biz henüz sadece bebek arabasını aldık ara renkte çünkü cinsiyet belli olmadı olunca aldıklarımı hemen paylaşmayı düşünüyorum
kızlar bayıldım bebeişlerinize aldıklarınıza
güle güle kullansınlar
benim cinsiyet kesinleşmedi henüz.
doktor erkeğe benziyor dedi ama ne olur ne olmaz bekliyorum,
2 hafta sonraki muayenemde kesinleşir umarımda bende alırım cicilerini
bende 2 hafta sonrayı iple çekiyorum çok güzel bi heyecan hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de
kızlar nasıl bi anakucağı alsam acaba.çk pahalı bişeyde almak istemiyorum.sonuçta çok fazla kullanılmayacak .önerileriniz varmı kızlar.
kızlar bunlar da aldığım son şeyler. hep kıyafetler ciciler alıcak değiliz ya bunlar da lazım :))
Eki Görüntüle 816955 Eki Görüntüle 816956 Eki Görüntüle 816957 Eki Görüntüle 816958
mrb esilam. anakucağını kullanma süren anakucağının kalitesine bağlı bence. kızımda mothercare den almıştım anakucağını. çokrahat ettim. kızım 1 yaşındayken bile yatırıp uyutabiliyordum. ayağımda sallamak yerinde onda sallıyordum. neredeyse 1,5 yaşına kadar kullandık. daha sonra amcamızın çocuğu olunca ona verdik. ama oraya gittiğimizde bile yatardı hemen üstüne çok hoşuna giderdi.
bazı şeylere dediğin gibi çok fazla ödemeye gerek yok bende bu fikirdeyim sonuçta geçici süre kullanılıyor ve sonrasında boşa çıkıyor. ben
kızımdaki alışverişlerde mama sandalyesi ve anakucağıını alırken parayı çok düşünmeden hevesime kurban gittiğimi düşünmüştüm o zamanlar ama şimdi diyorumki bu iki ürün verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor.
kızım 4 yaşında mama sandalyesini hala kullanıyoruz. kendisi oturup kalkıyor artık. bırak bir çocuk daha 5 çocuk daha büyütür bana sorarsan :) ve hiçbir şekilde kızım çııkıp otururken veya kalkarken düşecek, birsey olacak diye korkum yok.
anakucağımız ise 2 çocuk büyüttü. bütün kumaş aksamı çıkartılıp yıkanabiliyor ayrıca parçaladığında valizine yerleştirip istediğin gibi taşıyabiliyorsun. bizim anneannemiz uzaklarda olduğu için her yolculuğumuzda taşıyorduk valizde. 5 çocuk olmasada :) bu bebişimide büyüteceği kesin anakucağımızın.
birtek bebek arabamda ucuzunu alayım hepsi aynı değilmi demiştim. hiçte memnun kalmadım. sağlam duruyor hiçbir sıkıntısı yok ama çok hantal ve hareket ettirilmesi zor insanı yoruyor. istemiyorum. bu bebişte yenisini istiyorummmm((((
umarım faydam olmuştur biraz uzun yazdım ama :?
Aslında Allah korusun bir terslik falan olurda emmezse de kullanırız sanırım.. Dr. brown 'u da bir inceleyelim. :) bilen birileri yok galiba :26: öğrenilecek dar çok şey var ki doktora tezi yazmak daha kolay olurdu araştır araştır bitmiyor... :) İlk kez anne olmak keyifli ama zormuş
Merhaba tatlı annişler az-çok bilen biri ve 2013 Mart annesi olarak Dr. Brownu öneriyorum kendimde doğumdan beri kullanıyorum. Özellikle ilk 3 ay kolik sıkıntılı bebekler için çok ideal.
Şimdi bebişlerinize herşeyi almak isteyeceksiniz ama çok fazla kıyafet alıp para harcamaya gerek yok. O kadar çok eksikleri oluyor ki zamanı gelince bol bol harcıyorsunuz.
Önerim 5 li veya 10 lu 1-2 takım hastane çıkışı, bol bol çıtçılı badi, 2-3 tane kadife tulum, kilotlu çorap (ki benim bebişim erkek), kalın polar battaniye ve mutlaka buhar makinası (welwell soğuk buhar makinesi tavsiye edebilirim kendim kullanıyorum)
3-6 aylık kıyafetler içinde sadece çıtçıtlı badi ve 1-2 takım alt. Zaten sıcaklara denk geldiği için fazla giydiremiyorsunuz.
Ayrıca ana kucağı çok işinize yarayacak öyle pahalı bir şey almanıza gerek yok ben gayet uygun bir fiyata almıştım bunlar için Eminönünde Havuzluhan var ne ararsanız bulabilirsiniz 5 katlı koca bir han. Benim dönemimde peşin alımlarda %20 indirim de yapılıyordu.
Şuan aklıma gelenler bunlar hepinize güzel bir hamilelik dönemi diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Eki Görüntüle 821954 Eki Görüntüle 821955 Eki Görüntüle 821956 Eki Görüntüle 821957 Eki Görüntüle 821958 Eki Görüntüle 821960 Eki Görüntüle 821961 Eki Görüntüle 821963
işte bizim cicilerimiz inşallah Rabbim kullanmayı nasip eder:97:
Eki Görüntüle 821954 Eki Görüntüle 821955 Eki Görüntüle 821956 Eki Görüntüle 821957 Eki Görüntüle 821958 Eki Görüntüle 821960 Eki Görüntüle 821961 Eki Görüntüle 821963
işte bizim cicilerimiz inşallah Rabbim kullanmayı nasip eder:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?