2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben ışşıl giyimden panço aldım kendime istanbulda hiç bir yerde bulamadım çünkü. Fiyatı 150 Tl idi ama ne kadar daha kilo alacağımı bilmediğimden panço daha mantıklı geldi bana..

aynen banada panco cok mantıklı geldi. Arastırıyorum şimdi guzel bi model. Krem rengi olsun yada baska bi acık renk istiyorum. Eğlenceli olsun biraz dimi.

Hoşgeldin ciddi stres basmisti yoklugun yüzünden iyi olmana çok sevindim. İnsanın aklina herşey geliyor. Senle benzer yaşanan bir gecmisimiz olunca haliyle ciddi meraklandim.neyse sorun yokmuş cok şükür.

Kızlar çok sayıda eksiklikler var, bana özelden mesaj gönderebilirsiniz. Sevgili nisan ve şubat anneleri, tabloda olmak isterseniz hemen mesaj gönderin. bilgileri kontrol ediniz. Alfabetik ve doğum sırasına göre hazırlanmıştır... Asteriksler sonra eklenecektir.

Ayy ne fenadır benim eşim...Yok kız oyle biri değilde konu ben olunca en ufak detaya bile biliyor takip ediyor. Benim değişik farklı bir insan oldugumu dusunuyo o yuzden takibindeyım surekli..

benim de aynı şekilde makinem bozuldu, bir ay oldu ancak yapıldı. saçlarım dipler siyah beyaz, uçlar sarı iğrenç bir görüntü.ama yine de anne oluyorum kolay değil diye teselli ediyorum kendimi.eşimle kanka olmanın herkeste olabilen bir şey olduğunu gördükçe de rahatladım. saldım iyice kendimi

az önce doktordan geldik oğluşumu gördümm 27+5 deyiz bugün 1272 gr dedi boyu fl uzunluğu * 7 desek 37 cm çıkıyor güzel dedi doktor normal doğum görünüyor dedi dönmüş çünkü en son 2 hafta önce gördüm o zamanda başı aşağıdaydı normalde istikrarlı oğlum bakalım sağlıklı olsun da

Ben özelden gonderemiyorum ama. Burdan yazsam olmaz mı? ben pasif uyelerdenim sadece okuyorum.yas 31 ikinci bebek 13 mart dogum tarihi cinsiyet erkek.kolay gelsin

ohhh maasallah bebişine ne guzel buyumus oyle. Ay 10-20 gr yok seninki 200 benimki 170 azmı falan derken sonunda kiloları gormeye basadık ne kadar abuk geçiyo zaman yaa...

arkadaşlar hakkımdaki gizli gerçeği sizlere açıklamak istiyorum. normalde ayak numaram 38.5 idi. Dolayısıyla buçuklu olduğundan ninewest ve hotiçe muhtaç biriydim. İki ay önce kendime ucuz oluyor ben de gebelikte giyeceğim diye deichmanndan 40 numara bot aldım. bir de internetten geçen hafta siyah 40 numara bir bot daha aldım. şimdi gelelim konuya: bu botların ikisi de son bir haftadır yanlardan sıkıyor. hadi ayağım 41 oldu diyelim. bebişin doğmasına iki buçuk ay var. benim ayak en iyi optimistik ihtimalle 42 olacaktır. beni hala sever misiniz? forumda ister misiniz??? bebek doğdu diyelim, nereden baksanız ayağım küçülse küçülse 2 numara küçülür. o da kötü. Peki ya şimdi??? ya ayağım 42-43 falan olursa????
Kızlar en iyisi mi bana ihtiyacınız olursa Beyoğlu'nun arla sokaklarında travestiler ve transseksüeller için ayakkabı imalathaneleri var, orada beni bulabilirsiniz....

Benim bir de mecburiyetten kankalık durumum var.
Ama ne yalan söyliyeyim en çok o duruma üzülüyorum.

amargicim yaklaşık bir ay önce msj gönderdim ama canım listede yokum:44:

Çok güzel oldum olası çok beğenirim yelken olsun denizci figürleri olsun güle güle kullanın canım

yelkenli model fikri benimde cok hosuma gitti odasının konsepti denizci olacagı için cok güzel olur bulursan yada bulursam paylasalım canım :)

ilahi amargi alemsin senin bu muhabbetlerini çok özlemiştim iyi ki geldin

hahaha koptum yaa alemsin amargi yaaaa saka biyana ben hala giyiyorum ayakkabılarımı sadece coraplarım biraz sıkıyor gibi son aylarda ne olurum bilemiyorum tabi :)

canım gecmişi daha okuyamadın galiba. Bi karar veridk gobeğimizle popomuzla, tuylerimizle, paramparca tırnaklarımızla dip boyası gelmiş saçlarımızla, makyajsız suratımızla ve ütüleyemediğimiz kıyafetlerimizle seviyoruz birbirimizi..Gel hamile ol yeter. Biz seni her zaman her turlu her durumda severiz. Ayaklarada benim önerim masraf yapma lastık terliklerden al. Benim eltim oyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…