günaydın arkadaşlar
yarın aşura ve bebeğimin isminin sahibi hz ali asgarın şehadet yıldönümü.tüm müslümanlaraa başsağlığı dileklerimi iletirken rabbimden onun yüzü suyu hürmetine tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla imanla kucaklarına almalarını dilerim.
arkadaşlar ya benim oğlumda bir hareketliki geceleri doğduktan sonra uyumayacak diye korkuyorum açıkçası.
sizden bir şey rica edeceğim:kızlar aranızda alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşabilirmi?benim ailem uzakta eşimin ailesininde bebekle ilgili konuştuğu yok açıkçası.bozuluyorum ya hiç ilgileri yok hayret yani
neyse siz dua edin bana arkadaşlar
zuzmanje o dediğin yer zuhal giyimin bebe mağazasımı?banada özelden gönderebilirmisin?
bu arada arkadaşlar bebek için ben kimyasalı oldukça az olan ürünler kullanmayı düşünüyorum.çamaşırlar için sab marka sabun tozunu alacağım
şampuan için kararsızım açıkçası
ersağda sls varmış
propa doğal diyorlar ama şiçeriğini bilmiyorum
bebeyağı olarak saf zeytinyağını kullanacağım
ama şampuan ıslak mendil pişik için ne alacağım bilmiyorum
pişik için mustelanın kremiyle sobamı sodamı neydi öyle bir ismi vardı onu öneriyorlar
siz bu konuda ne yapacaksınız arkadaşlar varmı bir fikriniz?
selam bende bir liste var ama kendime göre hazırladığım bir liste eğer yine de istersen onu seninle paylaşırım istemediklerini çıkartırsın içinden. Ben bebek çamaşırlarını yıkamak için alman markası friendly diye bir deterjan aldım araştırdım bayağı iyiymiş. Şampuan ve diğer temizlik ürünleri için de bübchen'i tercih ettim .o da alman markası yakınlarımda kullanan pek yok ama yorumlar iyi diye onu tercih ettim.
ıslak mendil olarak da uninaby'nin yeni doğan ıslak mendilini tercih ettim. Ama 1. aydan sonra kullanıcam sanırım.
Pişik kremi için ben de çok kararsızım neyi tercih edicem hiç bilmiyorum..