2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

ne güzel şeyler almışsınız, ben daha hiç başlamadım alışverişe :18: haliyle önce doğum çantasından başlamayı düşünüyorum.
yılbaşından sonra başlarız artık almaya

66 - 38 cm . tam bebelere göre süngeri yumuşak .rahat katlanıyor her şekli alıyor.çamaışr makinesinde yıkanıyor. baş kısmı bir tarafı delikli bebek kustuğunda sünger çekiyor boğulmayı önlüyor diğer tarafı yazlık tülbent bezi terini çeksin diye. bedenine gelen kumaşı da yumuşak gayet güzel. bir kere mağazada inceleyin elinizden bırakmazsınız.

Son düzenleme:
merhaba kızlar eksiklerim ana kucağı henüz markada karar veremedim.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
gecelik ve pijama kaç tane aldınız ve nereden aldınız

doğum yapacağım hastane 1 tane gecelik , 2-3 pijama , 5-6 iç çamaşırı , 2 atlet ,1 hırka istedi. normal doğum yapacaklar için.
sezeryan ameliyatı için ; 3 lü sabahlıklı lohusa takımı istediler
ama tabi biz abartıp aldıkça alıyoruz. hem hamileyken kullanmak için hem de doğumdan sonra aylarca pijamalarla gece-gündüz farkını anlamadan yaşayacağımız için. önü düğmeli olmayan hiç bir şey alma derim. sonra tekrar almak zorunda kalırsın emzirmek için.

şimdiye kadar;
3 takım pijama takımı (yeterler ve yeni inci den ) ,1 tane 3 lü lohusa takımı poleren tekstil eminönünden , 1 tane lohusa pijama takımı ,1 tane de gecelik ( istanbul şirinevler den süvari kozmetiğin yanındaki dükkandan) aldım .

en iyisi en yakın iç çamaşırcıdan almak.hem uygun oluyor hem yorulmuyorsun. netten alınca pişman olma ihtimalin oluyor. kumaş iyi mi kötü mü anlamıyorsun. tavsiye edilenler i tercih edebilirsin. ama bedenine de dikkat etmek lazım. ölçülerimiz her ay değişiyor malum.ilk aldıklarım şimdi olmuyor. eğer netten almak istersen :haluk bayram - poleren tekstil - dagi nin %100 pamuk olanların kumaşını önerebileceğim markalar. lohusashop - modacamasir - popandpink -sonlarına com koyarsan o sitelerdeki modellere de bakabilirsin. modellerin bazılarını beğenmiştim

ana kucağına bende karar veremedim. anne bebek fuarından bakacağım ocakta 16-18 cnr fuar merkezinde

Son düzenleme:

cnm arkadaşım aynısından kullanıyor. bebeği kendi yatağında yatmak istemiyor. bunu o kdr çok sevdi ki. arkadaşım iyi ki almışım diyor sürekli. bi kaç kademesi olduğundan tamamen düz de yatırabiliyorsun. diğer anakucakları dümdüz olmuyor maalesef.
mutfakta salonda her yerde kullanıyor. o içine pufidik alt açma minderi vardı. onu koyarak yatırıyor. ya da puf bi battaniyesi vardı. onu koyuyor altına. yetiyor. illa yatak almana gerek yok bence. güle güle kullansın bebişin.

cnmcm doktorum mustela yı önermişti. sadece anne bebek bakım ürünleri yapıyor bu marka. 3 arkadaşım da mustela kullanıyor çok memnunlar. ben de o yüzden mustela alacağım. özellikle pişik önleyicisi çok iyiymiş.

ben braun un kulaktan ölçenini aldım. 115 di sanırım. Ama alından temassız daha mantıklı ben almış bulundum :)

cnm hastanede de kulaktan ölçer kullanıyorlar. en doğru ölçüm kulaktan oluyormuş çünkü. alından tavsiye etmiyorlar. o yüzden üzülme. ztn saniyede ölçüyor, uzun süre tutmuyorsun ki

allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
bebe yağı alma arkkadaşım :zeytinyağını tavsiye ediyor herkes.bende zeytinyağıyla yağlayacağım oğluşumu.ıslak mendili saf su olanlardan aldım ben ama onu dışarı çıkınca kullanacağım.evde pamuk ve suyun canı sağolsun
bende neredeyse bitirdim sende eksik olaanları söyleyeyim:göğüs pedi ,bebek çorabı tarak,burun pompası,yeni doğan içliği,süngeri vs.küvet i biz tahliyeli ve polar fileli aldık 20 tl ye.puseti ise kılıfında tooz lekesi olduğundan adam 50tl ye verdi.eve getirdik yıkadık tertemiz taktık.
alt bezidir sana sütyendir kilottur bunları atlama istersen
bende 2 tane lahusa pijaama aldım ama kardeşim birtanede düğmeli normal bişey al diyor yengemden tecrübeli lazım diyor.
benimde alacağım çanta kaldı ki onu normal bir sırt çantası alacağım 40 a falan rahat bulurum.derece ve yanguru ile şampuanı
hiç merak etme arkadaşım Rezzak allah her bebeği kısmetiyle gönderir.öyle bir tamamlarsın ki hiç kesen zorlanmaz biiznillah

o park yataktan vazgeçtim. nuna sena ya aşık oldum. indirime girmişti e bebek te hemen aldım. gezginciler için muhteşem. direk aç kullan. kurma derdi yok miss gibi. bizim gibi çok gezenlere öneririm videosunu izleyin. ayy kargom gelse de görsem

bende bundan aldım canım. 6aylık olana kadar kullanmayı düşünüyorum sonra odasında yatırmaya başlicam. ben altına elyaf kestirmeyi düşünüyorum sanki o pedin kalınlığı yetmez gibi geldi.
buarada yiğenimi yatırdım deneme amaçlı ve zor kaldırdık çok sevdi benimde çok hoşuma gitti bu durum inşallah bebeğimde sever

bende bu anakucağından mı alsam diye düşünüyorum ama
no azo boya ya da confidence in textilex sertifikası var mı ? olunca ambalajının üstünde yazıyor.

ne güzel şeyler almışsınız, ben daha hiç başlamadım alışverişe :18: haliyle önce doğum çantasından başlamayı düşünüyorum.
yılbaşından sonra başlarız artık almaya

iyi yapmışsın çünkü bebeklerin 28-30. haftadan sonra yaşama şansları % 90 . bu yüzden doktorum 30. haftadan itibaren alış veriş yapılmalı dedi tabi erken doğum riskin varsa 28. haftada başlanabilir. bu arada bolca araştırma yapabilirsin. böylelikle pişman olacağın şeyler almazsın , aldıkların içine siner. yalnız beşik-karyola-yatak siparişlerinin eline ulaşması 10-40 gün arasında değişiyor ve onların kokusunun çıkması için 2 ay dinlendirilmeli dedi doktorum. bunu da göz önünde bulundurmalısın. satın alırken bizim mobilyalar kokmaz şöyle böyle malzeme kullanıyoruz dediklerine kesinlikle inanma yalan söylüyorlar. her şey kokuyor aklına gelmeyen puset yağmurluğu - yıkama filesinden tut da sıçak su torbasın kadar kokuyor havalandiriyorum. bilgine ... şimdiden kolay gelsin

bunlarda en son aldığım ciciler

kızlar bişey sorucam. şu 5 parça olan hastane çıkışları varya. onların içinde çıtçıtlı badi olmuyo. ayrıca yanımıza koymak gerekiyor mu acaba badisiz giydirilmez heralde değil mi?

hayırlı olsun aldıkların ben henüz hiç alış veriş yapmadım ocakta inş. bu arada aldığın park yatak sallanabilme özelliği var mı

hayır sabit sallanmıyor. ayakları yerden kıpırdamıyor. bende sallamayı düşünmüyorum.sallamak yerine kucağımda uyutmak istiyorum. iki kardeşimde öyle yaptım ayaklarım bayram etti. diğer iki kardeşlerimde canım çıkmıştı. işkence resmen.
şimdi A DAN Z YE BEBE BAKIMI DR. SEARS LARIN kitabını okuyorum. orada faydalarını bayağı anlatmışlar.

selam kızlar bende sonunda bebek çantamı aldım daha önce de söylemiştim desensiz düz sade bir çanta düşünüyorum diye aventin seyehat boy bebek çantasında çok kararlıydım ama bir arkadaşımın o kadar paraya (300tlydi) daha güzel normal büyük çantalardan al çok şık duruyor dediği anda araştırmaya koyuldum vweeeee çantamı aldım hemde 165 tl ye içi de 2 gözlü oldukça kullanışlı ve tüm eşyalarını alacak büyüklükte duruyor umarım pişman olmam size bikir olsun diye ekliyorum

güzelmiş cnm güle güle kullan. ben spor bişey istiyorum hatta çantam belli zaten de ayın 30nu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…