• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben ilk hamileliğimde doğum yaptım eşim uzaktaydı annemlerde kaldım annem bilinçli olduğu için hiç zorluk yaşamadım
uykusuz kaldığım gün sayılır emzirme saatinde annem bebişimi getirirdi uyanırdım o derece çalışıyodum yorgunluktan dk bile
şaşmazdı mama saati cnm annem ama içimde hep bir boşluk olurdu eşimle birlikte uykusuz kalmak isterdim beraber zorlanalım
inş.bu bebişimizde birlikte uykusuz kaldığımız günler olcak :) birde bu cinsiyet konusu benimde ikinci kızım geliyo duyanlar aaaa
diyo olsun falan filan hiç takmıyorum ikinci meleğim geliyo kimseyi ilgilendirmez iki tane damadım olcak :) diyorum sonra diyorumki
benim eşim annemlere annesinden daha çok gitmek istiyo daha çok değer veriyo annemin sanki iki oğlu var farkeden bişey olmadı
susuyolar oyüzden kim ne derse desin boşş :)

ne kadar mutluluk ınsanın 2 kızı olması bence buyuk sans... benım bır kızım var bır tane daha olmasını cok ısterdım ama pıpılı gelıyor bıde onu tadalım bakalım

Bana sormamışsın ama ben yine de cevaplayayım ;)
En iç rahatlığıyla yiyebileceğimiz balık somon...

:))) ben araştırmıştım, deniz levreğinde omega oranı yüksekmiş diye biliyordum ondan yedim. bu arada somon kırmızı beyaz farketmez demi, kırmızı pek lezzetli değilmişde .) şimdi bi de onu ye dermişsin :))

günaydın kızlar.ya az önce yazdıklarınızı okurken pc yana doğru giidp geldi çok korktum hemen acile gittim tansiyonuma baktı 12-7 yani normal dedi.neden acaba böyle oldu ya ilk defa oluyor hamileliğimden beri....:50:

Doğru mu anladım emin değilim, haftasonu bana da kitaplık sağa sola doğru oynadı gibi geldi, hatta hemen eşime deprem mi oldu dedim... Fiziksel olarak sallanmadım ama görsel olarak sallantı yaşadım. Sende de mi böyle bir şey oldu?

evet normal doğum dediklerinde hala o günü yeniymiş gibi hatırlıyorum derin bir iz bıraktı bende
hayırlısı bakalım :)

benim de zaten normal doğum istemememdeki nedenlerden biri bu. Eğer ilk doğumumda bende derin izler bırakan psikolojik travmalar yaşarsam 2. bebeği kesinlikle istemeyebilirim. Ki ben kardeşsiz bir evladım olsun istemiyorum.
Seni çok çok iyi anlıyorum o yüzden kesinlikle senin için de en doğrusu sezeryan olacaktır. Çünkü hemen hemen aynı korkulara sahibiz..

Bana sormamışsın ama ben yine de cevaplayayım ;)
En iç rahatlığıyla yiyebileceğimiz balık somon...

Canım ben de tam tersi diye biliyorum. Akdenizli olduğumda balıksız yaşayamıyorum. O yüzden o kadar çok doktora ve balıkçılara sordum ki, aşağı yUkarı aynı cevaı verdiler. Kılıç balığı, somon, gibi derinde yağayan balıklarda civa oranı yüksek olduğundan gebelere asla önerilmiyor. Mevsiminde yenen levrek, çipura , palamut hamsi vs gibi balıklar çok faydalı. Ben gebeliğin başından beri deep freezi balıkla doldurdum.

