2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ebrular bir kere çok zeki ve başarılı okuyorlar. Tembel bir ebru hiç tanimadim. Cok hirsli ve basarililar. Halt yemis i arkadaşin iyi agzinin payını vermissin. Kardeşimin adi bi kerem ebru benim. Nesi varmış pek de ahlakli nerde ne yapacagini bilen genç bir kadın o.

Hatirladim simdi canim. Yani sezeryani 38. hafta gibi yapiyorlar. Dikisi 37'de aliyorlar normal dogum icin.
Bebek ne kadar icerde kalsa o kadar iyi diye dusunuyorum.
Kismet artik amargicim, bebisler saglikla buyusun de nasil dogduklarinin onemi yok..

Bu durumda ben belki Subat annesi bile olabilirim...

amiiinn inş.allah canım :)
anladım ileriden gitme olayını
benim şeker 27. haftada olucak 2 haftam var
ama o şekerli suyu içtikten sonra beklemesi tiksindirio beni

heheh oğlunu övüyodaaa aslında kendini övüyoo demiii
bende müstakbel bir kaynanayımm
potansiyel cadı olarak geziyorum ortalarda ehehehehe

Canım kuru kayısı yemeyi dene.Akşamdan 2 tane bi bardak suyun içine koy,sabah aç karnına suyu iç kayısıyı da hatta akşam da bi kaç tane yiyebilirsin.

o garson boy ne acınası durumdur, erinler ve ergenler, ne çocuk yerine koyarlar ne adam yerine :106:
biz şimdiden oğlumuzun ergenliğiyle dalga geçiyoruz:

ayyy o ne çirkin olucak, tüylü bıyıklar, küçük surat kocaman kollar...

ben 12. haftadan beri her hafta bitiminde çekiyorum göbüşümün fotosunu ilki 12+0'da ikinci foto bugün yani 22+0 'da üçüncü fotoda 15+0 :) bu arada 56 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 62 kiloyum

Eki Görüntüle 859970
Bu da benim 23+4 günlük oğluşum , 58 kilo ile hamile kaldım şuan 65,5 kiloyum o kadar kiloyu nereme aldım bende anlamadım

Eki Görüntüle 859613 Eki Görüntüle 859614

işte benim şuanki halim :) şimdi çektik... herkes eklesin fotoları :)

Eki Görüntüle 859436 Eki Görüntüle 859437 buda beniim kırmızılı 1 ay önce siyahlı şimdiki halim 5 aylığız ama kocaman göbişimiz var:) erkek karnı dedikleri tam benimkisi

kızlar ne olucak benim bu halim, gündem komple değişiyor bir bakmışınız ben!!!

neyse çok hırs yaptım üşenmedim makinedeki fotoğrafları bilgisayara attım..
bu da tombik ben ve oğluşum

hepisimilerimize Maşallah

maşallah cnm cokk güzel görünüyosun. ben resimi atalı daha 1 hafta olmadı ama karnım daha fazla şişti

herkese merhaba çalıştığım ve bir de 22 aylık yaramaz bir oğlum olduğu için sadece yorumları okuyabiliyorum.Ocaktan sonra daha aktif katılacağım inşlh aranıza. Bugün muayene vardı. 21+2 günlük hamileyim kızımın boyu 27,3 kilosu 503 gr. çıktı haftaya da 3 boyutluya gireceğim. İlk 4 ay 1,5 kilo almıştım toplamda ama son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Zaten ilkindeki kiloları veremeden hamile kaldım.off offf siz de kilo alımları nasıl arkadaşlar.Ben toplamda 5,5 kilo almışım.

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

merhaba canımmm :)
hem iş hem çocuk hem hamilelik zor yaa
ben çalışmıyoum ama benimde 3 yaşında bi kızım var
beni benden alıyoo akşama kadarr
maşallah kızına boyu da kilosuda gaayet güzelll
vallaa ii yine 5,5 kilo almışsın ben 10 kilo aldım ki en son tartımda öyleydi
şimdi daha da artmıştıırrrrrrr :18::18::18:

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

olmazmııı sadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?

ahhh ahhhh sorma canımm felaket derecede bel ağrısı yaşıyorum
belim koptu derler yaa hakikaten belim kopuyoo
10 dk ayakta durayım yada ev süpüreyimm hemen kitleniyoo belim
yine yatarkende öylee bi türlü rahat yatamıyorum
bazen bacaklarıma vuruoo o feci ağrı yürüyemiyorum bile
bana da dr. normal dedi ama bende senin gibi son aylarda
ve doğumda naapıcamm bilemiyorummm

olmazmııı sadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?

ayyy bende de yok yomuşş heee aynen zuzuuu
acayip ağrıo yumruklamışında morarmış gibi
adım atarken kütürdüyo bazendeee üühühühü
kızma hamileykende olmuştu bu ağrı ama
saha geç başlamıştı şimdi belim mi tetikledi
acaba diye düşünüyorummm
hayırlısıyla perte çıkmadan tamamlasaydık şu hamileliğiii

panik yapma canım. en kısa zamanda doktora görün ve mutlaka bize de haber et. korkutmayın bizi göbeşdaşlarım yaaa(
bugün hiç olmadı şükür bakiyim eğer devam ederse gitcem .....

Ya kizlarr arasira vajinama kucukbicak saplamalari gibi oluyor ve yattigim yerden kalkarken falan sanki karnimi biri sıkiyo gibi oluyorbunlar kasilma ya sertlesme degil dime okadar okudukki korkuyorum artik
canım kalkarken aniden değil biyerden destek alarak kalk dikkat et aman ....o ufak ağrılar bendede var ...umarım sorun olmaz sen yinede doktoruna danış

bebğimizi hissetmek ne güzel demi yaaa benim eşimde elini karnıma koyuyo hissedşyo ama oğluşum sert tekmeler atınca korkuyo hehehehe

nil peri bence çok güzel bi isim tınısı çok hoş

iyi olmana çok sevindim umarım bundan sonra sorun yaşamazsın
oooooo süper maşallah kuzuna
sezeryan olacağına nasıl karar verdiler biraz bilgi veririmisin çatı muayenesi falanmı yapıldı?????

vitaminlerin böyle bi sonucu oluyo maalesef bendede elevit aynı şeyi yapmıştı çok fenaydım duphalac şurup kullanmıştım 4 aydan sonra dr um çokta gerekli değil deyince bıraktım dünya varmış demiştim hiç bi sıkıntım kalmamıştı....ama senin durumunda yapacağın bağırsak çalıştırıcı şeyler yemek olacak kayısı işe yarayabilir oda olmazsa bu dediğim şurubu doktoruna danışıp kullan bence çekilecek şey değil kabızlık.....

ooooo maşşalh ardarda güzel haberler ne güzel gelişimi çok güzelmiş
balık yağıyla ilgili bişey diyemiycem hiç kullanmadım

erkelerde pek yanılma olmuyo tabi allah bilir hayılısı yaaaa hangisi olursa olasun sağlıklı olsun demi

teşekkürler cnm.Oğlum da iri doğmuştu bu da öyle olucak sanırım ama kocaman karnı taşımak çok zor oluyor.Eleviti bunda kullanmıyorum ama yine de iri olucak sanırım.
Canım sen de baya almışsın kilo hayırlısı ben zor kilo veriyorum ilkten daha 5 kilo varken hamile kaldım ilkinde 17 kilo almıştım.bunda o kadar alırsam yandım.Senin kilo verimi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…