• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hiç anlamıyorum bu kadınların arasındaki ben normal doğurdum ben sezaryen yarışını? Bu arada bebeklerini bekleyen annneleriz, sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz başka da bir şey istemiyoruz. Sonra kalkmış biri cesaret vermek adına (!) laf ediyor. Böyle cesaret vermek olmaz, laf ola beri gele! Yani çok sıkıldım sanki normale madalya takıyorlar. Önümüzdeki yolu sağlıkla tamamlamak amacımız olmalı. Geri kalan şartları biz belirleyemeyiz. İlk defa bu foruma böyle kızgınca yazıyorum ama ayıp denen bir şey var.:19:

Damla da çok tatlı... Şanslı sağlıklı huzurlu olsun Damlacım...

Ben elektronik ve kozmetikleri son aylara kadar almamaya karar verdim.
Elektronik dediğim de bir ateş ölçer yani başka bir şey değil : )
Kozmetik grubu da ne bileyim havası kaçar, içi kurur vs diye.
Puset araba koltuğu grubunu da fuardan sonraya bıraktık...
Neler bakıcaksınız haftasonuuu? : )

Bir adet yatak karyola ve halı almak istiyorum. Demir başlar bunlar.
Sonra Ben çalışıyorum o yüzden pek sık alışveriş yapma ya da gezme şansım olmuyor. Birde Toplu alayım nakite indirim yaptırayım diye düşünüyorum. Mesela aşağıdaki gibi şeyleri alacağım:

Elektronik göğüs pompası
Göğüs pedi ve kremi
süt saklama poşet ya da kabı
bebişe biberon ve temizleme aparatı
bu aralar sadece sola yatmakta güçlük çekiyorum Uyku yastığı alacağım bazı arkadaşlar paylaşmıştı resmini onun gibi bir şey beğenmiştim.
ev tipi ana kucağı,
bebek küveti ve filesi
kişisel bakım seti(inceleyeceğim belki almam kendim karma yaparım)
bebek eşyalarım için güzel bir çanta.

Giysi için önceden bir şeyler almıştım. Hatta Kayınvalideme gösterdim ağladı pek güzeller dedi. Kalan eksiklerini Kayınvalidem gün parası ile almak istediğini söyledi. Birlikte gidip beğnip alalım istediğin gibi olsun hepsi dedi :) kananalar pek sevilmez ama benimki yukarıda allah var melek olanlardan :) Allah bozmaz inşallah.

Bir adet yatak karyola ve halı almak istiyorum. Demir başlar bunlar.
Sonra Ben çalışıyorum o yüzden pek sık alışveriş yapma ya da gezme şansım olmuyor. Birde Toplu alayım nakite indirim yaptırayım diye düşünüyorum. Mesela aşağıdaki gibi şeyleri alacağım:

Elektronik göğüs pompası
Göğüs pedi ve kremi
süt saklama poşet ya da kabı
bebişe biberon ve temizleme aparatı
bu aralar sadece sola yatmakta güçlük çekiyorum Uyku yastığı alacağım bazı arkadaşlar paylaşmıştı resmini onun gibi bir şey beğenmiştim.
ev tipi ana kucağı,
bebek küveti ve filesi
kişisel bakım seti(inceleyeceğim belki almam kendim karma yaparım)
bebek eşyalarım için güzel bir çanta.

Giysi için önceden bir şeyler almıştım. Hatta Kayınvalideme gösterdim ağladı pek güzeller dedi. Kalan eksiklerini Kayınvalidem gün parası ile almak istediğini söyledi. Birlikte gidip beğnip alalım istediğin gibi olsun hepsi dedi :) kananalar pek sevilmez ama benimki yukarıda allah var melek olanlardan :) Allah bozmaz inşallah.

Ben emzirmeyle ilgili olanları aldım çok şükür. Hepsini internetten aldım.
Philips Avent'te hem indirim var hem de 3 al 2 öde kampanyası var ebebekte.
Ben Joker'den sipariş vermiştim.
Kişisel bakım setini de mothercare'den bir çanta olarak aldık. İçinde makası törpüsü tarağı termometresi ıvır zıvırı var.
Tek tek almaktan biraz daha avantajlı fiyat olarak.