:))) ben araştırmıştım, deniz levreğinde omega oranı yüksekmiş diye biliyordum ondan yedim. bu arada somon kırmızı beyaz farketmez demi, kırmızı pek lezzetli değilmişde .) şimdi bi de onu ye dermişsin :))

Valla ben somonların kırmızı beyaz diye seçeneği olduğunu bilmiyorum : )
Ama nasıl güzel pişirileceğini anlatayım;

Canı çekecek gibi olanlar bu bölümü atlasın

Kişi başı 3 parmak kalınlığında derisiz fileto alıyorsun, fırın tepsisine yağlı kağıt, limonları dilimleyip yağlı kağıda seriyorsun, somonları da limonların üstüne diziyorsun. 180 derecede üstü kızarana kadar pişiriyorsun. Yaklaşık 20 dakika filan sürüyor. Tuz yok yağ yok. Afiyet olsun.

Bitti.

Hamile arkadaşlarım durduk yere canınızı çektirdiysem özür dilerimmmmm...

Doğru mu anladım emin değilim, haftasonu bana da kitaplık sağa sola doğru oynadı gibi geldi, hatta hemen eşime deprem mi oldu dedim... Fiziksel olarak sallanmadım ama görsel olarak sallantı yaşadım. Sende de mi böyle bir şey oldu?

ha tam olarak anlatmak istediğim bu canım..işyernde ayy diye bağırdım bi an deprem diyecektim ki gözlerimi kapattım ve geçti ...

Canım ben de tam tersi diye biliyorum. Akdenizli olduğumda balıksız yaşayamıyorum. O yüzden o kadar çok doktora ve balıkçılara sordum ki, aşağı yUkarı aynı cevaı verdiler. Kılıç balığı, somon, gibi derinde yağayan balıklarda civa oranı yüksek olduğundan gebelere asla önerilmiyor. Mevsiminde yenen levrek, çipura , palamut hamsi vs gibi balıklar çok faydalı. Ben gebeliğin başından beri deep freezi balıkla doldurdum.

Amargicim bu konu biraz insanın içine sineni yapmasına bağlanıcak gibi sanırım. Çünkü benim yerli yabancı araştırmalarımda da hamilelikte hep somon tavsiye ediliyor. O yüzden deminki önerime "bence" diye ekleme yapayım bari : )

banada doktorum mevsımınde olan balıkları tavsıye etmıstı... somon da omega yuksekmıs ama o bana cok agır gelıyor ancak yazın felan kızıma balık yedırmek ıcın alıyorumm

Allah Allah çok enteresan. İkimiz de aynı şeyi yaşamışız. Sebebi ne acaba...

demir eksikliği kansızlık falan mıdır acaba yaa.sen yakın zamnda dr.a gideceksen bir sorar mısın..bana da özele de olsa yaz çok korktum çünkü.dün gitmiştim dr.a ayrıntılı ultrasyon için 29 una randevu verdiler :19: 1,5 saatlik yolu boşa gidip geldim yani

demir eksikliği kansızlık falan mıdır acaba yaa.sen yakın zamnda dr.a gideceksen bir sorar mısın..bana da özele de olsa yaz çok korktum çünkü.dün gitmiştim dr.a ayrıntılı ultrasyon için 29 una randevu verdiler :19: 1,5 saatlik yolu boşa gidip geldim yani

Haftasonu kısmetse unutmazsam sorarım. Bana sanki böyle bir kerelik olan şeyleri doktorlar pek önemsemeyecek gibi geliyor : )

benim de zaten normal doğum istemememdeki nedenlerden biri bu. Eğer ilk doğumumda bende derin izler bırakan psikolojik travmalar yaşarsam 2. bebeği kesinlikle istemeyebilirim. Ki ben kardeşsiz bir evladım olsun istemiyorum.
Seni çok çok iyi anlıyorum o yüzden kesinlikle senin için de en doğrusu sezeryan olacaktır. Çünkü hemen hemen aynı korkulara sahibiz..

