günaydın Güzel tontiş hamilelerrrrrr

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. doktorun her ihtimali söylemesi gerekir. Ama uslübuna da dikkat etmesi gerekir. dün yazmıştım bir arkadaşıma demiş ki doktoru sen bu bebekten medet umma. çık çekyata atla yere bebek düşsün daha fazla büyümeden. Yaa böyle birşey söylenir mi bir hamileye.. Ben bu tür densiz doktorlara çok kızıyorum. Yoksa her ihtimali değerlendirip ona göre fikir veren doktorlara kesinlikle güvenim sonsuz ve sonuna kadar da sözünü dinlerim.
yine işyerinden bir arkadaşım cool(!) bir hamile olacağım diye 9 ay boyunca sigara içmeye devam etti. Kanaması olmuş doktora gitmemiş bile bişey olmaz diye doktor peşinde koşmuş gel bi kontrol edelim diye. vitamin vermiş hiç birini tüketmemiş sağlıklı besleniyormuş kendileri. İşe geldiğinde ise sütü zaten kesmişti göğüsleri bozulmasın diye. VE bunu da iyi bir halt yemiş gibi anlatıyordu. Benim endişelendiğim konular için benimle kendince alay ediyordu her hamile gibiymişim öyle diyor kendisi.. Dicektim zor tuttum kendimi senin gibi hamilelik yaşayacağıma hiç hamile kalmazdım daha iyi diye de güldüm geçtim.
her iki tarafın da doktorun da anne adayının da en kötüye her zaman hazırlıklı olması ve davranışlarını,düşüncelerini buna göre yönlendirmesi gerekir. Sonrası zaten Allah'ın takdiri. İstediğimiz kadar iyi baksak beslensek de eğer onu kaybetmek varsa kaderimizde yaşayacağız ve sabır sınavı olarak düşüneceğiz.