İyi kayınvalidelere ve süper babaannelere hep çok özenmişimdir. Allah bozmasın. Mutluluğunuz daim olsun.

Hiç anlamıyorum bu kadınların arasındaki ben normal doğurdum ben sezaryen yarışını? Bu arada bebeklerini bekleyen annneleriz, sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz başka da bir şey istemiyoruz. Sonra kalkmış biri cesaret vermek adına (!) laf ediyor. Böyle cesaret vermek olmaz, laf ola beri gele! Yani çok sıkıldım sanki normale madalya takıyorlar. Önümüzdeki yolu sağlıkla tamamlamak amacımız olmalı. Geri kalan şartları biz belirleyemeyiz. İlk defa bu foruma böyle kızgınca yazıyorum ama ayıp denen bir şey var.:19:

Boşver Bianka, konuyu hemen değiştirdik sayılır ; )
Güzel şeylerden bahsedelim.
Bebek isimleri, alışveriş listelerimiz filan falan...

hormonların etkisi. sakin olun.

Yalnız ben vazeline de karşıyım : )

İçeriğiyle ilgili bir bilgiyi alıntı yapayım;
"Vazelin petrol rafinerilerinde elde edilen sentetik bir yan üründür. Vazelin doğada saf halde bulunmadığından insan cildine uygun ve doğaya da dost değildir. Cilt üzerine sürülen tüm maddeleri emmekte ve yaklaşık 2-2,5 saat içinde emilen maddeler karaciğere ulaşmaktadır. Asıl zarar karaciğer üzerinde olabilmektedir. Vazelinin likit formu "parafin" adıyla anılır. "

sagol canımcım forumda ihtiyaç listelerini gezerken tavsiye etmişlerdiii. . ii oldu bilgillendirdigin :16:

Hoşgeldin canım. Bana özeldel bebeğin cinsiyeti sat ve beklenen doğum tarihi ve kendi yaşını atar mısın? Artık tablomuzu güncelliyelim.

bu arada tabloyu güncellerken amagicim benim kızı da oğlana çevir de artık değişmez herhalde nasılsa gördük pipiyi :)))))

kızlar lütfen 32. haftaya kadar doğum konusu açılmasın , daha doğumlarımıza çok var, şimdi daha başka şeyler konuşmamız lazım, bebeişlerimizin eksiklerini nerden nasıl tamamlıyoruz, hangi markaları kullanmalıyız, nelerle beslemeliyiz, yatağını nerden almalıyız fln gibi şeyler, kim nasıl isterse doğursun yahu, şimdiyi bi halledelimde gelecekte olanlar hallolur allahın izniyle:54:

aynen golkan a katılıyorum kimse artık bu muhabbeti yapmasın doğumumuza daha 4-5 ay var düştük nasıl doğum seçelim muhabbetine şimdiden düşünmenin hiç anlamı yok o günler gelsin bebeğimiz kendi seçicek doğum şeklini allahın izniyle :)

günaydın kısçelerrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

:23: :23:

ah ah nasıl bir aşıymış bu kolum kalkmıyo :25: :25: :25:

canım ya geçmiş olsun ben 2 gün çektim çok kötü oluyor malesef soğuk kompres yap kolonyalı pamukla sil istersen bir de

Şimdi telefon açtılar sağlık ocağından, çok heyecanladım : ))
Aşıdan hiç bahsetmedi. Sadece genel bilgileri sordu. Kaç kilo aldım, son adet tarihi filan.
Bir ara uğrarsanız çok sevinirim dedi o kadar.
Acaba baştan korkutmamak için mi böyle "isterseniz gelirsiniz" havası yarattı hemşire acaba?

