2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

2. kızımız yolda olduğu için odada biraz değişiklik yapalım dedik..Hoş odamız daha taptaze yeniydi ama :))
Yeni bebeğe yeni oda hazırlığı dedik :)
İşte yapıcaklarımız....

Kızım ece ye aldığımız sallanan beşiği kardeşi içinde kullanmaya karar verdik.1 yıl kullandı sonuçta tertemiz birşeyide yok :)
odada ise beyaz duvarın üstüne lila çizgili duvarın karşı duvarı tamamen lilaydı orayı şirin pembe rengine boyayacağız ve karşı duvara uyumlu olsun diye şirin pembe üzerine bu defa beyaz çizgiler uygulayacağız.Pencere kenarlarımız açık olduğu için bir tarafı lila diğerini beyaz yapmıştık şimdi ise koçtaştan aldığımız duvar kağıdı ile kaplayacağız..

Perde ve avizede yeniydi ama oda değişecek avize aldık ama fotoğraf çekemedim henüz takmadığımız için perdeye karar verir vermez onuda çeker paylaşırım şimdiler ise bunlar :)

Bizden bu kadar :))sevgiyle kalın..bol tepikli günler....

H.sonu anakucağımızı aldık, tiny love 3ü bir arada. Özelcan bebede h.sonuna özel indirim vardı 250 tlye almış olduk. Yatak odası için sepet beşik düşünüyordum ama ilk başlarda bunda yatırmayı düşünüyorum. Aranızda bu şekilde kullanan kullanmayı düşünen vsr mı? İçine yatak yaptırmalı mıyım? Ya da aklıma alt açma örtülerinin minderini koysam olur mu ne dersiniz?

güle güle kullansın canım bebişin çok güzelmiş.
olur neden olmasın.
ben anakucağını klasik bir model alacağım ama bende klasik çingene usul bi hamak alacağım,ilk zamanlar bende onda yatırmayı düşünüyorum.altınada alt açma bezlerinin minderi gayet iyi olur
sepet beşikler çok kullanışlı olmuyormuş.ben modellerini çok beğeniyordum ama vazgeçtim.
klasik ahşap beyaz bir beşik aldım.
ilk zaman hamakta uyuurum,sonrada beşiğe geçiririm diyorum
zaten bu aldığın model hamak,anakucağı karışımı bişey: )ekstra bişey almana gerek kalmaz

Teşekkür ederiz :)Ben de sepet beşikleri çok beğeniyorum, odasına ahşap normal beşik takımı alacağız, gündüzleri orada uyuturum inş. Eğer rahat edemezsek o zaman sepet beşik alırız napalım :) ilk bebekte her şeyi deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğiz.

öyle canım,iilaki yanıldığımız şeyler olacak.
doğumdan sonrasına bırkman mantıklı olur belli mi olur belki gerek bile kalmaz sepet beşiğe-ki kalacağını sanmıyorum,anakucağın çok kullanışlıya benziyor çünkü-

ben çok fonksiyonlu yatış yastığı aldım. ana kucağı,beşik içine ,tatilde ,otelde onu kullanacağım. doktorum da iyi yapmışsın dedi.tavsiye ederim

çok güzeller hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle... :)

merhaba kızlar eksiklerim ana kucağı henüz markada karar veremedim.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
gecelik ve pijama kaç tane aldınız ve nereden aldınız

merhaba kızlar eksiklerim ana kucağı henüz markada karar veremedim.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı

ben 1 tane gecelik sabahlık takımı aldım bir tanede yedek gecelik aldım. 4 takım pijama aldım biraz abarttım çünkü kayınvalidem aldı o yüzden neyi begendiysem aldırdım

Ben ev tipi anakucağı aldım nuna leaf marka içime çok sindi çok beğenerek aldım umarım rahat rahat yatar oğluşum tlfdan girdiğim için resim ekleyemiyorum internetten özellikle Youtube dan videolarını izlemeni tavsiye ederim
Pijama gecelik sabahlık takımlarından fazla fazla aldım 1 pijama sabahlık 3lü set 1 gecelik sabahlık takım 3tane normal pijama 2 tane de tek gecelik aldım her ihtimale karşı fazla aldım inşallah rahat rahat kullanırım

Nasıl bir yastık acaba resmini koyabilir misin? Şu yan yatırma yastığı değil sanırım

maalesef eşimin akrabası bebeğini kaybedince korkudan hemen bu yastığı aldım. bir çok kötü duruma engel olabilecek harika bir icat . ister yan yatır ,ister sırt üstü ,ister yüz üstü fark etmiyor çırt çırtlı çıkıyor, yıkanıyor ,içine sıçak su torbası konuyor. hatta ben biraz önce yıkadım astım balkona

Sağolasın resmi görünce hatırladım bunu evet aklıma gelmemişti, güzel bir çözüm olabilir. Boyutları kaça kaç acaba sığar mı ki anakucağının içine? Süngeri nasıl peki çok yumuşak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…