teşekkürler cnm.Oğlum da iri doğmuştu bu da öyle olucak sanırım ama kocaman karnı taşımak çok zor oluyor.Eleviti bunda kullanmıyorum ama yine de iri olucak sanırım.
Canım sen de baya almışsın kilo hayırlısı ben zor kilo veriyorum ilkten daha 5 kilo varken hamile kaldım ilkinde 17 kilo almıştım.bunda o kadar alırsam yandım.Senin kilo verimi nasıl?
Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
Napicaz boyle ya bende bazen pelvik bol. Deagri oluyor yorgun oldugumda allah yardimcimiz olsun son aylarda ve dogumda canim benim sizi bilmem ama ben cok kilo aldi 8 kilo doktorum ondan da olabilir dedi ama 58 kiloyum suanda cok fazla da degil normal kilom dimi ama:))))))))olmazmııısadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?
Napicaz boyle ya bende bazen pelvik bol. Deagri oluyor yorgun oldugumda allah yardimcimiz olsun son aylarda ve dogumda canim benim sizi bilmem ama ben cok kilo aldi 8 kilo doktorum ondan da olabilir dedi ama 58 kiloyum suanda cok fazla da degil normal kilom dimi ama:))))))))
Allah yardimcimiz olsun canim aynen dun biraz islendim elektrikli paspas falan hemen belim kilitlendi biyandan kasik agrisi girdi bebislerimiz cok nazli sanirsam sag salim atlatalim bebislerimizi kucagimiza alalim da cekcez artik agrilari:)))
ahhh ahhhh sorma canımm felaket derecede bel ağrısı yaşıyorum
belim koptu derler yaa hakikaten belim kopuyoo
10 dk ayakta durayım yada ev süpüreyimm hemen kitleniyoo belim
yine yatarkende öylee bi türlü rahat yatamıyorum
bazen bacaklarıma vuruoo o feci ağrı yürüyemiyorum bile
bana da dr. normal dedi ama bende senin gibi son aylarda
ve doğumda naapıcamm bilemiyorummm
içelim amargii:))))))))))))))bu sitede arkadaşlarımda gebeyken girmişler buluşmuşlar kimi dogumdan sonra bebişlerle kimide hamileliklerinde buluşmuşlar tabii istanbulda olanlar digerleri kendi yaşadıgı şehirlerde buluşurlar mı yada keşke onlarda olsa ne güzel olur millet bune dünya hamileler günü sanır şaşırırlar heeee:)
Ebrular bir kere çok zeki ve başarılı okuyorlar. Tembel bir ebru hiç tanimadim. Cok hirsli ve basarililar. Halt yemis i arkadaşin iyi agzinin payını vermissin. Kardeşimin adi bi kerem ebru benim. Nesi varmış pek de ahlakli nerde ne yapacagini bilen genç bir kadın o.
yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)
oooooo süper maşallah kuzuna
sezeryan olacağına nasıl karar verdiler biraz bilgi veririmisin çatı muayenesi falanmı yapıldı?????
Olmazmi.karnim belim kopuyo.gece sola yatip oyle kaliyorum.uykuda donmeye calisirsam izdirap cekiyorum.bu nasil is ben anlamadim...olmazmııısadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?
Canım kuru kayısı yemeyi dene.Akşamdan 2 tane bi bardak suyun içine koy,sabah aç karnına suyu iç kayısıyı da hatta akşam da bi kaç tane yiyebilirsin.
Amiiinn ... ben 10 kg aldım toplamda:26: ben buyüzden pek kilo muhabbetlerine girmiyorum.boyum uzun olduğu i,çin görünürde bişey yok.ama baskül kabusum oldu
yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)[/QUOT
Egepol'e gidiyorum bende Hakan SABIRLI'ya
sabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.
malesef canım yaaaa kayısı bana fayda etmiyooo keşke etse(( napacağımı şaşırdım geçen akşam bi forumda yoğurdun içine turp rendeleyip yiyince iyi geldiğini okudum hemen akşamına yaptım ama ııııı fayda yok
kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?