Az önce bir kızı olan arkadaşla muhabbet ederken sordu bana kızının adını ne koyacaksın diye. Ben de dedim Ebru koycam. Sonra dedi ki nee Ebru mu? asla koyma o ismi. O isim erkekler arasında pek hoş bulunmaz. Genelde Ebru lar sexi olur kızının başını belaya sokarsın dedi espri falan filan derken. Dedim ki ben de iyi de güzel arkadaşım. Bizim kızlarımız evet kaşar olmayabilir belki ama 16 yaşına geldiklerinde sevgilileriyle öpüşecekler,senin haberin olsun veya olmasın Sevgilisi ile de tatile gidecek. Yanyana uyuyacaklar. Bunlardan haberin bile olmayacak. Sen kızının rahibe olmasını istiyorsan o başka dedim. Communicator den yazmıştı. sonra yanına gittim. Diyo ki bana valla ben bebeğimi hep küçük kalacak sanmıştım. Bunları düşününce soğuk terler boşandım dedi:)))
bacağından yapsana cnm. ben önceki hamileliğimde bacağımdan yapmıştım hep.
Bacagimdan cok kaniyor canim. Feci aciyor kolum ve gobegim donusumlu yapiyorum. Ama ödemden sanirim acıyor canim.
Canım ben daha önce rahim ameliyatı olduğumdan artık serklaj olmasa da sezeryan olmak zorundayım. Üstelik iki hafta falan erken alacaklar. Ama böyle bir sorunum olmasaydı serklafdan sonra bir daha dikiş aldırma olayına girmezdim. Doğrudan sezeryan olurdum. Çünkü gebeyken iyi ya da kötü rahme her müdahale sonrası antibiyotik kullanıyorsun, zaten anestezi almıştık. O yüzden bir narkozla sezeryanı tercih ederim.
Çok güzeldi yaa gerçekten..Hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza.İleriden gitmesi de gebelik şekeri veya erken doğum gibi şeyleri tetikliyor diye biliyorum tatlım.O yüzden biraz evham yaptım.
yani ne biliyim alaycı bi tavırla söyledi korkma falan niye korkiyim ki ben canım aman ne diyim öyle de dese canı sağolsun böyle de dese ben bu aralar alıngan olmuşum zaten herşeye alınıyorum üzülüyorum
o oğlunu övmediği bir allahın günü var mı zaten bebeğim hergün bi kuple dinliyorum şöyle iyi böyle iyi (sanki kocam değil arkadaşım :)) övgünün en sonuna da ''ben doğurdum bunu annesi kurban olsun!!'' sanki dur bi dakka bu oğlanı sen doğurmadın mı diye sordular neyse ben yine bu aralar dolmuşum eskiden yaptıkları geliyor aklıma dolu dolu oluyor gözlerimbu günlerimize şükürler olsun
boşversene sen niye düşündün bunları sadece isimle olsaydı oooo... yapacak adam adı fatmayken de yapar ebruyken de allahım hayırlı kaderler yazsın alınlarına (amin)
çok sıkıntı ettiysen kızının yanında güvenilir biri olsun istiyosan senin kızı bizim oğlana beşik kertmesi yapalım olsun bitsin yabancıya da gitmemiş olur :)))
bende unutuyorum bazen :18:
slm kızlar
Benim sorunum var(( normalde de kabızlık sorunu yaşayan insandım tahlillerim yapıldı demir demir bağlamam düşük çıktığı için kan ilacı başlandı onu içmeye başladım ama daha çok sorun yaşadım nefesim kesiliyor sanki karnımın her yeri batıyor aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolu önerebilecek varmı. Bir çok yol denedim ama belki sizde daha iyi fikirler vardır ( zaten kilo alımımda çok fazla napacağımı bilmiyorum.
Kız şööyle 1 yaşına bir gelsin, karar vermesi daha kolay olur. Bence oğlana yeni oda takımı almak çok çok daha acil ve önemli bir ihtiyaç, adam zaten ergenliğe girecek. Bir de arkadaşlarının odasıyla kıyaslayıp eksiklik duygusu yaşamasın. Biz şimdiden önlemimizi alalım da... Bunların sağı solu belli olmuyor. Benim yeğenim 12'yi bitirdi. Sesi çatladı, boy atıyor tuhafıma gidiyor. Ne çocuk ne yetişkin. Tam arada amorf birşey. Sevimliler ama bu ergenlerle geçinmesi zor. Ben ergenliğe girdiğimde iştebu yüzden babam canlıları dörde ayırmaya başlamıştı: insanlar, hayvanlar, bitkiler ve ergenler...