evet öyle kızım 6 yaşından gün aldı bebeğim doğduğunda aralarında 6 yaş olcak buda çok oluyo eşim istedi ama ben cesaret edemedim hep doğumum aklıma geldi vazgeçtim nasıl 2. karar verdim diye sorarsan kızımı kardeşsiz bırakmamak için cesaretlendim
ve karar verdiğim gün hamile kaldım kalmasaydım eminim vazgeçecektim çünkü eşime dedim ben yapamicam diye ama çok geçti
bebeğim ben geliyorum dedi :) unutmaya çalışıyorum inan ama çıkmıyo aklımdan çok kötü oyüzden bende seni çok iyi anlıyorum

ben tektim yaşadığım yerde akrabam yakınım yoktu komşularım vardı annem 15 gün kaldı sonra evine yolladım çünkü oğlumla yalnız kalmalıydım ömrümüz boyunca ona ben bakacaktım
eşim gelince bakımı ona aitti ben tuvalette rahat 20 dk geçiriyordum sadece oturuyordum kimse içeri giremeyeceği için çok rahat oluyor
ikinci bebişim de erkek herkes ayy keşek kız olsaydı diyor ben de nasip diyorum sağlıklı olsun da hayırlı olsunda kız da oğlu da bir diyorum haaa ciciler giydirmek isterdim ama
o sütün yetmiyor muyu da çok duydum valla hiççç tınmadım kendim bildiğim gibi yaptım pek laflara kulak asan olmadım
valla hamileliğimden beri oğlumu yatağına götürmek çişe kaldırmak eşime kaldı oğlum uyanınca baba diye kalkıyor o derece zaten yapışık ikiz gibiydiler babayla şimdi bütün oldular
yemekler soğuk yenecek çaylar hele hep soğuk içilecek ve onalışılıyor valla
ben oğlum 40 ı çımadan çıkmıştım gezmeye valla giydirip çıkıyordum haaa yine lohusalık oluyor ama daha kolay atlatıyorsun durumu
ikinci hamilelikte daha rahat oldum nelerle karşılacağımı bilmemin rahatlığı sanırım

ben de ablamların abimin çocuklarından dolayı karşılaşılacak durumları az çok biliyorum. Ama işte sorun ben de. Çok stresli biriyim ve sevmediğim,hoşlanmadığım birinin üzerimden bilmişlik yapması hele en nefret ettiğim şey.İşte o tür insanlara vereceğim tepkilerden korkuyorum. yakınlarımı iyi örgütlemem gerek :))

Günaydın herkese
Önce geçmişten başladım ama maşallah bayağı kaynatmışsınız...

Sevgili hamile arkadaşlarım,
Ben genelde gündüz buralardayım, sabahları da erken kalkıyorum, akşamları internette olmuyorum.
Akşam bol bol yazışın da sabaha okuyacak şeyler olsun istiyorum.
Sonra gündüz de sık sık kontrol ediyorum bazen hiç konular devam etmiyor gibi geliyor...

İnternet üzerinden okunacak, oyalanılacak sayfalar önerilerinize açığım...
Ya da ne bileyim oyun gibi, her gün bir konu bulup, onun üzerine fikirlerimizi de paylaşabiliriz.

Hah mesela bebişlerimizin ateşini ölçmek konusunu araştırdınız mı?
Popodan ölçmenin artık baya zararlı olduğu ortaya çıkmış.
Emzik gibi olanlarda bebek emmezse filan ölçmüyormuş.
Kulaktan ateş ölçer hakkında araştırma yaptınız mı?
En çok Braun alınıyormuş ama Arzum'un da fiyatı oldukça iyi...

Ben şimdi çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar.
Sabah heyecanla yazdıklarınızı okuyacağım...

hımmm bende bu ateş ölçer ile ilgili fikrimi söyleyeyim. bizim evde de braun alından ateş ölçer var. 3 saniye alnına yukarıdan aşağıya doğru hareketle ölçüyor ve kaydediyor. çocuk çantasında durur lazım olunca kullanılır. kaan da bebekken kulaktan denemiştik ve çok zorlanmıştık ölçerken ben bile kulağıma birşey girdiğinde bir tuhaf olurum çocuğu da anladığım için alından olandan almıştık ve rahat etmiştik...

