doğru söylüyorsun em_l ama karşılık isteniyor işte yapmayıncada kendi kendini yiyorsun benim adam en son geçen yıl sevgililer gününde çiçek aldıevet kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaşta olurmuşsun ya benim adam 50 yaşında hisssediyorum kendimi der ben 27 yaşındayım ama hala 20 yaşımda hissediyorum
dün yemeğe çıkmadık bi gel demi bi gül falan al ya da gel yemeğe çıkalım ben küsüm diye adam iyice elini ayağını çekiyor
dün yemeğe gitmiş kendisi ohhhhhhhh afiyet olsun duygu yemek yedimi yemedimi düşünce yok![]()
Benim de eşim aynı. Aslında bebek haberini alınca çok sevinmişti. Bana karşı tavrı da hep kendini yorma iş yapma şeklindeydi ama işin ucu kendisine dokunmadığı sürece... Yani temizlik yapma diyo ama kendi de yapmıyo. Mecburen ben yapıyorum tabi.Böyle bir sürü şey işte. Bayramın ikinci günü çok ağır laflar söyledi hem de ailesinin önünde. O günden beri mecburi şeyler dışında konuşmuyoruz. Barışmaya niyetli olduğunu görüyorum ama bekliyorum ki o özür dilesin.Ya da en azından adım atsın.Çünkü o bana ağır laflar etti ve ben sadece sustum. Ama yok benim kocamda öyle özür dileme falan. Bide şimdi iş için şehir dışına çıktı. 5 gün falan yok. Ailem de uzak benim. Yalnız olunca insan daha bi üzülüyo. Eşleri ilgili olan arkadaşlar eşlerinizin kıymetini bilin. Bakın bizimkiler hamile falan demeyip nasıl da üzüyolar bizi