanmadık valla
sabun olarak hacı şakir bebe sabunu var deterjan onu kullandık 6 aya kadar sonra bizimkilerle yıkadım teni çok hassas olmasın diye

arkadaşım 7 ayına kadar kız dediler ve arkadaşım gtii tüm odayı eşyayı pembe aldı sonra bir gitti dediler ki erkek hepsini iade etti mavi aldı oğlu doğdu 3 yaşında şimdi

dün çok ağrım oldu ayakta çok kaldım ondan sınırım

buttik bebede çok güzel hastane çıkışları vardı çok beğendim oraya bak kapıda ödeme de var
Hastane çıkışı almıştık ama bir kaç tulum olabilir:34:

teşekkür ederim canım. Kendi doktoruma sormadım. Acildeki doktor da uykudan yeni kalktığı için biraz mahmurdu ona da sormak istemedim. ama araştırmalarıma göre ve çevremdeki sağlıkçılara sorduğum kadarıyla rahim yukarı doğru çıktığı için zaten akciğere baskı artıyormuş ve aldığımız nefes akciğeri doldurmuyormuş tam olarak. Eeee yemek yiyince de mide de şişiyor o da aynı baskıyı yapıyor ikisi bir araya gelince de aldığn nefes yetmiyor. Ben nefes yetmiyor diye panik yapınca çarpıntı da başladı bu da panik atak olabilirmiş. Bende zaten panik atak başlangıcı vardı. Bu iyice tetiklemiş olabilir.
BEn dün az yedim bol su içtim hazmı kolayşlaştırsın diye de elma üzüm yedim. Dün çok rahat uyudum..
Bu pani atak belası bende de var ne yazık ki, aslında tam panik atak değil panik bozukluk benimkisi aniden paniğe kapılıp ağlamaya başlayabiliyorum, neyse bu ara iyiym umarım hamilelik boyunca olmas bir daha, dua çok etkili oldu bende bu konuda, birde müzik sakinleştirmişti bi dönem, Allah hepimize güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin...

kızlar merhaba kendi aranızda konuşmalara birinizden biri ara veririse sevinicem bana bi cevap hep yazdıklarım öyle kalıyor cevap alamıyorum sizlerden akrabalık mı var bilim yaaaa:)benide hergün gülüyorum bende sorularınıza cevap veriyorum beni begenmiyormusunuz bende hamileyim bende kilo alıyorum benimde belim agrıyor benimde sinirlerim bozuluyor benimde içimde bi canlı buyuyor duygusalım anlayın beni yanlız koymayın buaralarda:)şimdi şikayetime gelim bugün sabahtan beri ishalim siz ne yaptınız ishal olan arkadaşlar üsütmüsüm ya kuru kuru sancıda vuruyor bayılcak gibi oldum usume titreme sonra vucudum çok agrıdı neden acep.muz yedim ama bi fayda olmadı bebiş etkilenir mi bu durumdan.
Ben geçen hafta ishal oldum ama gün içinde en çok 4 kez çıkıyordum daha fazla olsa doktora gidicektim sayı az old için gerek duymadım. Ne yaptım? Bol su içtim yaşlanmış patates, muz ve leblebi yedim, birde aktivia yoğurt yedim günde 1 tane yararlı bakteriler var diye, 4 gün sürdü benim bünyemiz hassas, geçmiş olsun şimdiden..

Hastane çıkışı almıştık ama bir kaç tulum olabilir:34:

Bu pani atak belası bende de var ne yazık ki, aslında tam panik atak değil panik bozukluk benimkisi aniden paniğe kapılıp ağlamaya başlayabiliyorum, neyse bu ara iyiym umarım hamilelik boyunca olmas bir daha, dua çok etkili oldu bende bu konuda, birde müzik sakinleştirmişti bi dönem, Allah hepimize güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Ben geçen hafta ishal oldum ama gün içinde en çok 4 kez çıkıyordum daha fazla olsa doktora gidicektim sayı az old için gerek duymadım. Ne yaptım? Bol su içtim yaşlanmış patates, muz ve leblebi yedim, birde aktivia yoğurt yedim günde 1 tane yararlı bakteriler var diye, 4 gün sürdü benim bünyemiz hassas, geçmiş olsun şimdiden..

