• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.cesarete bak;demir sökmek gündüz vakti !!! sen kendine dikkat et.son aksilik,son terslik olsun bu artık..üzülme sakın,cd için dr undan rica edersin bi cd daha yapar hiç takma sen.tek taşında daha kocamanı olur doğumda belki :)))

çok teşekkür ederim zuzummmm,
cesaret işi kesinlikle.. diyorum ki zaten. Yaa madem hırsızlığı profesyonelce yapıyorsun, al bir altın dedektörü altın nerdeyse onu bul al git. Gardrobu,şifonyerin komplesini boşaltıp hamile hamile beni yormana değdi mi? Bir de idrar testim vardı bir kapa koymuş saklıyodum. O kabı bile açmış. Eşime diyorum ki ne kadar insafsız insan o iki çizginin hatrına dağıtmaz o evi adi insan :14:

canımmm çok üzüldüm allahım seni hırsızla karşılaştırmamış çok şükür ki buna sevindim allah bundan başka kötülükler vermesin çalınan yüzüğün yerine de kocandan doğum hediyesi bi beştaş iste bence :))):1::1::1:

ÇOk teşekkür ederrim canımcımm.. Çok şükür karşılaşmadım.
Oyyy ben kocama kıyamam ki? :16: :)))

Emel Hanım çok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebeğini korumuş. Evde olabilirdin. Gözü dönmüşler ikinize zarar verebilirdi. Neler okuyoruz. Rabbim beterinden korusun.

Çok şükür kıl payı kurtuldum zaten. Benim de aklıma o geldi. Eğer adamla karşılaşsaydım kesinlikle bişey yapardı. Böyle bir manyaklığa cesaret eden biri birine zarar vermekten mi korkacak. Allah herkesi korusun kötülüklerden,kötü insanlardan

cnm bnm cok geçmiş olsun... inan cokk üzldüm... dünde benm annemin evine girdi hırsız. dün anladım bir tuhaflık oldugunu ama bana birsey söylemediler. bugün zorla öğrendim. lütfen sakin olmaya calıs:( benimde en korktugum seylerden biridir. Ama verilmiş sadakan varmıski sen evde değilmişsin.. tekrar geçmiş olsun :(

çok teşekkür ederim canım, benim de en korktuğum şeylerden biri.bana kalmış olsa şimdiye evin satılık ilanını vermiştim bile.. o derece etkilendim. Allah korusun sizleri de canım..

canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerin kuru bir havası veya ayazı varsa kılcal damarların çatlıyor ve ondan dolayı kanıyor olabilir. Ben ünv döneminde çok yaşadım. Boluda okudum bilirsiniz bolunun soğuğunu. İstanbulda birşeyim yok ama Bolu'ya gittiğim ilk gün burnum kanamaya başlıyordu. ama şarıl şarıl değil sadece peşeteye gelecek kadar. Senin kinin durumu ne çok mu akıyor kanayınca?

istanbulda yaşıyorum cnm.benim öle çok akmıyo peçeteye geliyo sadece.drum burun spreyi verdi ama bişeye yaramıyo.burnum kanıyo ve kan pıhtılaşıp tıkanıyo.temizliyorum yine aynı.sürekli böle.günde 10 kere temizliyorum.bi okadarda gece.bide sanki aldığım oksijen yetmiyormuş gibi geliyo.bütün camları açıyorum.bu seferde eşimle tartışıyorum.kızıyo havalar soğudu hasta olacaksın diye.

Emel geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın beterinden de korusun inşallah seni ve cümlemizi:( ay kaç gündür de Tv'lerde hep hırsızlık haberleri var bende deli gibi korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum. Allah'a sığınıyoruz dünya çok kötü

gönlünü ferah tut. Eğer korkun varsa da mutlaka alarm taktır. Ben bu hafta alarm taktırıcam. çalmaya yeltense bile caydırıcı olur en azından. çünkü bina dışından anlaşılıyor alarm olduğu..

bizim isimde muallak olanlardan.

hiçbir ismi beğenmedim oğluma. eşim babasının adını önerdi.HASAN.çok ısrarcı değil.ama benimde kafamda bişey yokki o olmaz bu olsun diye direteyim :18:

ÇOk teşekkür ederrim canımcımm.. Çok şükür karşılaşmadım.
Oyyy ben kocama kıyamam ki? :16: :)))

ben de kıyamıyordum bişey istemeye ama baktım hep o bana kıyıyor şimdi sıra bende :52: zaten sen söylemesen bile o sana güzel bir doğum hediyesi alıcaktır herhalde yani ben şahsen eşimden bekliyorum güzel bir hediye yaaaaannniiiiii :1::1::1:

istanbulda yaşıyorum cnm.benim öle çok akmıyo peçeteye geliyo sadece.drum burun spreyi verdi ama bişeye yaramıyo.burnum kanıyo ve kan pıhtılaşıp tıkanıyo.temizliyorum yine aynı.sürekli böle.günde 10 kere temizliyorum.bi okadarda gece.bide sanki aldığım oksijen yetmiyormuş gibi geliyo.bütün camları açıyorum.bu seferde eşimle tartışıyorum.kızıyo havalar soğudu hasta olacaksın diye.

o zaman arkadaşların dediği gibi kan basıncından kaynaklı olabilir. Çok akmıyorsa bence sıkıntı etme. Eğer Allah korusun ciddi bişey olsaydı zaten şarıl şarıl akardı. Bir de burnunu çok fazla sümkürme. Yani zorlayarak onun da çok büyük etkisi var.
Oksijen yetmeme konusu benim de var geceleri uykuya dalmak feci bir işkence çünkü derin nefes alıyorum ama yetmiyor. sonra ne oluyorsa bir kere derin nefes almamda yetiyor o nefes sonrasında rahatlayıp uyuyorum..
Şu 4 ay çarçabuk geçsin inşallah

hehe kızlar selam adımı görünce mutlu oldum benim adımda deniz ve gerçekten çok seviyorum adımı hiçbirzaman modası geçmicek bir isim gurur duydum görünce yazayım dedim:17: nacizane adıyla yaşasın:16:

evetttttttt deniz olacak :emir_bebek::emir_bebek: ama yanına meyrada istiyorum bana ne banane :33: :33:

o zaman arkadaşların dediği gibi kan basıncından kaynaklı olabilir. Çok akmıyorsa bence sıkıntı etme. Eğer Allah korusun ciddi bişey olsaydı zaten şarıl şarıl akardı. Bir de burnunu çok fazla sümkürme. Yani zorlayarak onun da çok büyük etkisi var.
Oksijen yetmeme konusu benim de var geceleri uykuya dalmak feci bir işkence çünkü derin nefes alıyorum ama yetmiyor. sonra ne oluyorsa bir kere derin nefes almamda yetiyor o nefes sonrasında rahatlayıp uyuyorum..
Şu 4 ay çarçabuk geçsin inşallah

amin cnm inş hayırlısıyla geçerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.bu arada teşekkürler cnm içimi rahatlattın.çünkü bazen takıyorum acaba sadece bendemi oluyo diye.

merhaba kızlarrr hayırlı cumalar:)amargi ne listesi yapıcan anlamadım ben hani ilk topige girdigimizde yapılmıştı sehir yaş ilk cocuk cinsiyet falan gibi seyler mi

Canım topiğe yeni katılan 3 arkadaşımız oldu. Onlar için. Bir de barbie'nin küçük su kaplumbağası onlara süpriz yaptı ya, bir durun yaaaaa yanlış olmasın bende kuku yok pipi var!!! Dedi!!!
O yüzden yani...

cnm bnm cok geçmiş olsun... inan cokk üzldüm... dünde benm annemin evine girdi hırsız. dün anladım bir tuhaflık oldugunu ama bana birsey söylemediler. bugün zorla öğrendim. lütfen sakin olmaya calıs:( benimde en korktugum seylerden biridir. Ama verilmiş sadakan varmıski sen evde değilmişsin.. tekrar geçmiş olsun :(

nasıl bi vicdansızlıktır başkasının malına parasına el uzatmak.hakmış gibi başkasının evine girmek.
düşündükçe içim ürperiyor.. çok kötü bi durum. Allah kimseyi hem öyle bi durumla hemde öyle insanlarla karşı karşıya bırakmasın...

Back
X