• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben istanbuldayım canım. Ama emekli olduğumda yaşayacağımız tek yer izmir olacak. Çok şanslısın canım çokkk

Biliyorummm :)))

Ben kiloları kafama takmıyorum, veririz bir şekilde diyorum. 48 kiloyla hamile kaldım, son kontrolde 56ydım (8 kilo!) bu gün baktım 58 olmuşum. Benim doğuma kadar 20 kilo almış arkadaşım var, doğumdan sonra 1 yıl içinde vermiş hepsini, sadece emzirerek. Doğumdan sonra işti evdi çocuktu derken veririz heralde:40:

Ben de 25.haftadayim ve 10 kg aldim.51 dim 61 oldum.ki pilav,makarna abur cubur yemem,saglikla dogsunlar da.ilkibde de 21 kg almistim

ay çok sağolun valla iyi moral oldu kızlar.hamile kaldığım kiloya dönsem yeter doğumdan sonra:)

Ben hastaneye çok yakınım ödemiş ekmek fırınını biliyosundur ordayım egepole gidiyorum Dr a

Karşıyakada oturuyorum ben,bilmiyorum ki Yeşilyurt u :50:

yeşilyurt devl hastanesine gidiyorum ben canım.Prof dr Sefa Kelekçi ye.sen?nerde oturuyosun bi de :)[/QUOT

Egepol'e gidiyorum bende Hakan SABIRLI'ya

Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...
Benim Dr um da Ayşen Güçlü

Oleeeey topikte bi sürü İzmirli varmış:) bende nasipse Ayşen güçlü ye randevu aldım artık doğumu fin da orada düşünüyorum inşallah iyi doktorlar çıkar karşımıza ya Ayşen Hanım'dan memnun musunuz??

Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.

maşallah hakkaten normal doğum zor olurmuş canım yaaa ......en iyisini yapmışsın yıpranmaktan iyidir tabi.... bu çatı muayenesi nasıl yapılıyo peki ablam saolsun biraz korkuttu beni .........

Ben ilk defa duydum cati muayenesini bilenler yada yaptranlar varsa bilgi verebiliemi

kızlar çatı muayenesi gebeliğin son ayında yapılıyo
korkulucak bişey değilk ağrı sızı vermiyo
doğum yollarının normal doğuma elverişliliğine fln bakılıyo
dr. eliyle yapıyo bu muayeneyi
ama acı veren bi işlem değil tabi kişiye görede değişiyo olabilir
ben hiç acı yaşamadım
dr eliyle bir sağa bir sola ileriye fln bakıyo :49:

kızlar çatı muayenesi gebeliğin son ayında yapılıyo
korkulucak bişey değilk ağrı sızı vermiyo
doğum yollarının normal doğuma elverişliliğine fln bakılıyo
dr. eliyle yapıyo bu muayeneyi
ama acı veren bi işlem değil tabi kişiye görede değişiyo olabilir
ben hiç acı yaşamadım
dr eliyle bir sağa bir sola ileriye fln bakıyo :49:
Cok teşekkürler herkeze yapılan bisey mi ki

Benim doktorum ilk günden itibaren daha hiiiiiiç kilomu ölçmedi. Sormadı da. Onun için önemli olan bebeğin sağlığı, muhtemelen senin doktor da öyle. Benimki inatla bana bir balık yağı söylemedi. Taze taze ye diyor. Ama ben de haftada iki gün balık yiyemiyorum. Bir şekilde maksimum 1 oluyor ya da olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. İlaçları alınca yazarsan mutlu olurum.
cnm ilacımı öğrendim
omega 3 plus ilacım hala alamadım haftasonu nöbetçi eczanede yoktu diğerlerini araştıracağım
melojj beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimkide 6 mart 6 gün sonra 6 ayı bitirmiş 7.aydan gün almış oluyoruz sende normal doğum bekliyosun sanırım kolay bir doğum olsun inşallah

Son düzenleme:
size özel mesaj gönderemiyorum
(Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.)
bilgilerimi eklermisiniz
ilk cocuk
tahmini doğum günü 8 mart
cinsiyet erkek

maşallah hakkaten normal doğum zor olurmuş canım yaaa ......en iyisini yapmışsın yıpranmaktan iyidir tabi....

bu çatı muayenesi nasıl yapılıyo peki ablam saolsun biraz korkuttu beni .........

korkacak bişey yok canım.. vajinadan elle muayene ediyor açılma var mı, bebek aşağı inmiş mi kemik yapın müsait mi diye. kendi kasarsan biraz acı hissedebilirsin ama öyle dayanılmayacak bi acı da değil. rahat olursa acı çekmezsin. zaten bir kaç dakikalık bişey..

kızlar az önce dayanamayıp oğluma bunu aldım netten... nasıl... :34::34:
$b74a1e7773da4b1abd4a9770af9a50ba-Orjinal.webp

17.05.2013 tarihinde günlük başlıklı bakın ne yazmışım, o günleri hatırladım birden. Darısı bekleyen herkesin başına...

