• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Barbie seni anlıyorum zor bir durum ama dediğin gibi sabret ve tüm haklardna faydalan sonrada tekmeyi vur yoluna bak
canın sıkıldıkça ben ve diğer arkadaşlarım hepimizin olduğu gibi burada dertlerimizi paylaşıp birbirimize destek olacağız sakın canını sıkıp bebeğininde etkilenmesine müsade etme emellerini biliyorsun onlara bu mutluluğu yaşatma, göster kendini :46:

çok sağol canım işte insan bazen bunalıyor gerçekten hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep yeni bir adet getiriyorlar yakında gece mesaiye de çağıracaklar herhalde şaşırmicam artık böyle bişey de olursa hayırlısıyla bir çıksam şurdan allahın izniyle çok rahatlicam valla

ben de saglik sektorundeyim ama ben kurumsal iletisim kismindayim hastanede degilim.isim geregi seyahat etmek, doktorlari yemege cikartmak ve hic tanimadigim insanlara sirf doktor diye yag cekmek zorunda oldugum bi is tanimim var.ben tavrimi bastan ortaya koyarak ctes gunleri normalde calisilmamasina ragmen gerekmedikce gitmiyorum zaten kucuk kizim var fakat tavirlari dusunun.keyfi olarak cgirildim gecenlerde kusura bakmayin dedim.normalde hamile birini bu kadar calistiramazlar kanunen ama sanki denetim mi var ozelde? ben de disimi skyorum aynensizin gibi ocagin 10unda filan direkt arazi.sirf su dogum parasi icin yoksa birakmistim ya da is degistirmistim coktan. birbirimize guc verelim onumuzde 2 ay var.

ben de saglik sektorundeyim ama ben kurumsal iletisim kismindayim hastanede degilim.isim geregi seyahat etmek, doktorlari yemege cikartmak ve hic tanimadigim insanlara sirf doktor diye yag cekmek zorunda oldugum bi is tanimim var.ben tavrimi bastan ortaya koyarak ctes gunleri normalde calisilmamasina ragmen gerekmedikce gitmiyorum zaten kucuk kizim var fakat tavirlari dusunun.keyfi olarak cgirildim gecenlerde kusura bakmayin dedim.normalde hamile birini bu kadar calistiramazlar kanunen ama sanki denetim mi var ozelde? ben de disimi skyorum aynensizin gibi ocagin 10unda filan direkt arazi.sirf su dogum parasi icin yoksa birakmistim ya da is degistirmistim coktan. birbirimize guc verelim onumuzde 2 ay var.

dediğin gibi denetim mi var diyorsun da denetim olsa ne olur ki her yerde tanıdıkları var bi yerden denetime gelicekleri zaman 2 gün öncesinden denetime gelecek kişi arayıp haber veriyor pislikliğe bakar mısın kurallara aykırı herşey 2 günde düzeliyor zaten hiçbişe yokmuş gibi geliyor çayını çorbasını içiyor cebini doldurup gidiyor hani bi yerlere şikayet etsen bile değişen bişey olmaz aksine daha çok yüklenirler üstüne gelirler allahım yardımcımız olsun ne diyim

canım bunların dozları ve geçerlilik süreleri değişiyoo

1 doz olanlar tek bir kerelik herhangi bi kazaya

karşı önlem amaçlı o anlık geçerlii

3 doz olanlar 5 yıl süreyle koruyuculuu

5 doz olanalr ömür boyu denmişti bana ama bazı yerlerde 15 yıl diye geçiyo

bende 5 doz iğne oldum bana sağlık ocağında söylediler

20. haftada tetanoza gel diye bende bana 5 doz uygulandığını belirttim

tamam o zmn tetanoz vurmıcaz dediler canım :34:

şimdi ben bir daha aşı olmayacağım ömür boyu koruyacak değil mi diye sordum ebeye, hayır 10 yıl sonra bir daha olman gerke dedi :111: anlamadım ben bu işi

sezeryanla doğum da doğumdur normal doğum da doğumdur, hiç kimse sezeryanı küçümsemesin arkadaşlar, öyle düşündüğünüz gibi hadi yat hooppaa bebiş çıktı mutlu mesut evimize dönelim işi değildir sezeryan, normal doğumun da zorlukları olduğu gibi sezeryanın da zorluğu var, ilk bebişimde normal doğum denedim ama olmayınca mecburi sezeryana alındım, ben her ikisini de yaşamış biri olarak bunu net şekilde söyleyeyim sizlere. bebeğin hemen yanında yatarken ve ağlarken ve sana 15 cm uzağındayken ona uzanamayıp birinin yardımı olmadan kucağına alamamak işkencesini bilmeyen ,sezeryan hakkında hiç bir şey bilmiyor demektir. Normal doğurup bin pişman olan kadınlar da tanıyorum, sezeryan doğurup pişman olanları da, önemli olan bebeği nasıl doğurduğun değil , ona nasıl annelik ettiğindir.

Merhaba :3:
Beklenen doğum tarihim 31 mart. Şimdi ben mart annesi mi yoksa nisan annesi mi oluyorum?

Ara ara soruyorum belki aramıza yeni katılanlar varsa diye Antalya Manavgat ta yaşayan var mı doktor ve hastane konusunda ihtiyacım var

Kizlar detayliya 2 kezmi girdiniz bi arkadasim aksam 2.kez girdigini soyledi kendi doktorumda detayli icin 2 kez cagiricak demisti yolladigi doktor icin ama ben riza madazliya gittim 1 kez gordu bidaha cagirmadi

Kizlar detayliya 2 kezmi girdiniz bi arkadasim aksam 2.kez girdigini soyledi kendi doktorumda detayli icin 2 kez cagiricak demisti yolladigi doktor icin ama ben riza madazliya gittim 1 kez gordu bidaha cagirmadi

ben de 1 kere girdim canım 21.haftada girdik tabi biraz küçüktü bebeğim bi de hep yüzünü kapattı elleriyle çok net birkaç resmi var ben de doktora sordum '' çok net göremedik biraz daha büyüyünce bir kez daha gelsek bakabilir miyiz?'' diye o da 26-27 haftalıkken falan gel bir daha bakarız dedi o sanırım isteğe bağlı bilmiyorum hamile arkadaşlarım da var onlar da 1 kez girdi

Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.

Hangi doktor :

Hangi hastane:

doktor ücreti:

Hastane ücreti:

Sigortanız :

Lütfen herkes cevap yazsın ben hala doktor ve hastane konusunda kararsızım Manavgat ta yaşayan hamiş arkadaş yok gibi ve ben bu ilçeye bu sene taşındım inanın doktor ve hastane konusundan hiç bilgi sahibi değilim ve çevremdeki herkes farklı yorumlar yapıyor bu sebeple kafam karıştı yardımcı oluruz birbirimize

Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım ışık tutalım herkese.

Hangi doktor :

Hangi hastane:

doktor ücreti:

Hastane ücreti:

Sigortanız :

Lütfen herkes cevap yazsın ben hala doktor ve hastane konusunda kararsızım Manavgat ta yaşayan hamiş arkadaş yok gibi ve ben bu ilçeye bu sene taşındım inanın doktor ve hastane konusundan hiç bilgi sahibi değilim ve çevremdeki herkes farklı yorumlar yapıyor bu sebeple kafam karıştı yardımcı oluruz birbirimize

geçen hafta doktorumun sadece sezeryan doğuma girdiğini öğrendim çok moralim bozuldu ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(

Hangi doktor :Şükrü MAVUNACIOĞLU

Hangi hastane:Özel Hisar Tıp Merkezi MANAVGAT

doktor ücreti: 24TL

Hastane ücreti: Normal doğum 500 tl

Sigortanız :Emekli sandığı

geçen gün bir rüya gördüm (hayır olsun ama kan gördüm bozuldu herhalde rüyam) rüyamda yeni doğum yapmış eve gelmiştim kanamam fazla olduğu için habire ped değiştirip duruyordum en sonunda üstüm başım battı falan sonra uyandım şimdi benim ilk gebeliğim olduğundan tecrübeli gebelere sorarım :'' lohusanın ilk zamanlarında çok kanaması olur dediler normal regliyken kullandığımız pedler bunun için yeterli olmayacak gibi bir kaygı var içimde bunun için özel üretilmiş lohusa pedleri var mı?varsa da kullanışlı mı?ve varsa hangi marka?nerden almalıyım?
TEŞEKKÜR EDERİM VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN SAYGILAR SEVGİLER :42::42::42:

geçen gün bir rüya gördüm (hayır olsun ama kan gördüm bozuldu herhalde rüyam) rüyamda yeni doğum yapmış eve gelmiştim kanamam fazla olduğu için habire ped değiştirip duruyordum en sonunda üstüm başım battı falan sonra uyandım şimdi benim ilk gebeliğim olduğundan tecrübeli gebelere sorarım :'' lohusanın ilk zamanlarında çok kanaması olur dediler normal regliyken kullandığımız pedler bunun için yeterli olmayacak gibi bir kaygı var içimde bunun için özel üretilmiş lohusa pedleri var mı?varsa da kullanışlı mı?ve varsa hangi marka?nerden almalıyım?
TEŞEKKÜR EDERİM VERECEĞİNİZ CEVAPLAR İÇİN SAYGILAR SEVGİLER :42::42::42:

canım gece boyu olanlar yeterli olmuştu, kanama zaman zaman azalıyor zaman zaman yoğunlaşıyor

çok teşekkür ederim canım, benim de en korktuğum şeylerden biri.bana kalmış olsa şimdiye evin satılık ilanını vermiştim bile.. o derece etkilendim. Allah korusun sizleri de canım..

Bikac alternatifimiz var ama daha bizim de belli diil cnm.galiba bi sure daha isim tartismamiz surecek gibi gorunuyoo.

sezeryanla doğum da doğumdur normal doğum da doğumdur, hiç kimse sezeryanı küçümsemesin arkadaşlar, öyle düşündüğünüz gibi hadi yat hooppaa bebiş çıktı mutlu mesut evimize dönelim işi değildir sezeryan, normal doğumun da zorlukları olduğu gibi sezeryanın da zorluğu var, ilk bebişimde normal doğum denedim ama olmayınca mecburi sezeryana alındım, ben her ikisini de yaşamış biri olarak bunu net şekilde söyleyeyim sizlere. bebeğin hemen yanında yatarken ve ağlarken ve sana 15 cm uzağındayken ona uzanamayıp birinin yardımı olmadan kucağına alamamak işkencesini bilmeyen ,sezeryan hakkında hiç bir şey bilmiyor demektir. Normal doğurup bin pişman olan kadınlar da tanıyorum, sezeryan doğurup pişman olanları da, önemli olan bebeği nasıl doğurduğun değil , ona nasıl annelik ettiğindir.

Benim bu konuda kizdigim nokta buyuk konusanlar.ben de sezeryan oldum ilkinde.normal dogum yapicam ben cocugum icin her turlu zorluga dayanirim hem daha saglikli diye surekli bana laf atan 2 arkadasim dogum zamani gelince zorunlu olarak sezeryan oldular.yakin bi akrabam bana laf soka soka bi hal oldu kocasi da kendisi de.cok sinir olurdum.normal dogum daha saglikliymis cocuk daha dayanikli bagisiklik sistemi daha guclu oluyomus.neyse normal dogurdu.ziyaretine gittik.bebekleri 2 gunluk.kocasi demez mi esas anne normal doguran anneymis falan bi suru laf.o kadar buyuk laflar o kadar keskin konusmalar yaptilarki.ama cocuklari surekli hastalaniyo dr.dan beri gelmiyo.Allahim butun cocuklara saglik sihhat versin.bu tip konularda buyuk konusmamak lazim bunu cok yasadim ben.simdi bize laf sokan cift sus pus her gorustugumuzde.yani bos bu tip buyuk konusmalar yapmak.herkesin kendi cocugu kendi hayati kendi secimi...kimse kimsenin tercihleri hakkinda bu tip yorumlar yapma hakkina sahip degil diye dusunuyorum.bu arada fikir vermek baska bisey ama sezeryanla dogum dogum degilmis gibi konusmak bunu yasamadan bile yorum yapmak yersiz.bu konuda sana katiliyorum arkdasim

RODIMOOD cnm.cok.uzuldum.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.senin yerinde olsam ya o evden cikarim.ki bu maddi acidan zor sanirim.yada evden cikmaz bende ona gore tavrimi alirdim.mesafeli ol.cok sik gorusme.kulaklarini kapat.ne dese gul gec.hicbiseyi kafana takma

Back
X