Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben alanyadayım, yakınız ama manavgatı hiç bilmiyorum, bu zamana kadar neden bulamadın bir doktor ? bir hastaneye gidip deneyebilirisn aslında, ilgiisnden belli olur kalitesi, ben anadolu hastanesine giidyorum, 42 tl ücret ödüyorum, doğum da 850 TL olacak inşallah.
Canım topiğe yeni katılan 3 arkadaşımız oldu. Onlar için. Bir de barbie'nin küçük su kaplumbağası onlara süpriz yaptı ya, bir durun yaaaaa yanlış olmasın bende kuku yok pipi var!!! Dedi!!!
O yüzden yani...
maşallah oğluşuna canımama saç boyası için bizim doktor ben sormadan baştan sakın boyama dedi hatta ben bir ara saçlarım dökülüyor kurudu yıprandı siye uzman saç bakım yağlarından kullanabilirmiyim diye sordum ona bile izin vermedi çünkü en kolay saç derisisinden emilim sağlandığını bebeğe zararlı olduğunu söyledi has zeytin yağı tavsiye etti
evet nette ben de araştırdım kesin bişey yazmıyor ama ben farklı bir doktora daha sordum aynı cevapları aldım tabi yine de sen bilirsin
kızlar geçen hafta Sabiha Paktuna Keskin'in Bebeğimi Beklerken kitabı gelmişti ücretsiz.Facebooktan form doldurmuştum.bugün de Milupa dan kargo geldi.Bi çantanın içinde numune mama,2 tane devam sütü,1 tane still tee emziren anneler için çay,bolca indirim kuponu çıktıbir de bebeğim diye ufak bir kitapçık.bebeğin doğumundan itibaren herşeyiyle ilgili bilgile var.başucu kitabı gibi
sadece milupanın sitesine üye olmuştum.hemen üye olun siz de
![]()
Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.
Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?
Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.
Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.
Öncelik umarim herkes saglikli ve güzel bir hamilelik-dogum gecirir umarim.Bir süredir sizleri takip ediyorum. Cok fazla nete girme sansim olmadigi icin yeni kayit oldum. Benide listenize ekleyebilirseniz sevinirim.
Dimitrinin annesi yaş 31-mart 29 muhtemel dogum tarihim- cinsiyet kiz gozukuyorr-
Sizlerin paylastigi bilgilerden oldukca yararlaniyorum'. Çevremde hic hamile olmadigi icin benim icin cook yarali oluyor .
Önceki sayfalarda nickini hatirlayamadigim bir arkadasimiz vardi. Miyom ile ilgili soru soruyordu. Benimde miyomum var . Bu hafta tekrar olculucek. Buyumeye devam ediyor. Buda erken dogum riski yaratiyormus. Ben iki doktora ayri ayri gidiyorum. H ikiside erken dogum dedi ama... maksimum 3 hafta erken olur dedi. Tabi baska sikintilar cikmazsa. Devletteki doktorum bunu cook onemsemiyor. Ozelde gitttigimde. Muhtemelen sezeryan olacagim. Miyom cook buyume devam ederse ameliyatla zaten alinmasi gerekiyormus. Dogumla atilcak buyutu gecerse.... ne olacagi subatta belli olacak. Bu konuda soracaginiz baska bisi varsa ydimci olmaya calisirim. 12_13 cm gecerse tabi... cocugun kafasindan buyuk olabiliyor dedi doktor. Benim iki tane :) biri rahim yolunda ....
Gittigim doktorlarin ilk sorulari tedavimi oldun diyorlar...ama olmadim . Hamile kalana kadarda bilmiyordum.
İnternette arastirdigimda sacma sapan seylerde okuyabilir insan. Bu durumu olan varsa.... insan dusunmeden edemiyor ama ben kendi adima strese girmemek icin sürekli nasipse kucagima almak olur diyorum. Benim tansiyon seker sikintimda var o nedenle takmamaya calisiyorum. Birde calisiyorum. Anaokulu ögretniyyim. Cooooöook yoruluyorum. Yüksek kilo ile hamile kadim onunda etkisi var :) is ve ev uzak. Tek sansim bebek su an saglikli ve esim sag olsun hep destek olma calisiyor. ...
Heerkese ii pazarlar![]()
tabi ki bilgilendiririm canım :) sen nereye gidiyorsun,dr kim?
eyvahhhh...en sinir olduğum şeyyyy...başıma gelirse baştan söyliim bari ben aramayın diye...iyi oldu uyardığın
Merhaba hoşgeldin canım rabbim bebeklerimi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin. Sanırım bendim adını hatırlamadığın miyomlu gebedrlar benm durumla ilgili erken doğumdan çok miyom rahim ağzında 9 cm olduğu için sezaryen yapılması sırasında tam oradan kesi yapılacağı için çok kanama olacağını miyomu almaları gerekceğini yoksa bebeğe ulaşamayacaklarını söylüyorlar. Allah korusun kestiklerinde çok kanama olursa rahim almaya kadr gideblirmiş..
Bu yüzden özele gittiğin dr um bana devlet doğum hasttanesini önerdi herhangi bi durumda oranın imkanları daha iyi diye. Seninde aklında olsun ben hastane değiştrimek zorunda kaldm durum ciddi sende dr una bu durumu danış derim
Bende milypaya üye oldum ama bana kargo gelmedi, gelmesi için ekstra bişy yapmışmıydın???
sağol canım
şirinyer özel mavi deniz hastanesi melek hanım çok ilgileniyor sağolsun bana sezeryan öneriyor normal doğum riskli olabilirmiş
sezeryan 750 tl.hamileliğimin başından itibaren 3 doktora gittim 2 si özeldi birisi devlet , melek hanımdan çok memnun kaldım kontroller için onda karar kıldım hem bana cleksan iğne tedavisini de öneren uygulayan doktor , bilmiyorum bakalım belki burda yaparım nasip artık
valla bizim de öyle olmuştu şimdi şimdi biraz alıştı herkes hatta arkadaşlarım bana şimdi ''amaaaannnn sen şimdi kaynana mı olucan ? yandı senin gelin :)) '' diye espri yapmaya başladılar :))