• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim gideceğim perinatolog mesai dışı çalışıyor canım 18.15 ten sonrasına randevu veriyor önümüzdeki haftaya almıştım ama babası sabırsızlanınca müsait ve yakın randevuyu almak zorunda kaldık bu hafta olsun diye ondan :))

hımmm olsun canım benim önemli olan bebeği görmek değil mi hadi bakalım güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz...
şu cinsiyet durumunuzda inşallah kesinleşir.....:34::34:

kızlar merhaba 6 ay oldu ama şeker yüklemesi haricinde bi test yapılmadı bugüne kadar, sizler kan ve idrar baktırdınızmı bide sağlık ocaklarında her ay düzenli kantesti yapanlar varmış bunuda yeni duydum yaptıranlar varnı aranızda

çekilin öfkeli,göbekli hamile genic geliyorrrr:52:

geliyorum valla... birde iş yerindeki ciddi öfkeleniyorum 2 gündür. herkese de diyorum yanıma yaklaşmayın diye. iyiki burası var da hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz bende şeker yüklemesi için randevu alacağım önümüzdeki haftalar için arayayım da o işimi halledeyim bu arada diyorum.

neyyyy televizyon cızırtısı mıııııı :36: ben o sesi kızıma dinletçem diye kendi siniriimden olurum. Yok ben almiyim beyaz gürültü falan. farid farjad neyine yetmiyor benim miniğin aaaaaa:52:

televizyon cızırtısını bilemiyorum ama bende geçen sefer 2 cd almıştım birinde mozart, beethoven, bach gibi isimlerin müzikleri vardı, diğerinden de doğadan sesler kuş, su, ağaç gibi 3,5 yaşına kadar gayette güzel dinledi sakinleşti tabii istinai durumlar hariç (gaz sancısı, diş çıkarma zamanları, hastalık zamanları). hala daha sakin bir çocuktur kendisi bilmiyorum etkisi var mı..

dogdugundada emın ol en cok o kedııcıgın sesı ne tepkı verecek:)

aacaba kedıcık bebısı kıskanacakmı????

love li acaba 2. sezeryan dahamı agır olur ben bu ıkıncı dogumda sadece bebegımı sağlıkla sıhhatle gormeyı heyecan yaptım ılkınde ne heyecanlıydım yahuuu:)

braun ılk donem cok ıyı ama bebeler buyuyunce bıde koldan olcer bulundurmak gerekıyor. braun dıgıtal olunca bazen 1 derece oynayınca bıle ekstra bır atesolcere ıhtıyac duyuluyor....ozellıkle ası zamanında atesolcer lazım heralde

emel hıc kılolu durmuyorsunkı coook sekersın yahu

ya emel bızım eskı topıkte bır arkadas cok uzucu bır olay yasamıstı son gunlerınde bız okadar cok etkılendık kı ondan cogumuz psıkolojık olarak sezeryan ıstedık son haftamızda:(

nasıl oldun but???

iyiyim sagol ishalim gecti sukur

Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi :D

çok tatlısın maşallah:nazar:hele zuzu na bayıldımmmmmmmmm..benimde uzun yıllar kedim vardı manık'ım.ama onu kaybettiğimde başka bir şirin beslememeye karar verdim:(:(

allahım o günleri hepimize nasip etsin tatlımm.kaçmak yok...burdayım inşallah oğluşlarla.

ne güzel yaa.imrendim sana.ben kendimi hiç beğenmiyorum,kocaman bir göbüş ve iki memiş...komik duruyo:30::30:
Eki Görüntüle 859392 Eki Görüntüle 859392

aynen en önemlisi sağlıkla gelsin minişlerimiz inş.ama çokta erken gelmesinler dimi?:1:

kesinlikle mobbing bence.senin ve bebeğinin sağlığı en önemli şey,şakaya gelmez.dinlenmek çok önemli. ben olsam gitmezdim.:34:

Bu da benim gobusuuummm :)))) 22+1 deyim bu arada. zuzum da burda ;)

hepinize maşallah kızlarr, çok tatlısınız, göbüşünüzü sevsinler:))
EMELCİM senin fotonu bulup da bi türlü alıntılayamadım canm kusura bakma, sen de çok şeker görünüyorsun:)

Son düzenleme:
Hastane çıkışı almıştık ama bir kaç tulum olabilir:34:

Bu pani atak belası bende de var ne yazık ki, aslında tam panik atak değil panik bozukluk benimkisi aniden paniğe kapılıp ağlamaya başlayabiliyorum, neyse bu ara iyiym umarım hamilelik boyunca olmas bir daha, dua çok etkili oldu bende bu konuda, birde müzik sakinleştirmişti bi dönem, Allah hepimize güzel hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Ben geçen hafta ishal oldum ama gün içinde en çok 4 kez çıkıyordum daha fazla olsa doktora gidicektim sayı az old için gerek duymadım. Ne yaptım? Bol su içtim yaşlanmış patates, muz ve leblebi yedim, birde aktivia yoğurt yedim günde 1 tane yararlı bakteriler var diye, 4 gün sürdü benim bünyemiz hassas, geçmiş olsun şimdiden..

sagol cnm gecti sukur arada bi karnım agrıyor ama iyiyim

Allah korusun keşke yarını beklemeseydin çünkü hakikaten ishal üşüme titreme halsizlik hali çok sıkıntı veriyor. Yarına kadar bol bol su ve bazı arkadaşların dediği gibi soda tüket. Bir de sana tavsiyem hastaneye giderken eğer ishalin devam ediyorsa wc ye gitmeden hastaneye git. Çünkü gaita testi istiyolar hastanede boşuna beklememiş olursun.
İnşallah tez zamanda iyileşirsin canım :)) n

sagol cnm gecti sukur herseyi yaptım zaten:)

o bana da nadir de olsa oluyor. tansiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. hiç sorgulamadım da tarifini yapamam doktora diye. Çünkü saniyelik bir olay bir anda sanki yerinden kaymışsın gibi bir duygu dimi?

aynen öyle ... senin kan değerlerin normal miydi ?ondan mıdır ki:44:

kızlar merhaba 6 ay oldu ama şeker yüklemesi haricinde bi test yapılmadı bugüne kadar, sizler kan ve idrar baktırdınızmı bide sağlık ocaklarında her ay düzenli kantesti yapanlar varmış bunuda yeni duydum yaptıranlar varnı aranızda

şeker yüklemesini ben daha yapmadım önümüzdeki kontrolde yaptıracam heralde..sağlık ocağınada evet 21 haftalığım ben iki kez çağırıp kan idrar hormon gibi biçok tahlil yaptırdılar ve ordada kilo bebek kalp atışı dinleme gibi kontrolleri yapıyorlar bide geçen ay tetenoz aşısı yapıldı bu ay yine yapılacak..bunun için aile hekimliğine gebe kayıtı yapmanız gerekiyor..

Son düzenleme:
evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem $Resim.webp $Resim.webp $Resim.webp oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)

ya her sabah aşkla uyanıyorum... kendime olan aşkım bebeğime olan aşkım ve eşime olan aşkım :) ama şimdi bide göbişime aşığım :)

yalnız değilsin bende varım :3::3::3:

ne mutlu bize :)

sabah akşam krem ve bebek yağı sürüyorum eşime diyom sende yağlan bi güreş tutalım diye gülüyo :9::9: neyse işte göbüşümü görünce dayanamayıp sarılıyom oğluma ama kendime tabii tuhaf oluyo :27::27::27:

bende kendi kendime diyorum ki evde gizi kamera falan olsa rezil olcaz öyle dikkatli inceliyorum ki :)

şimdi ben tek değilmişim ya iyice güven geldi bana artık arabalardan vitrinlerden yansımama da daha rahat bakıcam :)[/QUOTE]

canım maaşallah sana kimi hamilelikte depresyona giriyor ne güzel sen pozitifsin bu oğluşunada yansicak işte..bende aynı şekilde biraz evhamlı olmak dışında gayet mutluyum kilolarımla koca göbeğimle çatlaklarımla oğluşum için hepsine değer valla:))

Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.

iyiyim sagol ishalim gecti sukur

oh hadi geçmiş olsun.karın ağrın da yarına geçer.dikkat et kendine :)

evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)

çok güzelsiniz :) oğluna da çok güldüm; 'ya patlarsa' :1:

evet kızlar baya oldu yazmayalı sistemsel bir arza vardı şirkette bilgisayarlar çöktü telefonla okuyodum yazdıklarınızı ama ne yalan söyleyeyim telefon yazı yazma özürlüsü olduğum için üşeniyordum kısmet bugüneymiş buda benim şehzadem Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 Eki Görüntüle 859564 oğlum diyoki anne göbeğinden korkuyorum ya patlarsa:)

:nazar::nazar:senin göbişte çok güzel duruyor.. aşağı yukarı herkesin göbeği aynıymış bende benimki çok büyük zannediyordum..

