malesef canım yaaaa kayısı bana fayda etmiyooo keşke etse(( napacağımı şaşırdım geçen akşam bi forumda yoğurdun içine turp rendeleyip yiyince iyi geldiğini okudum hemen akşamına yaptım ama ııııı fayda yok
yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)
Ben kiloları kafama takmıyorum, veririz bir şekilde diyorum. 48 kiloyla hamile kaldım, son kontrolde 56ydım (8 kilo!) bu gün baktım 58 olmuşum. Benim doğuma kadar 20 kilo almış arkadaşım var, doğumdan sonra 1 yıl içinde vermiş hepsini, sadece emzirerek. Doğumdan sonra işti evdi çocuktu derken veririz heralde
Evet kızlar ya sonunda çok şükür doktorlar inatla desede ben ve eşim göremediğimizden inanamıyorduk nihayet dün net bir şekilde apaçık gördük pipiyi rüyama giren teyzeninde alacağı olsun erkek çocuğuna hiç zehra ismi verilirmi:) neyse ismininde buldum hatta facde ilan ettim(birdaha kararsızlık yaşamayım diye:) anlamları ve söylenişleri çok güzel son zamanlarda eşimin işleri ve alacaklarından dolayı sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz bebeğimizin şanslı doğacağına bereket getireceğine canı gönülden inanıyoruz bunun yanında da asil ve soylu eli açık olmasını cömert olmasını istiyorum blki bu dünyada eli açık olduğu için onunda çok canı yanacak ama hiçbirzaman vicdanı sızlamıyacak oyüzden ismiyla yaşasın KEREM KUTAY'IM
Aynen yaa ben de Ece koymak istiyorum deyince bi arkadaştan tıpkı buna benzer bi tepki almıştım ama o da ağzının payını almıştı.Ne saçma ben hayatta öyle yorumlar yapmam aklıma dahi gelmez.. Ne gereksiz,ne anlamsız...
Amin Canım inş Bütün bebeklerimizin bahtı güzel şansı bol olur.Güzel haberler almışsın. Harika. Eskilerin bir deyişi vardır "her çocuk kendi kısmetiyle gelir" derler. Bak göreceksin ufaklığın doğumuyla maddi manevi rahatlayacaksınız. Güzel şansıyla birlikte doğsun, hayat boyu sağlıklı ve mutlu olsun, anne ve babaysı başta olmak üzere tüm sevdikleriyle yan yana yaşasın. Bebeklerimizin şiir gibi hayatları olsun...
herkese merhaba çalıştığım ve bir de 22 aylık yaramaz bir oğlum olduğu için sadece yorumları okuyabiliyorum.Ocaktan sonra daha aktif katılacağım inşlh aranıza. Bugün muayene vardı. 21+2 günlük hamileyim kızımın boyu 27,3 kilosu 503 gr. çıktı haftaya da 3 boyutluya gireceğim. İlk 4 ay 1,5 kilo almıştım toplamda ama son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Zaten ilkindeki kiloları veremeden hamile kaldım.off offf siz de kilo alımları nasıl arkadaşlar.Ben toplamda 5,5 kilo almışım.
yani ne biliyim alaycı bi tavırla söyledi korkma falan niye korkiyim ki ben canım aman ne diyim öyle de dese canı sağolsun böyle de dese ben bu aralar alıngan olmuşum zaten herşeye alınıyorum üzülüyorum
o oğlunu övmediği bir allahın günü var mı zaten bebeğim hergün bi kuple dinliyorum şöyle iyi böyle iyi (sanki kocam değil arkadaşım :)) övgünün en sonuna da ''ben doğurdum bunu annesi kurban olsun!!'' sanki dur bi dakka bu oğlanı sen doğurmadın mı diye sordular neyse ben yine bu aralar dolmuşum eskiden yaptıkları geliyor aklıma dolu dolu oluyor gözlerimbu günlerimize şükürler olsun
boşversene sen niye düşündün bunları sadece isimle olsaydı oooo... yapacak adam adı fatmayken de yapar ebruyken de allahım hayırlı kaderler yazsın alınlarına (amin)
çok sıkıntı ettiysen kızının yanında güvenilir biri olsun istiyosan senin kızı bizim oğlana beşik kertmesi yapalım olsun bitsin yabancıya da gitmemiş olur :)))
Günaydın canım yok yok bugün o endişemi de aştım hiç bişey düşünmüyorum çok şükür gelişimi iyi ya bu bana yeter.Ben ne korkucam şeker benden korksun onun da sırası gelicek bakalım ayın 30 unda :)))maşallah miniğine canım sen niye endişe ediyorsun ki ileriden gitmesini Allah korusun şekerden dolayı falan mı ? korkuyorsun. öyle düşünme sakın iyi düşün iyi olsun aaaaaa:)))
balık yağı hiç içmedim o yüzden fikir beyan edemiciimm canım. Ama eczaneden aldığında eczacı söylerdi aslında.. Sen bir eczaneye gidip sor bence..
