- 7 Aralık 2012
- 280
- 67
- 318
wooowww bir kayınvalide vakası daha.. çevremde o kadar fazla ki bu kayınvalidenin oğlunu bir kadınla paylaşamama sıkıntısı olacak gibi değil. şimdi anne bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor. sonuçta o da sen de ana kuzususunuz.. Arayı eşin dengede tutması gerekiyor. Ama demekki eşinin annene karşı müthiş bir düşkünlüğü var.. Bu düşkünlüğe karşı çıkarsan sen kötü olursun.. Benim annem de abimin eşine öyle maalesef. aynı apartmanda oturuyolar müsaitler mi değiller mi diye hiç sormaz hemen gider onlara.. Kaç kere uyarmışızdır ama bir türlü dinletemiyoruz orası benim oğlumun evi diyip duruyor. Bu tür insanlar kayınvalideyle aynı evde yaşamış insanlar ve bu tür fikirleri asla değiştiremezsin bir yaştan sonra sabit fikirli oluyolar.. Sen de eşini annesiyle paylaşmak istemiyorsun ve sürtüşmeler bu sebeple oluyor. en iyisi tüm ailelerden uzak yaşamak haftada 1 kere bir senin ailene bir onun ailesine gitmek ve sonrasını birbirinize ayırmak..
Kayınvalidenle iyi anlaşmasan bile annesiyle ilgili eşinle tartışma bence çünkü seni asla anlamayacaktır.. O sebeple hep sen üzülen olursun(
Annesine hissettirmemek için ölüyorum zaten ama başa gelmeden de bilemezsiniz ne sinir bir durum olduğunu... Neyse işte benim derdim de bu torun olunca ne olcak görcez bakalım :))
Bu güne kadar aş ermedim hiç, doğru düzgün bulantım olmadı, hiçbirşeyden de tiksinmedim