• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Oldukça yoğun geçen bir haftasonu sonradı foruma dönmek güzel... Yokluğunuzda pazar günü elbette güne sahanda yumurta ile başladım. Krşı tarafta bir arkaşımdaydım. O trafiğe katlanıp hazır katşıya geşmişken de tüm gün orada kaldım. Size bahsettiğim ikizleri olan arkadaşım var ya o işte. Güzel bir gündü. Gece eve döndük ve yattık. 4:30 civarı eşimin horlamalarıyla uyandım. Tek kişilik orkestradır kendileri. Sonra öbür odaya geçtim. Bu sefer babası yetmiyormuş gibi oğlu küçük ayaklarıyla kaburgalarıma çalıştı. Hepten uykum kaçtı. Sonra salona geçip home tv'yi açıp saçma sapan yemek tarifleri izledim. Bu arada tüm hafta sonu sizleri özledim, gerçekten...

GÜNAYDIN canım sana ve herkese valla ben de özledim yokluğun baya hissediliyor yani arayı açma

barbie_2010 ve codulu merhabalar,

bana da sizin gibi mobbing uygulanıyor ama bu çaktırmadan falan değil direk istifa et diyerek uygulanıyor
hatta istifa edersem benim için daha iyi olacakmış güya çünkü yaptığım iş başı prim alacak şekilde işim düzenlenecekmiş
ve bunu benim hamileliğimi daha rahat geçirmem için öneriyorlarmış
bana hiç inandırıcı gelmedi, o zaman siz çıkış verin dedim onu da yapmıyorlar
hatta tehdit bile edildim doğum iznine ayrıldığımda tekrar işe almayacaklarmış
neden istifa ediyorum diye sorduğumda senimi beklicez 6 ay bir sene dediler
son bir kaç aydır çok stresliyim ayda bir olan kontroller malesef yaşadığım stresten dolayı 2ye 3e çıkıyor
bi kanamam oluyor bi kaşıntı oluyorum sürekli bu tür şeyler uğraşıyorum
ablam bebeğin çok huysuz olacak bu yaşadığın stresten dolayı diyor
ama iş inada bindi önceleri ne çekecem istifa eder kurtulurum diyordum şimdi ise işten çıkarsalar bile dava açacağım geri döneceğimden değil onları süründürmek adına

yuh! bu insanların hiç mi insafı yok ya? umuyorum beterin beteri başlarına gelir. ay nasıl sinirleniyorum anlatamam. benim aptal şirketim de ctesi gününe allahın dağına toplantı koymuş tabii ki gitmiyorum hiçbir güç beni götürtemez, hadi bakalım zorlasınlar diye düşünüyorum. ay bıktım bu insanlardan

ne kadar vicdansızlar böyle hiç üzülmeyin arkadaşlar haklarınız var ve bu kadar da kolay değil yok istifa et yok tehdit falan.
lütfen haklarınız öğrenin ve ona göre sizlerde tavrınızı belirleyin....

Günaydın canım, öncelikle devlette mi çalışıyorsun özelde mi bilemiyorum. Devletteysen seni zaten tayin edemezler. Eş durumundan gelirsin. Özeldeysen iş daha zevkli bir hale geliyor: uğradığın hiçbir mobbingi iş mahkemesinde ispatlamak zorunda değilsin. İspatlarsan elbette daha iyi olur. Krar herzaman çalışanın lehine yorumlanır. Sakın prim ödeme tipimi kabul edeyim deme. Hiç bi işveren kar elde etmeyeceği kendi çıkarına olmayan bir şeyi çalışanına önermez. Kendi çıkış vermeye de yanaşmıyor. Tazminat ödemek istemiyor. Seni de doğum iznine ayırmak istemiyor. Kıdem tazminatının ne kadarından kaçarsam kardır diye düşünüyor. İşi tek ilenin kendi olduğunu zannediyor. Tam bir gerizekalı. Onunla diyaloglarında etrafta indanlr varken yap. Asla aşbaşa kalma. Onun odasındaysan kapıyı arkandan açık bırak. Kapıya bir arkadaşınla git. O da dışarıda sizi duyabileceği bir mesafede beklesin. Dopum izninden sonra seni işe almam cümlesi senin onu mahkemeye vermen ve donuna kadar alman için yeterlidir aslında. Sen yeter ki sakin ol. Bebek daha önemli. Yapabileceği birşey olsa atıp tutmaz. Zaten yapardı. Ve acileeeem sendikaya üye ol. Acileeen!!

