ben istanbuldayım canım. Ama emekli olduğumda yaşayacağımız tek yer izmir olacak. Çok şanslısın canım çokkk
Biliyorummm :)))
Ben kiloları kafama takmıyorum, veririz bir şekilde diyorum. 48 kiloyla hamile kaldım, son kontrolde 56ydım (8 kilo!) bu gün baktım 58 olmuşum. Benim doğuma kadar 20 kilo almış arkadaşım var, doğumdan sonra 1 yıl içinde vermiş hepsini, sadece emzirerek. Doğumdan sonra işti evdi çocuktu derken veririz heralde![]()
Ben de 25.haftadayim ve 10 kg aldim.51 dim 61 oldum.ki pilav,makarna abur cubur yemem,saglikla dogsunlar da.ilkibde de 21 kg almistim
ay çok sağolun valla iyi moral oldu kızlar.hamile kaldığım kiloya dönsem yeter doğumdan sonra:)
Ben hastaneye çok yakınım ödemiş ekmek fırınını biliyosundur ordayım egepole gidiyorum Dr a
Karşıyakada oturuyorum ben,bilmiyorum ki Yeşilyurt u

yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)[/QUOT
Egepol'e gidiyorum bende Hakan SABIRLI'ya
Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...
Benim Dr um da Ayşen Güçlü
Oleeeey topikte bi sürü İzmirli varmış:) bende nasipse Ayşen güçlü ye randevu aldım artık doğumu fin da orada düşünüyorum inşallah iyi doktorlar çıkar karşımıza ya Ayşen Hanım'dan memnun musunuz??
Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.