2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benimde ayakkabi almam lazim egilip baglayamiyorum.allahtan kocis var:))

Benimde ayakkabi almam lazim egilip baglayamiyorum.allahtan kocis var:))

ben baglamıyorumSunu gordum hamilelikde yapam ıyorsan ugrasmayacaksın... Bosuna acı cekme.....Dusmeyecegın gıbıyse sakın baglama....Bide benim botlarım hep topukluydu. Şimdi giyemiyorum. 2 botta kaldım biri tahmişn edersiniz postal diğeride biraz daha uzun bot.Ikısınıde arkasına basıp cıkarabiliyorum. Bağcıklarınıda baglamıyorum...

Merhaba kızlar,öncelikle Amargi'ye hoşgeldin demek istiyorum,gerçekten endişelenmiştik ve sen çok şükür tüm neşenle geri geldin önemli bi durum olmamasına çok sevindim.Dün bir de aklıma Alevela gelmişti bayadır o da yok diyecektim ki yazmış kendisine burdan güzel dileklerimi yolluyorum umarım onun için dönüm noktası olan konuda herşey yolunda gider.Bana gelince bugün çok uyuşuğum dalgınım ne biliyim açım, saçlarımın uçları kırık içinde gel gör ki kestirmek de istemiyorum zira toplayıp çıkmak kolayıma gidiyor tırnaklarım ojesiz ellerim kupkuru artan tüy popülasyonundan bahsetmek bile istemiyorum.Rondom ve ketılım bozuldu bu arada herkesin bişeyleri bozuluyormuş biz de garip bir elektrik mi vardır nedir elimizi neye atsak bozuyoruz herhalde.Kızım da zaten bi kaç gündür durgun çok az hissediyorum hareketlerini.Hava buz gibi insanın dışarı çıkası gelmiyor.Ve burdan bi arkadaşın önerisiyle bugün geriye doğru saymaya başlıyorum son 48 iş günüm bugün itibariyle.Ama ben de bi tuhafım bugün de işten ayrılacağımı düşününce sanki evde de sıkılıcakmışım gibi geldi neyse hayırlısı..Ama herşeye rağmen hamilelik güzel , annelik heyecanı süper ve bebeğime alışveriş yapmak paha biçilemez.Ve sizler de iyi ki varsınız burası benim bi parçam oldu içimi dökmek çok iyi geliyor.Gününüz güzel geçsin,havalar soğudu üşütmeyin sevgiler...öpüldünüz

Amargi hoşgeldin canım.Hergün ilk uyandığımda senden haber varmı diye önce foruma bakıyordum.Gerçekten endişelendim.Senin ve bebeğinin iyi olduğunu bilmek mutlu etti.Kendine çok iyi bak canım.

Yurtdışı olsa direk uçak falan olur bodruma uçak bilem yok ve otobüs 24 saat ama dediğin gb bişi kalmadı şubatta annecik burdaaa :)) müzik işini doğru söylüyosun hatta sen söyleyince farkettim hiç açıp da böle müzik dinlemediğimi :)

bende tam yaren nıye yazmadı daha dıyodum..İçin karamıs canım senin. Ben 4 gundur dus almıyordum dun aksam aldım. Ustumden bi agırlık kalktı. Belki seninde oyledir. Bİ dus al istersen. Raahatla seni mutlu eden seylerden yap... Kendini dinle konusmadan ama. Sonra uzat yanagını opeyım bi gecer bişeyın kalmaz..

Hahahaha aynen yaaa
Hem paçoz olduk hem kıyafetlerimiz ütüsüz
Hem bazılarımız kocalarla "kanka" olmak zorunda
Ayakkabımızı kendimiz giyemiyoruz
Yatakta istediğimiz gibi dönemiyoruz
Birbirimizi de sevmesek perişan haldeyiz aslında

dünyanın en cici mart anneleri :) ben olğluşuma aldığım şeylerin fotosunu çektim sizinle paylaşmak istedim ama foto boyutu büyük diyor. nasıl yapabilirim foto makinesinden çekmiştim

göbişdaşlarım bugun bişey öğrendim. Hamilelikde gunde 20 dk bebeğimze masal okursak daha uysal ve daha zihinsel olrak daha cabuk gelişen bebeişlerimiz olurmus. Ben muzık dinletiyordumda birde bunu deneyeceğim.

Allah Allah yaa enteresan olmuş durumlarımız aynı
Havadan diyelim canım
Olumlu şeyler düşünmeye devaaammmm

ohhh maasallah bebişine ne guzel buyumus oyle. Ay 10-20 gr yok seninki 200 benimki 170 azmı falan derken sonunda kiloları gormeye basadık ne kadar abuk geçiyo zaman yaa...
zaman çok çabuk geçiyorr gerçekten çok hızlı büyüyorlar maşallahh rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

dünyanın en cici mart anneleri :) ben olğluşuma aldığım şeylerin fotosunu çektim sizinle paylaşmak istedim ama foto boyutu büyük diyor. nasıl yapabilirim foto makinesinden çekmiştim
Fotoğraf düzenleyicisinde kırp fotoğrafları boyutları küçülüyor o zaman sanırım 2mb'nin üstünde foto yüklenemiyor buraya. bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım kırpınca küçüldüler.

Bence de bir organizasyon yapılabilir ama bu soğuk kış günlerinde olmaz ancak yaza olur artık, benim bi arkadaşım Aralık annesiydi 2011 de, onlar pek sıkı fıkı oldular, bazen telefonda konuşuyoruz napıyosun diyorum Aralık annesi var oturuyoruz diyor

Yine en iyisi kibar bi şekilde söylemen sanırım, zaten zor uyuduğunu yaşadığın zorlukları güzel güzel anlat.. Bunun üzerine devam edecek değiller heralde :)

Allah Allah yaa enteresan olmuş durumlarımız aynı
Havadan diyelim canım
Olumlu şeyler düşünmeye devaaammmm

schaga sağol canım valla aynı durumlar hemen hemen artık havadan mı hamilelikle alakalı dönemsel bişey mi kestiremedim.Ama buraya içimi dökünce rahatladım biraz zaten.Codulu çok sağol kuzummmm ben de seni öpüyorum :) Duşla alakalı bi sıkıntı yok onu aldım da bugün sabahtan işyerinde çok yoruldum ondan çöktüm kaldım heralde . Bi de allaaam sütyen takmak benim için eziyet halini aldı çıkartıp atasım var o kadar rahatsız ediyo ki anlatamam yahuuuuu

bilgisayarında Microsoft Office Picture Manager
programı yüklüyse çok kolay canım
bu prgramla açtığın fotonun üstünde resmi düzenle diye bi seçenek var
ekranın sağ tarafında yeniden boyutlandır diye bi seçenek var eğer onu küçültürsen
boyutta düşer

heh işte ben de onu dicektim de üşendim :) onun boyutunu 800x600 yap olur hemen yüklersin de ben niye buraya alıntı yaptım :) gerçi farketmiyo zaten alıntıda bildirim alma lüksümüz de yok artık

çok sevindim seni gördüğümü ve herşey yolunda olduğundan daha da mutlu oldum senin için...

çok güzel kafiyeli olmuş göbek atasım geldi şarkı yapıp

canım benim herşey üst üste gelmiş biz de meraklandık burda allahım korusun seni ve tüm gebelerimizi :)

valla kızlar yazdıklarınızı okudum ve inanın keyfim yerine geldi burada birbirimize olan desteğimiz için tekrar şükürler olsun...

bütün güzel mart annelere için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…