ahhh nasıl ölecek bu insanlar bilmiyorum devlette de çalışsan özelde de çalışsan farketmiyor artık hakkımızı arayamaz alamaz olduk çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına yazı yazıcam bugün vakit bulursam olmazsa akşam yazmayı düşüyorum dayanamıyorum çünkü artık sinirlerim laçkalaştı bölümüm halkla ilişkiler bana muhasebenin işlerini yaptırıyorlar özel sağlık sigortasından ne anlarım '' aman sen zehir gibisin herşeyi çabucak alırsın ne var çabucak yaparsın'' ben de yapmadım hepsini cumartesi günü saat 6 te işten çıktım eşim evde beni bekliyor bütün gün bu ne zalimliktir neyin karşılığını almaktır bilmiyorum bi de verdiği maaş maaş olsa dicem ki parası iyi katlanayım ama o da yok 10 haftam kaldı izne ayrılmak için gün sayıyorum artık allahın izniyle ölmeden erken doğurmadan görsem o günleri :43::43::43:

Sevgili hamilelik yolunda birlikte yürüdüğüm kardeşlerim. Hepinize az yorucu bir hafta içi diliyorum :) Bu hafta boyunca çileden çıktım sizinle de paylaşmak isterim. Eşimin annesi ve babası her seferinde fırsat bilip bir isim söyleyip duruyorlar. Ama işin tuhafı artık sinir bozucu olmaya başladı. Hani size yazmıştım ya kura çektik Damla ismi çıktı ve ben bu isim koyma konusunu kapatıp diğer telaşelerime geçtim diye. Maalesef öyle olmadı Eşimde dahil bütün hafta sonu konu açıldıkça bu isim şu isim güzel bunu koyun demeye devam ettiler. Eşimde sağolsun Ben Damla istemiyorum değiştirelim diye onlarla birlik oldu. Hiç demiyor birlikte isim seçtik kura çektik Damla oldu adı diye. Sürekli onlarla birlik olup şunu koyalım diyor. İnsanlar ne kadar ısrarcı yahu! vallahi çok sinir oldum! Ben de bu kızın annesi isem şansına çıkan isim Damla olacak ismi! En son dün akşam dayanamayıp boşuna uğraşıyorsunuz. Çocuğa herkes istediği isimle hitap edebilir ve ben bunu sorun etmem ama unutmayın annesi nasıl seslenirse çocuk o ismini benimser dedim çıktım odadan. Niye karışıyorlar yahu! beni babam daha ne isim koyacaksınız diye sormadı bile... Bunlar aylardır aynı mevzuyu konuşuyorlar. başlarda hep alttan aldım hepsi güzel düşünelim biz de değerlendirelim dedim ama artık kabak tadı verdi! Akşam eve dönünce de eşime kızdım bu kızın adı Damla! Kabul etsen iyi olur! artık konusunu açıp durma dedim. :( Her türlü sıkıntısını çeken sevincini duygusunu yaşayan biziz ama insanlar ne kadar rahat konuşuyor söylediklerini kale almıyor amaaan deyip geçiyor.