İyi akşamlar herkese, herkes pek bi güzel görünüyor göbişleriyle. Ben de geçen hafta dışarı çıkarken bi foto çekmiştim onu ekliim daha güncelini de koyarım. 5 kilo almış halim ve kızım:) Arkada da ablamızın ıvır zıvırları duruyorHerkese maşallah
Eki Görüntüle 860342
ben 12. haftadan beri her hafta bitiminde çekiyorum göbüşümün fotosunu ilki 12+0'da ikinci foto bugün yani 22+0 'da üçüncü fotoda 15+0 :) bu arada 56 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 62 kiloyum
Eki Görüntüle 860205
Epeydir bakamıyordum foruma annem sürpriz yapıp geldi:)) Bakıyorum da göbek dolmuş sayfamız, ee benim kızın neyi eksik dedim :))
Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı keşke her ay yapsalar bu ultrasonu yaa dün bütün gün mutluluktan havalara uçtum, bebeğim bize ne pozlar verdi ne pozlar verdi yavrum çok şirin yaa. bıdıl bıdıl konuşuyor ağzı hep kıpırdıyor, elleri hiç durmuyor, bir de bol bol gülüyor :)) 45 dk. sürdü radyoloji uzmanımız da çok şeker biriydi bol bol yorum yaptı çok eğlendik izlerken, o bile çok mutlu görünüyordu ve 6-7 tane fotoğrafımız oldu, gülerken elini emerken uyurken... :) kocamı bile daha bir ayrı seviyorum dünden beri o kadar mutluyum :)) haftaya cuma günü şeker testine tabiiyim bakalım bir sıkıntı çıkacak mı? bu arada ultasona göre 21 hafta 3 günlüğüz 435 gr. 24cm sanırım biraz minyon olcak annesi gibi kızım :)
Eki Görüntüle 860119
Kızım ve ben
Eki Görüntüle 859970
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum, 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım
Eki Görüntüle 859613 Eki Görüntüle 859614
işte benim şuanki halim :) şimdi çektik... herkes eklesin fotoları :)
Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi
evet canımcım İzmirdeyim.sen?
sağol bebeğim aaa ben öyleyim kocamın onayı olmadan olmaz (dermişim :) durumuna göre))
kızlar ne olucak benim bu halim, gündem komple değişiyor bir bakmışınız ben!!!
neyse çok hırs yaptım üşenmedim makinedeki fotoğrafları bilgisayara attım..
bu da tombik ben ve oğluşum
Eki Görüntüle 866483
hepisimilerimize Maşallah
Kıslar bende izmirdeyimhangi Dr gidiyorsunuz zuzumanji ve emel
herkese merhaba çalıştığım ve bir de 22 aylık yaramaz bir oğlum olduğu için sadece yorumları okuyabiliyorum.Ocaktan sonra daha aktif katılacağım inşlh aranıza. Bugün muayene vardı. 21+2 günlük hamileyim kızımın boyu 27,3 kilosu 503 gr. çıktı haftaya da 3 boyutluya gireceğim. İlk 4 ay 1,5 kilo almıştım toplamda ama son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Zaten ilkindeki kiloları veremeden hamile kaldım.off offf siz de kilo alımları nasıl arkadaşlar.Ben toplamda 5,5 kilo almışım.
Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
olmazmııısadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?