SAT: 26 Nisan
Aynı gün telefona yumurtlama gününü hesaplasın diye ilgili aplikasyon yüklendi.
Kocaya sevişme takvimi ile bilgi verildi (Tamam, kabul ediyorum ültimatom çekildi)
5 mayıstan itibaren iki günde bir etkinlik yaşandı.
10 mayıs teorik olarak asıl ovuluasyon günüydü. Adam uyuyakaldı. Akabinde tarafımdan fırçalandı.
Cumartesi sabah yine birlikte olundu ve adamdan "düş artık yakamdan" diye azar işitildi. Ama tarafımdan pes edilmedi
13 mayısta erken gebelik testi yapıldı: negatif
15 mayısta tekrar erken gebelik testi tapıldı: yine negatif
16 mayıs çantamı kaptığım gibi herhangi bir hastaneye gidip kan testi yaptırdığım gün: sonuç negatif
16 mayıs akşamı kocaya kan testi yaptırdığımın ve negatif olduğunun söylendiği gün.
Akabinde doktor olan kocamın benimle dalga çektiği anlar yaşandı. hamile olsam bile sonucun negatif olabileceğini söyledi.
17 mayıs sabahı: adam işe gitmeden önce yine dalga geçti.
17 mayıs 18:37 bir daha kocaya anlatmama ve sadece sizlerle paylaşmaya karar verildiği an.

17.05.2013 tarihinde günlük başlıklı bakın ne yazmışım, o günleri hatırladım birden. Darısı bekleyen herkesin başına...

SAT: 26 Nisan
Aynı gün telefona yumurtlama gününü hesaplasın diye ilgili aplikasyon yüklendi.
Kocaya sevişme takvimi ile bilgi verildi (Tamam, kabul ediyorum ültimatom çekildi)
5 mayıstan itibaren iki günde bir etkinlik yaşandı.
10 mayıs teorik olarak asıl ovuluasyon günüydü. Adam uyuyakaldı. Akabinde tarafımdan fırçalandı.
Cumartesi sabah yine birlikte olundu ve adamdan "düş artık yakamdan" diye azar işitildi. Ama tarafımdan pes edilmedi
13 mayısta erken gebelik testi yapıldı: negatif
15 mayısta tekrar erken gebelik testi tapıldı: yine negatif
16 mayıs çantamı kaptığım gibi herhangi bir hastaneye gidip kan testi yaptırdığım gün: sonuç negatif
16 mayıs akşamı kocaya kan testi yaptırdığımın ve negatif olduğunun söylendiği gün.
Akabinde doktor olan kocamın benimle dalga çektiği anlar yaşandı. hamile olsam bile sonucun negatif olabileceğini söyledi.
17 mayıs sabahı: adam işe gitmeden önce yine dalga geçti.
17 mayıs 18:37 bir daha kocaya anlatmama ve sadece sizlerle paylaşmaya karar verildiği an.

canım ben bu mesajı daha öncesinde okumuştum nerden okudum hatırlamıyorum ama çok gülmüştüm bu mesaja. özellikle ültimatom kısmına. nerden nereye ben de her ay umutla beklerdim gebeliği. Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın. yaşamayan bilemez

Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.[/QUOTE]

Aha korktum şimdi:) inşallah iyi davranır olmazsa bakacağız 3 ayımız kaldı nasipse daha nerde doğum yapacağıma karar veremedim tınaztepe iyi dediler ama çok uzak kalıyo bana:( Hatay'da oturuyorum bende

merhabalar sevgili hamileler
nasılsınız? benim boğazım çok fena, öksürük, faranjit birbirine karıştı..burnum da tıkalı çok zorlanıyorum:(

Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.

Aha korktum şimdi:) inşallah iyi davranır olmazsa bakacağız 3 ayımız kaldı nasipse daha nerde doğum yapacağıma karar veremedim tınaztepe iyi dediler ama çok uzak kalıyo bana:( Hatay'da oturuyorum bende[/QUOTE]

sen bi bak tabi.bana denk gelmiş olabilir.
bekarken hatay da oturuyordum,izmirspor tarafında :) çook severim oraları :)

Back
X