2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Hepsi o kadar güzel ki Allah hepimizinkine giymeyi nasip etsin İnşallah Amin.. Gerçi ben hala bir şey almadım eşim daha çok var diyo hevesimi kursağımda bırakıyo

kızlar bayıldım bebeişlerinize aldıklarınıza
güle güle kullansınlar
benim cinsiyet kesinleşmedi henüz.
doktor erkeğe benziyor dedi ama ne olur ne olmaz bekliyorum,
2 hafta sonraki muayenemde kesinleşir umarımda bende alırım cicilerini

bende 2 hafta sonrayı iple çekiyorum çok güzel bi heyecan hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de

bende 2 hafta sonrayı iple çekiyorum çok güzel bi heyecan hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de

öyle canım bu heyecanlar bambaşka...
önce keseyi görmek için bekliyoruz,sonra kalp atışları,sonra cinsiyet....
bu minik mucizeler annelerini hep tatlı merak içinde bırakıyorlar.
inşallah hayırlısı olur.
gece rüyamda kızım olduğunu gördüm ve ben onu emziriyordum,bıcır bıcır cingöz bi kızdı
Alah hayırlara çevirsin inşallah.

kızlar nasıl bi anakucağı alsam acaba.çk pahalı bişeyde almak istemiyorum.sonuçta çok fazla kullanılmayacak .önerileriniz varmı kızlar.

Arkadaşlar bebişleriniz güle güle kullansın inşallah cicilerini. Ben daha hiç bir şey almadım cinsiyeti daha yeni belli oldu kızım olacak inşallah. Ama bana daha çoook uzun süre varmış gibi geliyor nedense, bu 2. bebeğim olacak cinsiyet farkından dolayı alışveriş yapmam lazım bir de ben oğlumun küçülen eşyalarını bir derneğe vermiştim bekletmedim hiç, her halükarda almam lazım.

kızlar nasıl bi anakucağı alsam acaba.çk pahalı bişeyde almak istemiyorum.sonuçta çok fazla kullanılmayacak .önerileriniz varmı kızlar.

mrb esilam. anakucağını kullanma süren anakucağının kalitesine bağlı bence. kızımda mothercare den almıştım anakucağını. çokrahat ettim. kızım 1 yaşındayken bile yatırıp uyutabiliyordum. ayağımda sallamak yerinde onda sallıyordum. neredeyse 1,5 yaşına kadar kullandık. daha sonra amcamızın çocuğu olunca ona verdik. ama oraya gittiğimizde bile yatardı hemen üstüne çok hoşuna giderdi.

bazı şeylere dediğin gibi çok fazla ödemeye gerek yok bende bu fikirdeyim sonuçta geçici süre kullanılıyor ve sonrasında boşa çıkıyor. ben
kızımdaki alışverişlerde mama sandalyesi ve anakucağıını alırken parayı çok düşünmeden hevesime kurban gittiğimi düşünmüştüm o zamanlar ama şimdi diyorumki bu iki ürün verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor.

kızım 4 yaşında mama sandalyesini hala kullanıyoruz. kendisi oturup kalkıyor artık. bırak bir çocuk daha 5 çocuk daha büyütür bana sorarsan :) ve hiçbir şekilde kızım çııkıp otururken veya kalkarken düşecek, birsey olacak diye korkum yok.
anakucağımız ise 2 çocuk büyüttü. bütün kumaş aksamı çıkartılıp yıkanabiliyor ayrıca parçaladığında valizine yerleştirip istediğin gibi taşıyabiliyorsun. bizim anneannemiz uzaklarda olduğu için her yolculuğumuzda taşıyorduk valizde. 5 çocuk olmasada :) bu bebişimide büyüteceği kesin anakucağımızın.

birtek bebek arabamda ucuzunu alayım hepsi aynı değilmi demiştim. hiçte memnun kalmadım. sağlam duruyor hiçbir sıkıntısı yok ama çok hantal ve hareket ettirilmesi zor insanı yoruyor. istemiyorum. bu bebişte yenisini istiyorummmm ((((

umarım faydam olmuştur biraz uzun yazdım ama :?

Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cnm.

Merhaba tatlı annişler az-çok bilen biri ve 2013 Mart annesi olarak Dr. Brownu öneriyorum kendimde doğumdan beri kullanıyorum. Özellikle ilk 3 ay kolik sıkıntılı bebekler için çok ideal.

Şimdi bebişlerinize herşeyi almak isteyeceksiniz ama çok fazla kıyafet alıp para harcamaya gerek yok. O kadar çok eksikleri oluyor ki zamanı gelince bol bol harcıyorsunuz.

Önerim 5 li veya 10 lu 1-2 takım hastane çıkışı, bol bol çıtçılı badi, 2-3 tane kadife tulum, kilotlu çorap (ki benim bebişim erkek), kalın polar battaniye ve mutlaka buhar makinası (welwell soğuk buhar makinesi tavsiye edebilirim kendim kullanıyorum)

3-6 aylık kıyafetler içinde sadece çıtçıtlı badi ve 1-2 takım alt. Zaten sıcaklara denk geldiği için fazla giydiremiyorsunuz.

Ayrıca ana kucağı çok işinize yarayacak öyle pahalı bir şey almanıza gerek yok ben gayet uygun bir fiyata almıştım bunlar için Eminönünde Havuzluhan var ne ararsanız bulabilirsiniz 5 katlı koca bir han. Benim dönemimde peşin alımlarda %20 indirim de yapılıyordu.

Şuan aklıma gelenler bunlar hepinize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

cnm verdiğin bilgiler için teşekkürler.

bende kasım gibi başlıcam alışverişe.cinsiyeti belli oldu erkek olucak. çok bişey almıcam yatak, biberon ısıtıcısı, gögüs pompası, buhar makinesi,mama sandalyesi,kanguru gibi eşyaları teyzesi verecek. yeğenimden kaldılar. ben hastane çıkış seti bir kaç zıbın, biberon, bebek arabası, küvet gibi eşyalarını alıcam. zaman içinde de gerekli ne olursa artık. çok heyecanlıyım ama acelede etmek istemiyorum.

anakucağı konusunda bende hassasım,
kuzenlerim anakucağı çok önemli,iyi çıkarsa gündüz uykusunu vs bile orda yapabiliyor dediler.
nasıl birşey alsam bilmiyorum,gerçi annem alacakmış ama...
bir de bebek arabası tabi...
o da çok önemli hantal olmamalı

onun dışında ben henüz hiç birşey almadım,
ama annem bayağı birşeyler alıp örmüş: )
sanki onun çocuğu olacak
bana hiç birşey alma ben herşeyi alıyorum deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…