Merhaba Kızlarrrrrrrr ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve sınırda çıktı.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi liste versin dedi.bebişte biraz buyuk ondan dolayı tedavi altına alıncak kadar degil ilaçlık degil sekerin.yani ama diyetisyen görsün dedi ama diyetisyen randevuyla çalışıyormuş bugünlük kaldı.aranızda benim gibi sekeri çıkan diyetisyene gidenler napıyor nasıl diyetleriniz yani meyve çok severim çok öldürücümü diyetler kendim yapabilirmiyim gerek var mı diyetisyene gitmeye.o sekerli sudan sonra baya fena oldum ter bastı midem bulandı uykum geldi bayılcak gibi oldum yanımdada kimse yoktu çok zorlandım seker yüklemesi yaptırmayanlar ne olur neolmaz benim gibi olma ihtimaline karşı birini yanınızda götürün ben hata yaptım.bide arkadaşın söyledigi gibi limon götürün ben daha bugün gördüm msjı ondan göturemedim belki iyi gelirdi.

kıyamam arkadaşım sana keşke bende yazını dünden falan görseydim de sana yazsaydım. üzüldüm şimdi kötü olmana geçmiş olsun. çok ağır diyetler yapmıyorlar sen rahat ol diyetisyene git görüş ne olur ne olmaz.

benim sana asıl sormak istediğim kaç mg şeker yüklemesi yapıldı 50,75,100 ???? ben bunu merak ettim.

kıyamam arkadaşım sana keşke bende yazını dünden falan görseydim de sana yazsaydım. üzüldüm şimdi kötü olmana geçmiş olsun. çok ağır diyetler yapmıyorlar sen rahat ol diyetisyene git görüş ne olur ne olmaz.

benim sana asıl sormak istediğim kaç mg şeker yüklemesi yapıldı 50,75,100 ???? ben bunu merak ettim.

50lik yaptılar cnm sagol gidicem artık bakalım nasıl diyet vercek.yaaa aç karnına yapılıyor ya dündende ishaldim zaten bi halsizlik vardı bide aç açına sabahın köründe o şekerli su bögggg midem bulandı o bir saat geçmek bilmedi offf:)

:nazar::nazar:senin göbişte çok güzel duruyor.. aşağı yukarı herkesin göbeği aynıymış bende benimki çok büyük zannediyordum..

tşk ederim canım küçük karın böbürlenmelerinden öyle çok sıkıldımki hele kaynanam benimki hiç yoktu 6 aydan sonra çıktı 9 aylıkken senin gibiydim vs. banane ya hiç işim yok göbekmi yarıştırayım herkezin giziği yapısı farklı kiminin iç karnı geniş olurmuş bu nedenle belli olmazmış! herşey bitti bunların hesabını mı yapayım ah şu kadınlar (yani bizler) niye hep rekabet halinde olalım anı yaşayıp mutlu olmak varken kocaman bir göbeğimiz olabilir ama ortak noktamız şudurki hepimiz dünyalar tatlısı bir mucize yaşatıyoruz bedemizde gerisi tafarruat

selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme gore $4-5E3DC7B6-882996-480.webp

bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegım $IMAG0412-2.webp

veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:))) $IMAG0427.webp

nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak? :27::27::27:

Süper gözüküyosunuz budamı erkek karnı sivri gibide:)

selam göbişli annişler::)
madem gobeklerımızı koyuyoruz sıze oncesı ve sonrası dıye bı surprız yapmak ıstedım kızlar:)
bu resım 11+larda kı gobegım
henuz bebek cıkıntısı yoktu sadece gaz ve adet olmamanın verdıgı bı sıslık vardı gebe kaldıgım doneme goreEki Görüntüle 859583

bu resım 18+4 dekı buyumeye baslayan gobegımEki Görüntüle 859605

veee buda pazartesı aksam yanı 23+3dekı gobişiiiimmm:)))Eki Görüntüle 859606

nasıl gorunuyoruz ben ve göbiş olarak? :27::27::27:

Back
X