2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

mrhb kpss ye hazırlnana bi anne görmek ne güzel :) benimde martta dogumum var ve kpss ye hazırlanıyorum biraz dogum sonrasının zorlugu motive olmamı engelliyor ama sizde durumlar nasıl :)

şuan bende çok mutlu oldum kpssye hazırlanan bir anne görmekten: ))
bende mart sonu doğum yapacağım nasipse.
ama motivasyonumu düşürmüyorum.
üstelik birde ben alandan hazırlanıyorum ama zor olmuyor.
tüm gün evdeyim.düzenli çalışıyorum umarım karşılığınıda verir Rabbim.
benim doğumdan sonra annem gelecek ve sınavıma kadar duracak bizimle.
o açıdan rahatım,eşimde çok yardımcı bu konuda.
annem burdayken rahat çalışırım diye düşünüyorum.
eğer seninde doğumdan sonra yanında kalacak bi yakının varsa endişe etme
sen B den mi Alandan mı eğitimden mi hazırlanıyorsun?

ay canım ya birbirimizi motive edelim lütfen :) ben alandan hazırlanmıyorum sadece b ye 79 almıştım 2012den fakat bi işe yaramadı aslında dershaneye gitmiştim çokta unutmuş degilim çalıştıkça hatırlıyorum.annemlerle aynı yerde oturuyoruz bende sınava son bir ay kala çagırmayı düşünüyorum ama şuandada tam anlamıyla hazırlanamıyorum aslında eşim çok fazla destekçim ama ben hep sogum sonrasını düşündüğümden motive olamıyorum ama bak bu fikir iyiymiş gerçekten bende son ay annemi çagırabilirim şimdi motive olmaya başladım :=)

Merhaba,

Sen de haklisin aslinda, o yuzden de Ikea'nin yatagi mantikli geldi bana (hem kademeli, hem önü cikiyor yatak gibi oluyor.. Ee uc sene sonrada verdigim 300 liraya deger diye dusunuyorum :) Bahsettigin Meltem odasina bir bakicam, merak ettim cok..

Bu arada nasil küvet sectiniz? Mothercare'de guzel küvetler gordum, bazilari cok buyuk ve kaba oluyor sanki.. Bu katlanabilir modelleri de (boon, sevi baby gibi) cok uzun kullanabilecegimizi sanmiyorum, ufacik gibi..

Aramaya calistim ama nasil foto yukluyoruz buraya? Bir turlu beceremedim

Bende kpss ye hazırlanıyorum :) Yani hazırlanmaya çalışıyorum Bebekle biraz zor olcak ama hayırlısı bakalım. Okulumda var. Aöf sınavları felan var napıcam bilmiyorum

Aldıklarının hepsi cok sahane allah güle güle giydirmek nasip etsin sanrım sevi bebeden aldın hepsini toplamda butün bu aldıkların nekadar tuttu acaba canım merak ettim banada fikir olması acısından

Kendi kendine ket vurursan işin zorlaşır canım.
ben sürekli kendime gaz veriyorum.
aksine doğumdan sonra çalışamama düşüncesi beni şuan daha da çok çalışmaya itiyor,
fırsat bu fırsat boşken bol bol çalışıyorum.
benim annem sağolsun 3 ay duracak benimle.
zaten yeni doğan bebekler gündüz hep uyuyarak geçiriyor.
bende sık sık çalışabileceğimi düşünüyorum
eşinde destekliyorsa kesinlikle ihmal etme çünkü ufaklıklar büyüdükçe hazırlanmak daha zor olur: )

hepsi o kadar tatlı ki anlatamam :) bebişin güle güle giysin hepsiniiii

teşekkür ederim darısı hepimizin başına...
bazı büyük alacakları almadım.çünkü yardımcı olan arkadaş anne bebek ( ocak cnr daki çobançeşme duragındaki ) fuarında onların çok indirime girdiğini söyledi.bebek bakım seti- bebek arabası-ana kucagı-ateş ölçer-cam biberon takımı avent vs. fuara bıraktım.

birde gene sevi bebe den park yatak beğendim ama istediğim renk kalmamıştı onu da fuardan alacağım. park yatakları 80-120 tl idi. fiyatı komik ama bayıldım modelinie sağlamlığına haberiniz ola..... bir de bunları normal mağazasından yada internetten alsaydım 1300 tl tutardı fabrika satış mağazası olunca 836 tl kurtardım. 2. kalite ürünlerden bolca seçtim.böylelikle 35 tl lik tulumu 10 , içilikleri 5 ,42 tl lik kadife takımı 20 tl ye vs aldım. hem de kasada +%10 indirim yapıyorlar..hem de confıdence in textiles ve no azo boya belgeli. bu belgeye sahip 2 firma buldum zaten. sadece onlardan giydireceğim 3 yaşına kadar bebişime

Bende kpss ye hazırlanıyorum :) Yani hazırlanmaya çalışıyorum Bebekle biraz zor olcak ama hayırlısı bakalım. Okulumda var. Aöf sınavları felan var napıcam bilmiyorum

tamam kızlar o zaman motive olup devam ediyoruz

hepsi çok güzeller güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim..neler alacağımı daha iyi gördüm şimdi :)

Son düzenleme:

fiyatları baya uyguna gelmiş ben daha fazladır diye dusunmustum bu arada ben de park yatak alıcam sunny baby dream sen hangisini begendin bebişine :)

ben de varım kızlar :)

ben braun un kulaktan ölçenini aldım. 115 di sanırım. Ama alından temassız daha mantıklı ben almış bulundum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…