• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar 22+0 da bebeğimin ağırlığını doktor 376 gr dedi sizce nasıl?

iyi canım sanırsam günüyle bir gidiyor benimkide 21+2 de 400 gr. dı

herkese merhaba çalıştığım ve bir de 22 aylık yaramaz bir oğlum olduğu için sadece yorumları okuyabiliyorum.Ocaktan sonra daha aktif katılacağım inşlh aranıza. Bugün muayene vardı. 21+2 günlük hamileyim kızımın boyu 27,3 kilosu 503 gr. çıktı haftaya da 3 boyutluya gireceğim. İlk 4 ay 1,5 kilo almıştım toplamda ama son 1,5 ayda 4 kilo almışım çok moralim bozuldu.Zaten ilkindeki kiloları veremeden hamile kaldım.off offf siz de kilo alımları nasıl arkadaşlar.Ben toplamda 5,5 kilo almışım.

maşallah kuzucuğuna kilosu ve boyu çok güzel :nazar::nazar:

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

bende yattığımda kalkamıyorum kocişim yardım ediyor :14::14:

bi de tüm ofisi örgütleyip beni ebru'dan vazgeçirmeye çalışıyolar :)) insanın adı ile mi kişiliği belli olur anlamadım ki? Ebru denilince aklıma tasavvuf,ney,ebru sanatı geliyor benim ve içime bir huzur doluyor. Erkeklerin hepsi aynı yaaa :))
bu arkadaşlar bir de hepsi okumuş bilgisayar mühendisi hepsiyle teker teker savaştım ama :))

gelelim mi göbüşlerimizle dövmeye o erkekleri :49::49:

doktorun tepkisi neydi ki? Normal dediyse hiç endişelenme.. benim 21+3 te 392 gr demişti doktor. ama kaç gün önden gidiyor falan söylemedi. Seninle muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı. Sat'ın

hiç birşey demedi doktor sat 18 haziran cnm bakalım bu hafta cumartesi ayrıntılı ultrasonum var orda anlaşılır sanırım

hmmm beşik kertiği diyorsun yani bi düşünmem lazım malum kız evi naz evi:26: tamam o halde şöyle bir anlaşma yapalım kızım şuan 392 gr. ağırlığınca altını ver anlaşalım kardeşşşş :27:
yoksa gün güne kilosu artıyor sen zarara uğrarsın bak :))))))

tamam kabul doğduktan sonraki kilosuna istersen ödeyemem zaten gücü yetmez oğlumun daha büyücek okucak pilot olucak ondan sonra ödeyebiliriz ancak :) bak bir de pilot damadın olucak :))

Kızlar günde belki on kez oğluma aldığım hastane çıkışlarına, küçük tulumlarına, çoraplarına ve berelerine bakıp seviyorum. Görmesem özlüyorum. Ben aklımı mı oynatıyorum?

$image.webp $image.webp

aynısından bende de var..sırtüstü yatınca belim kopacak gibi oluyo, çok ayakta kalınca da çok ağrıyor belim, gece uyutmayacak kadar:( şimdiden böyleyiz son aylarda Allah sonumuzu hayretsin:)

bana çok erken gibi geliyor bu bel ağrıları cidden Allah sonumuzu hayır etsin doktor da normal diyor çekyatta koltukta falan uyyakalma diyor mutlaka ortopedik yatakta dinlen diyor uyumak istersen bende tabi bazen tv karşısında uzanıp uyyakalıyorum ne yalan söylim doktorum da müneccim mi ne:))))))

Kızlar günde belki on kez oğluma aldığım hastane çıkışlarına, küçük tulumlarına, çoraplarına ve berelerine bakıp seviyorum. Görmesem özlüyorum. Ben aklımı mı oynatıyorum?

Eki Görüntüle 866983 Eki Görüntüle 866984
Maşallah annesi cok güzeller. Rabbim sana bunları giydigi günleri de göstersin. O kadar beklemissin tabiki her dakika bakacaksin.ama benim bisey almaya hic cesaretim yok. Hala önceki yaşadıklarımı unutamiyorum.birileri alalım artık deyince 30.haftayi bir geçelim diyorum.

iyi canım sanırsam günüyle bir gidiyor benimkide 21+2 de 400 gr. dı

maşallah kuzucuğuna kilosu ve boyu çok güzel :nazar::nazar:

bende yattığımda kalkamıyorum kocişim yardım ediyor :14::14:

gelelim mi göbüşlerimizle dövmeye o erkekleri :49::49:

aynen bir gece yarısı dönemedim yazık uyku sersemliği bana yardım ediyor ertesi günü hatırlamıyor bile:))) ama akşamalrı dalga geçiyor benle oturduğum yerden zorla kalkıyorum diye gebişşşşş diyorrrrr:16:

Oleeeey topikte bi sürü İzmirli varmış:) bende nasipse Ayşen güçlü ye randevu aldım artık doğumu fin da orada düşünüyorum inşallah iyi doktorlar çıkar karşımıza ya Ayşen Hanım'dan memnun musunuz??