canım günaydın senin adına çok üzüldüm sanki isim konusunu sizinkiler devlet meselesi haline getirmişler gibi allah yardımcın olsun ama bence böyle devam ederlerse tavrını koy ''biz bu isme karar verdik böyle seslenicez ona'' sonuçta çocuk senin ve eşinin çocuğu onlar seni zorluyorlar böyle davranman için benim kuzenim de yaşadı aynı şeyi kızları oldu kayınvalidesi kendi adının koymasını istedi (adı havva) kuzenim de ela koymak istedi anam kadın küstü eve kitledi kendini çocuk gibi çıkmaz evden torununu görmeye gitmez yeni doğmuş bebek daha 2 günlük bunlar kimlik çıkardılar ela diye sonra baktılar olucak gibi değil gitti babası değiştirdi ela havva oldu adı ama herkese ela diye sesleniyor bir tek kayınvalide havva diye sesleniyor çocuk da havva deyince bakmıyor eeee olacağına bak anne hangi ismi söylerse bebek ona alışır :))))

isim konusu bizde de biraz gerginlik yaratıyor :25: :25:
deniz ismini kimse sıcak bakmıyor benim babamda erkek olsaydı olurdu deniz ismi dedi biraz daha düşünün dedi :25: :25:
meyrayada sıcak bakmadı :25: :25:
ne koyucam isimsiz mi olsun kuzucum :30: :30:

günaydınlar herkese... nasıl geçti hafta sonlarınız bakalım... benim yoğun ama güzeldi... cumartesi eşimle ev baktık bulamadık ama olsun bir çaba harcadık :) sonra annemle kuaföre gittik ve ben kuaförde kadının birini az kaldı ayağımın altına alacaktım annem zor sakinleştirdi:) kadın hamile olduğumu görünce kaç aylık falan diye sordu. tabi hemen ardından o meshur soru CİNSİYETİ NE? bende göğsümü gere gere erkek dedim. İşte bu cevaba karsılık verilen tepki şartellerimin atmasına sebep oldu. ''HIMMMM HAYIRLISI OLSUN YA. KIZ OLSAYDI DAHA İYİYDİ AMA NEYSE ERKEKTE EVLAT SONUÇTA!!!!!!!!!!''

Ben o an kendimi resmen kaybettim ve sinirlerimi bu defa engel olamadım. Kadının iki tane kızı varmış bide kalkmış Allah'ıma şükürler olsun ikiside kız ben erkek asla istemezdim zaten demezmi!!!! Bende '' şimdi anlaşıldı neden gocunduğunuz demek oğlunuz olmadı yazıkkk şimdi siz menepoza da girmişsinizdir isteseniz de olmaz zaten... Ben başından beri hayırlı bir evlat istedim. Rabbimde verdi... Ve son olarak tek kelime daha ederseniz başınızda kalan iki tel saçıda ben yolucam ona göre'' dedim!!! Kadının rengi resmen kıpkırmızı oldu. Annem bi taraftan beni susturmaya çalışıyor bir taraftanda kadına kızıyor!! öyle işte yani cumartesi baya bir gerildim. Pazar günüde ikiz bebişleri olan bir arkadasıma gittik. Başka bebeği olan bir arkadasımız da geldi. 3 bebekle harika bir pazar geçirdik. Şimdi herkese mutlu bir hafta diliyorum.Umarım stressiz güzel bir hafta geçiririz...Eki Görüntüle 864282

Harikasın, sadece erkek anneleri adına değil kız anneleri adına da harika bir cevap olmuş. Aslında ben gebe hakları evrensel bildirgesine yazmıştım; gebeye cinsiyet ile ilgili olumsuz yorum yapan o an aynaya baksın ve tahmin etsin kendi ağzı bir eşşeğin neresine benziyor? Kuaförde de her yer ayna aslında...
İnsan böyle durumlarda oposruların aslında kendi bedenini satanlar olmadığını anlıyor. Ben şimdi ne yazsam sinirim geçmez, onu insanların içinde rezil edesim var. Allahtan sen yapmışsın.

