2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sorun yok benim için canım her türlü gebekanksın bu yola çıkarken böyle şeylerin olucağını biliyordum zaten şuan sen ve burdaki tüm gebekanklarım benim için bir bar rafaeli den heidi klum dan ne biliyim adriana lima dan farkınız yok yani

Saclarimm.... saclarimmmm...

aynen artık sinirimi bozmaya başladı allahtan karamel de rengi sarı olsaydı çıldırırdım herhalde 11 aralıkta gidince sorucam doktora izin verirse boyatıcam valla

İyi olmana cok sevindim amargi herkes cok merak etti seni. Listeye beni de eklersen çok sevinirim msj atamıyorum. Yaş 26 ilk bebek cinsiyet erkek tahmini doğum tarihi 22 mart inş teşekkürler :))

ayağım deve kadar olduğundan bir şikayet bir sızlayanayım dediydim ki;
Biri aman boşver oje bile sürmüyorum, ellerim kuru
Biri dip boyam geldi umurum değil,
Biri eğilemediğimden ayakkabı bağlamıyorum, botlarımın arkalarına basıyorum,
Biri dört gündür duş almıyordum, şimdi aldım, hafifledim,
Biri eşimle kanka oldum,
Biri umurum değil gebelik iznine geri sayıma başladım veeee
niceleri....
Ben size hasta olmayayım da kime olayım, söyler misiniz?
En çok hanginize güldüm vallahi bilmiyorum. Tekrarlıyorum;
sizin ve sefil gebe temalı mesajlarınızın hastasıyım, bayılıyorum, vazgeçemiyorum.

sen bana bunları yazarken ben de sana yukarıdaki mesajı yazıyordum. Senle bir kahve içmek şart oldu. Yeminle...

Ay çoook şükür amargi senden bir ses çıktı. Günlerdir için pır pırdı. Bir sürü dua ettim sana. Alıştık bir tanem biz senin o olumlu, moral veren mesajlarına. Birden kaybolmak var mı öyle. Korkutma bizi.

valla kızlar yazdıklarınızı okudum ve inanın keyfim yerine geldi burada birbirimize olan desteğimiz için tekrar şükürler olsun...

bütün güzel mart annelere için

Evet iyi ki birbirimiz için varız

Barbie bu çok iyiydi gerçekten

heh işte ben de onu dicektim de üşendim :) onun boyutunu 800x600 yap olur hemen yüklersin de ben niye buraya alıntı yaptım :) gerçi farketmiyo zaten alıntıda bildirim alma lüksümüz de yok artık

teşekkür ederim yardımsever annişler :)

sen bana bunları yazarken ben de sana yukarıdaki mesajı yazıyordum. Senle bir kahve içmek şart oldu. Yeminle...

amargii bu bir teklif mi
en kısa zamanda görüşelim o zaman ben çok memnun olurum.
katılmak isteyen arkadaşlar da olacaktır buluşalım göbeklerimiz daha fazla büyümeden :)))

Haklısın canım bugün konuşacağım bakalım ...

schaga sen bulaşık makinenin üstüne vur,channel sen de çamaşır makinesinin üstüne vur,
amargi sen de telefonunun içini açıp üfle
Bu vurma taktiği televizyonlarda,üfleme taktiği de elektronik devrelerde işe yarıyordu neden beyaz eşyada da yaramasın hadi bakalım

tığ diyecektim ya annem dün şiş almıştı da ondan şiş dedim herhalde netten buldum canım kaç lif ipi gider canım?

Benimle aynı kaderi yaşayan tatlı hamiş arkadaşlarım......benimde normalde ayak numaram 37 idi.hafta sonu artık dayanamayıp ayakkabıcıya attım kendimi.malum çalışıyorum mecburum ayakkabı almaya.neyse birtane bot beğendim, kıza önce 38 numara bakabilir miyim dedim,olmadı tabi 39 dedim o da olmadı.utana sıkıla 40 verir misin dedim.oda biraz kızdı bana ilk başta söyleseydiniz ya 40 numara bakacağınızı dedi,sonra daha dikkatli baktı hamile olduğumu farketti gülümsedi pardon dedi.şu an ayağımda 40 numara botlarım var ama sanırım birdahaki aya 42 alırım gibime geliyor
amargi,yanlız değilsin arkadaşım 40 numara ayaklarımla yanındayım senin

bu arada listeye beni de eklersen sevinirim.21/03/2014 erkek bebek ,2.bebeğim yaşım 34

