Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anneler ,dün akşam kızımın ilk hareketlerini hissettim çok mutluyummmAkşam yemekten sonra canım çikolata istedi ki çikolata pek yemem ama baya bi yedim dün (meğerse kızımın canı istemiş) neyse yedikten sonra uzandım tv seyrediyordum5 dakika geçmeden kıpırdanma hissettim böyle içimde minik balonlar patlıyormuş gibi aralıklarla 8-9 kez oldu babası da elini koydu o da hissetti eminim artık ayırt edebiliyorum o gaz hareketi değil meleğimin hareketleriydi çok değişik bir duygu şükürler olsun.....Sabah da aynı şekilde yine hissettim
Ve dedimki hemen bunu canlarla paylaşmalıyımm..Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sevgilerrr
![]()
Günaydın güzel anneler ,dün akşam kızımın ilk hareketlerini hissettim çok mutluyummmAkşam yemekten sonra canım çikolata istedi ki çikolata pek yemem ama baya bi yedim dün (meğerse kızımın canı istemiş) neyse yedikten sonra uzandım tv seyrediyordum5 dakika geçmeden kıpırdanma hissettim böyle içimde minik balonlar patlıyormuş gibi aralıklarla 8-9 kez oldu babası da elini koydu o da hissetti eminim artık ayırt edebiliyorum o gaz hareketi değil meleğimin hareketleriydi çok değişik bir duygu şükürler olsun.....Sabah da aynı şekilde yine hissettim
Ve dedimki hemen bunu canlarla paylaşmalıyımm..Hepinize iyi hafta sonları diliyorum sevgilerrr
![]()
Ne mutlu sana bundan sonra zaten daha da dikkatli olmaya başlayacaksın. Varlığını hissediyor olman yanlış hareketler yapmanı da etkileyecek önleyecek. Ne mutlu sana. Mesela akşamları çikolata ye ve sol tarafında doğru uzan minik kızın sana ne şirinlikler yapacak göreceksin![]()
canım benim günaydın çok sevindim hissettiğine bizim kız biraz erken davrandı biraz 16+4 te hissettik eşim de hissetti şimdi bir kaç gündür artık seğirmeler tekmeye dönmeye başlıyor yavaş yavaş minik minik tekmeler yiyorum :))) bu arada ben de dün akşam pilatese başladım çok iyi geldi tüm bel ve bacak ağrılarım geçti bugün bomba gibi uyandım bundan sonra her akşam yapmayı planlıyorum şiddetle herkese tavsiye ediyorum :)
Kızlar iki gündür balkon ile uğraşıyorum. Bahsetmiştim ya dolap takmadan önce kombiti 10 cm yana kaydırdılar diye. Hah işte kombi bozuldu. Dün en sonunda teknik servis geldi. Dolabı öyle takmışlar ki kombinin kapağı açılmıyordu. Marangozu çağırdık. Tüm dolabı söktü ve çekti. Böylece kobmiye erişimimiz sağlandı. Dolabı akşama kadar twkrar kesti biçti. Bugün yine gelecek ve ben çok sıkıldım. Anladım ki eve gelen ustaların toplam IQ' su 100'ü geçmiyor. Marangoza diyorum ki dolap yüzünden kombiye su basamıyoruz. Çünkü gerizekalı kobinin hertarafını dolapla kaplamış. Bana diyor ki zayen su yılda 1 defa falan basılırmış. Bir ay basmayı unuttum diye motorunu yakmıştım. Adam anlamıyor ki. Kmbi teknik servis müdahale etti. Kışın bazen 4-5 günde bir bile basılır diye. Adam yine ikna olmuyor. Öyle bir bağırdım ki benden çıkan sese ben bile inanamadım. Oğlum karnımda irkildi. Çok üzüldüm onu korkuttum diye. Ama dayanamadım. En sonunda adam dolabın alt parçasının üstünü tamamen kesti. Off bugün yine gelecek. Katil olanları çok iyi anlıyorum.
