arkadaşlar hakkımdaki gizli gerçeği sizlere açıklamak istiyorum. normalde ayak numaram 38.5 idi. Dolayısıyla buçuklu olduğundan ninewest ve hotiçe muhtaç biriydim. İki ay önce kendime ucuz oluyor ben de gebelikte giyeceğim diye deichmanndan 40 numara bot aldım. bir de internetten geçen hafta siyah 40 numara bir bot daha aldım. şimdi gelelim konuya: bu botların ikisi de son bir haftadır yanlardan sıkıyor. hadi ayağım 41 oldu diyelim. bebişin doğmasına iki buçuk ay var. benim ayak en iyi optimistik ihtimalle 42 olacaktır. beni hala sever misiniz? forumda ister misiniz??? bebek doğdu diyelim, nereden baksanız ayağım küçülse küçülse 2 numara küçülür. o da kötü. Peki ya şimdi??? ya ayağım 42-43 falan olursa????
Kızlar en iyisi mi bana ihtiyacınız olursa Beyoğlu'nun arla sokaklarında travestiler ve transseksüeller için ayakkabı imalathaneleri var, orada beni bulabilirsiniz....
sorun yok benim için canım her türlü gebekanksın bu yola çıkarken böyle şeylerin olucağını biliyordum zaten şuan sen ve burdaki tüm gebekanklarım benim için bir bar rafaeli den heidi klum dan ne biliyim adriana lima dan farkınız yok yani
Saclarimm.... saclarimmmm...
aynen artık sinirimi bozmaya başladı allahtan karamel de rengi sarı olsaydı çıldırırdım herhalde 11 aralıkta gidince sorucam doktora izin verirse boyatıcam valla
yelkenli model fikri benimde cok hosuma gitti odasının konsepti denizci olacagı için cok güzel olur bulursan yada bulursam paylasalım canım :)
olsun canım bucada uzak sayılmaz aynı sehirde olmak bile yeter :)
izmirli ne cok arkadasımız varmıs cok ama cok sevindim daha önce 2012 yazın evlenecekler grubumuz vardı izmirli arkadaslarla hala daha görüsüyoruz cok güzel dostluklar edindik sizlerle de böyle bi organizasyon yapabilir bence siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :))
tam karsındayız canım bi vapurla atla gel sende :)
hamile yastıgına siddetle ihtiyacım var kac gecedir uykusuzum bana önerebileceginiz bi model var mı yada nasıl yapıcaksın canım fikir verirmisin banada ....
izmirlilerr hosgeldiniz hepinizzz
amargicim öncelikle hosgeldin gözlerimiz yollarda kaldı birdaha özletme kendini bukadarayrıca benim sadece cinsiyet yanlıs yazıyor erkek olarak düzeltirsen cok sevinirim canım
canım ben bu yastıktan aldım çok memnunum tavsiye ederim Mycey | Care'm
Merhaba kızlar,öncelikle Amargi'ye hoşgeldin demek istiyorum,gerçekten endişelenmiştik ve sen çok şükür tüm neşenle geri geldin önemli bi durum olmamasına çok sevindim.Dün bir de aklıma Alevela gelmişti bayadır o da yok diyecektim ki yazmış kendisine burdan güzel dileklerimi yolluyorum umarım onun için dönüm noktası olan konuda herşey yolunda gider.Bana gelince bugün çok uyuşuğum dalgınım ne biliyim açım, saçlarımın uçları kırık içinde gel gör ki kestirmek de istemiyorum zira toplayıp çıkmak kolayıma gidiyor tırnaklarım ojesiz ellerim kupkuru artan tüy popülasyonundan bahsetmek bile istemiyorum.Rondom ve ketılım bozuldu bu arada herkesin bişeyleri bozuluyormuş biz de garip bir elektrik mi vardır nedir elimizi neye atsak bozuyoruz herhalde.Kızım da zaten bi kaç gündür durgun çok az hissediyorum hareketlerini.Hava buz gibi insanın dışarı çıkası gelmiyor.Ve burdan bi arkadaşın önerisiyle bugün geriye doğru saymaya başlıyorum son 48 iş günüm bugün itibariyle.Ama ben de bi tuhafım bugün de işten ayrılacağımı düşününce sanki evde de sıkılıcakmışım gibi geldi neyse hayırlısı..Ama herşeye rağmen hamilelik güzel , annelik heyecanı süper ve bebeğime alışveriş yapmak paha biçilemez.Ve sizler de iyi ki varsınız burası benim bi parçam oldu içimi dökmek çok iyi geliyor.Gününüz güzel geçsin,havalar soğudu üşütmeyin sevgiler...öpüldünüz
kıyamam gebelikten ve havalardan oldu sanırım böyle üzülme az kaldı iznimize bak ilk zamanlar ay sayıyorduk şimdi gün sayabiliyoruz sayılı gün çabuk geçer derler :)
Yurtdışı olsa direk uçak falan olur bodruma uçak bilem yok ve otobüs 24 saatama dediğin gb bişi kalmadı şubatta annecik burdaaa :)) müzik işini doğru söylüyosun hatta sen söyleyince farkettim hiç açıp da böle müzik dinlemediğimi :)
biz hergün miniğimle bu müziği dinliyoruz çok güzel dinlendiriyor SEBASTIAN BACH-ANDANTE ( BAROK MÜZİK ) - YouTube