bu arada kızlar birşey öğrendim

ultrason aletleri bebeğin boyunu ölçmüyormuş. ultrason resimlerinizde bebeğin fl diye yazan değer 7ile çarptığımızda yaklaşık boyu o şekilde biliniyormuş. ben artık doktora sormuyorum boyu kaç diye oradan kendim hesaplıyorum

Oldukça yoğun geçen bir haftasonu sonradı foruma dönmek güzel... Yokluğunuzda pazar günü elbette güne sahanda yumurta ile başladım. Krşı tarafta bir arkaşımdaydım. O trafiğe katlanıp hazır katşıya geşmişken de tüm gün orada kaldım. Size bahsettiğim ikizleri olan arkadaşım var ya o işte. Güzel bir gündü. Gece eve döndük ve yattık. 4:30 civarı eşimin horlamalarıyla uyandım. Tek kişilik orkestradır kendileri. Sonra öbür odaya geçtim. Bu sefer babası yetmiyormuş gibi oğlu küçük ayaklarıyla kaburgalarıma çalıştı. Hepten uykum kaçtı. Sonra salona geçip home tv'yi açıp saçma sapan yemek tarifleri izledim. Bu arada tüm hafta sonu sizleri özledim, gerçekten...

barbie_2010 ve codulu merhabalar,

bana da sizin gibi mobbing uygulanıyor ama bu çaktırmadan falan değil direk istifa et diyerek uygulanıyor
hatta istifa edersem benim için daha iyi olacakmış güya çünkü yaptığım iş başı prim alacak şekilde işim düzenlenecekmiş
ve bunu benim hamileliğimi daha rahat geçirmem için öneriyorlarmış
bana hiç inandırıcı gelmedi, o zaman siz çıkış verin dedim onu da yapmıyorlar
hatta tehdit bile edildim doğum iznine ayrıldığımda tekrar işe almayacaklarmış
neden istifa ediyorum diye sorduğumda senimi beklicez 6 ay bir sene dediler
son bir kaç aydır çok stresliyim ayda bir olan kontroller malesef yaşadığım stresten dolayı 2ye 3e çıkıyor
bi kanamam oluyor bi kaşıntı oluyorum sürekli bu tür şeyler uğraşıyorum
ablam bebeğin çok huysuz olacak bu yaşadığın stresten dolayı diyor
ama iş inada bindi önceleri ne çekecem istifa eder kurtulurum diyordum şimdi ise işten çıkarsalar bile dava açacağım geri döneceğimden değil onları süründürmek adına

sağlıklı bir hamileliğin varsa atış yapmanın hiçbir zararı yok canım. ben dumbella çalışmaya devam ediyorum, kollarını geriye atmanda ve gerilmende bir sakınca yok ki. tam tersine iyi gelir.

Şimdiye kadar üç doktor değiştirdim. Üçü de kollarını sağa sola yukarı aşağıya germeyeceksin dedi. Hatta ilk ve en ciddi uyarıları bu oldu. Az kaldı kızlar yine siz bilirsiniz ama azıcık dikkat. Daha geçen Mart annesi bir arkadaşımın rahmi 3,5 santim açılmış. Sonradan daha büyük sorunlarla uğraşacağımıza az daha sabredelim bence.

GÜNAYDIN canlarım güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için dün çok komik bir olay oldu eşimle dışarı çıktık dönüşte eve yicek bişeyler aldık çayın yanına tatlı bişey de vardı adını söylemiyim canı çeken olur :)) onu yedim işte 10-15 dk sonra karnımdaki tatlı su kaplumbağam bir hareketlendi bir tekmeler allahım bir tekmeler 5 dk öyle sürdü yerde oturuyodum eşim de koltukta dur dedim babasını da bu duygudan mahrum bırakmıyım yanına oturdum elini karnıma koydu allahım o konuştukça bizimki bir hareketler bir tekmeler nasıl duygulandı aşkım benim '' içim bir acayip oldu bugün baba olucamı gerçekten anladım'' dedi ayyyy kıyamam canım kocam :)))

