selam barbie, ohhh ohhh süslenmeler başlamış. Hamilelikte ben depresif olur sanırdım hamileler ama tam tersiymiş çok güzel süslen püslen kendinle barışık güzel bir hamile ol her daim :))
ben biraz gerginim dünden beri.. niye bilmiyorum kabus görmeye devam ediyorum artık uyku resmen eziyete dönüştü bende((
dün bir arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim. Bebek o kadar küçüktü ve herkes o kadar çok karıştı ki herşeye. Minnacık odada nerdeyse 15 kişi vardı. kızın memesinin ucu yoktu emzirmek çok sorun oldu. Acayip panik biri aynı benim gibi. Gaz çıkarsa korktu bişey mi oldu diye. Misafirlerden daraldı bişey de diyemedi kimseye.. 5 kişi nerdeyse memesini elledi emzirmesini sağlamak için ama bi başarı sağlanamadı(
Bir an kendimi gördüm onda(( onunla birlikte o kadar çok gerildim ki eve dönüşte ağlamaya başladım sinirimden.. dedim bana da böyle yapacaklar her kafadan ses çıkacak tahammül edemicem bebeğimin ilk saatlerinde misafirlerden fırsat kalıp onunla ilgilenemicem diye gerilip gerilip daha bir ağladım.
Onun stresi hala üzerimde Allah hepimizin yardımcısı olsun((
silikon uc kullandım ben 1 hafta sonra anca tuttu ama benim ucum yok derece küçüktü hemşire annem ve kayınvalidem tuturmaya çalışıyordu ama meme yoktu ama ilk sütü ağız sütü onu verdim gerisi kaşıkla mama verdik bir hafta sonra tuttu oğlum 20 aylık olana kadar bırakmadı ben kv de 2 gün kaldım annemle sonra evime geçtim o zaman evim ilçedeydi şimdi merkezde ama valla alınana alınsın ilk 40 gün misafir almayı düşünmüyorum annem gelir 1 hafta kalır yeter nasılsa ne yapacağımı biliyorum ilk sezeryan dönemim geçsin diye oğlumla da ilgilenir bazen babaanneye yollarım büyük oğlumu hem dinlenirm falan diyorum bakalım
sen kafanı yorma o zaman gelince herkese söyle durumu valla küsen küssün bacım ben misafir ağırlamayycağım kimseyi almayacağım ne aceleleri var ki
haaa sakın 1 ay önceden memeyi uyarma gerek yok bir hafta öncesi yeter o da gerek yok ama sen bilirsin emelcim