Kızlar ben dayanamayıp netten bebek kalp atışı dinleme cihazı aldım.. Şimdide tereddütlüyüm acaba zararlımıdır bu.. Bide jelle kullanılması lazım yazıyor içinde jel yoktu ve hiçbir eczanede ultrason jeli bulamadım..

kız var ya ikinci de bunu bende düşündüm hatta görümcem beraber alalım sen kullan bende ikinci de kullanırım demişti. tabii eşim bizile dalga geçti. :37::37::37::37:

Değerleri gösterdim. Biraz tereddütlü yaklaştı. Çünkü biri yüksek öbürü üst sınıra çok yakın. Sonuçları bir endokrinoloğun görmesi lazım dedi. Yrın kendi doktorunu göremesen bile bir endokrinologa göster. Bakalım ne düyecek.

amargi eşin yakında yakısını silkecek bizden ama sende olmasan biz acil durum bilgisini kimden alacağız...
eşinden de allah razı olsun evde bir seninle uğraşıyordu şimdi kk nın 2014 mart anneleri de eklendi uğraştıklarını arasına :46::46::46:

sagol yarın gidicem cnm doktoruma hem seker yuklemesi yaptırıcam sonucunu doktoruma gostericem hemde genel muayene sabah çok kotuydum gidecek halim yoktu yanımada kimseyi alamadım eşimin iş yeride çok uzak gelebilcek durumda degil şimdi hem aclık hem ishal bugun bide sekerli su bayılır kalırdımda allah korusun yarın tahlil falan yapar sanırım:)

bu şeker yüklemesi ile ilgili ufak bir şey paylaşmak istiyorum. hani bu şekerli suyu içiyoruz kanları veriyoruz ya sonra midemiz bulanıyor ya ki ben hala çok tatlı birşey tüketemiyorum midem bulanıyor bazen istifralarım devam ediyor bu yüzden. yanınızda dilinlenmiş limon götürürseniz bu bulantı aşamasında bayağı iyi geliyor....

Geçenlerde ekim 2013 anneleri topiğine girmiştim.orda mart 2014 anneleri topiğinin geleceğini gördüm..
kızlar size mart ayı gelince ne olacağını söyliyim mi şimdiden :)) mart 1 gibi doğumlar başlayacak ve herkes teker teker sancım başladı,şu gün doğum için randevu aldımlarla devam edecek muhabbetler. Sonra herkes doğum yapacak doğum yaptıkça sayfa daha yavaş ilerleyecek çünkü bebişlerle ilgilenmekten nete girmeye fırsat bulunamayacak. Herkes birbirini merak eder olacak ona noldu? acaba doğurdu mu? gibi meraklarla devam edecek muhabbetler. En son en geç nisan 15e kadar herkes doğum yapmış olacak:))
Yani demem o ki ben 26 mart ta doğum yapacaklar arasındayım. veee mart 2014 anneleri topiğinin son temsilcilerinden olacağım gibi :))
hepinizin doğumlarına sanaldan da olsam şahit olcam ne güzell :))

olmazzzz burası ile sınırlanamaz doğumu yapacağız oradan 2014 mart bebekleri topiğine terfi edeceğiz paylaşımlara devam hatta kuzucuklarımızın resimlerini göreceğiz....

inşallah o günler bir gelseee, hamileliğin keyfini çıkaramadım ben bir türlü, sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum, yarın yine idrar külütürü vermeye gidecdğim, sürekli acaba yine rken doğum mu olacak endişesi içinde geçiyor, veee bir de hamile ilekn çalışmak zorunda kalmak durumu var, bazen işteyken ne işim var benim burda yaaaaaa!! diyorum , benim şuan evimde uzanıyor olmam lazımdı diyorum, ama çalışmak için okuduk, hep çalışcağımız günün hayali ile girdik öss ye kpss ye, şimdiyse evde yatacağım günü hayal ediyorum:34:

inan bende bazen hesap yapıyorum hatta en son dün iş yerinde ben ne zaman izne ayrılacağımın hesabını yaptım. bu akşam nöbetçiyim bir saat. bu c.tesi nöbetçiyim bütün gün. Allah yardımcımız olsun....sabır arkadaşım sabır...