GÜNAYDIN canım sana ve herkese valla ben de özledim yokluğun baya hissediliyor yani arayı açma

ahhh nasıl ölecek bu insanlar bilmiyorum devlette de çalışsan özelde de çalışsan farketmiyor artık hakkımızı arayamaz alamaz olduk çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına yazı yazıcam bugün vakit bulursam olmazsa akşam yazmayı düşüyorum dayanamıyorum çünkü artık sinirlerim laçkalaştı bölümüm halkla ilişkiler bana muhasebenin işlerini yaptırıyorlar özel sağlık sigortasından ne anlarım '' aman sen zehir gibisin herşeyi çabucak alırsın ne var çabucak yaparsın'' ben de yapmadım hepsini cumartesi günü saat 6 te işten çıktım eşim evde beni bekliyor bütün gün bu ne zalimliktir neyin karşılığını almaktır bilmiyorum bi de verdiği maaş maaş olsa dicem ki parası iyi katlanayım ama o da yok 10 haftam kaldı izne ayrılmak için gün sayıyorum artık allahın izniyle ölmeden erken doğurmadan görsem o günleri :43::43::43:

canım günaydın senin adına çok üzüldüm sanki isim konusunu sizinkiler devlet meselesi haline getirmişler gibi allah yardımcın olsun ama bence böyle devam ederlerse tavrını koy ''biz bu isme karar verdik böyle seslenicez ona'' sonuçta çocuk senin ve eşinin çocuğu onlar seni zorluyorlar böyle davranman için benim kuzenim de yaşadı aynı şeyi kızları oldu kayınvalidesi kendi adının koymasını istedi (adı havva) kuzenim de ela koymak istedi anam kadın küstü eve kitledi kendini çocuk gibi çıkmaz evden torununu görmeye gitmez yeni doğmuş bebek daha 2 günlük bunlar kimlik çıkardılar ela diye sonra baktılar olucak gibi değil gitti babası değiştirdi ela havva oldu adı ama herkese ela diye sesleniyor bir tek kayınvalide havva diye sesleniyor çocuk da havva deyince bakmıyor eeee olacağına bak anne hangi ismi söylerse bebek ona alışır :))))

Aslında tatlılıkla söyledim adı damla bebeğimin ben öyle sesleneceğim. isteyen istediği gibi seslenebilir sevebilir ama unutmayın anne nasıl seslenirse bebek o ismi benimser dedim. bunu dememişim gibi saaat 10 'da arayıp bir programda geçen isimlerin ne kadar güzzel olduğunu söylüyorlar bana. Düşünebilir mişim. Ben nasıl daha net olabilirim anlamıyorum. Çok iyi insanlar sağolsunlar ama aile için mobbing konusunda 100 üzerinden 120 versek yeridir her konuda böyleler çünkü. Bizim söylediğimiz bizim dediğimiz iyidir, güzeldir, büyüklerin gösterdiği yolda yürümek gerekir. Çoookk kızdım. Bende Kan eksikliği var Şeker de çıktı siz önce bebeğin sağlığını benim sağlığımı düşünün illaki kafa yormanız lazım ise bu konuda araştırma yapıp destek olun değil mi ama???

isim konusu bizde de biraz gerginlik yaratıyor :25: :25:
deniz ismini kimse sıcak bakmıyor benim babamda erkek olsaydı olurdu deniz ismi dedi biraz daha düşünün dedi :25: :25:
meyrayada sıcak bakmadı :25: :25:
ne koyucam isimsiz mi olsun kuzucum :30: :30:

Yaaa isim konusunda herkes bir uzman, biricik annelerimiz ve babalrımız da müdahil oluyorlar. Deniz bence dünyanın en güzel isimlerinden biridir. İnsanlık tarihi boyunca büyük uygarlıkları, şehir devletlerini kendine çekmiştir. Yaşamın kaynağıdır deniz. Deniz isminin cinsiyeti olmaz. Cinsiyetten daha büyük ve kapsayıcıdır. Deniz harikadır...