evet canımcım İzmirdeyim.sen?
Günaydın gebeşşşşleeerrrrr
bi de tüm ofisi örgütleyip beni ebru'dan vazgeçirmeye çalışıyolar :)) insanın adı ile mi kişiliği belli olur anlamadım ki? Ebru denilince aklıma tasavvuf,ney,ebru sanatı geliyor benim ve içime bir huzur doluyor. Erkeklerin hepsi aynı yaaa :))
bu arkadaşlar bir de hepsi okumuş bilgisayar mühendisi hepsiyle teker teker savaştım ama :))
Ebrular bir kere çok zeki ve başarılı okuyorlar. Tembel bir ebru hiç tanimadim. Cok hirsli ve basarililar. Halt yemis i arkadaşin iyi agzinin payını vermissin. Kardeşimin adi bi kerem ebru benim. Nesi varmış pek de ahlakli nerde ne yapacagini bilen genç bir kadın o.
Bacagimdan cok kaniyor canim. Feci aciyor kolum ve gobegim donusumlu yapiyorum. Ama ödemden sanirim acıyor canim.
tabii canım ebru çok naif bir isim. yani hiç kötü birine denk gelmedim ebrularda ki tanıdığım bir ebru var benden 5 yaş küçük ama azmine hayran kaldığım biri.. çok da severim kendisini:))
Yoksa o kız senin kardeşin mi
slm cnm, ben ilk aylarda kilo konusunu çok kafama takıyodum ilk 15 hafta sadece 1 kilo almıştım,ama ondan sonra hızla arttı kilom 56 ile başladım şu anda 22+6 dayım ve 63 kiloyum yani 7 haftada yaklaşık 6 kilo almış oluyorumnasıl oldu anlamıyorum ama yediklerime bakıyorum eskiye göre tek farkım daha fazla meyve yiyorum birde sabah pek kahvltı yapmazdım bisküviyle geçiştirirdim artık sabahları kahvaltı yapıyorum artık bebişlerimizde büyüyolar onların kilolarıda var tabii, benim en son kontrolümde 22+1 de 551 grm dı bebişim, . bi arkadaşım var oda benim gibi başlamış 55 kilo ile hamile kalmış doğumdan bir hafta önce tartıldığımda 72 kiloydum diyo, o bi haftada da almıştır, doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde tartıldım 62 çıktım diyo, düşünün bir haftada 10 kilo şimdi 4 aylık bebişi yine 55 kilo bol su içtim başka bişi yapmadım diyo, inşallah bizde onun gibi oluruz tüm kiloları veririz 3 4 ayda umut oldu bana artık çok takmıyorum kiloyu keyfini çıkaralım bence bu satten sonra
kızlar 22+0 da bebeğimin ağırlığını doktor 376 gr dedi sizce nasıl?
bol bol süt ve süt ürünleri tüketmen lazım
bu şikayetini de mutlaka doktoruna söylemelisin büyük ihtimal kalsiyum yazar
Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:
yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)[/QUOT
Egepol'e gidiyorum bende Hakan SABIRLI'ya
Benim Dr um da Ayşen Güçlü
canim bende de bazen oluyor ama gazla ilgili sanirim mandalin cok tuketiyorum ben o da gaz siskinlik cok yapiyor en son doktor kintrolumde bende sordum sert degil dedi kontrollerde de sorun cikmadi cok mu okuyup kuruntu yapiyoruz acaba?kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?