kızlar 22+0 da bebeğimin ağırlığını doktor 376 gr dedi sizce nasıl?
iyi canım sanırsam günüyle bir gidiyor benimkide 21+2 de 400 gr. dı
herkese merhaba çalıştığım ve bir de 22 aylık yaramaz bir oğlum olduğu için sadece yorumları okuyabiliyorum.Ocaktan sonra daha aktif katılacağım inşlh aranıza. Bugün muayene vardı. 21+2 günlük hamileyim kızımın boyu 27,3 kilosu 503 gr. çıktı haftaya da 3 boyutluya gireceğim. İlk 4 ay 1,5 kilo almıştım toplamda ama son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Zaten ilkindeki kiloları veremeden hamile kaldım.off offf siz de kilo alımları nasıl arkadaşlar.Ben toplamda 5,5 kilo almışım.
maşallah kuzucuğuna kilosu ve boyu çok güzel

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?
bende yattığımda kalkamıyorum kocişim yardım ediyor

bi de tüm ofisi örgütleyip beni ebru'dan vazgeçirmeye çalışıyolar :)) insanın adı ile mi kişiliği belli olur anlamadım ki? Ebru denilince aklıma tasavvuf,ney,ebru sanatı geliyor benim ve içime bir huzur doluyor. Erkeklerin hepsi aynı yaaa :))
bu arkadaşlar bir de hepsi okumuş bilgisayar mühendisi hepsiyle teker teker savaştım ama :))
gelelim mi göbüşlerimizle dövmeye o erkekleri