canım seni çok iyi anlıyorum ustalar bir kere bizim evi mahvetmişlerdi sinirimden oturup ağlamıştım. inşallah bugün düzeltirler de sen de rahat edersin. bebişini de üzme olur muKızlar iki gündür balkon ile uğraşıyorum. Bahsetmiştim ya dolap takmadan önce kombiti 10 cm yana kaydırdılar diye. Hah işte kombi bozuldu. Dün en sonunda teknik servis geldi. Dolabı öyle takmışlar ki kombinin kapağı açılmıyordu. Marangozu çağırdık. Tüm dolabı söktü ve çekti. Böylece kobmiye erişimimiz sağlandı. Dolabı akşama kadar twkrar kesti biçti. Bugün yine gelecek ve ben çok sıkıldım. Anladım ki eve gelen ustaların toplam IQ' su 100'ü geçmiyor. Marangoza diyorum ki dolap yüzünden kombiye su basamıyoruz. Çünkü gerizekalı kobinin hertarafını dolapla kaplamış. Bana diyor ki zayen su yılda 1 defa falan basılırmış. Bir ay basmayı unuttum diye motorunu yakmıştım. Adam anlamıyor ki. Kmbi teknik servis müdahale etti. Kışın bazen 4-5 günde bir bile basılır diye. Adam yine ikna olmuyor. Öyle bir bağırdım ki benden çıkan sese ben bile inanamadım. Oğlum karnımda irkildi. Çok üzüldüm onu korkuttum diye. Ama dayanamadım. En sonunda adam dolabın alt parçasının üstünü tamamen kesti. Off bugün yine gelecek. Katil olanları çok iyi anlıyorum.
günaydın canlarr,,
Bebeğim yine kıpır kıpır maasallah. Yarında eltimin cocugunun kırkı var. Bugun gidip kendime bi guzel cici elbiseler alacagım.. Ama inanılmaz yoruldum bu hafta. Bak sayıyorum.. Pazartesi eşimin Malatyadan arkadsı geldi yemek yedik sonra astıye buraktık 7. caddede gezdik eve geldiğimde saat 12:00.. Salı gunu eve yemekli misafirim vardı. Arkadaslar geldi. Cok eglendik ama işten cık yemek yap evi supur sil toz al. banyo tuvalet camasır suyula ve tum bunları 2 saatte yap anam ağladı. Ertesi gun eşim arabanın ve evin anahtarınıda yanına aldıgı için işe taksıyle gittim: Taksiye kadar yurudum kosa kosa işe geç kalmamak için. aksamda anahtarım olmadıgı için kayınvalideme gittim. Balık kızarttık oturuyoduk derken hatun patlattı yarın misafirim gelecek diye. Saat 9 dan sonra gectim mutfaga ne gerekse ıslak kek börek elmalı kurabiye yaptım. Gece 1:30 da evdeydım. Sabah yıne 7 de kalk hadiii işte ertesi gun toplantı yapılacagını ogrendim. Basladım kostur kostur toplantıda sunmak için laboratuasrda analiz yapmaya ki bu arada diger işlerim aynen devam. Aksa rahatsızlandım. Gunlerin uykusuzlugu ve inanılmaz bel agrısı. Aksam yatıyorum ama agrıdan duramıyordum. Uyuyamadım sabaha kadar. toplantıda aksam 7 de bitti. Dun aksamda yaprak sardık yınwe gece 1 e kadar eşimle. Sabahda kalktım 7 de pişirdim eve getirdim. Bugunde full çalışıyorum. İş yerinde herkes bişeyler yapıp geti,recek. Bana yaprak patladı. Hamile bi bayan yaprak sarıyo digerleri kısır falan adalete bak. Neyse haftam berbat gecti. Eltim hamileyken evde yemek bile yapmadı. Pansşyon gibi gezdi herkesde. Bana gelince aa sen ne guzel sakınmıyosun kendini. Cok yoruldu bu haftya coookcve karar verrdim kesinlikle bundan sonra hamileyim diye yapamam kı diyerek elim karnımda gezcem surekli naz yapcam. Yeter aa. Evimde perişan halde. offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın canlarr,,
Bebeğim yine kıpır kıpır maasallah. Yarında eltimin cocugunun kırkı var. Bugun gidip kendime bi guzel cici elbiseler alacagım.. Ama inanılmaz yoruldum bu hafta. Bak sayıyorum.. Pazartesi eşimin Malatyadan arkadsı geldi yemek yedik sonra astıye buraktık 7. caddede gezdik eve geldiğimde saat 12:00.. Salı gunu eve yemekli misafirim vardı. Arkadaslar geldi. Cok eglendik ama işten cık yemek yap evi supur sil toz al. banyo tuvalet camasır suyula ve tum bunları 2 saatte yap anam ağladı. Ertesi gun eşim arabanın ve evin anahtarınıda yanına aldıgı için işe taksıyle gittim: Taksiye kadar yurudum kosa kosa işe geç kalmamak için. aksamda anahtarım olmadıgı için kayınvalideme gittim. Balık kızarttık oturuyoduk derken hatun patlattı yarın misafirim gelecek diye. Saat 9 dan sonra gectim mutfaga ne gerekse ıslak kek börek elmalı kurabiye yaptım. Gece 1:30 da evdeydım. Sabah yıne 7 de kalk hadiii işte ertesi gun toplantı yapılacagını ogrendim. Basladım kostur kostur toplantıda sunmak için laboratuasrda analiz yapmaya ki bu arada diger işlerim aynen devam. Aksa rahatsızlandım. Gunlerin uykusuzlugu ve inanılmaz bel agrısı. Aksam yatıyorum ama agrıdan duramıyordum. Uyuyamadım sabaha kadar. toplantıda aksam 7 de bitti. Dun aksamda yaprak sardık yınwe gece 1 e kadar eşimle. Sabahda kalktım 7 de pişirdim eve getirdim. Bugunde full çalışıyorum. İş yerinde herkes bişeyler yapıp geti,recek. Bana yaprak patladı. Hamile bi bayan yaprak sarıyo digerleri kısır falan adalete bak. Neyse haftam berbat gecti. Eltim hamileyken evde yemek bile yapmadı. Pansşyon gibi gezdi herkesde. Bana gelince aa sen ne guzel sakınmıyosun kendini. Cok yoruldu bu haftya coookcve karar verrdim kesinlikle bundan sonra hamileyim diye yapamam kı diyerek elim karnımda gezcem surekli naz yapcam. Yeter aa. Evimde perişan halde. offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar şu hamileyken kullanılan yastıklar var ya onlardan hangisini almak gerek şimdi geceleri normal yastık koyuyorum yüksek geliyor bacağım uyuşuyo bari o yastıklardan alayım da rahat edeyim dedim ama fikir ve öneri alabilir miyim?