bugün hiç olmadı şükür bakiyim eğer devam ederse gitcem .....panik yapma canım. en kısa zamanda doktora görün ve mutlaka bize de haber et. korkutmayın bizi göbeşdaşlarım yaaa(
canım kalkarken aniden değil biyerden destek alarak kalk dikkat et aman ....o ufak ağrılar bendede var ...umarım sorun olmaz sen yinede doktoruna danışYa kizlarr arasira vajinama kucukbicak saplamalari gibi oluyor ve yattigim yerden kalkarken falan sanki karnimi biri sıkiyo gibi oluyorbunlar kasilma ya sertlesme degil dime okadar okudukki korkuyorum artik
bebğimizi hissetmek ne güzel demi yaaa benim eşimde elini karnıma koyuyo hissedşyo ama oğluşum sert tekmeler atınca korkuyo heheheheGünaydın Kızlaaaaaaarumarım sizler ve bebişlerinizin rahatı yerindedir, haftasonundan beri yoktum yine çok çalışmışsınız yazmışsınız bolca ben ve bebişim gayet iyiyiz çok şükür, artık babmızda hissediyor hareketleri çok mutluyuz bu sebeple kızımızın ismi Nil olcak demiştim ya, benim iki isimim olduğundan iki isim istemiyordum ama dün akşam babası Peri ismini de koyabiliriz dedi, bende düşündüm Nil Peri çooook hoşuma gitti, kulağıma acayip güzel geldi Peri kızım benim sizce nasıl olur diye sizlerle paylaşmak istedim
Bu arada Schaqa çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.
hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyoruuuuum
iyi olmana çok sevindim umarım bundan sonra sorun yaşamazsınTesekkur ederim canim, eve geldik dun gece, yatiyorum surekli, ama icimden keske hastane geceligini yanima alsaydim diyorum. Cunku normal giyinince his olarak normal hissediyorum. Gece cok sancim oldu ama kendimi sakinlestirip uyudum.
Bebek hala asagida takiliyo insallah ben yattikca o da biraz yukari gelir. Diyorum "kizim buralar bos cik yukari" diye :)
oooooo süper maşallah kuzunamerhabalar herkeselereeee
bugün çok mutluyum çünkü oğlumu görmeye gittim...
herşey yolundaydı çok şükür... 830 gr. ve 33 cm. olmuş.pozisyonu tersmiş.. kasıklarımda hissettiğim ayaklarıymış. şeker yükleme testi de yapıldı çok şükür onda da bir sorun yine 3 kilo almışım... dr. maşallah iyi gidiyorsun diyip güldü... tam 80 kilo olmuşum.. kızıma doğuma giderken 80 kiloydum... doğum 17 şubat dedi sezaryan olacağım için... yani aslında ben şubat annesi oluyor.. hayırlısıyla sağlıkla inşallah..
vitaminlerin böyle bi sonucu oluyo maalesef bendede elevit aynı şeyi yapmıştı çok fenaydım duphalac şurup kullanmıştım 4 aydan sonra dr um çokta gerekli değil deyince bıraktım dünya varmış demiştim hiç bi sıkıntım kalmamıştı....ama senin durumunda yapacağın bağırsak çalıştırıcı şeyler yemek olacak kayısı işe yarayabilir oda olmazsa bu dediğim şurubu doktoruna danışıp kullan bence çekilecek şey değil kabızlık.....slm kızlar
Benim sorunum var(( normalde de kabızlık sorunu yaşayan insandım tahlillerim yapıldı demir demir bağlamam düşük çıktığı için kan ilacı başlandı onu içmeye başladım ama daha çok sorun yaşadım nefesim kesiliyor sanki karnımın her yeri batıyor aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolu önerebilecek varmı. Bir çok yol denedim ama belki sizde daha iyi fikirler vardır ( zaten kilo alımımda çok fazla napacağımı bilmiyorum.
ooooo maşşalh ardarda güzel haberler ne güzel gelişimi çok güzelmişsabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.
erkelerde pek yanılma olmuyo tabi allah bilir hayılısı yaaaa hangisi olursa olasun sağlıklı olsun demikızlar ya kafam karışık sizle paylaşmak istiyorum.şimdi biz 19+3 te dr.a gittik cinsiyet için erkek dedi ama emin değilim nedense içimden hep kız geçiyor.bu haftada kesin belli oluyor mu? sonradan hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.çünkü insan ilk söylenene adapte oluyor...
merhaba canımmm :)
hem iş hem çocuk hem hamilelik zor yaa
ben çalışmıyoum ama benimde 3 yaşında bi kızım var
beni benden alıyoo akşama kadarr
maşallah kızına boyu da kilosuda gaayet güzelll
vallaa ii yine 5,5 kilo almışsın ben 10 kilo aldım ki en son tartımda öyleydi
şimdi daha da artmıştıırrrrrrr :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?