• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
şöyle ki sadece sigortam taşeronda
taşeronun adı dışında hakkında hiç bir bilgim yok, kimsenin yok bölgede bi kaç arkadaşız
aslında bu yasal bile değil ama işte minareyi çalan kılıfına uyduruyo
çok ayrıntılı çok kokmuş bir yapı inşallah sonu gelecek ama ben görürmüyüm bilemiyorum

daha öncede dediğim gibi sürekli stres altıntayım telefonum çalınca sıçrıyorum korkudan yine bişey diyecekler moralim bozulacak diye
ben bi şekilde sabrediyorum ama bebeğime bişey olacak korkusu var hep
hareket etmediğinde ağlamaya varıyom o kadar endişeleniyorum. ama beni üzmüyo miniğim adını söyleyip karnımı okşayınca burdayım diyor
şimdide grip olmuşum kulağım çok ağrıyo
işte böyle sürekli hastane doktor ilaçlar

günaydın mrb bende kamu dairesinde taşeron adı altında çalışıyorum dediğin gibi buranın işini yapıyorum
sgk sadece onlar yatırıyo burdan izinler herşey kağıt üzerinde sadece sabah saat 7 de kurumda oluyorum
md önce geliyorum saat 5.30 da çıkıyorum md sonra şöyleki izin istediğimde kesinlikle yok demiyolar iyi
hissetmiyorum kendimi gidebilirmiyim diyorum tabi diyolar süt izinlerimi herşeyimi veriyolar onları bağlayacak bişey yokki
ben izine ayrılınca yerime birini getircekler ben gelince o gidecek neden bukadar sorun yapıyolar sana anlamadım
sonuçta onların işi aksamıyoki

Kızlar ya son zamanlarda çok canımı sıkan bi durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Ben guatr hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Ama hamilelikte kitleler hormon değişimine bağlı aynı göğüsler gibi büyüme yapabiliyomuş. Sanırım benimkiler de büyüdü(sağ ve sol lobda iki tane var) ve malesef inanılmaz horlamama neden oluyomuş.:14: çok utanıyorum eşimden. yazık yavrum akşam benimle yatıyo sabah bi bakıyorum oturma odasındaki kanepede.:14: yataklarımızı en azından doğuma kadar ayıralım dedim asla dedi. Farkındayım ben üzülmiyeyim diye sabretmeye çalışıyo ama hergece uykusuz kalmasına gönlüm razı değil. Akşam oğlumun yatağında yatcam ben siz ikiniz yatın dedim zorla kabul etti. ben artık senin rahatsız olmandan çok rahatsız oluyorum dedim. Sabaha kadar uyuyamadım onsuz. Ben ne yapıcam ya nolur bana bi akılll:14:

benim eşimde çok horluyor
hatta bazen sırtıma sarılıp öyle uyuyor yani anlican kulağımın dibinde horluyor
sallıyorum dürtüyorum en fazla bi kaç saniye susuyo sonra yine başlıyo
sonra uyandırıyorum hadi bi yön değiştir diyorum ben uykuya dalana kadar horlamıyo sonra tekrar başlıyo
uykum çok bölünüyo ama olsun ona da razıyım çünkü gece vardiyasında onsuz uyumak çok zor geliyo

sende eşini rahatsız etmek istemeyebilirsin ama bi de ona sor

günaydın mrb bende kamu dairesinde taşeron adı altında çalışıyorum dediğin gibi buranın işini yapıyorum
sgk sadece onlar yatırıyo burdan izinler herşey kağıt üzerinde sadece sabah saat 7 de kurumda oluyorum
md önce geliyorum saat 5.30 da çıkıyorum md sonra şöyleki izin istediğimde kesinlikle yok demiyolar iyi
hissetmiyorum kendimi gidebilirmiyim diyorum tabi diyolar süt izinlerimi herşeyimi veriyolar onları bağlayacak bişey yokki
ben izine ayrılınca yerime birini getircekler ben gelince o gidecek neden bukadar sorun yapıyolar sana anlamadım
sonuçta onların işi aksamıyoki

bende anlamıyorum genel müdürlükte bi kaç kişiyi daha bu şekilde çıkarmışlar yani istifa ettirmişler
sanırım taşeronu fesh edecekler çünkü taşeronla ilgili bi kaç yolsuzluklar ortaya çıktı

günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

Hiç üzüme canım,için de buruk olmasın bak kendin de demişsin huzurun var mı , sağlığın yerinde mi gerisi boş .bebiş kısmetiyle gelir ev için de ne zaman nasipse o zaman olur zaten.Eşin anlayışlı olduğunu görünce ne kadar mutlu olmuştur..Ben de çok istiyorum benim bebişimin de henüz bi odası olmıcak ev için en az 1 senemiz var ve bebeğime kendim bakıcam.Ama sonuna kadar güvendiğim yanında huzur bulduğum , şu hayatta ailemden sonra en büyük şansım dediğim bi adamdan bir de bebek sahibi olucamya daha ne isterim ki..Yalnız bunları yazarken gene gözlerim doldu yok ben bugün çok ağlakım...durduramıyorum..

