hanımlar bende paylaşımda bulunayım istedim...sallanan mdf beşik belis bebekten diğer resimdeki uyku seti funnababyden ayrıca ortopedik yatak ve kraft cozy travel sistem bebek arabası aldım bugün...araba 630 tl kampanyadan kaynaklı normalde fıyatı nette bıle 750 tl....beşik+yatak+uyku seti 700tl aldım nette beşik fiyatı 470ti uyku setınınn 250 ti yatağın fiyatı 110 du anlayacağınız toplamda 250 tl daha uyguna geldi...hemde haftalardır araştırdığım içime sinen ciciler oldu:)butun alışverişi tamam bi bebişim eksik...allah onuda vakitlice sağlıkla nasip etsin...
çok kullanışlı görünüyor canım inşallah bulursun,model olarak da çok hoş.
Bende sanırım lassig alacağım ama hangi modeli olacak hala kararsızım :44:
bugün kızıma butikbebeden aldıklarım;
Eki Görüntüle 898974 Eki Görüntüle 898973 Eki Görüntüle 898975
bu da kendim için: )
Eki Görüntüle 898976
Merhaba,
Sen de haklisin aslinda, o yuzden de Ikea'nin yatagi mantikli geldi bana (hem kademeli, hem önü cikiyor yatak gibi oluyor.. Ee uc sene sonrada verdigim 300 liraya deger diye dusunuyorum :) Bahsettigin Meltem odasina bir bakicam, merak ettim cok..
Bu arada nasil küvet sectiniz? Mothercare'de guzel küvetler gordum, bazilari cok buyuk ve kaba oluyor sanki.. Bu katlanabilir modelleri de (boon, sevi baby gibi) cok uzun kullanabilecegimizi sanmiyorum, ufacik gibi..
Aramaya calistim ama nasil foto yukluyoruz buraya? Bir turlu beceremedim
nevresim takımını nerden aldınız acaba çok beğendim. güle güle kullanın
fiyatları baya uyguna gelmiş ben daha fazladır diye dusunmustumbu arada ben de park yatak alıcam sunny baby dream sen hangisini begendin bebişine :)
baya varmışız ben artık tam hazırlanmaya başladım inşallah devam edebilirmben de varım kızlar :)
aldın mı çantayı canım?
güle güle kullanın çok güzeller
baya varmışız ben artık tam hazırlanmaya başladım inşallah devam edebilirm
Biraz maddi açıdan sıkışık dönemdeyiz o yüzden hem kızımın ihtiyaclarını almak hem eşimi üzmeden bu alışveriş işini halletmek istiyorum
ilk bebeiş oldugu içinde ne fazla ne eksik bilmiyorum şimdilik 0-3 ay için hastane dahil ne almalıyım zaruri olarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum şimdilik
kendim için 2 lohusa pijama takımı
bebeğim için
3 kolu uzun çıtçıtlı badi
2 tane 5 li set
iki altı patikli alt üst takım aldık
ana kucagı da hediye geldi
yelek hırka sorunumuz yok teyzeleri halletti
Biraz maddi açıdan sıkışık dönemdeyiz o yüzden hem kızımın ihtiyaclarını almak hem eşimi üzmeden bu alışveriş işini halletmek istiyorum
ilk bebeiş oldugu içinde ne fazla ne eksik bilmiyorum şimdilik 0-3 ay için hastane dahil ne almalıyım zaruri olarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum şimdilik
kendim için 2 lohusa pijama takımı
bebeğim için
3 kolu uzun çıtçıtlı badi
2 tane 5 li set
iki altı patikli alt üst takım aldık
ana kucagı da hediye geldi
yelek hırka sorunumuz yok teyzeleri halletti
aklıma bi kaç şey daha geldi,
bebek için tırnak makası,şampuan,sabun,ıslak mendil,bebek kremi,yağı,ateş ölçer vs...
bunlarda en temel ihtiyaçlardan..
bebeğin bakım setleri için önerimse,set halinde olanlar var ya?
onlar daha uyguna geliyor.onları düşünebilirsin
daha aklıma gelirse yazarım.
kızlar ya bu bebek çantası benim kafamı cok kurcalıyo sırt cantası olarak mı omuzdan mı sizin bi tavsiyeniz var mı yada bi marka tavsiyeniz.. bir suru eksik var daha :18:
çok sagol elegam
kızlar ya bu bebek çantası benim kafamı cok kurcalıyo sırt cantası olarak mı omuzdan mı sizin bi tavsiyeniz var mı yada bi marka tavsiyeniz.. bir suru eksik var daha :18:
Eki Görüntüle 903278 Eki Görüntüle 903279 Eki Görüntüle 903277 Eki Görüntüle 903280 Eki Görüntüle 903281 Eki Görüntüle 903282 Eki Görüntüle 903283
kızım için e-bebek sitesinden indirimli aldığım ürünler
Eki Görüntüle 903291 Eki Görüntüle 903290 Eki Görüntüle 903292
bunlarda trendyoldan aldığım ürünler
daha almam gereken çok şey var.bugünlerde bebek bakım ürünlerini araştırıyorum.sizce hangi marka bebek bakım ürünü daha iyi? Dalin, Johnsons Baby, Mustela,Bübchen,Chicco,Sebamed,Nıvea,Avent.. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?