mrhb kpss ye hazırlnana bi anne görmek ne güzel :) benimde martta dogumum var ve kpss ye hazırlanıyorum biraz dogum sonrasının zorlugu motive olmamı engelliyor ama sizde durumlar nasıl :)
ay canım ya birbirimizi motive edelim lütfen :) ben alandan hazırlanmıyorum sadece b ye 79 almıştım 2012den fakat bi işe yaramadı aslında dershaneye gitmiştim çokta unutmuş degilim çalıştıkça hatırlıyorum.annemlerle aynı yerde oturuyoruz bende sınava son bir ay kala çagırmayı düşünüyorum ama şuandada tam anlamıyla hazırlanamıyorum aslında eşim çok fazla destekçim ama ben hep sogum sonrasını düşündüğümden motive olamıyorum ama bak bu fikir iyiymiş gerçekten bende son ay annemi çagırabilirim şimdi motive olmaya başladım :=)şuan bende çok mutlu oldum kpssye hazırlanan bir anne görmekten: ))
bende mart sonu doğum yapacağım nasipse.
ama motivasyonumu düşürmüyorum.
üstelik birde ben alandan hazırlanıyorum ama zor olmuyor.
tüm gün evdeyim.düzenli çalışıyorum umarım karşılığınıda verir Rabbim.
benim doğumdan sonra annem gelecek ve sınavıma kadar duracak bizimle.
o açıdan rahatım,eşimde çok yardımcı bu konuda.
annem burdayken rahat çalışırım diye düşünüyorum.
eğer seninde doğumdan sonra yanında kalacak bi yakının varsa endişe etme
sen B den mi Alandan mı eğitimden mi hazırlanıyorsun?
Eki Görüntüle 897612 Eki Görüntüle 897613 Eki Görüntüle 897614 Eki Görüntüle 897617 Eki Görüntüle 897618 Eki Görüntüle 897619 Eki Görüntüle 897620 Eki Görüntüle 897622
ayyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy
merha
ba,
bebek odası konusunda deli gibi bir araştırma sonucu meltem genç odasını seçtim. çilek, Doğtaş v.b birçok firmaya baktım. modeller bakımından da fiyatlar bakımından da meltem'i çok beğendim. gerçi ben bebek odası değil de genç odasının dolap ve şifonyerini aldım. biraz büyüsün çalışma masası ve kitaplığını da alıcam. malum şimdiki çocuklar sayemizde çok çabuk büyüyorlar ve erkenden okula gidiyorlar :) bu nedenle bebek odası takımı almak fuzuli bir masraf gibi geldi bana:)
ay canım ya birbirimizi motive edelim lütfen :) ben alandan hazırlanmıyorum sadece b ye 79 almıştım 2012den fakat bi işe yaramadı aslında dershaneye gitmiştim çokta unutmuş degilim çalıştıkça hatırlıyorum.annemlerle aynı yerde oturuyoruz bende sınava son bir ay kala çagırmayı düşünüyorum ama şuandada tam anlamıyla hazırlanamıyorum aslında eşim çok fazla destekçim ama ben hep sogum sonrasını düşündüğümden motive olamıyorum ama bak bu fikir iyiymiş gerçekten bende son ay annemi çagırabilirim şimdi motive olmaya başladım :=)
Eki Görüntüle 897551 Eki Görüntüle 897552 Eki Görüntüle 897553 Eki Görüntüle 897554 Eki Görüntüle 897555 Eki Görüntüle 897556 Eki Görüntüle 897557 Eki Görüntüle 897558 Eki Görüntüle 897559
önce ibs ye anne bebek fuarına sonra oradan elim boş çıkınca fabrika satış mağazasına gittim beylikdüzüne hepsini aldım çıktım
ay canım ya birbirimizi motive edelim lütfen :) ben alandan hazırlanmıyorum sadece b ye 79 almıştım 2012den fakat bi işe yaramadı aslında dershaneye gitmiştim çokta unutmuş degilim çalıştıkça hatırlıyorum.annemlerle aynı yerde oturuyoruz bende sınava son bir ay kala çagırmayı düşünüyorum ama şuandada tam anlamıyla hazırlanamıyorum aslında eşim çok fazla destekçim ama ben hep sogum sonrasını düşündüğümden motive olamıyorum ama bak bu fikir iyiymiş gerçekten bende son ay annemi çagırabilirim şimdi motive olmaya başladım :=)
hepsi o kadar tatlı ki anlatamam :) bebişin güle güle giysin hepsiniiii
Bende kpss ye hazırlanıyorum :) Yani hazırlanmaya çalışıyorumBebekle biraz zor olcak ama hayırlısı bakalım. Okulumda var. Aöf sınavları felan var napıcam bilmiyorum
tamam kızlar o zaman motive olup devam ediyoruzKendi kendine ket vurursan işin zorlaşır canım.