Yaşlanmış patates :52::52::52::52:
Telefon değiştiriyor kelimeleri :9:

yasasın ozaman artık daha rahat izleyebilirim kendimi :) offf cok sanslı eslerimiz var ne güzel eşleri var dimi yaaa :))) yerim ben kendimi ohhh beee dünya varmış rahat rahat sarkabilicem kendime :)))))) :9: :21: :21: :21: :21:

yaaa ben geçen ne yaptım sorma. aynada kendi fotomu çektim sonra eşime gönderdim sonra da yazdım diyorum ki ne tatlı çıkmışım dimi :)) kızın da göbeğime çok yakışmış dimi diyorum krizlere girdi gülmekten :))
bana hiç bişey bırakmadın herşeyi kendi kendine yapıyon iltifatı bile diyo :))) aşağıdaki fotoyu gönderdim bi de :)))
iyice kendini beğenmiş oldum çıktım napcam bilmiyorum:))

$20131110_155930.webp

heyyy sevgili hamişler ben sapık oldum galiba :D
ya habire üstüme değişirken duş alırken aynadan kendime bakıyom sonra ayyy ne güzel oldum ben diyom, kendimi inceledikçe inceliyorum :D göbişimi hele cokkk seviyom hergün biraz daha büyüyo ve ben hergün kendimle daha fazla gurur duyuyorum :) benim dısında kendini bu kadar izleyen varmı acaba ? :49: :51:

hepimiz böyleyiz canım.. ayna bulduğum yerde göbişime bakıyorum hemen. sağdan soldan ortadan her yönden inceliyorum:) ve bu acayip hoşuma gidiyoo :)

yaaa ben geçen ne yaptım sorma. aynada kendi fotomu çektim sonra eşime gönderdim sonra da yazdım diyorum ki ne tatlı çıkmışım dimi :)) kızın da göbeğime çok yakışmış dimi diyorum krizlere girdi gülmekten :))
bana hiç bişey bırakmadın herşeyi kendi kendine yapıyon iltifatı bile diyo :))) aşağıdaki fotoyu gönderdim bi de :)))
iyice kendini beğenmiş oldum çıktım napcam bilmiyorum:))

Eki Görüntüle 859268

oyy çokk güzel maşallah minik kuşa nasılda büyümüş teyzesi yesin onu :)

yaa bende tam bu konuya değincektim diğer sayfalara bakıyorum herkesin göbiş fotoları var bizde mi yapsak öyle bişey acep :)

oyy çokk güzel maşallah minik kuşa nasılda büyümüş teyzesi yesin onu :)

yaa bende tam bu konuya değincektim diğer sayfalara bakıyorum herkesin göbiş fotoları var bizde mi yapsak öyle bişey acep :)

öncü oldum o zaman hadii bakiiimmm herkesler göbeklerini çekip göndersin:)))
göbek göresim var bol bol göbek görmek istiyorum :52:

ben 7 kilo aldımmm bugüne kadar :D abartmışım galiba

kilonun hiç önemi yok sadece sağlığın yerinde olsun yeterli gerisini hiç takma bence. Benim bir arkadaşım 9 ayı perşembe günü doğum yapacak 25 kilo olmuş olacak kilo alımı ama sağlığı iyi. sadece ödem biraz sorun oluyor demişti..

Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda ;)

Eklentiler

• $20131112_235126.webp
    $20131112_235126.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $20131112_235117.webp
    $20131112_235117.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda ;)

çok iyi görünüyorsun canım.. Valla minik kediciği görünce gözüm döndü çünkü sana sormam gereken sorular varrr:))
ben kedileri çok seviyorum küçüklüğümden beri ama ne bekarken annemle babamı ne de evlenince kocamı ikna edemedim kedi alma konusunda.. hele hamileyken şuan kediye bile yaklaştırmıyolar tipik şu kılın mideye gidip kist yapma efsanesinden dolayı.
Sen bu durumu nasıl atlattın? yani kedinin toksoplazma taşıma ihtimali var ve o yüzden kediden uzak durun diyolar.? senin yöntemin ne oldu ve bebeğin olduğunda da kedinle yaşamaya devam edeceksin değil mi?