midem yanıyoor yaaaa, bebişim saçlanıyor mu yoksa 2 gündür yaptığım diyetten mi midem çok yaşıyor anlamış değilim:37:

bugün 3. günüm benimde midem yanmam da artma var.

çok iyi görünüyorsun canım.. Valla minik kediciği görünce gözüm döndü çünkü sana sormam gereken sorular varrr:))
ben kedileri çok seviyorum küçüklüğümden beri ama ne bekarken annemle babamı ne de evlenince kocamı ikna edemedim kedi alma konusunda.. hele hamileyken şuan kediye bile yaklaştırmıyolar tipik şu kılın mideye gidip kist yapma efsanesinden dolayı.
Sen bu durumu nasıl atlattın? yani kedinin toksoplazma taşıma ihtimali var ve o yüzden kediden uzak durun diyolar.? senin yöntemin ne oldu ve bebeğin olduğunda da kedinle yaşamaya devam edeceksin değil mi?

bu kedi ile ilgili eşimin iş arkadaşının evinde vardı ki ev apartman dairesi bildiğiniz evlendi 2 tane çocukları oldu ve o çocuklar kedi ile büyüdü. hatta yurt dışına yerleştiler ve kedicik de onlarla gitti. ne çocuklarda ne eşinde hiçkimse de sağlıkla ilgili bir sorun yok gerekli kontrolleri zuzu'nun gibi yapılmış olduğundan...

Merhaba, ben geçen 1,5 yıl önce suni sansıyla yaşamıştım. Hiç bağırmadım. Doktor sık sık odaya gelip kontrol ediyordu. Bende bebeğin ağırlığı olmadığından yeterli basınç da olmayınca doğum uzadı, sancıyı da 2 gün yaşadım. Yan odalarda kadınlar çığlık çığlığa bağırdıkça ben de mi bir tuhaflık var diyedoktora sordum. Bendeki bu sancı değil mi değilse ne zaman başlayacak? Doktorumun yaptığı açıklamayı hatırladığım kadarıyla aktarıyorum.
"Tüm meslek hayatım emin olduğum şey anne adaylarının acıta verdikleri tepki eğitim durumlarıyla ters orantılı olduğudur. Yani eğitim durumu düşük anneler acıdan kaçma refleksi geliştirirler. Sürekli bağırdıkları için çabuk yorulurlar, bazılarının doğumları bu yüzden uzun da sürebiliyor. Eğitim durumları yüksek olan anneler neler yaşayacaklarını bildikleri için acıdan kaçmaya çalışmazlar. Tam tersi onu kabullenim vücudu rahatlatmaya çalışırlar. Nfes teknikleri, yürüyüş gibi. Sizin sol odanızda bir nörolog arkadaşımız da sancı çekiyor. Tüm koridorda bir onun bir de sizin sesiniz çıkmıyor"
Ben çok şaşırmıştım. Çnkü kadınların abarttığı kadar bir acı yoktu. Lisede ayağımı kırmıştım. O acı berbattı mesela. Dığum sancısı o kadar kötü değil bence...

amargi dilerim bir daha öyle kötü anılar yaşamazsın üzüldüm çok üzüldüm senin adına.

ama anlattığın kesinlikle doğru birebir bende yaşadım aynı cümleleri. akşam 11 de hastaneye gidip sabah 8:30 da doğum yaptım ama etrafımdakilerden çok etkilendim onların bağırışmaları sesleri çok etkiledi beni......

