• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aslında suan kv daha yakınız. ben kocamustafapaşada oturuyorum. kv fatihte. benim annem çağlayanda. aslında kv konustum bizi buraya bağlayan birşey yok bizde tasınırız çağlayana dedi:) aslında benim asıl kafamı mesgul eden eşimin düzenini bozucak olmam. oralarda doğmus büyümüş şimdi baska bir semte gelecek. ama ben teklif etmedimki kendisi söyledi. bende aileme ykın olmak isterim tabiki... asllında fatihte cok ev baktık ama hem evler cok eski hemde cok pahalı. çağlayanda kentsel dönüşüm yapıldıgından komple yenilendi sayılır. hemde daha uygun.... hep konusulan birseydi tasınmamız ama iş ciddiye binince tutustum...

sen bence kendini ve bebeğini düşün önce sonuçta eşin böyle bir karar alınca sonuçlarını da gözden geçirmiştir emin ol eşlerimiz bizden daha teferruatlı düşünüyor kv de öyle dediyse onlar da taşınırlar çağlayana hepsine yakın olmuş olursun bir de öyle çok da uzak değilmişsiniz zaten takma bence bu kadar kafana hayırlısını iste allahtan :)

Arkadaşlar özellikle iki gündür bebeğimin hareketleri çok hafif zoraki hissediyorum pozisyonundan mı kaynaklanıyor acaba dün benim aynı haftada olan arkadaşım geldi tekme attığında dışardan görünüyor elimi sürdükçede ittiriyor dedi.. Benimkimi çok tembel anlamadım sağ kasıkta bikaç tık tık şeklinde genelde özellikle benle aynı haftalarda olan arkadaşlar sizde nasıl.. Buarada foto eklicem bilmiyorum yardım istedim ama kimse cevap vermedi:(

Canım telefondan ben yükleyemedim olmuyor sanırım.Bilgisayardan daha kolay alt kısımda eklenti ekle yazan bi yer var ordan yapılıyor.bebeiş hareketlerine gelince pozisyonu ile alakalı bazen daha seyrek hissediliyor endişelenme.

benim başladı bile çatlaklar karnımın iki yanından bi de bacak içlerim :((
zaten çatlamaya müsait bir yapım vardı hergün lierac sürüyorum ama pek işe yaradığı söylenemez.
Eşime dedim çatlıcak heryanım sadece pis pis güldü ne var bunda der gibi:))

Kocalar hamileliği bizden daha normal karşıladılar sanki...
Bio Oil de dene istersen anladığım kadarıyla iyileştirici özelliği var içindeki yağların...

kızlarrr bana cesaret verirmisiniz :) çok ihtiyacım var şuan korkuyorum galiba.... taşınma kararı aldık. Aslında olay başından şöyle gelişti. Biz evlenme kararı aldığımızda ne kendi aileme nede eşimin ailesine yakın oturmak istemedik. Ben çabuk parlayan biriyim. Sürekli kontrol altında olmaktan yada sürekli aranmaktan hoşlanmıyorum. En basında eşimin ailesi çok istedi yakın oturalım diye ama ben aldım karşıma açık açık söyledi. Biz genciz mesela saat gece 1 ve bizim ışığımız yanmıyor ne yaparsın? dedim kv. Ararım merak ederim dedi. İşte ozaman aramız bozulur huzurumuz kalmaz dedim. Bir örnek daha verdim benim evime misafir geldi seni çağırmasam kırılırmısın dedim. Kırılırım dedi. Sonra haklısın kızım uzak oturalım dedi. Neyse uzatmim sonuç olarak iki tarafa da uzak oturduk. Sonra hamile olduğumu öğrenince kaynanama yakın oturmak istedim. Ama hastalığı nüksetti. Kv göğüs kanseriydi. Atlatmıstı ama tekrar rahatsızlandı. Onuda atlattı çok şükür. Ama eşim benim aileme yakın oturmak istedi ve biz Çağlayana tasınma kararı aldık. Ama çok korkuyorum. Biz bugüne kadar hep kendi basımıza hallettik herşeyi. Uyum sağlayabilecekmiyiz? Ya huzurum bozulursa ? Ama aileme yakın olmak bende istiyorum hassas bir insanım ve tek basıma atlatamam bu dönemi biliyorum...... Offf çok çelişkiliyim biliyorum ama bu hafta ev bakıcaz ve ay sonuna kadar tasınıcaz. Biraz uzun yazdım ama yazarken azcık rahatladım sanırım :) Bide eşimin ailesini çok seviyorum evin tek kızıyım zaten bide eşimin abiis var o evlenirse gelecek kişi gelin olacak:)) beni hep ayrı tutuyorlar ama su sıralar sanki ilgilenmiyorlar gibi yada kendi dertlerine düştüler ne düşünücemi sasırdım iyice....

