- 22 Temmuz 2013
- 32
- 17
- 38
Sağolasın resmi görünce hatırladım bunu evet aklıma gelmemişti, güzel bir çözüm olabilir. Boyutları kaça kaç acaba sığar mı ki anakucağının içine? Süngeri nasıl peki çok yumuşak mı?
merhaba kızlar eksiklerim ana kucağı henüz markada karar veremedim.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
gecelik ve pijama kaç tane aldınız ve nereden aldınız
H.sonu anakucağımızı aldık, tiny love 3ü bir arada. Özelcan bebede h.sonuna özel indirim vardı 250 tlye almış olduk. Yatak odası için sepet beşik düşünüyordum ama ilk başlarda bunda yatırmayı düşünüyorum. Aranızda bu şekilde kullanan kullanmayı düşünen vsr mı? İçine yatak yaptırmalı mıyım? Ya da aklıma alt açma örtülerinin minderini koysam olur mu ne dersiniz?Eki Görüntüle 905762
Eki Görüntüle 903278 Eki Görüntüle 903279 Eki Görüntüle 903277 Eki Görüntüle 903280 Eki Görüntüle 903281 Eki Görüntüle 903282 Eki Görüntüle 903283
kızım için e-bebek sitesinden indirimli aldığım ürünler
Eki Görüntüle 903291 Eki Görüntüle 903290 Eki Görüntüle 903292
bunlarda trendyoldan aldığım ürünler
daha almam gereken çok şey var.bugünlerde bebek bakım ürünlerini araştırıyorum.sizce hangi marka bebek bakım ürünü daha iyi? Dalin, Johnsons Baby, Mustela,Bübchen,Chicco,Sebamed,Nıvea,Avent.. ???
ben braun un kulaktan ölçenini aldım. 115 di sanırım. Ama alından temassız daha mantıklı ben almış bulundum :)
aklıma bi kaç şey daha geldi,
bebek için tırnak makası,şampuan,sabun,ıslak mendil,bebek kremi,yağı,ateş ölçer vs...
bunlarda en temel ihtiyaçlardan..
bebeğin bakım setleri için önerimse,set halinde olanlar var ya?
onlar daha uyguna geliyor.onları düşünebilirsin
daha aklıma gelirse yazarım.
gene sevi bebeden alacağım onlar hangi markayı satıyorlar bilmiyorum belki kendileri üretiyorlardır. yeşil rengini çok beğendim. kampta işime yarar bayağı sağlamlığından dolayı bir de güzel tarafı kokmuyorlardı. başka dükkanlarda baktıklarım kokuyordu almamıştım. sevi bebe zaten satıyorsa sağlıklı bir üründür onlar bizim kadar titizler anladığım. kullananlar hep memnun ve öneriyorlar
H.sonu anakucağımızı aldık, tiny love 3ü bir arada. Özelcan bebede h.sonuna özel indirim vardı 250 tlye almış olduk. Yatak odası için sepet beşik düşünüyordum ama ilk başlarda bunda yatırmayı düşünüyorum. Aranızda bu şekilde kullanan kullanmayı düşünen vsr mı? İçine yatak yaptırmalı mıyım? Ya da aklıma alt açma örtülerinin minderini koysam olur mu ne dersiniz?Eki Görüntüle 905762
cnm arkadaşım aynısından kullanıyor. bebeği kendi yatağında yatmak istemiyor. bunu o kdr çok sevdi ki. arkadaşım iyi ki almışım diyor sürekli. bi kaç kademesi olduğundan tamamen düz de yatırabiliyorsun. diğer anakucakları dümdüz olmuyor maalesef.
mutfakta salonda her yerde kullanıyor. o içine pufidik alt açma minderi vardı. onu koyarak yatırıyor. ya da puf bi battaniyesi vardı. onu koyuyor altına. yetiyor. illa yatak almana gerek yok bence. güle güle kullansın bebişin.
ne güzel şeyler almışsınız, ben daha hiç başlamadım alışverişe :18: haliyle önce doğum çantasından başlamayı düşünüyorum.
yılbaşından sonra başlarız artık almaya
hayırlı olsun aldıkların ben henüz hiç alış veriş yapmadım ocakta inş. bu arada aldığın park yatak sallanabilme özelliği var mı
selam kızlar bende sonunda bebek çantamı aldımdaha önce de söylemiştim desensiz düz sade bir çanta düşünüyorum diye aventin seyehat boy bebek çantasında çok kararlıydım ama bir arkadaşımın o kadar paraya (300tlydi) daha güzel normal büyük çantalardan al çok şık duruyor dediği anda araştırmaya koyuldum vweeeee çantamı aldım hemde 165 tl ye içi de 2 gözlü oldukça kullanışlı ve tüm eşyalarını alacak büyüklükte duruyor umarım pişman olmam size bikir olsun diye ekliyorum
Eki Görüntüle 910606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?