Kızlar ya son zamanlarda çok canımı sıkan bi durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Ben guatr hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Ama hamilelikte kitleler hormon değişimine bağlı aynı göğüsler gibi büyüme yapabiliyomuş. Sanırım benimkiler de büyüdü(sağ ve sol lobda iki tane var) ve malesef inanılmaz horlamama neden oluyomuş.:14: çok utanıyorum eşimden. yazık yavrum akşam benimle yatıyo sabah bi bakıyorum oturma odasındaki kanepede.:14: yataklarımızı en azından doğuma kadar ayıralım dedim asla dedi. Farkındayım ben üzülmiyeyim diye sabretmeye çalışıyo ama hergece uykusuz kalmasına gönlüm razı değil. Akşam oğlumun yatağında yatcam ben siz ikiniz yatın dedim zorla kabul etti. ben artık senin rahatsız olmandan çok rahatsız oluyorum dedim. Sabaha kadar uyuyamadım onsuz. Ben ne yapıcam ya nolur bana bi akılll:14:

canım sonuçta bu keyfi bir durum değil ki ayrıca horlama gayet normal insani bir durum. bunda utanılacak bir şey yok.daha önce yaşamadığın için sana garip geliyordur. rahat ol keyfine bak.geçici bir durum sonuçta.ne kadar çok düşünürsen o kadar çok horlarsın.bende hamileliğimden beri ilginçtir çenemi oynatıyorm bir sağa bir sola.stresten oluyor böyle şeyler bence.her yattığımda acaba yine dişlerimi çenemi oynatcammı diye düşündüğümde oynuyor düşünmediğimde olmuyor hiçbirşey

Günaydın herkesee :)

Birşey sorucam. Demir ve vitamin ilaçlarınızı düzenli içiyo musunuz ? Ben hiç içmiyorum da :18:
ben de içmedim bıraktım mide bulantısı yaptığı için. ama dün tahlil sonuçlarımı aldım kan değerlerimde düşüş olmuş.dr tekrar kullan başla dedi.bebek senin demirinden besleniyor dedi. sonra sen demirsiz kansız kalırsın kendine iyi bakman lazım dedi. bence düzenli kullanmaya başla.ben aç karnına içemedim.şimdi gece yatarken alıyorum artık

Insallah ya da en azindan bebisler dogduktan sonra bir Starbucks isgal ederiz bebelerle :)

İyi hissediyorsundur umarım. Ben serklaj ameliyatından sonra moral olarak da çok iyi hisseetmiştim. Ağrı sızı da olmamıştı. Artık bol bol dinleneceksin. İçin rahat etsin. İyileştim diğegaza gelip lütfen ayaklanma. sadece yat. Buu arada starbucks fikri de bir harika...

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

günaydın :) bende fuarlara katılmayı planlıyorum... mutlaka aynı gün aynı saatlerde gidelim.. hatta baska gelecek olan varsa hep birlikte yapalım alışveriş göbeklerimizi gezdire gezdire:) süper olur :)

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun 8 yıllık sigara kullanıcısıydım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sigara içmiyorum ama şu zıkkım olasıca öksürüğüm yakamı bırakmadı hep boğazım çatallı devamlı boğazımı temizleme ihtiyacı sabah kalktığımda deli gibi öksürük nöbetleri geçiriyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor benim gibi bir durum yaşayan var mı? ve tavsiyesi ne olur? pekmez bal falan yiyorum ama onlar geçirmiyor :(

geçmiş olsun canım benim. zencefil bal dene bir de. boğaz temizleyici ve hamilelikte kullanılabilen ilaçlar da vardır belki onu da sor istersen canım. Öksürük hamileliğin ileriki zamanlarında sıkıntı yaratabilir çünkü :((

günaydın... kızlar bir şey soracam gece uykuda kramplarınız oluyor mu? olmaması için neler yapıyorsunuz?

Hiç üzüme canım,için de buruk olmasın bak kendin de demişsin huzurun var mı , sağlığın yerinde mi gerisi boş .bebiş kısmetiyle gelir ev için de ne zaman nasipse o zaman olur zaten.Eşin anlayışlı olduğunu görünce ne kadar mutlu olmuştur..Ben de çok istiyorum benim bebişimin de henüz bi odası olmıcak ev için en az 1 senemiz var ve bebeğime kendim bakıcam.Ama sonuna kadar güvendiğim yanında huzur bulduğum , şu hayatta ailemden sonra en büyük şansım dediğim bi adamdan bir de bebek sahibi olucamya daha ne isterim ki..Yalnız bunları yazarken gene gözlerim doldu yok ben bugün çok ağlakım...durduramıyorum..

