2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm günlük probüyotik yoğurt ye bende de kronik kabıklık var hala ara ara sorun devam ediyor ama yoğurt iyi geldi. bi de doktor salata ye ardından 2 bardak su iç mutlaka dedi

yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)

Ben kiloları kafama takmıyorum, veririz bir şekilde diyorum. 48 kiloyla hamile kaldım, son kontrolde 56ydım (8 kilo!) bu gün baktım 58 olmuşum. Benim doğuma kadar 20 kilo almış arkadaşım var, doğumdan sonra 1 yıl içinde vermiş hepsini, sadece emzirerek. Doğumdan sonra işti evdi çocuktu derken veririz heralde

Alıntı ile cevaplarken mesajlar karışmış Ben bir üstteki mesaja yazmıştım ama, oldu artık

Evet kızlar ya sonunda çok şükür doktorlar inatla desede ben ve eşim göremediğimizden inanamıyorduk nihayet dün net bir şekilde apaçık gördük pipiyi rüyama giren teyzeninde alacağı olsun erkek çocuğuna hiç zehra ismi verilirmi:) neyse ismininde buldum hatta facde ilan ettim(birdaha kararsızlık yaşamayım diye:) anlamları ve söylenişleri çok güzel son zamanlarda eşimin işleri ve alacaklarından dolayı sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz bebeğimizin şanslı doğacağına bereket getireceğine canı gönülden inanıyoruz bunun yanında da asil ve soylu eli açık olmasını cömert olmasını istiyorum blki bu dünyada eli açık olduğu için onunda çok canı yanacak ama hiçbirzaman vicdanı sızlamıyacak oyüzden ismiyla yaşasın KEREM KUTAY'IM

Güzel haberler almışsın. Harika. Eskilerin bir deyişi vardır "her çocuk kendi kısmetiyle gelir" derler. Bak göreceksin ufaklığın doğumuyla maddi manevi rahatlayacaksınız. Güzel şansıyla birlikte doğsun, hayat boyu sağlıklı ve mutlu olsun, anne ve babaysı başta olmak üzere tüm sevdikleriyle yan yana yaşasın. Bebeklerimizin şiir gibi hayatları olsun...

bi de tüm ofisi örgütleyip beni ebru'dan vazgeçirmeye çalışıyolar :)) insanın adı ile mi kişiliği belli olur anlamadım ki? Ebru denilince aklıma tasavvuf,ney,ebru sanatı geliyor benim ve içime bir huzur doluyor. Erkeklerin hepsi aynı yaaa :))
bu arkadaşlar bir de hepsi okumuş bilgisayar mühendisi hepsiyle teker teker savaştım ama :))

Amin Canım inş Bütün bebeklerimizin bahtı güzel şansı bol olur.

slm cnm, ben ilk aylarda kilo konusunu çok kafama takıyodum ilk 15 hafta sadece 1 kilo almıştım,ama ondan sonra hızla arttı kilom 56 ile başladım şu anda 22+6 dayım ve 63 kiloyum yani 7 haftada yaklaşık 6 kilo almış oluyorum nasıl oldu anlamıyorum ama yediklerime bakıyorum eskiye göre tek farkım daha fazla meyve yiyorum birde sabah pek kahvltı yapmazdım bisküviyle geçiştirirdim artık sabahları kahvaltı yapıyorum artık bebişlerimizde büyüyolar onların kilolarıda var tabii, benim en son kontrolümde 22+1 de 551 grm dı bebişim, . bi arkadaşım var oda benim gibi başlamış 55 kilo ile hamile kalmış doğumdan bir hafta önce tartıldığımda 72 kiloydum diyo, o bi haftada da almıştır, doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde tartıldım 62 çıktım diyo, düşünün bir haftada 10 kiloşimdi 4 aylık bebişi yine 55 kilo bol su içtim başka bişi yapmadım diyo, inşallah bizde onun gibi oluruz tüm kiloları veririz 3 4 ayda umut oldu bana artık çok takmıyorum kiloyu keyfini çıkaralım bence bu satten sonra

hmmm beşik kertiği diyorsun yani bi düşünmem lazım malum kız evi naz evi:26: tamam o halde şöyle bir anlaşma yapalım kızım şuan 392 gr. ağırlığınca altını ver anlaşalım kardeşşşş
yoksa gün güne kilosu artıyor sen zarara uğrarsın bak :))))))

Günaydın canım yok yok bugün o endişemi de aştım hiç bişey düşünmüyorum çok şükür gelişimi iyi ya bu bana yeter.Ben ne korkucam şeker benden korksun onun da sırası gelicek bakalım ayın 30 unda :)))

O kadar Ebru diye tanıdığım oldu hepsi de naif,kendi halinde ve zeki insanlardı.Hiç öyle sana yapılan yorumlardaki gibi birine rastlamadım istisnalar kaideyi bozmaz o ayrı tabi :) Ama şaşırtıcı yani benim de aklıma ebru denilince senin aklına gelenler geliyor söylenişi de çok tatlı .Bu millet şaşırmış cidden

Bence de keyfini çıkaralım çünkü aynı gidiyoruz ben de 56 ile başladım 21+4 üm 62 kiloyum haftaya 63 olurum normaliz bence

Kizlar ben kafayi bozdum galiba :/ doktorumun eskiden hazirladigi tezlerden birinde buldum bu tabloyu hergun acip kendi kendime bakiyorum ha gayret diyorum gun sayiyorum erken dogumda yasama oranlari

bol bol süt ve süt ürünleri tüketmen lazım
bu şikayetini de mutlaka doktoruna söylemelisin büyük ihtimal kalsiyum yazar

hamile olduğumu öğrendiğim zamandan bu yana günde 1 litre sadece süt içiyorum öğle yemeklerinde de mutlaka ayran yoğurt tüketmeye çalışıyorum kahvaltılarda beyaz peynir en az 2 dilim ekmeksiz de olsa yerim muza gelince her gün mutluka ara öğün olarak 1 tane yerim bunun yanında kuru kayısı da patasyum barındırdığı için tüketirim ama demek ki olağan bir durum bu diğer kontrole gittiğim zaman doktoruma söyleyecem umarım 1-2 krampla geçer gider devam etmez

Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...

canim bende de bazen oluyor ama gazla ilgili sanirim mandalin cok tuketiyorum ben o da gaz siskinlik cok yapiyor en son doktor kintrolumde bende sordum sert degil dedi kontrollerde de sorun cikmadi cok mu okuyup kuruntu yapiyoruz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…