Son düzenleme:
çok güzel kafiyeli olmuş göbek atasım geldi şarkı yapıp

canım benim herşey üst üste gelmiş biz de meraklandık burda allahım korusun seni ve tüm gebelerimizi :)

beni tanıyanlar bilirler benim akrostij şiirlerim çok meşhurdur. sana da yazarım barbieciiimmm bir akrostij hiç merak etme :)))

Slm kizlar izmir e kis geldi ama ben 2 gundur cok hamaratim elektrikli supurge paspas toz falan aldim simdi de kac gundur salonda bekleyen camasirlarimizi katliyorum:)))))) gunlerdir cok himbildim neyseyi toparlandim yarin doktor kontrolumuz var cok hecanliyim cok ozledim kizimi:)kizlar telefondan yaziyorum alintilayamadim balkaymak arkadasimiza katiliyorum havalar sogudu ancak yaza gorusebiliriz zaten montlarimizin kabanlarimizin onu kapanmiyor:)))))) bebislerimiz usumesin ben simdilik montun kabanin ustune polar panco takiyorum idare ediyorum suan ama sonrasi icin panco kaban almak lagzim.bu arada hosgeldin amargi:)

göbişdaşlarım bugun bişey öğrendim. Hamilelikde gunde 20 dk bebeğimze masal okursak daha uysal ve daha zihinsel olrak daha cabuk gelişen bebeişlerimiz olurmus. Ben muzık dinletiyordumda birde bunu deneyeceğim.

ben kızıma hamileyken vivaldinin four seasons dinletiyordum hergün,kendimde severim.kızım o kadar hareketli ki yerinde tutamıyor kimse
Four Seasons ~ Vivaldi - YouTube

benim de 20 aylık kızım var canım evde. eve geçince de öle ayaklarımı uzatamıcam. olsun onun bir gülüşü her şeyden güzel

merhaba bende nisan annesiyim :)
ilk hamileliğim
yaş 34
28 nisan doğum tarihi
oğlumuz olacak :)

eyvaahhhh ben hamile kalmadan önce 40-41 giyiyorum yandım beeennn
üstelik boyumda kısa 1.65

örgüleri babaannemiz ördü.
kıyafetlerini ebebekten aldım mamas papastan indirimden aldım kuzulu kıyafetlerini de butikbebeden aldım
nevresim takımı tulumu havlusu yatak örtüsü sepeti english home dan. inşallah sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur bu arada ordaki yastık fermuarlı açıldığında battaniye oluyor. bir kermesten almıştım 1 sene önce :)

amargii bu bir teklif mi
en kısa zamanda görüşelim o zaman ben çok memnun olurum.
katılmak isteyen arkadaşlar da olacaktır buluşalım göbeklerimiz daha fazla büyümeden :)))

kesinlikle.
Hatta buradan duyurulur istanbulda olan arkadaşlar,
10 gün sonra Anadolu yakasındaki fuarda buluşabiliriz. anne bebek fuarı yapan oralara bir iki kafe koymayı da akıl eder herhalde.. çay içeriz, kahve içeriz. eşler de genelde asosyal olduklarından biz kikiri kikiri gülerken onlar da ellerini kollarını nereye koyacaklarını bilemezler. eğlenceli olur...

amargi sende bir an kendimi gördüm :)))))))))) lütfen kendini kötü hissetme bak ev ekonomisine katkıda bulunup eşinle ayakkabıları değişik değişik giyebilirsiniz ne güzel masrafsız oldu :))))))) bir de şöyle bir durum var ki "Hatunun teki 46 numara ayağıyla krem rengi babet giymiş, mahalleli somun ekmeğe basıyo diye linç edicekti." sözüne istinaden sakın krem rengi babet giyme

sen madem bu itirafı yaptın ben de itiraf ediyorum o vakit. Benim de ayaklarım 39du ve tüm ayakkabılarım sıkmaya başladı. Evden çıkarken 39 eve girdiğimde 41 oluyor :)))
ben de geçen geçici bir süreliğine giyerim diye deichmann dan erkek reyonundan ayakkabı denedim 41 numara :))) ve şuan o ayakkabılar ayağımda. Satış temsilcisi erkek reyonundaki ayakkabıları denediğimde ters ters bakınca acitasyon yaparak hamile olduğumu ayaklarımın şiştiğini felan söyledim. acıyan gözlerle baktı bana :)))
az önce ben de markafoniden unisex bot aldım o da 41 numara:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…