Taşınma konusunda ben süper cesaret veririm çünkü taşınmaya bayılırım.
Kime yakın oturduğunuzun da çok önemi yok çünkü evlendiğinizde birine yakın otursaydınız o düzene alışmış olurdunuz.
Ama şimdi zaten kendi düzeniniz var. Herhangi bir semte taşınıyormuşsunuz gibi düşün.

Yepyeni bir ev. Mis gibi yeni yeni düzenlenmiş eşyalar. Gereksiz eşya yok. Hepsi taşınırken fark edilip ya atılır ya birilerine verilir.
Her çekmecede her dolapta ne var bilirsin. Üstelik eşyalar yerleşmeden önce bomboş ev mis gibi temizlenir. Eşyalardan sonra bir daha temizlenir. İçin rahat olur. Hem temiz hem düzenli bir evde yaşamak çok süper. Yaşasın taşınmak... :46:

ha bir de park yatak düşünüyorum şimdilk ama emin değilim.yani yerim dar ve kiracıyım 1-2 yıla kadar tayin isteriz o yüzden bebeğime oda yapmayacağım şimdilik.yani park yatak için de kullanılabilyor değil mi? sonuçta nevresim takımı di mi:44:

Park yatak içinde normal yatak yok yalnız, ona uygun boyutta yatak bulabilecek misiniz?
Biz haftasonu baktık. Graco tavsiye ediliyor genelde. Ama içindeki şey 5cmlik bir sünger...

ben normalde sebamed kullanmayı düşünüyordum ama araştırmalarımda sebamed'in ne olursa olsun medikal bir ürün olduğu ve yeni doğan bebeklerde ilk aylarda kullanılmayacağını öğrendim. bübchen ise tamamen doğal bir ürün istersen bir araştırırsın biraz, hem de yeni doğduktan sonra kullanılabilir bir ürün. özelliklerini aşağıda yazıyorum.

Ben bu ürünleri eminönünde havuzluhandan toplu olarak aldım tüm yenidoğan bebek ihtiyacını yani.

Unibaby yenidoğan ıslak mendil

Uni Wipes Yenidoğan Özellikleri :

Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendildir.
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin cilt pHı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Vernikse zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.

Bübchen ürünleri

Doğal bitki özlerinden hazırlanmıştır
(Papatya, Altıncık Çiçeği, Ihlamur Çiçeği, Biberiye, Buğday Tohumu, Balmumu, Jojoba, Ayçiçeği, Badem ve kalendula yağları, A ve E vitaminleri gibi)
Hayvansal madde içermez.
Alkolsüz ve doğal parfümlüdür
PH nötr, en hassas ciltlere bile uyumludur.
Dermatolojik olarak test edilmiş kliniklerde güvenle kullanılmaktadır.
Çocuk doktorları ve dermatologlar tarafından onay görmüştür
72 denek (bebek cildine eş hassasiyette) üzerinde bantlama usulü yapılan testlerde hiçbir yan etki görülmemiştir
Bu nedenle hipoalerjenik hatta antiallerjik ürünlerdir,diyebiliriz.
Tüm bu çalışmalar resmi belgelidir.
Bebeklerin hassas ciltleri düşünülerek hazırlanmış ürünlerimiz yetişkinler içinde idealdir

Bübchen'in içinde paraben var mı peki?
Parabensiz bir ürün bakmamız lazım.

Unibaby benim de içime sindi.

