2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

canım ben de uyku seti alacağım. Bebek odamı çilekten almıştım. Takımın uyku seti vardı onu aldım. Ama ikinci de alayım diyorum. Aldığın marka nasıl iyi mi. Dokunuşu falan..? Internetten alacağım ama emin oplamadım

Biraz maddi açıdan sıkışık dönemdeyiz o yüzden hem kızımın ihtiyaclarını almak hem eşimi üzmeden bu alışveriş işini halletmek istiyorum
ilk bebeiş oldugu içinde ne fazla ne eksik bilmiyorum şimdilik 0-3 ay için hastane dahil ne almalıyım zaruri olarak...

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdilik

kendim için 2 lohusa pijama takımı

bebeğim için

3 kolu uzun çıtçıtlı badi
2 tane 5 li set
iki altı patikli alt üst takım aldık

ana kucagı da hediye geldi

yelek hırka sorunumuz yok teyzeleri halletti

arkadaşlar başta bende ıkedan alacaktım beşiği . ıkeannın mama sandalyesi broşürünü okuyun. kendileri henüz bebek ürünlerinde sağlıklı üretmediklerini yazmışlar. kademe kademe sağlıklı üretmeye başlağacağız demişler.kim bilir ne zaman. ikeanın tüm beşiklerinin ana malzemesi PLASTİK küçük hatları kayın ağacı. kitapçığında yazmıyor ama broşüründe ve internet adresine bakın yazıyor.
meltem modüler de 650 tl ye beşikler var öneririm aldım çok memnunum. sağlam bayağı.eşim bende çocuğumla beraber yatarım diyor :) tabi biz biraz büyük aldık karyolayı 70 135. çünkü bazı bebekler sıkılıp ağlayıp küçük beşiklerde yatmayabiliyor. kolay gelsin beşik işi zor

fiyatları baya uyguna gelmiş ben daha fazladır diye dusunmustum bu arada ben de park yatak alıcam sunny baby dream sen hangisini begendin bebişine :)

gene sevi bebeden alacağım onlar hangi markayı satıyorlar bilmiyorum belki kendileri üretiyorlardır. yeşil rengini çok beğendim. kampta işime yarar bayağı sağlamlığından dolayı bir de güzel tarafı kokmuyorlardı. başka dükkanlarda baktıklarım kokuyordu almamıştım. sevi bebe zaten satıyorsa sağlıklı bir üründür onlar bizim kadar titizler anladığım. kullananlar hep memnun ve öneriyorlar

aldın mı çantayı canım?

henüz almadım canım.okiedogta karar kıldım.aklımdaki modeli ise sidamo trek.
malum iyi para gömeceğimiz için çok araştırıyorum,elimde patlamasın sonra: )
ama sanırım bu hafta artık veririm siparişi.
ilk başta lassig düşünüyordum ama model olarak çok hoşuma gitmediler.
aynı fiyata hem çok daha güzel modeller hem de aynı fonksiyonlar okiedogda varken lassig almak saçma geldi.

güle güle kullanın çok güzeller

çok teşekkürler

baya varmışız ben artık tam hazırlanmaya başladım inşallah devam edebilirm

olmaz mı: )
kpss ye bizim gibi hazırlanan o kadar çok bayan var ki...
çok çalışmak lazım çok

Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın canım inşallah,inşallah bebeğin bereketiyle gelir
aldıklarınız yeter diye düşünüyorum belki bi tane daha hastane çıkışı alman gerekebilir.
anakucağınız zaten hediye geliyormuş.
zaten bebek doğunca bir sürü hediye geliyor o yüzden kıyafet çok almana gerekte yok.