günaydın canlarr,,
Ben bir tane aldım. Rahat. Benim karnnım büyük olduğundan şimdi yan yatarak daha rahat nefes alabiliyorum. Ystık da bunu sağlıyor. İleride emzirme yastığı olarak da kullanılabiliyormuş. Yani şu küçük parça çıkabiliyor. Ben gebe' den almıştım ama orada gereksiz pahalı. İnternette çok daha kullanışlı modeller gördüm. Bence al.
Eki Görüntüle 854795
kızlar şu hamileyken kullanılan yastıklar var ya onlardan hangisini almak gerek şimdi geceleri normal yastık koyuyorum yüksek geliyor bacağım uyuşuyo bari o yastıklardan alayım da rahat edeyim dedim ama fikir ve öneri alabilir miyim?
İnsan gebe gebe o kadar çalışır mı? Anladığım kadaruyla becerikli de olduğundan hem kayınvalide hem de arkadaşlar sana yıkıyorlar bazı işleri. Lütfen hayır de. Hayır demek seni kötü biri yapmaz, sadece bebeğini düşünen bir anne yapar. Lütfen bir daha sağlığını tehlikeye atacak kadar iş yapma. Lütfen kendine dikkat et...
ayrıca da öyle yapıyorsun ya sen kimse sana madalya falan vermicek he bilgin olsun ben de nazlanamıyorum hamileyim diye yapmiyim falan olmuyor kendime yakıştıramıyorum yani rutin evimin işlerini falan hep kendim yaparım eşim asla birşey yapmaz içtiği bardağı kaldırmaz yani kimseden de bir yardım beklemiyorum ama sen de öyle herkesin herşeyine koşma senin ihtiyacın olduğunda o yardım ettiklerinin hepsi sana koşmaz bunu da bil sınır koy kendine bir kısmını yap ne yapacaksan ben senin yerinde olsam sarma yapmazdım mesela arkadaşlarım çok istiyorsa yapsınlar ben de yiyim kendini yorma bu kadar üzüldüm be![]()
böyle okudum şu yazılanları ne diyeyim enerjine hayran kaldım senin bu temponun aynısını ben çalışmadan önce yapıyordum şimdi bana kimse gelmiyor ben onlara gidiyorum hazır yemek yiyorum çok şükürallah razı olsun annemle kayınvalidem yemek yapıyorlar biz de iş çıkışı gidip orda yiyoruz sonra evimize geçiyoruz haftasonları ayda bir falan misafir gelir bana yani onda da annelerim sağolsun birşeyler yaparlar ben evimi toplarım bi de belki birc iki çeşit birşey yaparım valla senin kv de çok acımasızmış benimki misafiri geleceği zaman önceden söyler bana da ben genelde tatlısını yaparım bi gün önceden oraya gidip başka da bişey yaptırmaz o da her zaman değil allah şükür hepimizin eli ayağı tutuyor kimse kimseye muhtaç değil beceremiyo mu sana yaptırıyor hem hamilesin hem çalışıyorsun zor valla işin allah yardımcın olsun canım
bEN GECENLERDE Bİ YERE SORDUIM 125 TL DEDİ. SİMİT GİBİ AMA COK BUYUK. HEM BELİNE HEMDE BACAGININ ARASINA KOYABİLİYORSUN. GUZEL BİŞEY AMA BEN PAHALI BULDUM. DOGUMDAN SONRADA EMZİRME YASTIGI OLARAK KULLANABİLİYORSUN..