çok kullanışlı görünüyor canım inşallah bulursun,model olarak da çok hoş.
bende sanırım lassig alacağım ama hangi modeli olacak hala kararsızım :44:
canım bunların hepsini aldın mı. çok güzeller. fiyat yazabilir misin?
evet hepsini aldım hatta eklemediğim 1 takım pijama ve 1 gecelik daha varbiraz fazla gibi görünsede hastanede 2 gün kalınacağını duyunca aldım ne olur ne olmaz bi de doğum sonrası şık olmak istedim fiyatları çok değişiyor bi de emzirme atleti pijama için dantelli şık bi babet ve çamaşır fln da aldım toplu olunca indirim de oldu ama fiyatlar aman aman değişmiyor lahusasepeti/lahusashop gibi sitelerle hemen hemen aynı bizim avantajımız toplu alımla indirim oldu bi tek zebra desenli pijama takımı DAGİ marka onu yazın almıştım kampanya vardı 40-50 arası bişeydi o çok uyguna geldi ve inanılmaz şık duruyor hiç pijama gibi değil ben çok araştırdım ve böyle biraz kokoş olsun istedim bu aldıklarım çok içime sindi bazıları ne gerek var dese de doğum çok kutsal birşey o anda herşeyiyle güzel olsun istiyorum değer yada değmez kullanırım yada kullanmam bilemiyorum ama ne olursa olsun pişman olmayacam
canım ben lansinog marka çantayı ebebek'te gördüm ama, biberon sıcak soğuk koruyucu kabı çok büyük çantada çok yer kaplıyor gibi geldi. bence birebir gör derim. yoksa çanta güzel ve baya geniş
evet canım sen deyince baktımda hakkaten bayağı büyük: (
lassig'in sırt çanta modellerine bakıyorum ben özellikle.
çünkü elde taşınanlar veya çapraz asılanlar rahatsız edebiliyormuş anneyi,bebekte olunca.
lassigde de sırt çantası modelleri çok spor.
ben normalde çok spor giymem.
aradığım çok spor olmayan klasik görünümlü bi sırt çantası.
dün okiedog sidamo trek model sırt çantasını gördüm tam aradığım gibi bişey.
şuan aklıma o yatmış vaziyette,eşimede gösterdim o da beğendi.
model şu;
Eki Görüntüle 879762 Eki Görüntüle 879763 Eki Görüntüle 879765
bu rengede bayılırım.hem sırt çantası hemde abartılı bi spor görüntüsü yok.
kararsız kaldım.aklıma çok yattı bu model.
evet hepsini aldım hatta eklemediğim 1 takım pijama ve 1 gecelik daha varbiraz fazla gibi görünsede hastanede 2 gün kalınacağını duyunca aldım ne olur ne olmaz bi de doğum sonrası şık olmak istedim fiyatları çok değişiyor bi de emzirme atleti pijama için dantelli şık bi babet ve çamaşır fln da aldım toplu olunca indirim de oldu ama fiyatlar aman aman değişmiyor lahusasepeti/lahusashop gibi sitelerle hemen hemen aynı bizim avantajımız toplu alımla indirim oldu bi tek zebra desenli pijama takımı DAGİ marka onu yazın almıştım kampanya vardı 40-50 arası bişeydi o çok uyguna geldi ve inanılmaz şık duruyor hiç pijama gibi değil ben çok araştırdım ve böyle biraz kokoş olsun istedim bu aldıklarım çok içime sindi bazıları ne gerek var dese de doğum çok kutsal birşey o anda herşeyiyle güzel olsun istiyorum değer yada değmez kullanırım yada kullanmam bilemiyorum ama ne olursa olsun pişman olmayacam
evet canım sen deyince baktımda hakkaten bayağı büyük: (
lassig'in sırt çanta modellerine bakıyorum ben özellikle.
çünkü elde taşınanlar veya çapraz asılanlar rahatsız edebiliyormuş anneyi,bebekte olunca.
lassigde de sırt çantası modelleri çok spor.
ben normalde çok spor giymem.
aradığım çok spor olmayan klasik görünümlü bi sırt çantası.
dün okiedog sidamo trek model sırt çantasını gördüm tam aradığım gibi bişey.
şuan aklıma o yatmış vaziyette,eşimede gösterdim o da beğendi.
model şu;
Eki Görüntüle 879762 Eki Görüntüle 879763 Eki Görüntüle 879765
bu rengede bayılırım.hem sırt çantası hemde abartılı bi spor görüntüsü yok.
kararsız kaldım.aklıma çok yattı bu model.
Selam,
Bence de burada yapılan paylaşımların bütün anne adaylarına faydası olacak. Ben bebeğime ufak tefek birşeyler almaya başladım ama daha çok eksiğim var.park yatak alıp almamama konusunda tereddütüm var. Kullanıp memnun kalan varsa yazsın lütfen.
canım ben lansinog marka çantayı ebebek'te gördüm ama, biberon sıcak soğuk koruyucu kabı çok büyük çantada çok yer kaplıyor gibi geldi. bence birebir gör derim. yoksa çanta güzel ve baya geniş
Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861 Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861
Sizce hangisi kullanışlı?
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 880862 Eki Görüntüle 880863
Ya da böyle bir sepet beşik mi? Tabi yine bi ana kucağına ihtiyacımız olacak
pahalı gelmezse aventin çantaları çok güzel tavsiye ederim ben sırta asılan değilde diğer modelini alacamEki Görüntüle 879773 Eki Görüntüle 879774
dediğin gibi canım içine sindiyse gerisi boş. sonuçta giyilecek bunlar neden şık olmasın dimi :)
ben bi tane kısa kollu ve üstünde yarım kol sabahlığı olan takım aldım. bitane de uzun kollu almak istiyorum. gecelik giymeyi hiç sevmiyorum ama gerekli mi acaba bilemedim. duruma göre onuda alırım. netten almaya güvenemiyorum çünkü geçen gün bi mağazada çok güzel bi takım gördüm terlikleriyle falan takımdı sonuçta hastanede yürümeye de kalkcaz ya çok hoş olacaktı ama deneyince içimi çok gösterdi sonuçta babamlar abimler gelcek ne bilim içime sinmedi. denemeden alamıyorum oyüzden. Seninkileri çok beğendim güle güle kullan canım.
evet canım sadece sırt çantası düşünüyosan çok güzel bi model. ama ben tekle yetinemiyorumoyüzden sabırsızlıkla bekliyorum okiedog sumo modellerini onda hem kol hem çapraz hemde sırt çantası özelliği var
Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861 Eki Görüntüle 880860 Eki Görüntüle 880861
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 880862 Eki Görüntüle 880863
aynen öle cnm.eşim çok fanatik olduğu için aldığımız şeylerde böle oluyo.eşime kalsa hepsini sarı kırmızı almak istiyoda ben frenliyorum biraz.[
garata saraylı gelıyoor yagnıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?