ben sürekli kendime gaz veriyorum.
aksine doğumdan sonra çalışamama düşüncesi beni şuan daha da çok çalışmaya itiyor,
fırsat bu fırsat boşken bol bol çalışıyorum.
benim annem sağolsun 3 ay duracak benimle.
zaten yeni doğan bebekler gündüz hep uyuyarak geçiriyor.
bende sık sık çalışabileceğimi düşünüyorum
eşinde destekliyorsa kesinlikle ihmal etme çünkü ufaklıklar büyüdükçe hazırlanmak daha zor olur: )
Eki Görüntüle 897551 Eki Görüntüle 897552 Eki Görüntüle 897553 Eki Görüntüle 897554 Eki Görüntüle 897555 Eki Görüntüle 897556 Eki Görüntüle 897557 Eki Görüntüle 897558 Eki Görüntüle 897559
önce ibs ye anne bebek fuarına sonra oradan elim boş çıkınca fabrika satış mağazasına gittim beylikdüzüne hepsini aldım çıktım
teşekkür ederim darısı hepimizin başına...
bazı büyük alacakları almadım.çünkü yardımcı olan arkadaş anne bebek ( ocak cnr daki çobançeşme duragındaki ) fuarında onların çok indirime girdiğini söyledi.bebek bakım seti- bebek arabası-ana kucagı-ateş ölçer-cam biberon takımı avent vs. fuara bıraktım.
birde gene sevi bebe den park yatak beğendim ama istediğim renk kalmamıştı onu da fuardan alacağım. park yatakları 80-120 tl idi. fiyatı komik ama bayıldım modelinie sağlamlığına haberiniz ola..... bir de bunları normal mağazasından yada internetten alsaydım 1300 tl tutardı fabrika satış mağazası olunca 836 tl kurtardım. 2. kalite ürünlerden bolca seçtim.böylelikle 35 tl lik tulumu 10 , içilikleri 5 ,42 tl lik kadife takımı 20 tl ye vs aldım. hem de kasada +%10 indirim yapıyorlar..hem de confıdence in textiles ve no azo boya belgeli. bu belgeye sahip 2 firma buldum zaten. sadece onlardan giydireceğim 3 yaşına kadar bebişime
şuan bende çok mutlu oldum kpssye hazırlanan bir anne görmekten: ))
bende mart sonu doğum yapacağım nasipse.
Ama motivasyonumu düşürmüyorum.
üstelik birde ben alandan hazırlanıyorum ama zor olmuyor.
Tüm gün evdeyim.düzenli çalışıyorum umarım karşılığınıda verir rabbim.
Benim doğumdan sonra annem gelecek ve sınavıma kadar duracak bizimle.
O açıdan rahatım,eşimde çok yardımcı bu konuda.
Annem burdayken rahat çalışırım diye düşünüyorum.
Eğer seninde doğumdan sonra yanında kalacak bi yakının varsa endişe etme
Sen b den mi alandan mı eğitimden mi hazırlanıyorsun?
ben aldım 😊 chicconun kızılötesi alından ölçüm yapan cihazını aldım daha önce de yazmıştım ablam yeğenime kulaktan ölçüm yapan modelden almıştı yeğenim hasta haldeyken o cihazdan korkmuştu o yüzden ben alından ölçüm yapanı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?