0 3 ay için illa şart olanlar;
bebek küveti(nette çok uygun fiyata bulabilirsin,tabi bulunduğun şehirde de bi araştırma yap)
havlu(eğer çeyizinden vs temiz kullanılmamış büyük bir havlu varsa o da olur.hatta sen cinsiyetine göre süsleyebilirsin bile havluyu çok da güzel olur: ) ),
battaniye şart.
penye battaniye çok gidiyor diyorlar onun dışında da bi tane kalın polar al.
penye battaniyede ilk 3 ay için 2 tane alsan yeter,durumunuz düzeldikçe,ekleme yaparsın.
beşik,uyku seti vs...(bunuda internette araştırıp uygun fiyata bulabilirsin ya da bulunduğun şehirde ararştırırsın),
emzik ilk 3 ay zaten kullanılmıyor hatta çocuk alışmasın diye hiç kullandırmayanlarda var.
fakat bebeğin seni hastanede emip emmeme durumuna göre küçük bir yenidoğan biberonu lazım olacaktır.

benim aklıma gelenler bunlar.zaten gecelik vs halletmişsin.
daha da gelirse yazarım.
bebek başlı başına masraf iyi kötü hepimiz sıkışıyoruz,
tavsiyem azar azar al ki bütçenize çok etki etmesin.
ben 5.ayım bitince her ay kafamda bi miktar ürün belirleyip aldım.

aklıma bi kaç şey daha geldi,
bebek için tırnak makası,şampuan,sabun,ıslak mendil,bebek kremi,yağı,ateş ölçer vs...
bunlarda en temel ihtiyaçlardan..
bebeğin bakım setleri için önerimse,set halinde olanlar var ya?
onlar daha uyguna geliyor.onları düşünebilirsin
daha aklıma gelirse yazarım.

kızlar ya bu bebek çantası benim kafamı cok kurcalıyo sırt cantası olarak mı omuzdan mı sizin bi tavsiyeniz var mı yada bi marka tavsiyeniz.. bir suru eksik var daha :18:

çok sagol elegam

kızlar ya bu bebek çantası benim kafamı cok kurcalıyo sırt cantası olarak mı omuzdan mı sizin bi tavsiyeniz var mı yada bi marka tavsiyeniz.. bir suru eksik var daha :18:

ben okiedog almaya karar verdim.sırt çantası olacak.
netten çok araştırdım,bloglar,kk nın eski konuları vs...
sırt çantası çok daha kullanışlıymış.

çok sagol elegam

rica ederim garipyolcu

kızım için e-bebek sitesinden indirimli aldığım ürünler

bunlarda trendyoldan aldığım ürünler

daha almam gereken çok şey var.bugünlerde bebek bakım ürünlerini araştırıyorum.sizce hangi marka bebek bakım ürünü daha iyi? Dalin, Johnsons Baby, Mustela,Bübchen,Chicco,Sebamed,Nıvea,Avent.. ???

ben sebamed aldım banyo köpüğü şampuan losyon pişik kremi, bazı markaların setleri var daha uygun sebamed daha pahalı kardaşimde kullandı memnun kalmıştı.

kızlar bebişime bugün bunları aldık ağırlaşmadan alayım dedim çok mutlu oldum :)

Eklentiler

• $Bebitof-47645-Organze-Tullu-Hastane-Cikisi-5li-Set-17053.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $Kraft-Star-3-Tekerlekli-Bebek-Arabasi-7153.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 98
  • $pr_01_9547_max.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

tabi ki sırt çantası.
sürekli koldan düşen bir çanta , bir bebek , bebek arabası , iklim koşulları , trafik , yolda insanları düşününce; kol çantası eziyet gibi geliyor. kullanan görmedim
sırt çantaları çok daha rahat

sebamed ürünleri ve avent biberon ; bebekler için doktorların önerileri
diğer markalar bebeklikten çıktıktan sonra
nivea asla içeriğine bakın lütfen haalllaaaa paraben çeşitleri kullanıyorlar.
hamileyken market kimyasallarını bıraktım , sebamedi kullandım. çok memnunum. çocuğuma da o rahatı tattırmak istiyorum. bugün civilde gördüm 500 gr şampuanı deposite avm de 19 tl indirimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…