" inşallah oğluşun güle güle giysin kıyafetlerini "
hiç sorma canım Allah korusun bende en son detaylıda gülerken çekilmiş ultrason çıktısını yatak odasının aynalı konsoluna taktım sabah gece gün içinde bakıp bakıp seviyorum konuşuyorum bakmasam özlüyorum eşim de aklını oynatma bak Allah korusun diyor biz bayanlar daha çok hisliyiz hemen annelik duygusu giriyor işin içine Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

slm cnm, ben ilk aylarda kilo konusunu çok kafama takıyodum ilk 15 hafta sadece 1 kilo almıştım,ama ondan sonra hızla arttı kilom 56 ile başladım şu anda 22+6 dayım ve 63 kiloyum yani 7 haftada yaklaşık 6 kilo almış oluyorum:1: nasıl oldu anlamıyorum ama yediklerime bakıyorum eskiye göre tek farkım daha fazla meyve yiyorum birde sabah pek kahvltı yapmazdım bisküviyle geçiştirirdim artık sabahları kahvaltı yapıyorum:49: artık bebişlerimizde büyüyolar onların kilolarıda var tabii, benim en son kontrolümde 22+1 de 551 grm dı bebişim, . bi arkadaşım var oda benim gibi başlamış 55 kilo ile hamile kalmış doğumdan bir hafta önce tartıldığımda 72 kiloydum diyo, o bi haftada da almıştır, doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde tartıldım 62 çıktım diyo, düşünün bir haftada 10 kilo:53:şimdi 4 aylık bebişi yine 55 kilo:52: bol su içtim başka bişi yapmadım diyo, inşallah bizde onun gibi oluruz tüm kiloları veririz 3 4 ayda:34: umut oldu bana artık çok takmıyorum kiloyu:49::49::49: keyfini çıkaralım bence bu satten sonra:34:

ayyy sabah sabah ne güzel moral oldu anlatamam sana bende hala kilo takıntısı var doktor her seferinde kilon normal dese de ben sanki çok kilo almışım gibi geliyor toplamda 5 kilo aldım sadece eşim de ''gayet iyisin hamile gibi değilsin popon büyümedi sadece göbeğin var'' dese de ne biliyim alıcam da veremicem gibi geliyor oysa ki 10 kilo fazlamı 3 ayda vermiştim öfff kurtulamadım şu kuruntularımdan herkes çok kızıyor saçmalama ne kilosu iyisin hala diyorlar da sanki ben üzülmiyim diye söylüyorlar gibi geliyor ama senin bu yazdıkların şimdi beni biraz da olsa kendime getirdi çok sağol canım :))

ayyy canım benim ne şeker şeyler ya bunlar maşallah bence hiç de değil bu senin heyecanın çok normal ben de hiçbişe almadım ya daha odasını boşalttık babasıyla odaya girip hergün boş odaya bakıyorum hayal ediyorum içinde oğlumu çok mutlu oluyorum asıl benimki delilik :)))

canım ben kızımda çatı muayenesi oldum ve dr. 3700 grama kadar da çok rahat doğurursun demişti. ama doğum geciti 41+3 kadar bekledik kızım gelmedi açılma yoktu sancı yoktu ve bebek yukardaydı ayrıca ölçümlerde 4100 gr görünüyordu ve kızım kızım kafası 2 hafta büyük çııyordu ölçümlerde. anlayaağın suni sancı çekip çekip sezaryana girmektense direk girdim sezaryana.. bundan dolayı oğlumu da sezaryanla alacam kucağıma inşallahh

maşallah hakkaten normal doğum zor olurmuş canım yaaa ......en iyisini yapmışsın yıpranmaktan iyidir tabi....

bu çatı muayenesi nasıl yapılıyo peki ablam saolsun biraz korkuttu beni .........

Günaydın :34: Hamilelik de ergenlik gibi biraz, hormon dengesi değişince bir anda farklı duygular çıkıyor ortaya. Ben tuhaf hissedince karikatür falan okuyorum, iyi geliyor. :27:

hormonlarım zaten aldı başını gitti saati saatine uymuyor amaçları ne bilmem :) bebek ve çocuk kitapları almıştım onlardan okumaya çalışiyim ben de işten fırsat bulursam belki kafam dağılır sağol canım

maşallah hakkaten normal doğum zor olurmuş canım yaaa ......en iyisini yapmışsın yıpranmaktan iyidir tabi....

bu çatı muayenesi nasıl yapılıyo peki ablam saolsun biraz korkuttu beni .........[/QUOTE
Ben ilk defa duydum cati muayenesini bilenler yada yaptranlar varsa bilgi verebiliemi

günaydıınnnnn kızlaarrrr :3::3:

ben gece rüyamdaaa bi mama gördüümmm
ondan istiyoommm eşime söyledim bakalım
bu taraflara yolu düşerse getiricekkk :56::56:

Bende birkaç gündür öyleydim kocam işten gelince ona sarılıp ağlarken bi yandan ağlayıp bi yandan da Allah'ım nolur kızma dert yok tasa yok ağlayıp duruyom diyordum:):) bende sevdiklerimi kaybetme korkusu fln yani normalde düşünmememiz gereken şeyler aklıma geliyordu

Back
X