günaydın annelerrrrr:8::8::8::8: dün renkli ultrasona gittim çok güzeldi ağlamamak için kendimi zor tuttum :5:çok duygulandım :5: aynı bana benziyor oğlum sadece alnı babasına benziyor yüzü göz şekli burnu ağzı elleri aynı ben anasının oğlu geliyor dedi doktor da o an ki mutluluğumu anlatamam :32::32::32:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın amargicim bu konuda katılmayacağım sana saat 10.30 das uyumun gelmesi ve 15 dk sonra sancımın başlaması saat 1.45 de ancak hastane bulup normal doğum yapan biri olarak ameliyat oldum şeker hastalığım var bununla ilgili ağrılarım morarmalarım
panik atağım var bayılmalarım kıl dönmesinde ameliyat olmadan önce uyuşturulmadan ameliyat bıçağıyla yarılması ve daha birçok
başa çıktığım ağrılar yanında hiç kalır tabi bu benim kendi düşüncem burada normal doğumla ilgili çok konuşuldu hiç yorum yapmadım dikkat ederseniz kimsenin düşüncesine etki etmek istemedim inş. bu doğumumu normal istemiyorum allah herkese gönlündeki gibi
doğum nasip etsin banada :14:

senin için hangisi daha iyiyse öyle olsun. bebeğinde seninde sağlığınız daha önemli hem fizyolojik hem de psikolojik..

GEBE HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ
1. Yeryüzündeki her gebe istediği şeyden hoşlanma istediği şeyden tiksinme hakkına sahiptir. Sorgulanamaz!
2. Her gebe yukarıdaki maddeye istinaden 10 dakika sonra sevdiği şeyden fikir değiştirip tiksinme hakkını kullanmak istebilir. Sorgulanamaz!
3. Her gebe istediği saatte yatıp istediği saatte kalkma hakkına sahiptir. Alarm kurmak veya dürtmek suretiyle taciz edilemez!
4. Her gebe hiç ev işi yapmamak veya düzen-temizlik hastası olma hakkına sahiptir. Karşı yönde hareket edilemez!
5. Her gebe istediğine kızabilir istediğini sevebilir. Dolayısıyla evden kovabilir veya kabul edebilir. Üstüne gidilemez!
6. Her gebe istediği zaman istediği şeyi yeme veya yememe hakkına sahiptir. İstediği veya istemediği derhal temin edilmeli veya çöpe atılmalıdır!
7. Her gebe istediği kadar kilo alır veya almaz. Kimseyi ilgilendirmez. Zira herkes kendi dötünden (1) sorumludur!
8. Her gebe çevreden aynı konu üzerine ısrarla gelen ahkamlara katlanmak zorunda değldir. Herkes üstüne alınabilir!
9. Her gebenin ota poka (2) ağlama gibi temel bir hakkı vardır. Asla ve asla dalga geçilemez!
10. Her gebenin ota poka bağırıp çağırma hakkı gebelik süresince saklıdır. Müdahale edilemez, muhalefet edilemez.
11. Her gebe trafikte araba kullanırken veya yürürken daima haklıdır. Yalandan yere korna çalınamaz, el hareketi yapılamaz! (3)
12. Her gebe ona anlatılan kötü gebelik hikayelerine katlanmak zorunda değildir. Bi fiktirin gidin (4), insanın asabını bozmayın!
13. Her gebe için olası erkek amir, müdür veya işveren gereksiz samimiyet içeren gebelikle ilgili sorular soramaz, hiçbir biçimde yorum yapamaz! (5)
14. Her gebeye bebek cinsiyeti ile ilgili olumsuz yorum yapan o an bir aynaya baksın. Kendi ağzı bir eşşeğin neresine benziyor, tahmin etsin!
15. Her gebe doğrudur, haklıdır, meşrudur, güzeldir, tatlıdır, seksidir, iyidir, bilgedir, yücedir, harikadır, muazzamdır. Kocalar!!! Akıllı olun!
16. Her gebe bu bildirgeye ek yapma hakkına sahiptir. Geri kalanlar efendi olsun!
17. KAYINVALİDE ek maddesi Yaren için düzenlenmiştir: her gebe gebeliği süresince isterse kv ile görüşebilir veya görüşmeyi kesebilir. Gebe gelinine "götün büyümüş" yorumu yapan her kayınvalide doğası gereği yamuk, pörsük, kurumuş, büzüşmüş, kurtlanmış ve (ay dayanamayacağım) bir oposrudur (6).