Harikasın, sadece erkek anneleri adına değil kız anneleri adına da harika bir cevap olmuş. Aslında ben gebe hakları evrensel bildirgesine yazmıştım; gebeye cinsiyet ile ilgili olumsuz yorum yapan o an aynaya baksın ve tahmin etsin kendi ağzı bir eşşeğin neresine benziyor? Kuaförde de her yer ayna aslında...
İnsan böyle durumlarda oposruların aslında kendi bedenini satanlar olmadığını anlıyor. Ben şimdi ne yazsam sinirim geçmez, onu insanların içinde rezil edesim var. Allahtan sen yapmışsın.

günaydın :) biliyormusun kuaförden cıktıgım anda bütün sinirim geçti bu seferde gülmeye başladım :) ya cidden kadın kadının halinden anlamıyor nasıl bir dünya bu ben anlamadım.. Evet haklısın kuaförde istemediği kadar ayna var bakmayı bile akıl etmedi herhalde :) Kadın son sözümü söylediğimde resmen pancar gibiydi ve ağzını açıp tek kelime dahi edemedi. Zaten etseydi büyük ihtimal bir daha ömür boyu konuşamayacaktı çünkü bütün kız ve erkek anneleri gücü adına deyip Allah ne verdiyse pataklayacaktım yani :) Neyse ki gözlerimden anladı ciddi olduğumu :)

günaydın :) biliyormusun kuaförden cıktıgım anda bütün sinirim geçti bu seferde gülmeye başladım :) ya cidden kadın kadının halinden anlamıyor nasıl bir dünya bu ben anlamadım.. Evet haklısın kuaförde istemediği kadar ayna var bakmayı bile akıl etmedi herhalde :) Kadın son sözümü söylediğimde resmen pancar gibiydi ve ağzını açıp tek kelime dahi edemedi. Zaten etseydi büyük ihtimal bir daha ömür boyu konuşamayacaktı çünkü bütün kız ve erkek anneleri gücü adına deyip Allah ne verdiyse pataklayacaktım yani :) Neyse ki gözlerimden anladı ciddi olduğumu :)

Beter olsun şuursuz!

günaydınlar herkese... nasıl geçti hafta sonlarınız bakalım... benim yoğun ama güzeldi... cumartesi eşimle ev baktık bulamadık ama olsun bir çaba harcadık :) sonra annemle kuaföre gittik ve ben kuaförde kadının birini az kaldı ayağımın altına alacaktım annem zor sakinleştirdi:) kadın hamile olduğumu görünce kaç aylık falan diye sordu. tabi hemen ardından o meshur soru CİNSİYETİ NE? bende göğsümü gere gere erkek dedim. İşte bu cevaba karsılık verilen tepki şartellerimin atmasına sebep oldu. ''HIMMMM HAYIRLISI OLSUN YA. KIZ OLSAYDI DAHA İYİYDİ AMA NEYSE ERKEKTE EVLAT SONUÇTA!!!!!!!!!!''

Ben o an kendimi resmen kaybettim ve sinirlerimi bu defa engel olamadım. Kadının iki tane kızı varmış bide kalkmış Allah'ıma şükürler olsun ikiside kız ben erkek asla istemezdim zaten demezmi!!!! Bende '' şimdi anlaşıldı neden gocunduğunuz demek oğlunuz olmadı yazıkkk şimdi siz menepoza da girmişsinizdir isteseniz de olmaz zaten... Ben başından beri hayırlı bir evlat istedim. Rabbimde verdi... Ve son olarak tek kelime daha ederseniz başınızda kalan iki tel saçıda ben yolucam ona göre'' dedim!!! Kadının rengi resmen kıpkırmızı oldu. Annem bi taraftan beni susturmaya çalışıyor bir taraftanda kadına kızıyor!! öyle işte yani cumartesi baya bir gerildim. Pazar günüde ikiz bebişleri olan bir arkadasıma gittik. Başka bebeği olan bir arkadasımız da geldi. 3 bebekle harika bir pazar geçirdik. Şimdi herkese mutlu bir hafta diliyorum.Umarım stressiz güzel bir hafta geçiririz...Eki Görüntüle 864282

