2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

deriden yapılmayan sağlam okul çantaları daha fazla işe yarıyor.

hafta sonu anne bebek çocuk fuarı var cnr da çobançeşmede 16-19 ocak 2014 de alış verişe koşalım. indirimler olacakmış

bebek arabaları test denemelerimden sonra tavrım şimdilik bana göre olmadığı yönünde. 10 kg yu aşınca belki tekrar düşünürüm. o zamana kadar sling daha iyi bir çözüm gibi geldi. sling takıp alışverişe pazar arabamla giderim daha rahat.
begendiklerim yenidoğan için ;

1. peaunt shell sling 79 $ Türkiye de bulamadım.kardeşime baktıracağım çin e gidecek önümüzdeki ay. bulursa bunu çok beğendim.

2 .ezio baby silng 50 tl peaunti alamazsam bunu alacağım. no azo belgeli türk malı

6. aydan sonra kullanmayı düşündüğüm sling;
3.. mai tai sling 90 tl

4.mothercare baby 35 tl slingi düşündüm ama içime sinmedi. çok salaş duruyor.

Eki Görüntüle 926434

siz ne dersiniz?

bebeğimin teyzesinden hediyeler

Eklentiler

• $IMG_20140110_133510.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_20140110_133533.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_20140110_133611.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 80
bunlarda anneannesinin kızıma aldığı hamak ve anakucağı;

yalnız bizim hamağımız bu modelin kırmızısı.
güle güle kullansın bal kızım inşallah

Hangi marka bebek küveti ve filesi aldınız acaba? bu kalın minderli fileler kullanışlı oluyor mu?

arkadaşlar anne bebek bakım çantası araştırırken sımply good anne bakım çantasıyla karşılaştım ve çok hoşuma gitti acaba kullananız var mı sanırım 2013 temmuz da türkiye ye getirilmiş yeni bi çanta yani

ben çanta araştırırken bu modelide araştırmıştım,kullanan herkes çok memnundu.
okiedog ve lassig in inmediği detaylara kadar inmiş.
ama ben o an şunu sordum kendime;bu kadar muntazamlığa gerek var mı :44:
zira lassig ve okiedog bana göre yeterli itinayı göstermiş fazlası abartı olur gibi: ))
itinaya ve kullanım detayına önem veren anneler için ideal bir çanta.
onun dışında lassig ve okiedogta iş görür. öneriririm
ben 2 çanta birden aldım.biri lassig postacı,diğeri normal deri sırt çantası.
henüz kullanmadım ama iki çantamda çok geniş ve bol gözlü.

Hangi marka bebek küveti ve filesi aldınız acaba? bu kalın minderli fileler kullanışlı oluyor mu?

Ben mothercareden küveti ve süngerini aldım bir de alt açtığımda ıslak mendil yerine pamukla temizlemek için 2 gözlü yıkama kabı aldım kovası maşrapasını da e bebekten aldım aldıklarım çok içime sindi tavsiye ederim

bende mothercare den aldım küveti ama sevibebe nin filesi olmadı baş kısmından geçiremedim.

beni aydınlatığın için çok tşk.ederim unnado da 149 tl ye satılıyor dediğim çanta ben de kullanışa görüntüye herşeye önem verdiğim için bu çanta olsun istedim ilk gebeliğim ikinciye de kullanırım inş.ben alıyım bu çantayı:))

rica ederim canım
çanta çok güzel zaten,bir de dediğin gibi tek çocukta sınırlı kalmayacaksan uzun vadeli olması açısından onu alman çok iyi olur
fiyatı bayağı uygunmuş,benim araştırdığım sıralarda 250 300 arasıydı hep,kaçırmadan al sen

1 2 haftadır göğüs pompası araştırıyordum.
yaklaşık 2 yıl kızımı yalnız bırakacağım bir durum olmayacağı için(kpss ye hazırlanıyorum ve kurum sınavları vs derken kızımla beraber olabileceğim) çok pahalı birşey istemedim açıkçası.
aslında araştırdığıma göre en iyisi ameda göğüs pompası(eğer uzun ömürlü olsun ben çok kullanacağım diyorsanız,sizlerede bir öneri olsun diye yazıyorum),
daha sonra philips avent başı çekiyor.
sonra medela,kraft vs...
medelayı anlamadığım biçimde övende yerende çok olmuş.tam anlayamadım nasıl bir ürün.
sadece öğrendiğim gürültülü çalıştığı ve ilerleyen zamanlard çekim gücünün azaldığı..
tereddütte kalmak istemediğimden medelayı en başta elemiştim zaten.
ameda gerçekten çok güzel ama dediğim gibi o kadar harka bir ürün almamada gerek yok,
beni idare etsin yeter: )

o nedenle benim seçimim philips aventten yana oldu.
Philips AVENT Tekli elektronik göğüs pompası SCF312/60 125 ml biberonlu modeli aldım.
bebefix te indirim vardı.
kaçırmakta istemedim ve dün sipariş verdim.

179 tl ye aldım+yanında göğüs pedi hediyeli.

Ben ilk çocuğumda kullandım, çok memnundum, aventten,
ama bu defa sağıp vermeyeceğim biberonun rahatlığına alıştı diye emmeyi 9.ayda bıraktı,
beni emmediğinde hemen sağıp veriyordum, yeterki anne sütü alsın diye, ama sağmak eziyetli iş

benimde tereddütlerim yok değil bu konuda :26:
ben zaten evde olduğum sürece-ki evde olacağım çoğu zaman-emzireceğim,
fakat haftasonları dersanem var o zamanlar mecbur annem verecek sütümü.
o zamanda alışır mı ki :44:
peki siz en baştan beri mi sağıp verdiniz?
yani ne sıklıkta sağarak verdinizde emmeyi reddetti?
ama 9.aya kadar yine güzel emmiş sizi maşallah
normalde çalışan anneler zaten o ara başlıyor,mecbur geçiyorlar pompaya.
peki bişey soracağım...
bebeğiniz emmeyi bıraktığında sütüde bıraktı mı yoksa sağdıklarınız içiyor muydu?
ne kadar süre içti?
birde emmeyi bıraktığı dönem sütünüzde azalma oldu mu yoksa sağdıkça geldi mi?
çok sordum biliyorum ama tecrübeli bir anne görünce dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…