DİPNOTLAR:
1. Döt: Göt
2. Pok: Bok
3. O korna bir tarafına girsin ve hayat boyu orada çalmaya devam etsin!!!
4. Fiktirin gidin: siz anladınız onu...
5. Biz sizin bir taraflarınız hakkında soru soruyor muyuz? Mesela tık var mı veya zavallı bir bamya mı?
6. Oposru: siz yine anladınız onu...

ÖNEMLİ NOT: Bu bildirge 2014 MART ANNELERİ'nin yazdıklarından hareketle düzenlenmiştir. İzinsiz kullanılamaz!

hıııımmmmmm amargi tam gaz devam.....

Önceki deneyimi bosver. sezeryan veya normal, Göreceksin bu forumda herkesin doğumu kolay ve sıkıntısız geçecek...

aminnnnnnnnnnnn

Valla ben somonların kırmızı beyaz diye seçeneği olduğunu bilmiyorum : )
Ama nasıl güzel pişirileceğini anlatayım;

Canı çekecek gibi olanlar bu bölümü atlasın

Kişi başı 3 parmak kalınlığında derisiz fileto alıyorsun, fırın tepsisine yağlı kağıt, limonları dilimleyip yağlı kağıda seriyorsun, somonları da limonların üstüne diziyorsun. 180 derecede üstü kızarana kadar pişiriyorsun. Yaklaşık 20 dakika filan sürüyor. Tuz yok yağ yok. Afiyet olsun.

Bitti.

Hamile arkadaşlarım durduk yere canınızı çektirdiysem özür dilerimmmmm...

tarifde süper teşekkür ederiz...

oyyy babaya pipi hediye etti demek süper bir hediye olmuş sahiden :)) bu çok güzel bir anı olacak dediğin gibi canım :))
sağlıkları iyi olsun hiç önemli değil. Ben her ultrasona girdiğimde ilk olarak kalbinin pıt pıtlarına bakıyorum hemen atıyorsa gerisini dinlemek için sabırsızlanıyorum. :16:

aynen canım kalbi atıyormu önce onu görüyorum sonrası işin keyifli kısmı zaten keyifle dinliyorum :)))

Günaydın canım.. sabırsızlıkla detaylı ultrason sonucunu bekliyorum açıkçası :))

günaydın canım valla ben de babası da sabaha kadar uyuyamadık heyecandan akşam 21.45 te randevumuz hayırlısıyla akşam gidip görücez bebeğimizi :))

sen o kadar alıntı yap yorum yaz sonra cevaplaya bas pat forum seni dışarı atsın..

sonra ben bu halde :47::47::47::47::47::47:

neyse en azından yorumlarım silinmemiş yoksa 15 sayfayı bir daha okuyacaktım...

Yuxektopuuuk izledim programı sonuna kadar bence en güzeli giyinme odası mantığında dolap ve gökyüzü tavan olmuşş. Ay bir de yatakbaşı harika olmuş.
Şimdi sana sorum şu, bebiş yatağı sizin yatakla dolap arasındaki alana sığmaz mı?

Teşekkürederim evet dolap çok iyi oldu bebeğe küçük bir dolap alıp giyinme odasına koyucaz anca oraya sığıyor beşik işte oda camın oraya geldiği için biraz soğuk bakıyoruz ama mecbur öyle olucak sanırım başka çare yok:26:

Back
X