töbe töbe bişey dicem olmicak sabah sabah sinir oluyorum şu cinsiyetle ilgili saçma sapan yorum yapanlara geçen gün de biri kalktı dedi ki (bizim önce kız dediler sonra erkek oldu ya ) hep erkek var sizin sülalede bu da erkek olucak artık bi kız doğursaydın sen de ben de '' siparişlerinizi yukarıya yapın o değerlendirdikten sonra bana geri dönüş yapacaktır ayrıca fena mı kocamın sülalesinin soyu kurumicak devam edicek işte allahtan ne istiyosunuz'' dedim dumur oldular kv şoka girdi çıktık ordan ''kızım niye öyle dedin ağır oldu biraz '' dedi karışma anne yeter artık hamile olan ben üstüme gelinen yine ben öfff beee öldürücem bigün birini elimde kalıcak :47::47::47::47::47:

Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

cnm cok cok geçmiş olsun. Sen ve bebeğin bunu atlatacaksınız eminim.

Aslında tatlılıkla söyledim adı damla bebeğimin ben öyle sesleneceğim. isteyen istediği gibi seslenebilir sevebilir ama unutmayın anne nasıl seslenirse bebek o ismi benimser dedim. bunu dememişim gibi saaat 10 'da arayıp bir programda geçen isimlerin ne kadar güzzel olduğunu söylüyorlar bana. Düşünebilir mişim. Ben nasıl daha net olabilirim anlamıyorum. Çok iyi insanlar sağolsunlar ama aile için mobbing konusunda 100 üzerinden 120 versek yeridir her konuda böyleler çünkü. Bizim söylediğimiz bizim dediğimiz iyidir, güzeldir, büyüklerin gösterdiği yolda yürümek gerekir. Çoookk kızdım. Bende Kan eksikliği var Şeker de çıktı siz önce bebeğin sağlığını benim sağlığımı düşünün illaki kafa yormanız lazım ise bu konuda araştırma yapıp destek olun değil mi ama???

canım benim sen fazla kafanı yorma kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün gerisini önemseme amarginin dediği gibi eşinle konuş önce onu memnun ve ikna et ondan sonra bırak diğerleri yorum yapsın konuşsun siz karar verdikten sonra gerisi boş eşin de desteklerse seni kimseye ihtiyacın yok bu konuda:34:

Yaaa isim konusunda herkes bir uzman, biricik annelerimiz ve babalrımız da müdahil oluyorlar. Deniz bence dünyanın en güzel isimlerinden biridir. İnsanlık tarihi boyunca büyük uygarlıkları, şehir devletlerini kendine çekmiştir. Yaşamın kaynağıdır deniz. Deniz isminin cinsiyeti olmaz. Cinsiyetten daha büyük ve kapsayıcıdır. Deniz harikadır...

çok sağol teyzesi :16: :16:

Kizlar oncelikle sakin olun panik olmayin.
Ama cok bomba bir olay oldu. Biliyosunuz Cumartesi kontrolumuz vardi.
Bir ortaya cikti ki dogum baslamis. Bebek nerdeyse cikmak uzereymis.
Acil yatis ve sonrasinda ameliyatla rahimi diktiler.

Amargi sanirim sen de serklaj oldun di mi?

Dun bugun yarin hastanedeyiz sonra da hep yatis ozet olarak.

Simdi telefondayim daha iyi bir kosulum olursa detaylari anlatirim.

