2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

çok kullanışlı görünüyor canım inşallah bulursun,model olarak da çok hoş.
bende sanırım lassig alacağım ama hangi modeli olacak hala kararsızım :44:

canım ben lansinog marka çantayı ebebek'te gördüm ama, biberon sıcak soğuk koruyucu kabı çok büyük çantada çok yer kaplıyor gibi geldi. bence birebir gör derim. yoksa çanta güzel ve baya geniş

canım bunların hepsini aldın mı. çok güzeller. fiyat yazabilir misin?

bakım malzemelerimizi de aldık, ana kucağımızı da :))

Eki Görüntüle 876287 Eki Görüntüle 876289

bizde aldık bugün aynı ana kucağını ama yeşil renk halamızın hediyesi

canım ben lansinog marka çantayı ebebek'te gördüm ama, biberon sıcak soğuk koruyucu kabı çok büyük çantada çok yer kaplıyor gibi geldi. bence birebir gör derim. yoksa çanta güzel ve baya geniş

evet canım sen deyince baktımda hakkaten bayağı büyük: (
lassig'in sırt çanta modellerine bakıyorum ben özellikle.
çünkü elde taşınanlar veya çapraz asılanlar rahatsız edebiliyormuş anneyi,bebekte olunca.
lassigde de sırt çantası modelleri çok spor.
ben normalde çok spor giymem.
aradığım çok spor olmayan klasik görünümlü bi sırt çantası.
dün okiedog sidamo trek model sırt çantasını gördüm tam aradığım gibi bişey.
şuan aklıma o yatmış vaziyette,eşimede gösterdim o da beğendi.
model şu;

bu rengede bayılırım.hem sırt çantası hemde abartılı bi spor görüntüsü yok.
kararsız kaldım.aklıma çok yattı bu model.

kızlar bişey soracağım,
hani doğuma giderken boydan gecelik(pamuklu olanlardan) alacağız ya özellikle?
bi kaç yerde okudum,malum kanamadan dolayı çok çabuk kirleneceği için ucuz yollu şeyler alın,evde giymeye güzel alın deniyor?
siz nasıl yapacaksınız.
biz ailelerden uzaktayız.doğumumda sadece annem ve olursa kv olacak.
süslü görüneceğim biride yok
evde giymek için çok şık bişey alacağım o ayrıda.
hastane için nasıl alsam bilemedim :44:
2 3 tane götürmek gerekiyor.
bide hastanede çok batıyor,fazla kaliteli bişey olmasına gerek yok deniyor.
kafam karıştı :44:

pahalı gelmezse aventin çantaları çok güzel tavsiye ederim ben sırta asılan değilde diğer modelini alacam

dediğin gibi canım içine sindiyse gerisi boş. sonuçta giyilecek bunlar neden şık olmasın dimi :)
ben bi tane kısa kollu ve üstünde yarım kol sabahlığı olan takım aldım. bitane de uzun kollu almak istiyorum. gecelik giymeyi hiç sevmiyorum ama gerekli mi acaba bilemedim. duruma göre onuda alırım. netten almaya güvenemiyorum çünkü geçen gün bi mağazada çok güzel bi takım gördüm terlikleriyle falan takımdı sonuçta hastanede yürümeye de kalkcaz ya çok hoş olacaktı ama deneyince içimi çok gösterdi sonuçta babamlar abimler gelcek ne bilim içime sinmedi. denemeden alamıyorum oyüzden. Seninkileri çok beğendim güle güle kullan canım.

evet canım sadece sırt çantası düşünüyosan çok güzel bi model. ama ben tekle yetinemiyorum oyüzden sabırsızlıkla bekliyorum okiedog sumo modellerini onda hem kol hem çapraz hemde sırt çantası özelliği var

Son düzenleme:
merhaba annişlerr herkese merhabaaa....
Sabah baktım markafonide disneyde indirim var dayanamadım aldım bakalım sizlerde begenecekmisiniz?..

bende yiğenimden kalan park yatağı kullanıcam çok kullanışlı taşınabilir gittiğiniz yerlerde tatillerde yatak sıkıntısı çekmezsiniz

ayyy buarada lansinog yazmışım kafam nerelere gitmiş çok güldüm kendime
ama anladınız siz onu

Sizce hangisi kullanışlı?
Oğluma ayrı oda yapacağım inş. Yatak odasında kullanmak için gece uykusunda, ayn zamanda gün içinde diğer odalarda kullanmak için hangisi kullanışlı olur. Fikirlerinize ihtiyacım var
Ya da böyle bir sepet beşik mi? Tabi yine bi ana kucağına ihtiyacımız olacak

ben ilk resimdekini aldım canım tiny love..
daha kullanmadım tabi o yüzden bişey diyemeyeceğim ama internette araştırdığım kadarıyla en iyisi oydu. kullanan anneler tavsiye etmiş tavsiye etmeyen yoktu inşallah bende memnun kalırım.
bende aynen sizin gibi odasını hazırlayacağım için küçükken her odada kullanabileceğim birşey istiyordum. 6 aydan sonra odasını ayırmayı düşünüyorum. inşallah başarırım :44:

pahalı gelmezse aventin çantaları çok güzel tavsiye ederim ben sırta asılan değilde diğer modelini alacamEki Görüntüle 879773 Eki Görüntüle 879774

baktımda model olarak bana pek hitap etmiyor.kullanım rahatlığının yanısıra görsel olarakta tarzıma uygun bişey arıyorum.fiyatlar genel itibariyle anne bebek çantalarında uçuk zaten.ortalama 200 tl bütçe ayırdım bunun için.
lassig ve okiedogta çok güzel ve kullanışlı modeller var,seçimimi muhtemelen bu çantadan yana kullanacağım.

sumo modeli gerçekten çok kullanışlı canım.bayağı da rağmet görüyor.
benim sidamoyu istememdeki neden birazda postacı çantası kullanamamaktan kaynaklanıyor.
bir sürü şey girecek içine malum
o yüzden yan dan takılan modellere yanaşmıyorum.lisede çok kullandım,imanım gevremişti bi daha tövbe
araştırdığım kadarıyla sırt çantaları çok kolaylık sağlıyormuş.
e bebekte olunca daha bi rahatlık.o yüzden sadece sırt çantası işlevi olsun yeter bana
biraz daha araştıracağım ama sanırım bu olacak alacağım

Sepet beşiklerin fiyatı nedir ? Ben oda aldım ama annem 40ı çıkana kadar yanında yatır diye ısrar ediyor yatak odasına böyle beşik düşünüyorum eve bebek de 400 e var ama aman aman güzel birşey değil kararsızım

sepeti bi arkadaşım kullanmıştı.bebek 4 aylık olunca kullanamadılar.boyu uzayınca dar gelmeye başlamış.kullanım konusunda hangisi uzun ömürlü olaaksa ona bak bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…