herkese selam olsun barbie bugün çok üzgün ve yorgun dün itibariyle artık c.tesileri 3 e değil 6 ya kadar mesai saatim zorla uzatılmış olup bu durum beni depresyona sokmuştur bu durumdan sonra işyerimin bana tamamiyle mobink uyguladığına emin oldum çünkü eğer çalışmaya devam edersem (hastanede çalışıyorum) muayene ücretleri ve tahlillere yarı para ödemekle kalmayıp doğum masraflarını da çalıştığım hastane karşılıyor bir de üstüne üstlük bebeğim erkek olacağı için ve yenidoğan sünneti yaptıracağım için (bundan da ücret alınmıyor personelden) hastaneye büyük külfet olacağımdan onlar da istifa etmemi hasretle beklemekte ama ben bu yaşadıklarıma rağmen onlara bu zevki tattırmicam ve gider ayak onlara geçirebildiğim kadar geçirip sonra da arkama bakmadan çıkıcam ordan çok sinirliyim!!!!![]()
ay canıımmm. Bi sen bide ben zaten... Bende aynen cuma aksamalrı 10 a kadar calışıyorum artık. Cumartesi zaten full. Suanda yorgunluktan bitap haldeyım. Perişanım yani. dun gece 11:30da ecdeydim yaa. Off keske bırakabilsem işi ama dayanacagım bende bebeğim için.beni bu şeklide zorlayamazlar. En fazla 3 ay daha zorlayabilirler sonrasında zaten raporlu olcam. Sayılı gun cabuk gecermiş. Ben cıkmayacagım onlar cıkaracak. Tazminatımı verwecekler. Sonrasında da hamile oldugum için çıkarıldım deyip dava acıcam tam 4 aylık full maas alcam. Bu iş ya oyle bitecek yada oyle bitecek...![]()
barbie_2010 ve codulu merhabalar,
bana da sizin gibi mobbing uygulanıyor ama bu çaktırmadan falan değil direk istifa et diyerek uygulanıyor
hatta istifa edersem benim için daha iyi olacakmış güya çünkü yaptığım iş başı prim alacak şekilde işim düzenlenecekmiş
ve bunu benim hamileliğimi daha rahat geçirmem için öneriyorlarmış
bana hiç inandırıcı gelmedi, o zaman siz çıkış verin dedim onu da yapmıyorlar
hatta tehdit bile edildim doğum iznine ayrıldığımda tekrar işe almayacaklarmış
neden istifa ediyorum diye sorduğumda senimi beklicez 6 ay bir sene dediler
son bir kaç aydır çok stresliyim ayda bir olan kontroller malesef yaşadığım stresten dolayı 2ye 3e çıkıyor
bi kanamam oluyor bi kaşıntı oluyorum sürekli bu tür şeyler uğraşıyorum
ablam bebeğin çok huysuz olacak bu yaşadığın stresten dolayı diyor
ama iş inada bindi önceleri ne çekecem istifa eder kurtulurum diyordum şimdi ise işten çıkarsalar bile dava açacağım geri döneceğimden değil onları süründürmek adına