selam kızlarrrr sizlere birşey sormak istiyorum, benim bugün sabahtan beri sağ üst karnıma dakikada 2-3 kere bıçak saplanır gibi ağrı giriyor birkaç saniye sonra geçiyor, aranızda böyle olan varmı hiç, bebek ara sıra o ağrı giren yere tekme de atıyor onun tekmesi ağrıtmıyor.ben korkuyorum zaten erken doğum riskim var, benim durumumda olan varmı kızlar

bizim kızçenin ismi mina olcak senin bebişin ismi ne olcak

Bizim kızımızın daha ismi yok...
Ben doğduktan sonra bile koyarız önemli değil diyorum.
Ama eşim, dini açıdan da sanırım, bebeğin huzurlu olması için doğmadan önce isim seçmemiz gerektiğini söylüyor.

Mina'yı da çok severim. Mina, Rana, Lina sevdiğim üçlüdür : )
Şansı bol olsun, bahtı güzel olsun Mina'nın..

günaydın kızlar dün ben alışverişteydim daha çok fiyat araştırması falan yaptım hemde ufak tefek bişeyler aldım işte 10lu hastane çıkışı havlu bornoz takımı battaniye falan sağolsun görümcemde yanlız bırakmadı beni herşey çok güzel neyse eve geldik kaynanacım bütün hevesimizi kursağımızda koydu yok on beğenmedim yok bunun rengi güzel değil bunun ne gereği var yani :43:hala içim eziliyo öle üzüldüm ki anlatamam detaylara girmiyorum hele beşik muhabbetini hiç açmıyorm yok artık demeyeseniz diye ilk bebeğimiz sonuçta da ilk torun biraz hevesli daha özentili olmasını beklerdim

o kv ye sadece uzaktan bakmak düşer canım

Deniz çok güzel bir isim. Benim Deniz adında bir kız arkadaşım vardı ve çok güzel okullarda okudu..
Senin kızının da bahtı güzel olsun, şansı bol olsun...
çok teşekkür ediyoruz teyzesi güzel dileklerin için hepimizin bebişleri şanslı olsun bahtı da huyu da güzel olsun

seninle aynı şaşkınlığı paylaşıyorum canım :)) bizimkide pipiliymiş :9::52:
ya demeyin kızlar benimkide değişir mi :18::18:

evet bi iki gün öyle canım kolonya ile masaj yap ama sen. Sana da hayırlı cumalar kontrolüm var 3 te duramıyom yerimde dua et teyzesi herşey yolunda olsun :16:
allahım güzel haberlerle gemeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş.:23::23:
bizim kızçenin ismi mina olcak senin bebişin ismi ne olcak

mina ismide güzelmiş :46::46:

amargicim topiğin sorumlusu sen olmuşsun ben daha dün gördüm :17: yazacaktım unuttum
ben hangi sayfada kaldıysam ondan otomatik giriyorum görmüyorum dünde tesadüf girdim
çok çabuk değişiyo sende kaybolma olurmu

o kv ye sadece uzaktan bakmak düşer canım

çok teşekkür ediyoruz teyzesi güzel dileklerin için hepimizin bebişleri şanslı olsun bahtı da huyu da güzel olsun

ya demeyin kızlar benimkide değişir mi :18::18:

allahım güzel haberlerle gemeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş.:23::23:

mina ismide güzelmiş :46::46:

tşk ederim canım mina ismini taşıyanlar genel sessiz sakin huzurlu oluyomuş anlamıda liman zaten :) ismin kişiliğini yansıttığını inanıyorum
bide kızım zaten balık burcu olcak bakalım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Bizim kızımızın daha ismi yok...
Ben doğduktan sonra bile koyarız önemli değil diyorum.
Ama eşim, dini açıdan da sanırım, bebeğin huzurlu olması için doğmadan önce isim seçmemiz gerektiğini söylüyor.

Mina'yı da çok severim. Mina, Rana, Lina sevdiğim üçlüdür : )
Şansı bol olsun, bahtı güzel olsun Mina'nın..

tşk ederim inş. tüm bebişlerin sağlıkla gelsinler :16:

Back
X