Arkadaşlar özellikle iki gündür bebeğimin hareketleri çok hafif zoraki hissediyorum pozisyonundan mı kaynaklanıyor acaba dün benim aynı haftada olan arkadaşım geldi tekme attığında dışardan görünüyor elimi sürdükçede ittiriyor dedi.. Benimkimi çok tembel anlamadım sağ kasıkta bikaç tık tık şeklinde genelde özellikle benle aynı haftalarda olan arkadaşlar sizde nasıl.. Buarada foto eklicem bilmiyorum yardım istedim ama kimse cevap vermedi:(

karanfilll malesef bizimki de bir kaç gündür çooook sessiz.
Canım sıkılıyor. Arada bir iki kıpırdanma oluyor ama var yok arası.
Ben bebeğin sırtı karnıma dönük, elleri ayakları da içeri dönük diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Canım bende son haftalarda çok az hissediyorum.Doktor randevum haftaya.Sabırsızlıkla bekliyorum.

karanfilll malesef bizimki de bir kaç gündür çooook sessiz.
Canım sıkılıyor. Arada bir iki kıpırdanma oluyor ama var yok arası.
Ben bebeğin sırtı karnıma dönük, elleri ayakları da içeri dönük diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Bi sayfada okumuştum mumcu nun sayfasımıydı yanlış hatırlamıyosam 24. Haftaya kadar bi gün güçlü hissedilip ertesi hün hissedilmeyebilir yazıyodu. 24 den sonra babalar da hissedebilir diyodu
Ben de paranoyağım bu konuda

Kocalar hamileliği bizden daha normal karşıladılar sanki...
Bio Oil de dene istersen anladığım kadarıyla iyileştirici özelliği var içindeki yağların...

ben bebeyağı ve lierac kullanıyorum şuan için bol bol yağlıyorum kendimi :)) bu bio oil i bi arkadaşım da tavsiye etmişti cilt bakım yağı ve çatlak için olanı var sanırım ikisini de mi kullanmak gerek nasıl alsak onu?

Bi sayfada okumuştum mumcu nun sayfasımıydı yanlış hatırlamıyosam 24. Haftaya kadar bi gün güçlü hissedilip ertesi hün hissedilmeyebilir yazıyodu. 24 den sonra babalar da hissedebilir diyodu

Sağlıkla büyüsünler de yakında patır kütür hissederiz inşallah :)

Cumartesi detaylımız var inşallah kıpır kıpır olur da doktor rahat rahat görür...

ben bebeyağı ve lierac kullanıyorum şuan için bol bol yağlıyorum kendimi :)) bu bio oil i bi arkadaşım da tavsiye etmişti cilt bakım yağı ve çatlak için olanı var sanırım ikisini de mi kullanmak gerek nasıl alsak onu?

Tek seçenek canım turuncu bir şey...

Canım telefondan ben yükleyemedim olmuyor sanırım.Bilgisayardan daha kolay alt kısımda eklenti ekle yazan bi yer var ordan yapılıyor.bebeiş hareketlerine gelince pozisyonu ile alakalı bazen daha seyrek hissediliyor endişelenme.

tamam canım sağol deniyeyim bi inşallah becerebilirim..inşallah pozisyondandır deyip avutuyorum kendimi bende..

ben gece hafta okadar hıssetmıyordum ama bu hafta remen göbeğimi sallıyor...ozellıklede karnım acıkınca bıde yatarken bu cocuk benı coook uykusuz bırakacakkk

ben de her hafta bitimi çekicem artık fotoyu. çünkü güzel bir anı oluyor. Senin de güzel başlamış ve çok fit güzel görünüyorsun maşallah..:nazar:

bence de çek cnm çok güzel oluyo, aradaki farkı görmek hoşuma gidiyo tabi şimdilik:49: iyice kilo alınca hoşuma gitmeyebilir :1: neyse ben blogcuanne'de görmüştüm hafta hafta göbüşlerini çekip ekliyolar blog yazılarıyla bilrilkte, bende 12. haftadan beri çekiyorum arada atladıklarım oldu tabi ama olsun genel olarak çekmeye çalıştım, birde hep evin aynı yerinde aynı kıyafetle çekmeye çalışıyodum ama arada iki hafta var farklı olan, onun dışında foto makinesini ayarlıyorum çekiyorum iyi oluyo ;)

Back
X