Cok gecmis olsun cnm.kendine dikkat et.Allahim bebegini korusun insallah.

emzik almalı mı almamalı mı bazıları hiç alıştırma diyor bazıları uyutmaya birebir diyor karar veremedim. siz aldınız mı.

geçmiş olsun arkadaşlar acaba biraz bilgi verebilirmisiniz bu rahim ağzı açılmasının bir belirtisi oluyormu kanamamı oluyor mutlaka su mu geliyor

töbe töbe bişey dicem olmicak sabah sabah sinir oluyorum şu cinsiyetle ilgili saçma sapan yorum yapanlara geçen gün de biri kalktı dedi ki (bizim önce kız dediler sonra erkek oldu ya ) hep erkek var sizin sülalede bu da erkek olucak artık bi kız doğursaydın sen de ben de '' siparişlerinizi yukarıya yapın o değerlendirdikten sonra bana geri dönüş yapacaktır ayrıca fena mı kocamın sülalesinin soyu kurumicak devam edicek işte allahtan ne istiyosunuz'' dedim dumur oldular kv şoka girdi çıktık ordan ''kızım niye öyle dedin ağır oldu biraz '' dedi karışma anne yeter artık hamile olan ben üstüme gelinen yine ben öfff beee öldürücem bigün birini elimde kalıcak :47::47::47::47::47:

:))) sakin şampiyon bende kendimi bu sekilde sakinleştiriyorum cnm :) ya cidden herkes o kadar cok biliyorki... bir susun içinizde patlasın düşünceleriniz dimi ama!!!! ben kimseyi ama HİÇ KİMSEYİ asla alttan almıyorum ve daha az sinirleniyorum bu sekilde. Sende iyi yapmıssın ohhhh senin içinde kalacağına onun içinde kalsın. Densizler ya!!!!

Bu arada sevgili arkadaşlar. Ben hukuk bürosunda çalışıyorum. Merak ettiğiniz birşey olursa avukat arkadaşlarımdan öğrenip yardımcı olabilirim. Sadece şu kadarını söylemek istiyorum, biz iş davalarına bakıyoruz ve işçi her zaman %99 haklı cıkıyor:) o nedenle korkmayın onlar bizden korksunlar.

yaa bu özel hastaneleri biliyorumm hep kendi çıkarlarını gözetiyolar
benim arkadaşımda hastanede çalışıodu hastanede durumlar
maddi açıdan kötüleşince personel çıkarmaya başlamışlardı
arkadaşımda uzun yıldır çalışıodu ve çıkarırlarsa tazminat çok olacağı için
kıza yıldırma politikası uygulamışlardı kendi çıksın diyeee hepsinin kafa aynı çalışıo demekk
ama sen hamilesin insan hamileyken evde olsa bile canı çıkıyo ki çalışmak ne zor olur
kii zor şartlarda çalışmak en kötüsü hiç mi korkmuolar acaba aah almaktann
çok sinirlendiimmm :47::47:

anamm senin oğlanda mı döndüü bi daha gittiğimde banada aa bu kız derlerse şaşırmıcam :1::1:

merhaba canım hoşgeldin nasılsın :34:

akşam 10 a kadar çalışmak ta ne yaa sen nerde çalışıosun ki canım yaa
zaten kendi isteğinle çık diye yapıyolar ama insanlık değil bu yaaa :47:

döndü valla canım cıkıntıyı gorduk diye gezerken bu a bombos cıktı :1::1::1::1: Canım ben gıda mühendisiyim. Üretim ve kalite kontrol muduru altında tum mal işleri yapıyorum. Patron bierden ekstra para gelecek bi iş bulmus. Benim personelimi istedi. Verdim mecburen ama benim ğretimimin aksamaması içinde aksam 10 a kadar üretim yapıyorum. Cumarteside sevkiyatları koordıne ediyorum. Ama bunaldım sıkıldım. Cok kufrediyorum bu duzene yaa. Off offfffffff...

Back
X