off sorma cnm bende senin gibiyim herşeye ağlamak geliyor içimden sonra ben ne yapıyorum deyip gülmeye baslıyorum :) eşime karşı herzaman anlayışlı oldum. oda herkese benden bu sekilde bahseder. hakkını asla ödeyemem der. benden hiçbişeyini saklamaz herşeyini anlatır. napim kocam yanımda olsun yüzünde gülümsemesi olsun yeter. oda benm bebeğim kıyamam ben ona cok üzülmüş kara kuzum :( senin içinde hayırlısı olsun cnm. bebeklerimiz biraz büyüsün bizde öyle yaparız odalarını dimi ama :)

günaydınlar herkese... dün ev bulduk tasınmak için. Kaporada verdik... sonraaaa sabaha doğru 5 bucuk gibi bir baktım eşim hiç uyumamış... tasınmak onu hem maddi hem manevi açıdan ürküttü. Çok üzüldüm eşimi öyle görünce. Sabah ilk iş emlakçıyı arayıp vazgeçtiğimizi taşınmayacağımızı söyledim. Sonra annemi aradım üzüldü oda vazgeçtiğimiz için ama anladı beni. Sonuçta hiçbirşey huzurdan daha önemli değil... Benim eşimden önemli hiç değil.... Napalım kendim bakıcam bebeğime odasıda olmıcak ama evimde huzur olacak... böyle işte buruk içim biraz... sizler nasılsınız?

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır hem annenler o kadar uzakta değiller imkanı olur mu bilmem ama gelir yanında kalır senin yine herhalde allahım hayırlısını nasip etsin hele bir bebeğini sağlıkla kucağına al da gün doğmadan neler doğar derler belki sonra taşınırsınız :34:

Günaydın canlar bugün saat 1 de detaylı ultrason için randevum var zaman geçmek bilmiyor.Dün bütün gece çok tatlı bi kız bebekle uğraştım onu uyuttum,emzirdim sonra biraz büyüdü böyle 1,5 yaşında falandı yan yana yattık o uyudu ben seyrettim ay parçası gibiydi.. Sanırım bugün için heyecanlı olduğumdan bunun etkisinde kaldım,bugün bi de ağlak bi ruh haline sahibim çok duygusalım:25:Kızımı görmeyeli yaklaşık 1 ay oldu inşallah güzel haberlerle dönerim..

canım çok güzel bişey yaşicaksın bizimki esnemişti esnerken çok tatlı oluyorlar ya inşallah sana da denk gelir bir de senden ricam giderken kocaman bir çikolata ye ben yemeyi unutmuştum :(

Tekrar günaydın,
Kızlar bebeğe giyecek anlamında bayağı birşey almışım. Başka bir alışverişim olmadı. Geri kalan bebek bakım ürünleri, puset, oto koltuğu, mobilya , uyku seti vs gibi ihtiyaçları için şu anne bebek fuarını belkemeye karar verdim. İlki 13-15 aralıkta, diğeri de yaklaşık bir ay sonra, yani 16-19 ocak arasında. Çok çok inidirimli oluyormuş. Bir de mağaza mağaza dolaşma lüksüm olmadığından hepsini bir arada bulabilirim. Belki orada karşılaşırız bile. Siz bilmiyorsunuz tabi, nadiren de olsa dışarı çıktığımda yaklaşık benle aynı dönem hamilelere şööööyle bir daha bakıyorum, acaba bunlar bizim forumdan kızlardan mıdır diye. Hep beraber 30 haftayı devirince bir buluşup çay kahve içelim.

içelim amargii:))))))))))))))bu sitede arkadaşlarımda gebeyken girmişler buluşmuşlar kimi dogumdan sonra bebişlerle kimide hamileliklerinde buluşmuşlar tabii istanbulda olanlar digerleri kendi yaşadıgı şehirlerde buluşurlar mı yada keşke onlarda olsa ne güzel olur millet bune dünya hamileler günü sanır şaşırırlar heeee:)

geçmiş olsun canım benim. zencefil bal dene bir de. boğaz temizleyici ve hamilelikte kullanılabilen ilaçlar da vardır belki onu da sor istersen canım. Öksürük hamileliğin ileriki zamanlarında sıkıntı yaratabilir çünkü :((

sağol canım valla doktora sordum ilaç versem de bi faydası olmaz anlık rahatlatır hafif ilaçlar verebilirmiş ne biliyim bal zencefili hastayken çok yaptım şimdi yemedim ama akşam bir de bal zencefil yapiyim yatmadan gece boğularak uyanıyorum çünkü :((

Evet cnm ben de oluyor muz yemelisin günlük.muz yiyince azalıyor:49:

benimde sabaha karşı giriyor dizimin aşagasına baldırıma giriyor arka tarafına muz yiyorum ama faydasını goremedim akşam yatmadan sabahta kalktıktan sonra duşu aç tazlikli krap giren yerine su tut bi 5dk iyi geliyor

Back
X