çok iyi görünüyorsun canım.. Valla minik kediciği görünce gözüm döndü çünkü sana sormam gereken sorular varrr:))
ben kedileri çok seviyorum küçüklüğümden beri ama ne bekarken annemle babamı ne de evlenince kocamı ikna edemedim kedi alma konusunda.. hele hamileyken şuan kediye bile yaklaştırmıyolar tipik şu kılın mideye gidip kist yapma efsanesinden dolayı.
Sen bu durumu nasıl atlattın? yani kedinin toksoplazma taşıma ihtimali var ve o yüzden kediden uzak durun diyolar.? senin yöntemin ne oldu ve bebeğin olduğunda da kedinle yaşamaya devam edeceksin değil mi?

iyi görünmeme sevindim :)

kedi konusuna gelince...aynen dediğin gibi o kist meselesi bir efsaneeeee :))) hamile kaldığımda ilk dr muayenesinde dr. uma kedim olduğunu söyledim.rutin testlerin arasına toxoplazma testini de ekledi.kendimi bildim bileli kedilerle içli dışlı olmama rağmen test sonucu negatif çıktı! kedim kuru mama yada biz ne yersek onu yiyor.arasıra verdiğim çiğ balık dışında çiğ hiçbirşey vermiyorum.veteriner kontrolü ve aşıları da tam takipte.dr. umla bunları ayrıntılı konuştuk.bunun üzerine sadece tuvaletini eşin temizlesin ve kendi kedin dışında başka kedilere yaklaşma dedi.kendi kedini de istediğin gibi gönül rahatlıyla sevebilirsin dedi :) veterinerimiz de aynı fikirde.
toxoplazma sadece kedilerden değil iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden de geçebilir biliyorsun.kediye çiğ et vermediğin sürece öyle bi tehliken yok yani.
bebeğim olduğunda da zuzu bizimle olacak.o benim ilk çocuğum :) 6 yıldır beraberiz.tırnaklarını kendim kesiyorum zaten.tüyleri için de yılda 2 kere traş ettirdim mi hiçbir sorun kalmıyor :)
benim babam da hamileliğimin ilk zamanlarında karşı çıktı ama hep aynı şekilde karşı çıktım; 6 yaşındaki çocuğunu 2. yolda diye sokağa atarmısın? artık vazgeçti :))
kesinlikle tavsiye ederim canım.kediler evdeki bütün negatif enerjiyi alırlar,huzurdurlar :)))

iyi görünmeme sevindim :)

kedi konusuna gelince...aynen dediğin gibi o kist meselesi bir efsaneeeee :))) hamile kaldığımda ilk dr muayenesinde dr. uma kedim olduğunu söyledim.rutin testlerin arasına toxoplazma testini de ekledi.kendimi bildim bileli kedilerle içli dışlı olmama rağmen test sonucu negatif çıktı! kedim kuru mama yada biz ne yersek onu yiyor.arasıra verdiğim çiğ balık dışında çiğ hiçbirşey vermiyorum.veteriner kontrolü ve aşıları da tam takipte.dr. umla bunları ayrıntılı konuştuk.bunun üzerine sadece tuvaletini eşin temizlesin ve kendi kedin dışında başka kedilere yaklaşma dedi.kendi kedini de istediğin gibi gönül rahatlıyla sevebilirsin dedi :) veterinerimiz de aynı fikirde.
toxoplazma sadece kedilerden değil iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden de geçebilir biliyorsun.kediye çiğ et vermediğin sürece öyle bi tehliken yok yani.
bebeğim olduğunda da zuzu bizimle olacak.o benim ilk çocuğum :) 6 yıldır beraberiz.tırnaklarını kendim kesiyorum zaten.tüyleri için de yılda 2 kere traş ettirdim mi hiçbir sorun kalmıyor :)
benim babam da hamileliğimin ilk zamanlarında karşı çıktı ama hep aynı şekilde karşı çıktım; 6 yaşındaki çocuğunu 2. yolda diye sokağa atarmısın? artık vazgeçti :))
kesinlikle tavsiye ederim canım.kediler evdeki bütün negatif enerjiyi alırlar,huzurdurlar :)))

ben de aynı şeyleri söylüyorum ama tüy döküyor diye hamilelik döneminde istemiyor bebekleri doğur onlar 3 yaşına gelsin ondan sonra alırız diyor. Hatta evinde kedi besleyen insanların evindeki kediyi kucağıma aldığımda kucağımdaki tüyleri görüp işte bu yüzden istemiyorum diyor ve eve gider gitmez de kıyafetlerimi çıkartıp yıkamamı rica ediyor.
ben de kedilerin tüm negatif enerjileri aldığına inananlardanım ama ikna etmesi zor gibi. Bakalım belki bi gün ikna eder ve sahipsiz bir kedi yavrusu sahiplenebilirim :)))

Back
X